Lördag

Idag är det färgning av utväxt som gäller till att börja med. Har inte på länge haft en sån här stor utväxt som jag har nu.. Den är nog på hela 2 cm.. Och på blont hår ser  det inte alls vårdat ut.. Eftersom att min utväxt ser ut att vara svart motför mitt blonda hår.. Hm..  Efter att jag har kommit hem från ayia napa så ska jag jag färga mitt blonda hår till mellan blond. :) Tror det blir lite fräschare till hösten :)


Nu är det bara att vänta på att få tvätta ur det. Sen ska jag jobba lite och sen fixa mina kläder som ska bort, en del av dom!  Sen återstår stugan :) En lugnt och fridfull helg blir det här. Första helgen på väldigt väldigt läääänge! Skönt!



tisdag- fredag i bilder

Tisdag

åkte ner på stan och gick två varm runt lillfjärden.. Vad jag gjorde under dagen, det minns jag inte! Har inga bilder på et heller..















Onsdag



 Efter att jag och jossie har sökt jobb i fjällen så satt vi oss på Donken & åt
Äcklig hambugare..Måste säga att donken icke är så gott!

Max är mkt godare jossie! Så här såg min meny ut.





När jag var mätt så såg det ut så här. Hälften av allt!



Jossie




Efter donken blev det farmor och farfar





Torsdag




Då blev det sundsval igen fär att shoppa en massa...

Dock denna stövlel åker nog tillbaka till affären..









Efter sundsvall var det bara att åka till hanna som fyller 9 år.



Fredag

Åkte och hälsa på Jimmy som ville att jag jag skulle raka håret på han.
Sen passade jag på att titta på hans  nya tatto





Efter allt blev det min älskade grisrätt  som kom på grillen igen:)





Sen kom mina två kusiner och var hos oss en del av kvällen.






Det var en dela va veckan det!

God morgon ungdommar samt gammal

Idag ska jag och jossie dra oss iväg till sundsvall för att söka jobb i fjälls. Inte för att jag vet om det är jag direkt att jobba där.. Men man kan ju alltid säga tacka nej om man inte vill ha det, om man nu skulle få det. ;) Så det är så jag tänker. I utefallat liksom.

Vi åker dit alldelses snart, och vi är inte där så himla länge, hoppas jag.. jag ska ju till sundsvall i morrn så hade inte tänk nån shopping nu.. Utan endast springa in på zara och guldfynd och kanske nån äffär mer i stan.. Och det går väl snabbt.

Så jag hoppas på en snabbis där.


Sen när jag kommer hem ska jag fixa håret osv. Sen mays? Vi skulle ju umgås:) Vi tar det på eftermiddan/ kvälls sidan :)
Hoppas du läser det här :)



Pussar // Madeleine

Vad tusan!

Nu måste jag leta fram mitt cv. Det finns på en internetsida. Men jag kommer inte ihåg vad den heter.. det var en dam i våras på skolan som gick igenom den sidan och hjälpte oss med cv. Men vad heter sidan!

Hjälp.


Mat mat

Hallå där.


Har nyss ätit en super god middag.´Självklart var det gris  som låg på grillen! finns det något som är godare än grisen, icke att det kan göra:)


Här är lite bildern sen jag grillade min familjs griskött ;) hehe.









Jag & mammsen försökte bli nöjd med nåt kort, men vi lyckades
tyvärr inte;) Men det bjuder vi på!

               



Nu ska jag vila lite. Sen blir det promenad :) Ska ta & promenera till brors match för att se den:)
Brors lag mot  min vän Amils lag.  Vem ska man heja på tro ;)


Seee yaa

Mina tre dagar i bilder.


Söndag. Det var sol!





Måndag. Var med min kusins barn Erika. Vi lekte i en lekpark som jag inte
gjort på 12 år typ. Ioförsig så satt jag bara på ett ställe och titta på
erika när hon lekte. :)









Idag har jag avrit i stugan med mormor. :)





Vem fan orkar!?

Hur orkar man kommentera dåliga kommentarer? jag fick två kommentarer av nån person som verkar haka upp sig på mitt leende! Den skrev "fake smile"
 

Till dig!

Bry dig inte om mig! Läs inte min blogg om du retar upp dig på mitt leende! Det är väl mycket bättre att vara glad på kort än att se ut som en sur människa!  Du kan inte ha något liv om man orkar kommentera såna där fjantiga saker.. Skaffa dig ett liv ist!



