Jäkla natt

Min natt har varit allt annat än skön.. jag har hostat bort lungorna och mått allämnt dåligt i kroppen.. och på detta så har jag haft mardrömmar! (dom få timmar jag lyckades sova)
Så tack för natten, den var underbar!

Inte..


Nu ska jag iaf försöka ta mig en skön dusch och sen får det bli frulle.
Sen kommer mormor och uppvakter mig lite. Så får vi se vad hon har att erbjuda en sjukdag som denna..



Kväll!!

Efter en sjuklig dag så har jag iaf tagit mig ner till synon och fått en hög med kataloger om många olika program och kurser.. Phu, fattar inte vad jag ska väja.. hur ska man veta att man väljer rätt liksom.. Visst jag är ju inne på ett program, men är fortfarande osäker om det verkligen passar mig? :P

Mot kvällskvisten tog jag och mamma våra sjuka kroppar och åkte runt lite lätt och shoppade lite, vilket i sin tur gjorde mig lite glad :) Så jag till och med köpte hem två köksredskap till familjen, som vi alla kan anväda till matlagnigen. (Fast det blir väl mest jag och morsan som kommer att använda dessa två redskap) Mamma köpte även hem en efterlängtad fritös :D Tack och lov för det! för sist jag gjorde langos på kastrull så började det brinna helt totalt.. Tack vara mig så kunde hela huset ha gått i lågor liksom. Tur att man hade mamma i närheten som reagerade rikigt bra. Själv skrek man rakt ut..(typiskt)

I morgon är det lill-lördag. Innebär myspys med carro bland annat. Sen kanske vi kan höra med lite flera brudar om vi  kanske alla ska hitta på nåt tillsammans :) Vilket alltid e lika mysigt.

Vi får väl se vad som händer med lill-lördagen helt enkelt. Får se hur jag mår för den delen med! :)

fick även med mig hem lite smått och gott ;) Billiga grejer som är väldigt användbart :) Slänger ut lite bilder på dessa saker så att bloggen fylls upp lite. ;)

Två sporttoppar fick följa med hem. Så himla sköna!!


Hösten är ju här.. Så nu köpte jag hem ett par super sköna fingervantar
(har likadana i vit)



våtservetter som är bra att ha i handväskan :) Bra om man ska gå på stan eller nåt
så kan man ta en servett lite mellanåt. För tänk vad bakterier man får
på händerna av alla dessa grejer som man tar i!



Här ska friteras langos!! Sen sakerna som hänger på vägen
köpte jag ju hem till familjen. Lite snyggt att matcha på samma
gång:)



Köpte även hem denna mobil igårkväll :)Är super nöjd med den.


Det var allt för ikväll!

Ha en god kväll! För nu ska jag se AA. Och till det har jag laddat upp med godfika!




// MADELEINE


Tisdag, höst & sjuk..

Jag är sjuk. Har inte mkt till ork! Men ska iaf försöka ta mig ner mot stan en snabbis för att träffa en studievägledare..så får vi se vad som händer framöver här. (Om det blir nå plugg eller ej)
Kan/tänker inte skriva mera, jag känner att hjärnan inte kan koppla ord / meningar ens en gång. Så nu får de bli sängen och tycka synd om sig själv tills jag måste fara iväg :p



Skulle då gärna villa ligga i mormors sköna säng ist för min. Det är en sån där 
säng som man kan trycka på lite knappar så far man upp och ned. :)


Måndag!

Denna helg har varit allt annnat än lugnt.. Fredagen åkte jag och Malin till Gävle för att umgås med Emilie. Vi gick ut på krogen och hade det skoj. Vi träffade även mycket trevligt folk.  
Lördag morgon, vi mådde inte särskilt bra.. Hur skulle det bli med hudik utgången  som vi hade planerat i en vecka med brudarna.. Skulle vi klara det? varken jag eller Malin var särskilt sugen på utgång.. Men efter om och men så gick vi ut ändå :) Det var ju ändå 3 helger sedan jag gick ut i hudik.. Så var väl lite på tiden, och då vill man ju passsa på när det var löningshelg ; Jag kan bara beskriva utgången såhär:  Dramatiskt, kul och rikigt GALET från min sida! ;)
Bus, tss.










