Helgen

Har inte uppdaterat bloggen på några dar nu. Men har haft lite problem med den, så inom kort så byter jag blogg eller adress.

Igår blev det partaj, sjukt roligt. Tack för förfesten jimmie och louise.  Tack för en trevlig kväll alla jag hade de trevligt med ;) Nu blir det Amandas pizza med Josefin! Vad jag längtar, ska bli underbart att proppa i sig lite flötig pizza :)

   


Torsdag

Det snörar fortfarande, när ska det sluta?  nu är det 1.5 m snö på altan . De sägs att vargavintern är på väg igen, ush så kallt. Men de är fint iaf :) Idag är en dag man lika gärna ha jobbat, men så ser det inte ut på schemat, så ist så ska jag  ta itu med sånt som bordes göras. Lite plugg ska jag få in idag, samt träffa cillan innan hon far iväg till äckliga varma thailand! ;) Sen blir de som sagt lite små saker som behövs fixas.

Sen träning  19.25-20.25 Bodypump. Blir inget dubbelpass eftersom att jag har träningsvärk i skuldblad och rygg. ;)







Vad energifylld man känner sig efter en sån här frulle.


Onsdag

Hejsan.

Nu sittter jag här vid datorn en sväng innan jag ska bege mig av mot skolan för att plugga till sista provet. Läser igenom lite bloggar, och kikar runt lite allmänt på nätet.=)  Idag eller nu på för middagen så har jag tagit mig en sväng till andra sidan stan för att hämta min jacka som har varit hos mormor på rengörning :) Hon är bäst på att fixa fläckar på kläder :) Särskilt på min vita sköna jacka som blir smutsig ganska så snabbt ;) 



 Idag blir det träning igen.

18.20 powerbox med Elin :)


Sorry, ceder, de är mer sugen på box ikväll känner jag.

Igår var cedermark här, hon plocka mina ögonbryn och gav mig ansiksmassage. :) Snäll hon är. Tur att jag har som har dig till granne och kompis♥






Nu ska jag hoppa i mina nystövlar och sätta på mig vitjackan som luktar ljuvligt! Ha en fin dag nu.




Självklart var dom på rea som allt annat nu för tiden ;)




Träning




Whooho, nu blir de träning med cedermark, ett dubbelpass.;) Först ska vi gå / springa ( om vi orkar) på bandet sen blir det core, sen combat. Kommer att bli sjukt jobbigt efter ännu en helg med en massa fett, haha.

 Kramar // Madeleine 

Jasmine (kusin barn)

Idag har jag varit hos den här älskade jäntan ♥ Hon är sjukt vacker och jag bara måste slänga ut lite biler på sötnosen.

 Grymt bra jobbat jimmie och louise! ;)









Åt även pörkel & nolkli där idag :D (ungersk mat) som jimmie, louise och mormor bjöd på :) Tack ännu en gång, det var sjukt gott!

Helgen..

Nåväl vad har jag gjort i helgen? Jo jag har faktiskt tagit de lugnt, med ännu en vit helg. Nu har jag varit nykter i en månads tid. Riktigt bra gjort! Så till helgen ska jag fira de med alkohol ;D 

I fredags så tog jag och cillan H hand om varandra lite, mys med lite godis och ytterst lite popcorn.  Cillan hade nämligen ingen micro, så vi fick poppa dom i en karstrull vilket inte gick så bra eftersom att de var micropopcorn... (om de nu var det felet) Men lite popcorn fick vi iaf.
Lärdags virre tremänning umgicks med mig, film och en massa chips & godis!
Söndag, bio, avatar. Hade för mycket förväntningar.. Den var bra men hade som sagt förväntat mig den bättre. Men samtidigt är jag en hård kritiker ;)'

    Jag & Cillan i sommras




Jag och virre för länge sedan









Torsdag

Tjabba.