// Madeleine


Söndag

Gårdagen började bra men slutade inte innerligt planerna.. Det blev bråk på mellan en massa folk! Och självklart så måsta den jag har varit närmast i 3 år fjanta sig med att slåss.. Det var nog han som hördes mest! Han kaxa  och hade sig..Pinsamt tycker jag. Jag skämdes! Men men.. Vad kan man göra då? Inget mot en stor man..



Angående utgången så var det väldans mycket folk ute för att vara sista helgen innan löning.. Det är inte klokt. Lilla hudiks folk på stadtshotellet. På tal om hudiksvall. Jag finns inte kvar här länge till! Jag spyr på stan! Jag hatar den!!!
Fördelarna med denna stad är att det i stort sätt att det inte händer något här! alltså, inge våldtäckt, mord, m.m! Ja visst, det händer, men dock väldigt sällan. Sen är stan lite charmig då. Så jaa, det finns inte alls mycket fördelar..
Det jag skulle sakna om jag bodde nån annan stans, det är familjen! Släkten i det stora hela. Inte annat!


Nu ska jag gå ut och gå. Få i mig lite jäkla luft från denna stad. Om det finns nån ren luft satt säga!



Jag och underbara  Maya :)




Söta, gulliga josefin! Fast hon ville inte vara med på kort..

Sohooo

Hej.


Nu ska jag bege mig till Maya för att mysa och äta gott  med brudarna. :)Sen blir det partaj.. Shoho!


Ha en trevlig lördag kväll.


Kvällens outfit



Galen i Leopard mönster.

Tokigt nog så har jag blivit galen i leopard mönster.. Galet galet.. :P Men Visst, inget som  det ska bli för mycket av. För man lessnar nog rätt snabbt.  Har hittat en del saker på nätet som jag ska dela med mig av :)






Pälsjackan tvekar jag lite på, samt örhängerna ;) hehe.  Men annars är allt helt ok :)

Helg.

Äntligen är det helg. Och vädret, det är inte alls lika dåligt som alla andra dagar :) Hoppas nu att det håller i sig till morgondagen. Då är det en superdag som väntas. :) Grillning, festande och krogen. Längtar som en tok!
Så idag ska jag bara ta det lugnt eftersom att det väntar en tuff dag i morgon ;) Kan säga så mycekt som att jag har laddat upp med tre liter vin! Så hehe, det kommer blir rätt tufft. :)


Idag har jag varit lite överallt. Fixat vin tills i morgon :) Och fixat blommor till morfar. För idag har vi fixat morfars höstgrav. :) det blev superfint! Så nu är han fin inför hösten. Längtar så himla mycket efter han när man är där.. Men man får tänka att man kommer kanske en dag att träffa han. Nån stans i en annan värld kanske..


Aja, nu väntas kompisar!


Här är lite bilder.



Jag i bilen..



Jag och mamma



Mormor




Systrarna Balazsi




Resultat



Före




Efter :)




Självklart var det Systrarna Balazsi som fixade det mesta! :)


Hallå!

idag har vi haft ett jädrans åskväder.. Det har bullrat och bullat så himlans mycket alltså.. Och regnet, det ska vi inte tala om.. Det har öst ner som tusan..
Konstigt nog efter allt oväder så kom den lilla solen fram mot eftermiddagen, Och nu vill jag hoppas på att den håller sig i skinnet!Dessa dagar framöver hoppas jag innerligt mycket på sol! Vi måste ha sol här i hudik. Iaf på lördag då det är en viktig dag! Inget skitväder då tack! :)

Idag när det var så dåligt väder så passade jag,elin och louise gå på stan och kicka lite. Men eftersom att det regna så himlans mycket så var ju inte de heller den bästa idén.. Man sprang mellan dom små galleriorna i stan och när man kom in så var man super blöt. Så det var inte det roligast att vandra på stan heller fast det var dåligt väder.
Efter stan så åkte jag och Elin hem. Hungrig som vi var, så gjorde vi stuvade makaroner (underbart)
sen efter det så blev det bakning, vi gjorde marknadsnougat! Super gott. Men man kan dock inte äta för mycket, då får man ont i magen.. 

Eftersom att jag inte orkade blogga igår så passar jag på att skriva om gårdagen här och nu!