En magisk bild som vi lyckades ta i lördags i bilen påväg ner på krogen.. (haha)
Jag, anna &n jossie


Mot Gävle!

Ikväll ska jag tillbringa min kväll i Gävle med cedermark och Emelie. Vi ska äta & dricka gott sen slutar vi med Heartbreak hotel! Kommer att bli en grymt kväll! Längtar som bara attan! Bye Hudik!

Min lilla pakning.. (Haha, otroligt lite för att vara jag)





Tror även att den kan bli en rosa mobil till mig med..
Har lagt undan en svart & en rosa tills måndag.


(Morsans)



Ny mobil!

Nu ska jag jag och min mor ner på stan  för att kolla på en samsung mobil. Vettetusan vad jag ska ha för färg på den.. Om jag nu köper någon. Morsan ska iaf köpa en, och hon vill ha en rosa som det ser ut just nu. Mobilen en snygg och lätt prisvärd. Men jag gillar ju sony ericsson.. Vi får se hur jag gör, vore ju bra med en ny mobil nu när min nuvarnade mobil är svårt sjuk..












Vilken färg skulle jag villa ha? svart, rosa eller vit? (de e inte silver)


Lunch

Nu har jag proppat i mig 4 feta langosar. Men är ändå inte mätt.. Men god var dom!

Fint väder, men kallt!

Hösten är nu här tvyärr.. H-vete som jag säger nu för tiden..(helvette) Jag håller nämligen på att sluta svära, eller svära mindre iaf.  Språket blir så mycket finare utan svärord. Men frågan är ju hur länge jag kommer att klara det :)
Har precis varit och handlat lite  åt mormor.. Passade även på att  köpa lite nödvändiga saker till mig själv! Det sved en aning att öppna plåskan.. Men som sagt, allt var nödvändigt! Jag har köpt värmeskydd för mitt skithår.. Måste ju skydda det så att jag inte tappar allt hår. Man lckades ju få tunnt hår medans bror fick  tjockaste & finaste håret.  köpte  även hem en mascara.. Tyckte att det var på tiden så mamma kunde få tillbaka sin nya som jag har haft i nån vecka.. ;) köpte även hem  en eyeliner (gamla är slut) Sen var jag tvungen att köpa hem mera pencelin till mig själv för mina problem.. himla dyrt blev det med. Inget man har lust att slänga pengarna på egntligen, men allt för att man ska må bra! Två hårspännen fick även följa med hem.  




Sen var jag tvungen att köpa hem dessa skor för mina gamla är ju helt paj!
Jag har verkligen gått sönder dom nu i sommar. Bott i dom konstant.
Så nu fick ett par till föja med hem trots att det är höst. Men dom kanske inte
finns nästa år..




Rubrik..?

Nu kommer ett värdelöst inlägg. Men jag publicerar det ändå..

 halvt snygga Klackskor..








Hyfsad snygg klänning. Skulle nog inte sitta bra på mig får jag känslan av.. men det kanske finns
någon annan som kanske gillar den.. bubbelroom kommer den iaf ifrån. 

NU

ska jag ta mig en liten lugnt prommis med cedermark, bea och morsan..
 Ingen PW eftersom att jag är sjuk! Men läre få i mig lite syre i hjärnan så att jag inte slocknar helt totalt!



// Sjuka Madde


Smyckehållare

Igår när jossie var här och hjälpte mamma med nåt som hon var smartare än mig på så passde jag på att rensa min miljoner smycken. Och med min stora förvåning (inte)  insåg jag att jag att jag måsta skaffa mig en smyckehållare. Jag har så mycket smycken att allt strasslar ihop sig och blir till en enda fet boll! Nu har har  jag kikat runt på internet och hittat lite olika smyckehållare. Men fan, typ 800kr för dessa två på bilderna nedanför..

