fest!

Jaa det e ju en speciell helg..Så varför inte ta nåt glas och gå ut och prata med lite folk ;) Tss.


Ny jackan


Jag har haft stor ångest i natt. Igår fick jag hem min jacka. Men fan, jag tror jag vill ha den större. Mamma och moster tycker  absolut inte de.. Jag tror jag måste åka ner till intersport och fråga lassepasse där om lite expert hjälp faktiskt. 

Idag ska även träffa jossie och amil på stan idag. Vi ska kolla runt lite på lite grejer vi har i bakhuvudet. (grymma grejer vill jag lova)  hehe.  Nu måste jag dra iväg till Hudiksvalls gym ser jag.. Ha en trevlig fredag alla.  Hej så länge.



Bodypump!




Smarta jag har precis kommit ur duschen.. Jag luktar ljuvligt och är ren som bara attan. Om en och en halv timme ska jag på Bodypump. Så det var ju himla onödigt att duscha då måste jag ju säga! (Haha) Men ibland gör man missar. En ny dusch får det bli när jag kommer hem :)

Jag som täkte göra lösnaglar nu fram över.. Men helt plötsligt så har mina naglar fått för sig att hålla och att bli lite långa. Så nu tjänar jag ca 700 kr på att inte göra lösnaglar.. =)

Nice.

// Madeleine


Core..

Nu ska jag dra mig iväg på core. Efter passet ska jag åka och träffa pappa som kommer med min vita jacka. :) Och efter de blire det Happyville med ett gäng :)  Så ha en trevlig kväll!



God morgon!

 Idag vaknade jag 9 prick. Inatt har jag till och med sovit på armen som jag tog sprutan i. Är så himla glad att jag inte alls har fått nå större biverkningar.. Har ju knappt haft nåt ont allls :) Just nu är  jag hysat pigg och ska snart hoppa in i duschen för att pigga upp mig ännu mera. Jag ska börja dagen med att åka me kusin Hanna på bygg och trä för att titta på tapeter till mit rum. Sen ska jag höra av mig till Ännie för att se om hon är redo för lite plugg:)

 


Vilken natt!

Jag hade förväntat mig en skit dålig natt eftersom att jag har tagit svininfluensan  sprutan.. Men icke, det gick kanon, har sovit som en stock. Och idag mår jag bra. Är ytterst lite öm vid själva området där sprutan gick in. Men annars kanon. Är jätte  nöjd över att jag har tagit den. Det är en miljon i sverige som har tagit den nu.. Och det är kurvan är brant påväg upp :)


Till er som inte tänker ta den.. Nyss dog en ung tjej på 20 år i norge av svininfluensan.. Hon var tidigare helt frisk! Glöm att jag riskerar att dö! Hellre blir jag handikkappad ett tag ( Vilket är tillfälligt då sprutan har träffar en närv) än att ligga nere i jorden, död!





 


Jajamen!

Nu har jag tagit svininfluensa sprutan och det gick kanoners! Jag känner ingen biverkning än så länge.. Sprutan gick in ca 5 cm och jag tycker den var lite tjock.. Mamma tog den först. När jag såg att dom stoppade in hela den i mammas arm så tänkte  för mig själv "detta kommer aldrig att gå för min del.." Men ett litet myggbett kändes det endast som! :) Så nu är jag vaccinerad mot svininfluensan :)


Idag käkade jag på jambo, världens bästa/godaste smårgås cafe :) Kicki gjorde en kanon god sallad till mig ♥
Om ca 20 min drar jag och cedermark på core! Känns så bra att ha kommit igång med träningen! 
Hoppas bara inte att armen min fuckar sig efter sprutan bara :)



Ha en trevlig kväll alla! // Madeleine

Nightmare!


