Hej

Nu ska jag färga håret på min vän amil. Nu får vi hoppas på att det blir bra då:) Jag och amil är förövrigt jätte mätta efter en stor potion thai mat  var ;D hehe. Nu ska vi färga hår. bye.



Amil. =)

image29





Hej

Andra avenyn nu:) Haha, skrattar så jag snart dör :)  Det är så bra.
 Fattar föresten inte hur jag ska fixa turist info om dom där jäkla slotten när det står på ett helt annat språk. Typiskt.
Men jag får väl ta och fixa det sen nåt. Kanske B kan hjälpa mig då då.

Helt sjuk förresten.. Om bara 4 månader så drar vi på student resa :D Längtar jätte mycket. Ayia Napa, hur bra är inte det :D Varmt och fint, och garanterat sol väder!


image28

Så snygga!

Hej.
 
Nu har jag varit inne och snokat bland lite bloggar. Jag hittade http://mariavuitton.blogg.se/ och såg ett par grymt läckra pumps i ett av hennes inlägg. Man kan vara med att tävla om dom där pumpsen vilken jag gör nu :) Jag tycker hon verkar vara en tjej som snäll och rolig. Att man lägger ut tävligar om vissa saker hur skoj är inte det. Att lägga energi på att andra ska vinna saker.. Och som nu ett par pums för ca 400 kr Hur snällt är inte det.. Tävlingen kostar ju inte heller.. Jag tycker iaf att det är otroligt.  

Inte för att jag tror jag kommer att vinna dom.. För jag har aldrig vunnit i hela mitt liv, haha.. Jag har liksom aldrig haft en sån tur.. Men det är ju värt att försöka :) Sen är jag i stort behov av nya klackisar så dom här skulle inte sitta helt fel.

image27
Puss & Kram, Madeleine




Proppad.

Nu är jag så mätt.. Jag åt en stor potion stekt potatis med korv och gurka..  Sen blev jag så mätt att jag somnade! Så nu är jag nyvaken.. Men orkar då inte få i mig någon middas mat som mammsen har gjort :( Men det får bli något senare ikväll ist. Snart slutar "han" Så då ska jag väl ta mig ett snack med denna person också.. USh vill men ändå inte.. Det kommer bli jobbigt. Men men!


Hinner någ inte göra nå ärenden i dag genom att bilen fortfarande är paj och pappa har inte kommit hem för att laga den.. Så det får väl vänta tills i morgon..   

Haha, har fått mitt körkorts leg nu :D Fan vad ljust det är! Hur ska man kunna se att det är jag? hehe.


Nu ska jag ta ett skönt bad =) Sen funderar jag på att ringa jossan igen.. sist svarade hon inte.. Aja. Nu ringer det, det kanske e hon.. Och det var det. =)



Nu ska jag lägga mig i badet.


// Madde








Sugen på mat.

Nu är jag rikigt hungig.. Men vad ska man hitta på för något då? Jag är sugen på mos och köttbullar. Men nu när man börjar tänka efter lite så skulle den här tallriken med smaslig heterna på inte alls sitta nå fel i magen:D 


image20

Ush..


Gud så seg jag  är idag .. Det ända jag gör är att titta på filmer :) Men ibland måste man unna sig lite slappdagar. Men den här dagen är egntligen inte den bästa genom att jag måste bli klar med lite skolarbeten.. Men dom kan få vänta i några  timmar.

Idag har man ingen bil heller.. Jobbigt. Vakande av att et stank nån slags gas i hela huset.. Alla trodde det skulle
explodera.. Man det visade sig sen att bilbatterit har brunnit under natten! Kunde iförsig slutat illa det med..
 Pappa kommer hem senare idag, kanske han kan laga bilen då rå.. Måste nämligen göra lite små saker till ärenden..


Nu ska jag forstätta på filmen..

// M

image19


Jag är helt galen i AA.