Men så kom jag på den briljanta iden att göra en egen design..  Dock, så måste jag skaffa mig 6 par kromstolpar och en lödmaskin eller en svettsmaskin för att få till det hela.. Och hur ska det gå till? Jag kan väl kanppast svettsa..

Känner att jag helst inte vill lägga ut 800 spänn på når som jag egentligen inte har plats med.
Fula är dom med.





Här är min design:

Grymt fult ritat! Men den ser bättre ut i mitt huvud. ;)

Det var mina tankar igår det. Men idag hurrni, så kom jag hem med en supergrej, lite överdrivet kanske.. men en bra grej för 20 spänn. Nämligen en handdukshållare. Som jag ist använder till en del av mina smycken :)



Suveränt! Skulle behövt två till för att få upp alla. Men det kan jag köpa nån annan gång när jag orkar. Denna får bli en test. Med lite fantasi så går allt!

/Madeleine


Tisdag

Ush, nu mår jag dåligt. Tror jag håller på att bli sjuk, eller jag är väl sjuk... Jag har fruktansvärt ont i halsen och är så slut i kroppen... Idag blir en vilodag i sängen! 

Igår kikade vi på Anna Anka och dom andra blåsta blondinerna. Fasiken, vad jag älskar det där programet, eller det gör någ alla vi brudar!! Dock, så sa vi brudar att vi skulle gärna villa ha mera penagar men  att vi ändå ville leva som vi gör.  För lever man som dom, så blir det säkert så att  det stiger en i  huvudet och blir inte tacksam för nåt, man ser ner på andra, och man får en massa  krav att vara perfekt. Så icke, ett sånt liv. Men gärna lite mera stålar! :)'




Såhär ska jag  ligga  & gotta mig idag!



Svenska hollywoodfruar








Ikväll  ska jag och lite polare kika på efterlängtade Hollywoodfruarna!!
Ankan är väl ändå värst vaa.. (haha)


Lång myskofta.



Myspys!

Haha

Så rolig reklam.. Norrlands guld Reklamen såklart! Måsta bara lägga ut den.


Sol & sommar igen...






 

+

 





/  En Glad Madeleine 


Söndag & jobb!!!!

Lite dålig uppdatering, men jag känner att jag inte har haft nån tid att skriva. . Och ni som inte tror att jag har ett jobb utan att jag kanske går på stan gör ärenden, umgås med kompisar. Jaa visst, det gör jag. Men jag har faktiskt jobb och jobbar på med det! Dock är det inte heltid, men inget som jag lider brist på :)  Man kan faktiskt jobba och  ändå göra andra skojiga saker. Men varför ska jag skriva ut om jobb i bloggen? Skit tråkigt att skriva om tycker jag ;)

Så där gick ni bet! // Madde

  


Kräftskiva!!

Ikväll blir det kräftskiva!! whooo!


Ny färg!





Ska jag köpte denna färg tro? 


Smycken, klocka, kläder.

Jag inte inte handlat allt idag.. Men har inte lagt ut plaggen som jag köpte för nån vecka sedan. Så det här får bli ett inlägg med lite nytt =)

Tjocktröja :)
.


♥Älskar denna klänning!!


Röd klänning/tröja. Perfekt till julafton!




Klockan.. blev lite dålig bild, men den e snyggare på riktigt.










Torsdag!

Tänker inte skriva så mycket faktiskt. Jag är på så dåligt humör.. Den här jäkla datorn har cancer, så nu måste jag även fixa lite cellgift för att kunna reparera den. Tycker jag redan har kostat på min laptop så mkt, och nu kräver den mera.. Åh. 


Är ju även sjukt deppad över att jag är vitare än mjöl i nuläget...
Kan man få bli lite brun igen eller?


klocka.