Jag och min mamma passade på att åka iväg loch göra lite ärenden.. Vi for bla till Gröna systrar och Granngården för att kika på lite blommor till morfar. Han ska nämligen få lite höst nytt på sin lilla "tomt" :) Efter att ha fixat morfar så var det bara att åka hem för att äta mat. Efter det så var det min tur att fixa mina små speciella ärenden. Dock inte alltid så kul..Seciellt som igår. Men men det löste sig :)
Senare på kvällen kom min vänner Jossie och Mays och umigicks lite med mig.  Det är väldigt trevligt som vanligt att umgås med dessa underbara varelser. En massa skratt och fnisser blev det till och från. :) 


Nu ska jag lägga mig.  Här nedan kommer lite bilder sen gårdagen.








Mamma påväg in.




Mmm, vad gott!


.



haha, hade inget bättre för mig ;)


Sen åkte vi till granngården.. Det stället som jag hatar att gå in på!.
Men som tur så fick man ta kaffe i en kaffemaskin och då gick det
genast bra att vara där ;)


onsdag

Idag är det onsdag, och det käns som att veckorna bara springer iväg. tänk, nu är det typ höst! Ush,liksom.. Men man tycker ju att lite fint väder skulle man väl kunna få innan hösten trillar på! Eller hur!?
Men vi får väl se hur det blir med den saken.

Om inte annat så drar jag snart iväg till värmen iaf :) Så lite brun in på hösten blir jag nog :)

Idag ska jag börja dagen med att ta en promenad med mamma min. Sen ska vi åka iväg till gröna systrar, lr vad det heter.. för att titta på blommor till morfar. Efter det kan det mycket väl bli stan. Sen ikväll ska jag vara med Jossie & Majs!
Vi ska mysa och mysa och prata en massa. Så det blir lite skoj :) Alltid lika kul att hänga med dom små rackarn :P


Dags att röra sig kanske! See yaa



Haha, hitta en bild när jag rider i min mobiltelefon :D  Det var nån gång i våras :)
Minns inte om Malin gick breve eller om hon också hade en häst..
Men kul var det.

Malin, jag vet att du brukar läsa min blogg, kan vi inte rida nåt? 
jag är super sugen!  Hör av dig!

Vill lova att man känner sig trygg på den här tjockisen. ;)






Ha en trevlig dag alla.


// Madde


En lång dag.

Hejsan.


Idag har det varit en fullproppad dag för mig! Jag började dagen med att åka på stan för att  fixa lite ärenden. Efter det tog jag mig till simon för hälsa på han och Jimmpa.  Lite senare följde jag med dom till hudikgym för att träna , men det blev ingen träning för min del eftersom att vädret ute var fantastiskt, så jag tog mig en runda runt lillfjärden ist. :) Efter det så blev det hemfärd för att käka lite mat. Och efter det var det bara att sätta sig i bilen för att åka till morfar & efter det åka till  krillan för att fira hans födelsedag i efterskott. Hela 25 år! :) Där blev vi kvar ett bra tag. Men mitt emellan där så passade jag på att hälsa på simon igen och snacka lite skit med honom ;) Vi tog oss iväg till ica och köpte snus och dricka. För engångskulle så lyckades han inte ta med sitt leg(även jag) så det var nära att han inte fick köpa,typiskt. Men som tur kände igen en i personalen honom. Så vi fick turen med oss, och fick hem det vi skulle.

Klockan tickade.

Dags att gå tillbaka till krillan kanske! Så jag sa farväl till simon och begav mig till krillan igen. Där väntade mamma som var klar att åka  hem. Så vi sa adjö till krillan och begav oss till bilen! Väl i bilen så kom vi på att vi glömt bort att lämna in vår hyrfilm.. Så det var bara att fara ner på stan och lämna in den. När vi var klar med det så blev vi sugna och gå ett varv runt lillfjärden, så vi gjorde det! vändret var  så skönt  så vi tog oss några varv inne i stan med ;) Klockan tickade, och mörkret kom. Sen hade vi plöttsligt gått ut och gått i säkert en och en halvtimme. Men det hade vi inte tänkt på särskilt mycket eftersom att vi hade så himlans mycket att prata om, så tiden bara rullade på och bena bara fortsatte gå. ;)

Nu sitter jag hemma och klockan är 23.15 så har hunnit med en hel del idag.