I natt har jag haft en helvettes dröm...  Den har varit jobbig på alla sätt och vis! Jag vet nu hur det är att få en  dödlig sjukdom.. För det  precis de jag fick i drömmen, jag blev dödsdömd! Jag fick reda på att jag var gluten intolerant och jag hade kollat upp alldeles för sent, vilket i sin tur ledde till att jag hade fått en elakartad tumör i tarmen.. (vilket man kan få om man nonchalerar gluten)  Jag gjorde verkligen allt för att få tag i ett botemedel. Hörde mig för överlallt  vad man kunde göra åt saken.. Jag kände verkligen jävla  orättvist behandlad jag var över att just JAG hade fått en dödlig sjukdom.. Varför? Bara känslan av jag jag skullle lämna alla nära och kära.. Att komma nån stans där inget finns, eller inte komma nån stans för den delen.. Man helt enkelt inte existerar längre. Det var en sån verklig, obeskrivlig  och äcklig känsla!  När det var dags för mig att dö i drömmen så lade mig då i en kista (konstigt nog) Där låg jag och funderade hur jag skulle ha händera? Ska dom ligga på magen eller hur ska jag ha dom ? Jag måste ju ligga skönt när jag är död tänkte jag? Jag tänkte även för mig själv att kistan var så himla hemsk..mörkret utav att vara instängd  och  att sedan ligga under jorden...  ett rent helvette! Men jag dog aldrig iaf. ( man dör ju aldrig i en dröm)  Plöttsligt så stod jag upp och nån säger till mig att du får 5 minuter på det att leva sen slutar du andas. Det var tunga andetag vill jag lova.  Vad skulle jag göra fram till dess? Jag minns hur jag försökte hitta en syrgastub som jag skulle ha till sen då jag skulle sluta att andas.. (inte för att den hade fungerat ändå.. Men det var väl kämpar grejen att inte villa dö)  Iaf, sen var jag plöttligt på kyrkogården och skulle ta mig en sista sista gå tur. Där på en parkbänk sitter en kille som jag känt ett tag nu! Han tittar på mig med sina crazy linser...? (hallowin linser) Och nån säger till mig att jag måste göra en sak (skit samma vad) så jag går fram till killen och pratar lite med han, och han är tyvärr schizofren på den negativa fronten... Sen slutar drömmen.. Jag vaknar upp, livrädd. Men jag andades!

Jag lovade mig själv när jag vaknade att aldrig mera klaga på nåt. Jag ska vara tacksam för det liv jag har. Jag svävar ju på moln jämnfört med andra!  Jag har absolut inget att klaga över. En finne eller en sår på nåt vis hit eller dit vad fan är det, motför många andra??? Inte ett skit. det finns så många där ute om är dödsdömt och dom som har ett förjävligt liv...  Nu är det dags att börja bli tacksam över varje liten grej alltså. Gnäller gör väl alla. Men varför gnälla när man kan vara tacksam! 

Nu var den här drömmen rätt så konstig ioförsig.. Men grjen med drömmen var att jag fick känna hur det verkligen kändes att bli dödsdömd.. Hur jobbigt och orättvist det var! Den här drömmen skapades via 4 händelser som har hänt i mitt liv den senaste tiden.. * morfar som dog i cancer * mamma som har blivit gluten- intoliant* fjo*g (pinocchio) * att det snart är hallowin* samt att jag är så rädd att få gluten, vilket jag redan anar att jag har eller att jag är påväg att få ( det är ju ärftligt)  Man kan säga att den här drömmen fanns det nästan bara rädsla i.  Jag har en rädsla i alla punkter utöver hallowin.. hallowinpunkten kom nog in för för att de snart är  hallowin. 

Skönt var det att få skriva av sig lite! dte blev lite text :P Det är det här jag gillar med en blogg. Att kunna skriva av sig. Att sen kunna titta tillbaka vad man har skrivit för nåt i sina dar. Just därför jag bloggar, ett extra minne! ;)


Nu är det säkert tusen stavfel och meningarna kanske inte är sådär korekt ihopsatta. Men jag tänker inte eller orkar rätta till denna långa text! 

En tacksam
// Madeleine
 


Hemma!

Efter en och en halv timmes tränade i gymmet så ska jag nu hoppa in i duschen samt vänta på Cedermark som ska komma hit och vi ska ha lite ansiksmask och mysa till nån film. Hon ska även få plocka mina håriga ögonbryn. ;)

bye, bye!





Bättre sent än aldrig!





Noll muskler nu, men dom är påväg! Sakta men säkert.

Nu ska jag iväg för att träna på hudiksvalls gym med Cedermark och Elin.  Efter många års tjatande av gympaläre och doktorer att jag bör vara vältränad när jag har astma.. men tyvärr har det inte gått i i mitt huvud förs nu.. Så nu är jag på G! Tack och hej!
  


Nytt!