Eftersom att jag nu för tiden blandar både guld och silver på mina smycken, så funderar jag på att köpa en klocka som är blandad. Och har nu hittat en för inga pengar alls. Så denna kan inköpas ganska så snart.


Ikväll





+




+ Josie

Bjuder på en bild på mig & jossan i sommras  (Haha)


Moln!



Sitter och leker lite med PS nu tills jossie kommer och hämtar mig. Visst, jag är verkligen amatör på PS men jag börjar sakta men säkert förstå mig mer och mer på det :) Så kul att ändra om bakgrunden  ;)

På dessa biler kom lite moln in i bilden.



 





// Maddie


Frulle time.

Nu fick det bli en sen frulle. Men läre häva i mig en macka och lite kaffe ändå.
Idag ser dagens planer ser ut såhär:

* Skjutsa bror till Broman (gymnasiet)
*Lämna ett brev
*Åka hem byta om.
*Åka med jossan och käka lunch
*Träffa mormor och fixa router (internet)
*Åka hem
*Umgås med morsan
*Ner på stan
*käka middag
*löprunda
*Sova!

frullen!
 


Bilder från dagen!

Här kommer lite bilder sen dagen med mormor. Okrkar inte skriva nåt nu. Jossie & Ännie är nämligen här och jag ska umgås med dom in i det sista. :)

Jag & mormor vid morfar.


God mat bjöd mormor på med. ;)



fika i stugan bjöd hon också på ;D 

och lite solning blev det i stugan.



Efter stugan åkte vi och hälsade på Jasse. Och sen så efter det så tog jag mig en
löprunda så att resultatet såg ut  såhär när jag kom hem. ;) 


Det var allt för ikväll! God kväll gott folk! // Madde

 


Jäkla söta unge!!

Himla passande att skriva in ett svärord i rubriken..!Men hon är ju min lilla favorit. Så till och med ett svärord fick ta och komma in i bilden ;)
Jag och mormor är nämligen och hälsar på lill jasse nu. Så ska ta och leka lite med henne nu, och inte sitta här vid datorn och vara off mot dom. =)

Bild tagen idag på Jasse!






Måndag, ny veckan igen..

Som jag tjatar, men tiden går ju så fort. Bion igår var verkligen skitbra. Jag skrattade typ hela tiden :) Den ska jag se igen, jag ska ha den på film, där med basta!

Idag ska jag umgås med min kära mormor. Vi ska göra en massa ärenden osv. Ska bli himla trevlig tycker jag.
Hon sitter nu i köket och väntar på mig nu, så jag läre skynda mig en aning känner jag. Jag får ta och blogga mera efter alla ärenden med henne :)  Ha en trevlig dag alla. // Maddie


Bio!

Om nån timme ska jag se denna film.  Hoppas den är bra nu då :)


Lördag

Fredag, jag tillbringade min kväll med Malin och vickan.(viktor) Vi drack en flaska vin sen drog vi oss ner till pubben och chilla där med en öl, eller det blev två för mig. Kvällen var mycket trevlig. Jag träffade trevligt folk och hade helt enkelt skitkul :) Ikväll, jag ska aldrig mera dricka.. Typ så känner jag just nu! Men det där kan ju ändra sig snabbt.. Blir inte förvånad om jag partajar till ikväll med! Men det återstår att se.
Annars idag så ska jag ta mig ner på stan med mamma och lämna tillbaka titte grejer..Sen blir det jobb och sen till kvällen så får vi se vad som händer som sagt. // Madeleine


Ny duschad!

Jag doftar ljuvligt! :) 


Nu!

Ska  jag skutsa bror till gymnasiet. Sen blire dollar för att köpa denna underbara duschkräm!  Man känner sig så ren efter duschen! Obeskrivlig känsla! Helt klart den godaste duschkrämen jag nånsin har haft på mig. 
Tack, mallan för att du gav mig en nivea cashmere i födelsedagspresent, annas hade jag aldrig funnit den ;)






Myskväll med familjen..

