Tisdag

Helvete, vad den här bloggen står still.. Men jag har liksom tappat suget för att blogga! Om jag gör om designen så kanske jag börjar igen.. Eller? Vi får se vad som sker. Idag blir de fix här i hemmet. Ska börja med stan för att slösa lite stålar, sen hem för att ta ner vinerjackor och skor/stövlar. Sen blir de annat småplock! Sen efter lunch ska jag jobba! (halvdag endast) och efter jobbet blir de träning! Så ser iaf dagen ut! Hur kvällen ser ut de håller jag för mig själv ;)

At home

Resan har varit kanonbra. Varmt och skönt varje dag! Ville nästan inte hem..Men nu är jag hemma och de är bra de med. :) Imorse var jag och tränade på gymmet en timme. Skönt att köra ett morgonpass så man är fri sen :)
Nu ska jag ta mig en dusch sen får vi se vad som händer. 
turkiet 2010 :) fler bilder kommer sen

Drar till Alanya

Imorgon flyger jag och morsan till turkiet! Vi blir borta i en vecka, vilket känns otroligt behövligt nu när hösten är här..  :) Vi ska även åka över till den grekiska ön Rhodos, där pärry & jonas är och gassar :) Så vi blir där från morgonen till kvällen lr kanske till och med sover över där ;) två resemål inom en vecka, kul! :) Ha de så bra alla i kalla sverige ;) // Madeleine


träning

Nu blir det TRÄNING!! :D Pump för att bygga på musklerna :) Samt bandet sen för att bränna kalorier ;) Fjärde träningsdagen denna vecka, duktigt av mig :)

Shopping

Nu har jag shoppat lite till ;) En snygg genomskinlig skjorta och två par strumpbyxor samt ett neutralt läppstift.
:)

RSS 2.0