Det  var nu ett tag sedan jag slängde in lite nytt i bloggen, så jag slänger ut lite produkter nu då som jag köpte med mig hem förra veckan.  Visibly clear 2-in-1  är ett jättebra rengöringsmedel för ansiktet. Man kan både använda den som en ansiksmask och som en vanlig ansikstvätt. Rekomenderar den starkt! 
Sen nivea fuktkräm innehåller endast fukt. Skit bra. Sen köpte jag bara hem en Garneier hydrating cleansing milk som jag tar bort sminket med =)







Ankle boot!



Ny vecka..


Det blev en tidig morgon idag.. Vaknade hela kvart i 8. :)  Idag blir det till att städa, rensa lite hit och dit. Ta upp alla vår/sommar plagg på vinden och ner med lite mera vintergrejer.. 
I natt sov kusinerna mackan och hanna här, vilket alltid är trevligt. Igårkväll käkade vi langos ,till och med cedermark åt langos som först inte var så haj till de.. men hon tyckte faktiskt att de var gott. Vi skrattade även ihjäl oss åt hannapannna som hade typ endast rödlök på sin langos, och då pratar jag inte om lite.. utan ett helt berg, lätt en halv rödlök. Hon grinade medans hon stoppade i sig den, inte så konstigt egentligen,haha. Det märks att hon är släkt med mamma!


 




// Madde


Playa del sol!



Ikväll blir det mys till playa del sol med lite polare. Jag är ju helt förälskad i den här serien. Dock, var förra säsongen lite bättre. Men men.

Innan playa så ska jag, emma, marcus & mamma  dra iväg på innebandy för att kolla in brosan som möter bollnäs. Även att han möter PH som han har haft här hela helgen, som är spelar i bollnäs innebandy lag. Så det ska bli kul att se dom fightas mot varandra! :)





 

Falskt legg!

Igår hände en sak som jag knappt  trodde kunde hända. Jag var på väg att åka dit för falskt legg med mitt eget legg!!!  Dom trodde inte det var jag på kortet? Dom frågade vad jag hette i mellannamn. Vad svarar jag!!? Jo inga-britt balazsi (min mormmor namn) Jag vet inte vart fan jag fick de ifrån.. Jag kom verkligen inte på vad jag hette i mellan mamn... Viste att det var nåt med britt efter min mormor ..Aja, det var ju iaf fel så han sa, "alla vet  sitt mellannamn!" Jag tror inte att det är du!" så han kallade dit en annan kille som fick i sin tur checka in mig & då klickade de i min skalle vad jag heter ;) Jag sa vad jag hette, britt anna madeleine söderberg..  Och den killen trodde att de var jag erfter en stund. Tack och lov.

Jag måste ha fått rikigt hjärnsläpp när det gäller vad jag heter i mellannamn.. Klart jag vet vad jag heter i mellannamn liksom, haha.
  


Kan iof förstå att dom inte tror att de e jag..
Jag var ju för tusan vithårig.. & håret syns ju knappt. ;)
Som jossan sa igår, "madde du måste knäppa ett nytt"

Får nog ta att göra de. :)


Lördag!

Nu ska jag ta och fixa till mig inför kvällens partaj.  Först ska jag på 50 års fest i hedestuga. Sen vidare till djupegatan för att där pendla mellan två fester (port brevid varandra) :) Så jag tror att denna kväll komme att bli grym!

Ha en trevlig kväll alla  // Madeleine



Jag redo för fest



Otroligt..

Nu header till min blogg har anlänt! Vettetusan hur den blev! Proffsigt inerligt mamma. (haha) Men nu får den sitta där ett tag ;) Nu ska jag och min bästa mamma åka och runt  och ragga lite. Så ha en trevlig dag gott folk. 

Ps,  Igår kväll var jag på apoteket för att göra ett ärende så lyckades jag  tappa  bort en hundring där nån stans, vilket jag märkte när jag kom hem! Jag tänkte för mig själv att nu har nån där ute har nu fått sig ett leende på sina läppar efter att ha hittat min hudring och plockat på sig den. Fan.  Men idag när jag åkte ner på apoteket  för att kolla på lite produkter så passade jag på att fråga om dom hade hittat en hundring ifrån gårdagen ( jag var ju ändå där) medans jag ställt frågan så tänkte för mig själv " Är jag dum eller? vem som helst plockar ju på sig den, säkert dom som jobbar där med" Dum fråga med andra ord. Men fan så fel jag hade!! Haha, den var en kund som hittat den vid kasan och gett den till personalen och personalen  i sin tur väntade på att ägaren skulle ringa eller komma in och fråga efter den.. Sjukt snälla människor.  