Skulle egntligen basta med simon & jimmpa  nu, men känner mig en aning för trött  :P Fast ja, egntligen inte! Skulle kunna åka ner på stan och gå i en timme till nu faktiskt. ;) Helt ärligt! Men det får bli en annan gång, tror inte det är många som vill gå med mig den här tiden. :)

Imorgon börjar en ny dag i mitt liv! Man vet aldrig vad som kan hända i morgon, spännande värre ;)


Här kommer lite bilder sen dagen. 





Jimmpa när han lagar mat hos simon




Jag runt lillfjärden första gången på dagen..


Mammsen vi lillfjärden. :)
Går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar denna människa! Du är jag & jag är du!



Min älskade morfar. Gud, vad jag saknar dig. 
Det gör så ont att du inte finns här med oss.
 



Nu ska jag lägga mig, hoppas ni haft en bra dag.  Puss, Magdalena.  (som morfar  kallade mig)  


Natti natti.

kväll

Måndag dag /kväll: Jag har varit med min kära vän Amanda! Vi har lagat mat och kolla på film :) Sen har vi åkt hem till hennes mammas lägenhet, som det ioförsig inte finns mycket kvar av.. Hon har nämligen flyttat till gävle. Efter den trippen så  drog vi till mig, och här umgicks vi tills kl halv 11.
 
Just nu är jag så hilma trött och så himla arg & sur så det är lika bra att jag går och lägger mig.  ;) Är lite känslig nu för tillfället surru.. Men det går nog över snart. :)

Nu ska jag lägga mig. Natti!



Trött och flummig var man. Lite oseriösa  bilder ;)
Men det bjder jag på. :)

             
               

En ny vecka!

Vilket dåligt väder det är ute.. Det gör bara att man inte alls blir glad!Är det en liten grej som uppstår så blir allt 100 gånger värre.. Inte alls kul..

Idag ska jag ta och vara med underbara Amanda. Ska ta bilen och åka dit och sncka lite :) Hon är alltid bra att prata med om man han problem eller om man bara vill prata allmänt . Hon är verkligen en tjej som lyssnar.  


Nu ska jag duscha och fixa mig.


//M



Cross snack

Hejsan svejesan.

igår blev det partaj med brudarna. Vi började hos cisssi vilket var super trevligt, sen gick vi till en annan fest som var mindre trevlig. Efter en stund så ville vi brudar dra oss därifrån, och självklart  på väg ut därifrån så blev man stoppad av henrik som ville ge tillbaka pengarna som han lånde av mig förra helgen. Men snäll som man är så fick han dom av mig, han kan bjuda mig på nåt på krogen nån gång ist :) Efter att ha snackat pengar så ropar brudarna och ville ju att jag skulle följa med. Men jag råkade fastna kvar pga av en massa snack om crossar och grejer.. Så tjejerna fick gå själv. Jag stannade där ett tag och prata fortfarande om crossar och framtiden, jaa allt vad det var. :) En mycket trevlig kille jag snackade med. Lät himla roligt med cross. Jag funderar på att skaffa en ;). Det skulle vara kul. Lite senare ringde brudarna och ville ha mig hos dom, så det vara bara att vandra på :)
Sen drog vi oss ner på stadt och vandra omkring. Tog även in min på august.

Kvällen var helt ok, som alla andra helger ioförsig!



Lördag!

I natt har inte hostan varit så fruktansvärt dålig som alla andra dar :) Vilket gör att jag har fått ett större leende på min läppar idag.  Man mår så himla mycket bättre. Jag känner mig inte lika slukörd som alla andra nätter..

 
Ikväll ska jag vara med brudarna och partaja. Det ska blir sjukt kul. Men man ska inte förvänta sig för mkt för då blir man alltid besviken..  Men man kan ju alltid hålla tummarna!

Idag blir det även grilling här hemma.  Det ska bli underbart gött! Sen blir det till att göra iordning sig inför utgång. Ska försöka göra det i tid eftersom att man aldrig vet vad man ska ha på sig för kläder. Det tar hudra år att bestäma vad man ska ha på sig.. tråkigt nog så är det så! Men det är väl så vi tjejer fungerar!  




Nu ska jag ta och gå en promenad med min mamma. See yaaaa.