Denna dag har varit för mig full spexad. Allt från morgonen, då jag faktiskt bara ville ligga sova hela dagen.. men icke! Iväg till skolan för att plugga! Sista provet närmar sig..  Sen efter skolan  så har det varit ett jäkla skjutsande hit och dit med en massa olika pers.. Har där emellan hunnit med att käka lite mat och träna body combat med virre, vilket var sjukt kul eftersom att de var första gången hon var med på de ;D (haha)  Nu är jag hemma och ska slänga mig i sängen för att göra kväll, är ju sjukt trött efter mycket fysiskt och psykiskt träning idag! Vet inte ens vad jag har slängt i hop för text här på bloggen, men vem bryr sig, inte jag för tillfället iaf :)


I morgon blir de sundsvall med mamma, vi ska försöka komma iväg i tid och vara hemma i tid, men vi vet ju hur de blir med de. ;)

// Madeleine








El nacho! Sjukt god burgare på donken!! 5++++


Onsdag

Hej hopp.

Idag är jag så seg.. Jag ska ta mig iväg mot skolan och plugga där i några timmar. Läre ta med mig mat så jag kan äta där, för jag hade tänkt att gå på body pump efter skolan.. så hinner inte hem där emellan.

Fan, nu är klockan för mycket. Hej.


Core + body combat

Ikväll har jag kört både core + body combat =)Tufft, Men jag ska klarade de.
Sjukt bra låtar denna termin.  Iaf vissa minuter av dom 60 jäkla lååånga minutrarna. 


Slänger in en video på body combat. Phu..


Paradise hotel


Nu ska jag förbereda mig inför PH. Till de godis,  fjärde dagen nu.. (haha)

In med de nya



Förra skit ringen som jag hade på inlägget "shopping" på bloggen. Den gick sönder första gången jag använde den.. Så jag reklamerade den, och gick sedan köpte äkta silver som jag alltid annars har gjort =) Två ringar kom jag hem med, den första på bilden längst upp, och den på bilden nedan :)

Fick även en BH idag som var på rea. Halva reapriste till och med.
 Tack  för den.  


kappa & kavaj






Kavajer är förjävla snyggt att ha på sig, det är så  stilrent! Ska ta och inskaffa mig en kort kavaj snart!
Kappan ovan är jag  mycket intreserad av.. Snygg och stilren. Funderar på att öppna plåskan.. 


Tredje gången gillt..?





Tredje dagen jag gottar med en massa snask.. Kan inte minnas sist jag åt så här mycket godis och chips?? Jag har ju varit mer för langos den senaste tiden ;) Sen har jag druckit en del tidigare(helger)  & då har godis & chips automatiskt försvunnit. Men nu har varit nykter i två helger och blir nog de nästa helg med som det ser ut. Så antar att det blir mera fett till helgen, haha ;)

Idag köpte familjen hem 5 filmer. 5 för 100:- Billigt och bra.  Snart börjar Johan Falk! Ha en god kväll gott folk. /M

Shopping..

Igår tog jag med ned på stan med mamma innan vi skulle fara iväg till mormor för att  käka tacos:) På stan var det fullt med rea. Så jag passade på att hadla lite billiga underkläder. Man känner sig faktiskt finare i lite nya snygga underkläder ;) 

Hittade även lite sycken på rea, ett par svarta örhängen & en ring. Perfekt till mina svarta halsband :)  
Ett svart linne på rea med fick även följa med. Matrialet är som en bikini, fast mjukare. vet inte vad de heter... Skit skönt iaf! :)

Fynd igen med andra ord!
















Jag är kär i dessa snygga klackskor som anlände hem till mig igår! 
Kul med en annorlunda färg för en gångs skull :)












 

´Fredag

Nu är det helg igen... Veckorna bara springer iväg... 


Träning ikväll!


19.25-20.25 Bodypump



Jobbigt, men sköönt! Ha en god kväll! / M 

Till oss med tunnt hår kanske ;)























Hår terapi.

Detta är Mesoterapi i form av en cocktail som heter KERACTIVE som injiceras i det ytliga hudlagret främst i hårbotten. Denna produkt stimulerar cellerna i hårsäcken. Speciellt mycket viktig protein som kallas -KERATIN.

KERACTIVE innehåller alla aminosyro, vitaminer grupp B, miniralsalter zink, koppa, selenium och manganese.  Även buflomedil och DOPA ingår i denna produkt.

KERACTIVE hjälper vid håravfall vid olika genes, andra hårproblem som exempelvis mjäll och torr hårbotten. Produkten förbätrar också hårkvaliten. Vi rekomenderar en kur av fyra behandlingar med en veckas mellanrum till ett paketpris av 4950 kr därefter en behandling per månad i fyra månader (1200 kr per behandling).