Så  hundringen är tillbaka från att ha varit försvunnen i 12 H.. Så en dagens ros till den anonyma kunden kanske? Tänka sig vilka snälla männinskor det finns, på tanke på situationen liksom..

 


Plåster!



Vart köper man sånt här make up plåster? Jag vill prova! :)


Helg!

Jag har fortfarande träningsvärk :) (haha) Igår kom mamma hem ifrån sundsvall. Hon har köpt den en sån jä*la snygg vinterjacka.. jag är så avundsjuk på henne! Nu har jag drömt jacknm hela natten och ska tamefan ha en likadan. Så om en och en halv timme ska jag ringa butiken i sundsvall & fråga om dom har en i strl 36 till mig med!


Nu, frulle!

Lurad?


Min tupplur som jag skrev om igår, den blev faktiskt inte av :P För Elin ringde nämligen och frågade om jag skulle hänga med till hudikgym. Och jag tvekade inte alls, konstigt nog! Fast jag var så trött..Så igår körde vi ett gympass som för otränade mig var väldigt hårt! (haha) Men jag kan säga att jag  känner mig friskare än nånsin nu :D & fler gånger ska det bli! Jag har träningvärk över hela kroppen idag! Så idag får det inte bli nå gym men en PW kommer jag inte ifrån :) Så sitter i sängen med bror som spelar xbox .. Jag tjatar på han att han ska följa med men han vill att vi ska vänta i 2 h och då köra löprunda ist. Men jag vill gå nu så jag får det överstökat så att jag sedan kan lägga mig i ett varmt bad med ansiksmask och annat gott :) Får ta mig en löprunda med bror nån annan gång helt enkelt.

Just de, jag hatar activia och actimel reklamen.. Dom är helt värdelösa på alla sätt och vis. Jag har verkligen lovat mig själv att aldrig köpa nån utav dom bara för att dom har såna dålig tv reklam.. Men vad gör man inte igår!  Jo får pappa att köpa hem en sån förpackning till mig! Nån stans där inne så ville jag ha en sån då!? Tyckte väl att det skulle vara bra med en sån nyttig sak efter träningen..  (om det nu är så nyttigt som dom säger och bra för magen) Man blir alltså sjukt påverkad av reklam fast man inte vet om de! Tydligen jag iaf...

 ;)





PW nu!

Trött!

Det är precis de jag är nu..  Super trött. Jag orkar knappt stå på benen efter en riktig pluggdag då min hjärna har tänkt oerhört mycket.. Kanske är dags för en liten tupplur?  Jag tror de..


Plugg

Nu blire plugg!

Lek i PS!

Nu har jag lärt mig hyfsat hur man glänser till ögonen i ps :) Det är så kul att lära sig nåt nytt lite hit och dit i ps. Det är inte konstigt att varje tjej på ett omslag är snygg! Vem f*n som helst kan bli snygg i PS ju.. Haha. ;) otroligt.

Orginalet.( lill cillan, en kusin till mig )



 

ska ta och leka lite till med detta. Jag gör detta nämligen inte helt rätt.. Men vad säger man, övning ger färdighet? ;)

 



Bad & Skvaller!

Det är precis de jag gör nu. Ligger i ett skönt bad och läser mormors skvallerblasker.. :)




Tyvärr, dags att hoppa upp snart.. för om bara några min så börjar mitt efterlängatade program!

Löp med Mallan nu.





Om vi orkar.. Haha;) Annars PW.



Besök hos jasse och louise!

Hallå där.

Nu är jag på mycket bättre humör än vad jag har varit på dom närmaste 48 timmarna..  Jag är hos Louise och Jasse nu. Man blir alltid lika glad över att få hälsa på dom. Dock är inte Jimmpa här, men men..  Ikväll är det livet i fagervik på tv! Josie ska komma och kolla på det med mig :) Kul att få träffa den jäntan! ♥


Ikväll bjuder jag inte på nå bilder på Jasse, utan lite bilder på Jasses morsa Louise! (snyggingen själv)
Obs, att dennna kvinna har fött barn för 9 månader sen. Grym kropp med andra ord!








Värdelös uppdatering..

Jag vet! men det har hänt lite saker hit och dit i mitt liv nu.. Så det har varken funnits tid eller ork att blogga! :(
Men här komme en skön låt iaf.




Jag sätter igång med bloggandet snart igen.

Skratt i stora lass!