Natti

Jäklar. Nu är jag super trött. Ska nog  sova snart tror jag..  
Ikväll hyrde vi i familjen +Amil en svensk film som heter himlens hjärtan .. Den var bland dom värsta filmerna jag har sett. Skit dålig helt enkelt! Kan inte ha kostat nånting att göra den.. Det var 4 skådisar med och endast typ 5 olika scener.. Billig bild, en riktig B film :) Men ska inte skriva allt för negativt om den. Vist fanns det få tillfällen som man kunde skratta åt. Men den är absolut inte sevärd.

Nu ska jag ta och umgås lite med Amil min gamla vän. Hej hopp.



Jag som  tycker om svenska filmer! Dom brukar vara så bra! Så är lite besviken! Men men.


Mat mat

Nu väntar jag bara på brosan och hans tjej ska komma så att jag kan proppa i mig min tacos!! :)
Längtar!

Fredag

idag är det fredag och jag tänker sbara ta det lugnt hela dagen och natten :)

Idag har jag och mamma tagit en promenad till ica för att handla tacos som vi ska äta till middag. Mums.
Sen ikväll tänkte jag stoppa i mig lite chips och dipp ;) Inte alls fel!
Har inte så mycket mer att skriva.. Joo, i natt hade jag en förjävliga hostanfallen.. har inte sovit i många timmar. Men har svar nu på vad det är! Jag och mammsen var till doktorn i morse för våran hosta och det är ett virus. Även att det inte smittar andra. Det går bara i familjen och kommer att stanna här. Ett "familjevirus" skulle man kunna kalla det. ;)
Men nu är det bara att stoppa i sig pulverkort och mollipect så blir allt bra.


Nu ska jag svara på jossans sms.


Bye bye

Bjuder på en bild på Christoffer..



kvällen



Vad roligt det är att fylla i såna här listor som är i inlägget innan :) super kul. Eller ja, det var väl lite överdrivet sagt :) Men kul när man inte har så mycket att göra iaf ;) Ska ta och kollla runt lite till och se om jag hittar nå fler som jag kan fylla i. Det kan vara bra att anstränga hjärnan lite med.. Tänka på vad man gjort i livet osv.. Icke alltid så bra att tänka efter för mycket heller, det är inte alltid dom bästa grejerna dyker upp liksom ;) 

Ikväll var jossie min vän här en sväng. Det känns som att det var jätte länge sen vi var med varandra fast det egentligen bara var i förrgår. ;) Men båda höll med att det kändes konstig att ingen av oss hörde av sig igår. Jag tror jag och Josefin har hört av oss eller varit med varandra hela sommaren till igår då ingen hörde av sig :P helt konstigt kändes det! Men nu har vi rättat till det med en lite träff idag så nu känns det bra igen:)

Nu ska jag kika vidare på nätet. Bye bye.


Haha, hitta en liten roilig bild på näte som jag laddar in i bloggen.


Madeleine:






HAR DU NÅGONSIN?

Varit medvetslös: Nej!
Tackat nej till sex: japp
Hånglat med nån riktigt ful: Kanske?
Hånglat med fler än 50 pers: ingen aning..
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Minns inte, men kan ha hänt ;)
Gjort något riktigt dumt: Jaa..
Gjort något du verkligen ångrar:absolut
Varit nykter på nyårsafton: Japp
Åkt ambulans: jaaa!
Gjort nåt olagligt: japp
Blivit polisanmäld: nej!
Droger: Aldrig!
Druckit: jajamen
Vilka kläder sover du i: Trosor oftas
Vad hatar du: Skitsnack, falskhet ,rykten..onda människor överhuvudtaget.!
Varit kär: Jajjemen
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Nej
Är du ensam nu: Ja
Vill du gifta dig: jaa, men inte än :)
Vill du ha barn: Jaa, minst två högst 3

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Hemlig man.
Såg dig gråta: Jossan och Erik + tågkärringen!
Fick dig att gråta: xtåg kärringen! IDIOT
Du delade en drink med: Jossan?
Du gick på bio med: Mamma,amil,malin och bror.
Skällde på dig: Pappa? För att jag inte sköljer tallriken.. ;)
Du smsa: johan
Du ringde: Bror
Ringde dig: Josefin
Som du sov hos: Hemligt :)

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?
Haft sex: Nej!
Festat: Nej
Gråtit: nej
Kramat någon: jaa
Köpt någonting: jaaa, massor..
Saknat någon: Kanske de
Sjungit: Nje, rösten min är lite paj för tillfället ;)

HAR JAG:
Digitalkamera: Jajamen
Telefon på rummet: noop, mobil då.
Egen dator:  min laptop
Könssjukdom: Har aldrig haft, vill hemskt gärna inte ha!
Husdjur: Nej!
Bra kompisar: Många det! Dom vet själv vilka dom är <3
Receptbelagda mediciner: japp (för hostviruset & astman)
Haft sex på en offentlig plats: Japp...