PRODUKTEN ÄR MYCKET FRAMGÅNGSRIK OCH STOR BL.A. I FRANKRIKE.



Kanske är något att fundera över...  Iaf, i framtiden om man nu har något hår kvar, haha. ;) Otroligt vad de finns för saker att spruta i sig nuförtiden...


Onsdag

Började dagen med att hjälpa mormor med att hadla på maxi. Sen åt vi god lunch på kontoret sen drog jag mig vidare mot pluggen och pluggade på med brudarna. Nu har jag  jag nästan gjort klart hela B:3 provet och har bara B:4 kvar sen en inlämningsuppgift. :) Sen är jag klar. Tråkigt på sätt och vis eftersom att vi har haft många skrattstunder där ;)


Ikväll hinner jag ev inte med nån träning.. Jag har lovat mamma och pappa att följa med dom och titta på kakel till köket. Men det här passet hade jag velat prova på ;) Får se om jag hinner.

Cardiomoves

En enkel konditionsklass med fokus på musikvariation och och olika rörelesstilar.

Upplägget bygger på att man tränar en låt i taget med olika rörelsemönster, musikstilar (ex. afro, jive, salsa, dance) och enkel koreografi anpassat till låtarnas stil och uppbyggnad. Massor av glädje och energi!

 


Skit!

Nu har mamma fått ännu en dom, denna gång att hon är laktosintolerant. Nu är den stackars människan både, gluten, soja och laktosintolerant.. Vad fanns finns kvar att äta för henne. kaninmat (sallad), potatis,kött.. vad mer? Typ inget. 

Det är förjävla orättvist. Jag vill bara grina åt henne. Mat är en av livets njutningar.  I vår familj (släkten) har vi vuxit upp med att äta gott, lägga vår själ i matlaginingen. Alla är i princip bra på att laga mat. Jag tycker så synd om mamma som aldrig kommer att få äta Purkel & nokli(ungersk maträtt), eller purkel går väl med nokli? Nej..  Många goda ungerska maträtter som hon inte kommer  att få äta.. även många andra goda maträtter som man äter dagligen!! Fan, säger jag bara för den här skiten. Det näst värsta är ju att jag kommer nästan garanterat får den här skiten med, eftersom att jag redan nu känner av symtomerna. Hur ska jag då se ut i framtiden? en gående sticka? Jag som hatar att äta potatis om man inte har nån god sås till, klaninmat (sallad), nej tack! fisk, nja.. Vad finns  då kvar till mig? En gågende pinne kommer jag att bli!

Mamma ska till en dietist snart, vilket jag ser fram emot enormt mycket. Ska bli intresant att se vad som finns för äckligt att äta liksom! Ska jag väl inte vara så negativ kanske. Det kanske finns lite gott där trots allt.. 

Time will tell !







I gårkväll provade vi på att göra en god sallad. Mycket för mammas skull.
Den ser jätte god ut. Både mamma, och stoffen tyckte om den. Men
inte jag :P .Men jambo och statiols sallader är faktiskt 
ätbar, för att det är en fet sås till.








Ha en fin dag.
 

VS

Nu när man kikar runt lite på resor, blir man jäkligt sugen på en ny bikini. Victoria's secret har en massa fint :)










Då kommer vi till den konstiga baddräkten eller vad de nu än är ;) Aaa, inte vet jag
om jag skulle ha den på mig den för pengar ens.. Men jag måsta bara lägga ut den, haha.


Vill ha dom båda två



Funderar på att klicka hem dessa super snygga skor.. 299 kr st (kap) Lika snygg i båda färgerna. =)

Börjar nog med ett par. Dom rosa kanske?

God morgon





Så här kan de se ut en morgon i min säng, en ful & morgontrött madde :P Men vem f*n är snygg på morgonen. Så varsegod ;) 
 
Frulle framför datorn. Oboy o mackor, ingen pangfrulle nuförtiden.. 



Idag eller snart ska jag och morsan sticka iväg till maxi för att handla mat samt hämta upp maya.
Undra om jag ska ta och köpa mig en kalender.. skulle ha behöva en sån. Samt en grej till.
Senare idag blire jobb.

 see ya.