Denna kväll har jag umgås med bror, brors tjej och bros kompis. Jag skrattar ihjäl mig åt Davids filmer (bros kompis) Han är så grym! I morgon kommer jag att ha träningsvärk i magen ;)





Kan han bli den nya Björn Gustavsson!? Oja!

Pluggg !

Även idag.. :)


En riktig höstoutfit ha?!




Ge mig dom!





Jag behöver inte skriva så mycket.. Jag vill ha båda två helt enkelt! ;)


Plugg..

Nu är jag rikigt slut vill jag lova. Idag har jag och leffy plugga i flera timmar . Det flyter på det gör de, men svårare och svårare blir de ;)

Ikväll har jag och mamma yrat runt på lite äffärer. Jag har bestämt mig för att behålla min grå kofta som jag har varit osäker på ett bra tag nu. Ska jag behålla den eller ej, så har det låtit i mitt huvud i prick en månad idag!? Och som vanligt in i det sista så bestämde jag mig dom sista minutrarna  innan det stängde att kappahl inte skulle få tillbaka den! :)  Den kommer ju att komma till nytta nu när det är så kallt ute!  Och till den där grå koftan så köpte jag hem en vit mössa! Man måste ju vara varm om öronen med!


Egntligen hade jag tänkt att plugga lite nu, men känner att min hjärna sover en aning. Så plugg får det bli imorgon då hjärnan är helt vaken. Läre plugga på nu när leffy ligger före mig surru ;) För i morgon ska vi slå ihop våra smart hjärnor på ett café och plugga lite där :)




Ha en trevlig kväll / Madde






 


Städa...

Men herregud, såhär har det aldrig sett ut i mitt rum tidigare.. Så stökigt och inte okej.. Nu ska jag städa!







Jasse på film !



Här är mitt kusinbarn Jasse. Hon är världes sötaste. Man vill bara äta upp henne ♥
Jag bara måste visa henne på film!
(Vettetusan hur man roterar..)

Jag vill ha mycket..











































(fula, men tänkte att dom är säkert sköna att gå i om det är så att man vill vara lite längre )

M & M?

Vem är  vem? 

Jag och min mor har lika smak väldigt ofta..! Och nu har vi båda investerat ett par lika braller inför  inför hösten :)


(Tröjorna är inte ny)



Moa, käkar spagetti med köttbullar. MUMS.


Har ingen annat att bjuda på för tillfället.  Seeya! 

frulle!!



Vilken pang frulle!









Redo!

Redo inför kvällens festligheter.



en enkel outfit.

Ett par vantar och en halsduk

Fick följa med hem idag.

Det är ju riktig höst ute så varför inte köpa hem lite grejer som kan värma en:)
Annars, är detta en helg då jag är ledig.. Har inte haft mycket till jobb.
Ikväll ska jag umgås med lite kompsiar. Dricka ett par drinkar sen vidare på CH och ta nåt där, sen kanske vidare mot krogen, vem vet vad som händer.. 


// Madde


 

Färgen..

'
Jag tänker på alla dessa människor som solar solarium konstant för att vara brun jämt.. Visst, jag förstår att dom känner sig fin med att vara brun! Men att sola solarium jämt är asolut inget som är bra för hyn... man kan till och med få cancer av att sola för mycket! Så jag har nu kommit på en liten grej som är mycket mera hälsosamt.Jag leker lite hit och dit med photoshop. Och nu har jag lärt mig hur jag fixar en fuskbränna! Så varför inte fuska sig till brun ;) Vill man vara brun i live så är det ju bara att använda brun utan sol och smink. ;) Men på kort så har jag en fantastiskt exempel!





Plättlätt att fixa i PS.
Dock är jag inte rikigt såhär blek på vintern.. Tog i lite extra i PS både på blekheten & brännan  ;) 
(bilden ovan)

Tss!


 

Shoho!

Jajamen, sista lektionen för dagen är avklarad.. Jag tycker faktiskt inte än att det verkar så svårt med matten.. Men ska inte yttra mig så mycket.. detta är ju bara början  ;) 

 Om en liten stund ska jag ta och käka lite food. Sen blir det kanske stan en snabbis för att köpa lite smått och gott. Sen blir det en låååång promenad, eftersom att jag har fuskat som bara attan denna vecka, inte en promenix.  Jag känner hur fettet börjar flöda på mig:p Haha. Nej då, inte så värst. Men jag känner mig en aning ohälsosam, för jag har inte direkt ätit nyttigt denna vecka heller :P

Efter att ha tagit den där långa promenaden så ska jag ta och göra lite skönhetsbehandlingar, som ansiksmask och lite annat gått. Sen om jag hinner innan kvällen är över så ska jag ta och titta igenom matten som vi gick igenom idag.