KÄRLEK OCH SÅNT
Hur gammal var ditt äldsta hångel?  vet ej..
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? en på äldre dar, en på yngre dar.
Vad tycker du om kärlek? Bästa som finns, fast även det värsta!
När kramade du någon sist? en dagar sen
Saknar du någon speciell person? Jaa lite då
Har du svårt för att bli kär? Ett kanske där, det där beror på. Det kan vara tvärtom med..


skinnjacka?



  idag har jag verkligen beslut ångest! Jag har lagt undan en skinnjacka i stan. Men vet inte om jag ska köpa den! nackdelen är att den är  svart, och den färgen är inte jag direkt försust i.. Jag skulle heslt villa ha en mörkbrun skinnjacka, en sån som min vän josefin har ;) Men det är inte lätt att få tag i, tråkigt nog..

Hmm, hur ska jag göra. Den kostar visligen bara 399 kr :) Men det är alltid något liksom. Onödiga pengar om jag inte använder den.. Hur gör jag!

(Bilden ovan är tagen ur internet..Inte precis lika skinnjacka)

 

Natti natti

Nu ska jag sova efter på tok för mycket skjutsande.. :) Är jag så himla trött! Ska bara ta min äckliga mollipect sen blir det sängen.. Ush,gruvar mig!
 

God Natt!


Mums

Lite kvällsfika är väl aldrig fel! Nu ska jag njuta av det goda ;)




11.02

  • Hemma från allt.
     
    Sen det sista inlägget har  jag hunnit med :

  • Staden
  • promenad ( med klackskor :P Var inte meningen!)
  • skjutsa bror och co
  • åkt vilse
  • prata med polisen
  • varit på fest

Och nu är jag hemma :) Ikväll känner jag verkligen att det är en super lugn kväll för mig :) Jag bara njuter av stillheten här hemma. Huset är mörkt med ett inslag av massa ljus. Det är varmt och super mysigt, det kan inte bli mycket bättre faktiskt :) Mamma och pappa håller med mig fullkommligt. Den ända som fattas är bror, och han är på fest. Kanske därför det är lugnt här ;) Nädå :)


Nu ska jag bara fostsätta och njuta av kvällen!
Laddar in lite bilder på det jag fick med mig hem från lindex!


                         
                                                

Här har jag fyndat söta underkläder :)  köpte även hem shapoo och balsam i STUHR serien(super bra)



Lite annat fynd. Dock är inte allt från lindex.



Redo för stan!

  • Lindex
  • Gå runt lillfjärden!

Färdig.

Nu har jag fixat om lite i bloggen. Blev lite enkelt men helt ok. :)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska jag bege mig ner på stan med mamma som hade lagt undan lite grejer på lindex.

ses sen.



Tänk om man kunde ligga ute och sola idag.. men icke! För det finns ingen sol!



Dagens frukost


Onsdag

Idag är det onsdag och vädret är inte bra vill jag påstå.. Idag vaknade jag hela klcokan 1.. Har haft en natt som har varit en rikig jobbig sat natt! Jag har haft hostanfall hela natten lång..har inte alls fått mycket till sömn heller.. USH, vad jag hatar dessa nätter. Det jobbiga är att det här inte är den sista natten heller som jag kommer att plågas..! Snälla, få ett slut på det här.


Idag, ska jag hjälpa till och städa i våran villa tror jag. Pärorna skulle nog bli glada över det. Sen vet jag inte vad som händer :) Vi får väl se vart dagen tar vägen helt enkelt.


// Madeleine


Jag på arlanda


Måndag och regn,.,

Vafan är detta? Vad är det jag ser utanför mitt fönster.. Jo regn! Jaha så blev detta en inne dag trotts allt då. 
 Idag är mina kusiner hemma hos mig, jag är barnvakt. Egntligen skulle jag och carro om jag inte minns fel på stranden, men det går ju inte i sånt här väder.. Men vi får ta det en annan gång.