Fisk-klänning och klackisar

Har ju snåla på bloggandet den senaste tiden, så har inte hunnit med så mycket "nytt" i bloggen, men här kommer lite som jag köpte innan åre. :)

En till fiskfjällsklänning ;)
Och ett par snygga klackar på en höjd på 13 cm. Tips från carro som köpte dom först, tack carro.  Vi resonerade att dom var bra dubbar/broddar  i åre :D Haha. Omöjligt att ramla med den där spiklacken. ;)










lite lik en mört klänningen faktiskt..

nöjd?

Tamefan, att jag aldrig blit nöjd med bloggen.. Är inte de nu heller. Men nu ger jag upp för tillfället. :P

Shopping

Nu äger jag den, jag är sjukt nöjd över den. Bilderna blir kanon! Sjukt roligt grej med den är att man kan ställa in så att den knäpper när man flinar, haha!   Nu slipper jag böka runt på en stor systemkamera. =)



Hittade änven ett par byxor på lindex för
29 spänn! Jäklar vad kap jag kan hitta
ibland ;)








Stora pärlörhängen:) 48:-
(Hade 50:- rabbat ) annars 98:-


Ny kamera?



Samsung DualView Cameras 530x326 Samsung DualView TL225 och TL220   Digitalkameror med Dubbla Skärmar




Sjukt sugen på denna kamera! Ska ta mig ned med pappa och kika lite på den ;) Jag & brosan fick en kamera i julklapp men lämnade tillbaka den för att jag blev vitare en en person på dödsbädden! (vem vill vara det liksom :P)

Vi får se vad som finns på stan, men den här är jag lite extra sugen på.
 


Åre-trippen!

Är lite seg på att lägga in bilder.. men nu kommer de lite.




































// Madeleine

Nytt

Fixa till headern lite granna :) Hoppas det blev bättre. ;) 

Torsdag

Det känns som måndag. Somnade inte förs klockan 4 i morse.. Klev upp vid 9 och satt på mig kläder lite snabbt, fika en macka och lite oboy. Sen iväg till matten.. En genomgång på en timma samt räknade lite i boken... Min hjärna var väck kan jag lova! 

 
Nu, hemma för lite lunch samt ska jag ta mig en bad! En sjuk madde sitter här vid datorn, förkyld, ont i halsen & sliten! Så hoppas att badet får mig lite piggare.

Ikväll,  

* 18.15 - 19.15  BODYCOMBAT

* 19.20 - 20.20  BODYPUMP

* 19.45 - 20.45  BODYBALANCE


Ska jag orka ta mig dit? Kanske inte så bra att träna när jag är sjuk för den delen heller. Vi får nästan ta o se hur jag känner mig ikväll..vilket pass jag ska ta och vilket pass jag orkar med.
Annars, har jag träningvärk i magen och lite triceps efter ett pass på gymmet i förrgår. Kan knappt hosta då träningsvärken i magen känns av enormt mkt. (haha) Men det e skööönt.


Badet väntar:P


Shopping!

Provar med lite inlägg så får jag se om jag vill fortsätta blogga eller ej.
 Idag är de röd dag. Tror inga affärer har öppet, eller inte många iaf. Igår var jag ner för att köpa en mascara. Var och kollade på en lumene, men liten borste som man kan ha för att nå småfransarna lättare.  155 kr kostade den..  Efter att ha kollat  runt lite här och var så lyckades jag hitta exakt samma  på rea för 79 spänn och fick även med en rengörining. :)  Bara man kollar runt lite så hittar man fynd.


79 spänn.



Åre shopping.

Halva priste på estee lauder :)
ca 90 kr /st



Snygg enkel tröja. Marinblå. 199 spänn

2010

Nytt år nya tag! Vad kommer hända härnäst?

Bra fråga!

Bloggen, ska jag fortsätta blogga överhuvudtaget? Eller de ska jag, men ska jag lösenskydda bloggen? Så jag kan skriva ut precis de jag vill.. Har ju  funderat på detta ett tag faktiskt.
 
Hur ska jag göra.. ?


Ps, Är hemma ifrån åre resan. Jag har haft grymt roligt, skrattat så att jag har nästintill fått träningvärk. Haft grymma kvällar ute och efterfester som har varit bland dom roligaste jag har varit på! 

Med andra ord har resan varit kanon bra!




RSS 2.0