En serie jag bara måste hylla! Andra Avenyn! Jag har föjt varje lite avsnitt och är helt beroende av den serien. Jag tycker Det är så fruktansvärt dåliga serier som går nu för tiden.. Men andra avenyn blev som en chock.. Första gången jag såg det tänkte jag "  vilka amatörer.. " Men efter att ha kollat på något avsnitt till så blev jag fast! Så nu beroende som jag är så ska jag kolla på ett avsnitt bara för att njuta lite :) Även att jag redan har sett det, men det går att se en gång till :D Avsnitten finns på svt. 


image18
 

Ännu en dag ledig :)

Igår var jag ledig från skolan. Studiedag med andra ord ;) Skönt. Idag fick jag vara hemma, efter som att vi arbetar eget på samhälle :) Och jag är prencip klar med det skit jobbet.. Jag ska bara lägga upp hur jag ska ta och redovisa detta nu.. Ush. Men men. Idag blir en dag som jag ska bara ta det lungt. Blir tyvärr lite skoljobb. Men så måste det bli om man ska studierna väl. 

Just nu sitter jag i köket och tittar på mamma som sitter mitt emot mig och läser.. Undra om hon blir störd av knappljuden? Jag tror nästan det! Så jag får ta och flytta mig känns det som, man får passa på innan hon öppnar munnen och gapar ;)

Nu är jag på mitt rum :) Undera om man ska ta och läsa på de 32 engelska ord man fått av våran tusrism lärare.. Lr undera om man ska kika på en film först kanske ;)? Mysteriet på greveholm var ett antal årsen man tittta på det? :P Kanske det skulle vara kul att kika på :)  Vi får se.. Det kan lika gärna bli en rysare med. 


// Madeleine


My heart

Why you wanna hurt my heart?
Why you wanna hurt my heart?
When you know that I love you
Everybody else can see just how it ought to be
Everybody but you

Played your little game of deception
Soon there's gonna be a connection
When you're blue
I know it's just a cryin' shame
Nobody left to blame
Nobody but you
If I could turn back, if I could turn back the hands of time
I'd do you a favor, straighten out confusion in your mind
In your mind

Gonna see the voodoo lady
Before this thing drives me crazy
Learn what to do, do about you
Mix me up one of them potions, forget about my emotion
Forget about you

Why you wanna hurt my heart?
Why you wanna hurt my heart?
When you know that I love you
Everybody 'round us can see just how it outta be, everybody but you
Why you wanna hurt my heart?



image16

koder

Nu börjar jag verkligen "hajja" hur man fixar med koderna ;) Men jag fattar forstfarande inte hur man fixar header? Alltså hur man får bilden stor.. Som en "toppbild" Den blir ju jätte liten & avlång.. Varför blir den inte stor  och fyrkantig..? Konstigt.. Om nån viste det då?

Aja, vi får se hur det går.. Ska försöka knäcka ut det på nåt sätt. ;)

Ha en bra dag,

/ Madde


Vi får se hur det går :)

Har precis kommit hem från skolan.. Skönt, vi slapp sista lektionen, eget arbete. =)  Så nu sitter jag i sängen och bara myser :) Sitter och funderar på vad jag ska ta och göra med dagen.. Jag och Jossan ska iaf bowla.. Det kommer bli sjukt kul :) jag är skit dålig på att bowla, jossan var det med, sa hon. Så det kommer bli rikigt kul att se oss bowla mot hennes lilla syrra och kompis.. dom som är typ 9 år:) Dom kommer nog vara bättre än oss, haha. 

Ikväll/eftermidda så blir det till att åka ner på glysiscup med brudarna. Det kan bli skoj och se vad det är för folk där.. tss. 
 

Nu ska jag sätta på musik på min älskade nya mobil :) Lyssna på lite skön musik.


Kiss kiss, Madeleine




                                                            Jag & Jossan (bowling proffsen) ;)

image11






Älskade mobilen

image12

Hejsan

Nu har jag tänkt och tänkt.. Jag stror jag ska bort min blogspot och köra på den här nu. Jag har precis börjat fattat hur man redigerar den här bloggen.. Men det tar tid att förstå allt! Men förhoppningvis så går det säkert med tiden.. Hehe.  


Så den här bloggen är ännu bara en testblogg.


RSS 2.0