Alldelses snart ska vi äta kycklingsallad med mamma och mormor + de små kusinerna.. Mormor kom hit  med en massa olika maträtter. Och jag skulle ioförsig kunna få i mig allt på en snörkvart! Är så nedrans hungrig surru!
senare kommer amil och jossan som ska fira mig i efterhand. Var ett tag sen jag fyllde år.. Men bättre sent än aldrig.

Sen så har jag inte så mycket att skriva om dagen. Joo, idag så lurade jag min älskade josefin bra nog idag.! Fy tusan vad jag skrattade! :P 


Här är en bild på min älskade vän som jag tycker väldigt mycket om..




Hej svejs




(Lite senare under dagen  17.00)

Dettta har jag fyndat nyss.










Festbilder från cityfeste

Ska beskriva cityfesten med tre ord: Fest, utslätängd, tårar.  Men ska inte påstå att det alltid var tråkigt..Förfesten var innerligt skoj. :)

Det roligaste var att jag och jossan var "tvillingar" hela kvällen på förfesten.. Vi lurade alla. Och det konstiga var att några sa att vi var lik varadra, att dom såg det när vi sa att vi var tvåäggs tvillingar:P Helt otrligt kul. Haha. Det roliga är att vi aldrig avslöjade oss heller.. :P

Här är lite bilder sen festen


 







tjabba

Hallå där.


Igår blev det utgång med carro och jossie. Synd bara att vi hade lite av panik att åak ner på bockarna bara för att jag ville ha en pubbmacka, och pubbmackan slutade vid 10.30, så panik panik.. Men som tur så hann vi ner, men vi hann dock inte få i oss särkilt mkt dricka hä'r hemma..
När vi kom ner så åt vi den goda pubbmackan och sen besällde vi drink. Dock blev jag inte särskilt full igår kväll.. Men det gjorde absolut ingenting. Nästa gång jag dricker så ska det bli en enormt stor *****. ;) Jag och jossan fick mycket kvar i vårann absolut kurant. Gud vilken god drick vi fick till igår. Nästa partaj så kommer absolut kurant in i bilden igen. MUMS.

Ikväll ska jag vara smed mina vänner Caronline & Josefin. Vi ska kolla på film och kanske äta godheter. Och sen ska vi.. hm,. vi får se. Göra något.. Vem vert vad. Inte jag ;) Gud, så krångligt jag skriver nu. Vet knappt vad jag skriver ;) Men det är så kul och skriva med det nya tagentbordet bi har :)

Aja, det blir ingen alkohol ikväll iaf :)


Innan jag ska vara med carolin och josefin så ska jag ta och åka iväg med Amanda och fika/äta något på jambo. Hon måste ju passa på att äta där innan hon flyttar till stockholm, den lycko ungen. Skulle villa flytta nån stans jag med.. Får väl hoppas att det händer nånting med mig dom närmaste åren iaf. Får väl hålla tummarna på att jag kanske kommer här ifrån nån gång dom närmaste 10 åren iaf. ;) Känner jag mig själv rätt så kan jag få för mig snabbt att jag ska dra nån stans. Och då blir det så.  Så vem vart jag är om bara ett år tex. ? Jag skulle lika gärna kunna vara nån stans på andra sidan jorden :P

Nu ska jaga börja bge mig mot mitt rum och fixa till mig lite. För snart antar jag att Amnda ringer och vill ses. Sen om bara en timme och lite till så ska jag ju vara med carolin och josefin. så läre rappa på nu lite va! 


Bye bye, bloggen! 

   

Onsdag

Ush, vad jag är trött.. Hra inte alls sovit särskilt brai natt.. Har vaknat flera  gånger av  en massa dåliga drömmar. Sen retar förkylningen mig med.. ush. Så ingen vidare natt för mig inte!

Idag vet jag inte vad som händer.. känner mig verkligen slö! Jag vet varken ut eller in vad jag ska ta och hitta på. Blir det nån cityfest eller inte, det är frågan!?

Ska ta och börja dagen med att gå och duscha iaf. Det är en bra start. Sen ska mamma få ta och klippa håret på mig, för det behövs verkligen!


Nu kom  det lite fint väder med. :) Super.


see ya

Sundsvall

Idagg har jag varit i sundsvall med mamma, pappa och mormor. Det är alltid lika skönt att få komma iväg från Hudiksvall.. Men ärman borta för länge saknar man hudik.. Konstigt nog.