Det är de jag har på schemat ikväll. Men bara för att jag skriver ut det så är det absolut inte säkert att något av dessa saker blir ens av.. Det återstår att se! =)






Plugg!

Dags att dra sig till plugget! =)


Id..




Är detta någon som jag ska unna mig att köpa tro..? Jag har hört att det är skitbra. Och för min helt värdelösa hy så skulle det som sagt kunna vara bra för min del. 900 kronor kostar dethär kittet. Jag får ta och suga lite på karamellen :) 


Lliten och tuff!

Läste om denna lilla krabat i en skvallertidning och var sedan tvungen att söka på grabben på youtube..
Är han inte lite grym för att vara 4 bast så säg.


Hoho!



















Dags att bege sig..

Redo för lite lunch på kontoret.. Sen iväg för att göra de saker som jag skrev på förra inlägget!





Ska vi köra på en liten dagens outfit också tro?? Ja vi kör på de..

Jacka: MQ märke, stockho lm
leggings: H&M
stövlar: Din sko
väska: Friis & company

Rubrik?

Jaaa men hallå där. Hösten är här och nu ska vinterkläderna ner.. Förtusan, det går inte att gå ute med tunna jackor nu.. Så snart så ska jag ta mig upp på vinden hämta ner alla tjocka jackor samt alla snygga stövlar. ( dock, är de endast stövlarna  som jag ser fram emot att ta ner)

Sen ska jag ta mig ner mot stan för att träffa en syo om mitt nuvaranda plugg ;) Sen ska jag försöka ta mig upp mot elgiganten och se om joa jobbar där. För jag är nämligen skyldig henne en 100 spänn sen lördags då jag försökte ta ut pengar men lyckades inte knappa in koden, eller nåt liknade? pga av min obalans till hjärna och kropp.. Skulle kunna vara så  så att mitt kort inte fungerade just då också ? Inte vet jag, men jag vet iaf att det fanns pengar på kortet :)

Tokigt det kan bli en lördagskväll..   ;)

Bilden talar för sig själv;)

Ikväll, H-fruar!

En hel vecka har jag längtat som en tok till H- fruarna, och ikväll är dom på tv:D
Jag hanna, mamma och jossie ska kolla på dessa älskade puckon ;) Till det blir det en massa gott! ;)








 

Myströja!

149 spänn på Gina. Denna får bli vinterns favorit ;)





Väskor, väskor.. :)



Man kan aldrig få nog utav dom!! 


Sjuk..

Jag ligger i koma.. bakis som  bara attan.. men det är smällar man får ta!! Snart kommer J & A med en fet  slibbig pizza! Tacka gudarna för det! =)

Hej så länge




Bio

ikväll blir det bio! Den nyaste beck! :D  Ha en trevlig fredag gott folk!!






Dagens ros

Dagens ros går till Jossans kusin Petra!

Tack för att du finns. Min dag är nu räddad!





Mot sundsvall!

En Madde redo för sundsvall :)
Myskofta med strumpbyxor fick det bli :)
Kofta,lindex




Förresten,  rösta på mig i
malins blogg, där är jag tydligen med och tävlar i månadens blogg  ;) Så rösta på mig nu mina vänner och bekanta!  :D





 

Hanna

Nu har jag uppdatera Kusin Hannas bloggdesign lite :)
Klicka på bilden för att komma dit.



Vilken jävla snygg kusin jag har alltså!

Klänning






Denna klänning vill jag ha..


Langos!!

Igår var planerna att umgås med tjejerna.. Men efter om och men så blev det inte så.
Så jag passade på att göra langos med familjen ist :) De var så  himla gott!! Jag sa till och med till mig själv "det här är för bra för att vara sant" medans den sakta närmande sig min mun! (haha, snacka om att jag är tokig i langos)  Jag skulle lätt kunna äta langos en lördag ist för godis!

Nog snckat om langos.. Här bjuder jag på lite bilder sen igårkväll.
Stackars mamma fick iof inte vara med på langos ätandet nu när hon
har fått besked att hon är glutenintolerans! :( 














RSS 2.0