I sundsvall så brukar man ofta hitta en massa, vilket jag naturligtvis gjorde! (som vanligt. )Jag kom hem med två väskor  + datorväska, klänning, smycke, smink, höstjacka.. ja, säkert något mer som jag har glömt ;) Men är väl nöjd med allt tror jag. har väl lite ångest att det alltid ska komma hem med något :) pengarna bara sprutar iväg..Men men.

på tal om pengar, jag fått med en kosnad som jag helst inte vill betala. Men måste det för att få den bra igen. Jag måste köpa mig en ny hårddisk och ramminne till min laptop som börjat gnälla. Självklart så är inte dom delarna det billigast, så nu måste det pungas ut nån tusenlapp till.. Men vad gör man inte för laptoppen! Får hoppas att den bblir bar nu då:)

Sen nu på fredag så får jag min w810i såld! Känns bra! Nu kan jag äntligen börja använda den nya mobilen jag har. :)

Nu ska jag börja dra mig iväg mot sängen. I morgon väntar en hård dag eventuellt.
 
Föresten, vi har köpt en nytt tagentbord till stordatorn . Jag skriver med den nu,så skön den är, det måste jag medge!
Här ska jag sitta och blogga mer!

Kanske laddar upp nå bilder í morgon på det jag köpt. Nu ska jag bege mig till sängen.

see ya.

Helgen

Helgen 

Fredag

Då tog jag det bara lungt precis som planerat. :) ( Duktigt madde)

Lördag (lite dåligare madde)

Dagen då jag också skulle ta det lugnt..(precis som planerat.) Men typiskt, så blev det inte slls som man tänkt sig! Det blev en inpuls till  utgång.. Jag och maddie satt på mitt rum och drack martina bubbelbvin vilket är super gott. Men måste medge att det är gott dom två första glasen, sen dom 3 sista spyr man typ av ist! Den är på tok för sött egentligen.. Men kul att prova på något nytt, eftersom att jag har druckit vin ända sen januari månad.. Helt otroligt less på rikigt vin måste jag säga!

Utgången var OK. Som vanligt i hudiksvall skulle man kunna säga. Det var jätte mycket folk vilket var roligt och även 25:an i baren var också lite halvt bra. ;)  

Söndag

Har slitit som ett svin idag.. Nu är jag lätt värd lite film och mysa i sängen(  Vilket jag snart ska göra!) 
Vilket väder vi har haft idag förrsesten.. Men faktiskt så har jag inte alls emot regn så himla mycket, kan faktiskt tycka att det är lite mysigt :) Men får chansen att vila ut kroppen käns det som. :) 

I morgon skulle jag egentligen åka till sundsvall, men det blev ju såklart inte av.. Så nu blir det på tisdag ist.. Men det går ju ioförsig lika bra det ;) Då hinner jag även fixa lite ärenden i morgon :) Måste komma ihåg banken, viktigt viktigt! Måste fixa lite där med stålarna mina ;) thihi. Sen har jag nog en hel del andra ärenden jag ska kika upp. Ska kolla i min extrahjärna vad det kan står för något.. Tur att man har en extrahjärna alltså (kalender) Annars hade jag nog gått under för länge sedan.. 




Nu ska jag lägga mig.. Är så himla trött!






w610i Säljes


Nu ska jag sälja min telefon som jag bara har haft i några månader.. Men läre det eftersom att jag har fått en ny.. Men är iaf super nöjd med den här ändå. Men kan ju inte ha två!

Nån som är intreserad så är det bara att säga till.

1300 kr. Allt som jag fick med mobilen följer naturligtvis med i köpet
nypris 2700kr.


God morgon

Idag är det lika tråkigt väder som igår, lr  till och med  ännu tråkigare väder än igår.. Men en sån här dag kan man faktiskt ta sig tid att vandra lite på staden. Eller kolla på film som är mysigt att göra i sånt här väder. Tror jag ska göra båda sakerna :) 

I helgen ska jag faktiskt inte gå ut! Jag ska vara nykter hela helgen lång. :) Jag käner mig faktiskt inte sugen på att dricka heller. Sen är det nog bra för min del att ta en liten paus från drickandet.

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om dagen. Vi får se om jag skriver mer senare på eftermiddan. :)

Nu ska jag ta och slänga i mig frukost. Det ska blir min special frukost. Hur god som helst! En bild ska läggas ut vill jag lova ;) 



 Ses senare.


// Madde



RSS 2.0