Igår blev det mys med 3/4 i  familjen. Till en massa gott så skulle vi titta på twilight, men så råkade vi slå över på 5 där fråga olle dokumenterär om porr pågick. Och så fasnade vi där, eller det slutade att jag låg i  sängen själv och tittade. Alltså H-vete är folk helt dumma i huvudet??? Fattar inte hur man kan ställa upp på nåt sånt där. Sjukt. Även att en tjej som var 23 hade precis börjat med porrfilmer.. Vaa e detta, 85:a liksom, bara några år äldre än mig och håller på med sånt. Aja, gillar men det på alla sätt och vis så är det väl ändå upp till en själv att hålla på. Men Lite B- aktigt är det ju ändå.


Gott fick vi käka till tv iaf. Cyrrymackor med saft.

 







Smoothie

Nu blir det god smoothie till lunch :)


Sommar igen...

Konstigt nog så har en varmfront kommit in över hudik. Det är varmt i luften hela 23 grader. Men dock, så är vinden lite stark :( Men hellre det än att det är kallt och jäkligt.. :)


Kikade runt lite på nätet och hittade lite" vill ha" grejer ;)  Fattar inte varför inte alla klackskor har plattå fram till. Det är ju tusen gånger så skönare att gå i dom då, och så mycket snyggare med. Det borde vara obligatoriskt att göra klackor med plattå fram till :)

// Madeleine


PW

Powerwalk nu!


Tokio hotel

Trodde inte att jag kunde bli ett fan av detta band.. men så fel jag hade!
Jag är kär! Särskillt i sångaren i bandet ! Vilken sexbomb.

Hårfärg..


Jag är ju hopplös när det gäller att vara nöjd med min hårfärg, elller hur elin H ;)
Nu är jag inte nöjd ingen.. Jag är till och med blondare än på bilden här nedan.. Tror jag? Jag vill ha lika hårfärg som på bilden eller lite mörkare.. 


Helst vill jag ha nån av dessa hårfäger som dessa
storbloggare har. Super snygga hårfärger båda två.
men frågan är ju om jag lyckas få nån av dessa hårfärger eftersom
att jag har mitt värdelösa hår! (ha,ha)

Får ta och luska lite på saken..


Bilder sen gårdagens besök hos Jasse

Slänger in lite bilder sen vårat besök hos sötnosen jasse igår.
Jag fattar inte hur ungen kan vara så söt! I want to eat you! :)








 Jasse och lite utav jossan

Nej, nu fåre bli bra! Ny design..

Där kom lite slang in i bilden.. men är man från hudik så är man, här sätter man nästan alltid dit ett "e" på slutet av ordet. ;)  Blire, fåre, jae... Jaa typ så säger vi ju här i hudik. Det blir så himla tomt om man inte skulle sätta dit "e" efter ordet.  :P

Hudik, hudik..


Nåväl,  nu har jag designa om bloggen igen, jag är hopplös. Men vafan, jag älskar att designa. Jag vill bara bli bättre och bättre på det!! Jag vill jobba med webbdesign så himla gärna. Men det får bli senare i livet då jag har blivit en aning bättre, men jag är på goda vägar iaf!  :)

Ska ta och lägga ut lite gratis designar senare när jag får ork till det.. Eller så frågar man så  fixar jag en design på nolltid:)

Nej, fasiken, får inte skriva mera nu, för nu måste jag plugga lite ;)


Många feta pussar / Madde



Frulle!





Pappa kom hem med godmacka och juice från blodgivan nyss.
Och självklart så fick jag äta godsakerna till frukost :D
Love yaaa!♥

Ny vecka nya tag!

Igår gick jag och Ännie  på markanden här i hudik. jag fick med mig hem dessa sköna fibertrosor ( boxer trosor)  Jag köpte tre stycken förra året och dom är helt klart dom skönaste trosorna som jag nånsin har haft på mig, dom känns knappt av och är snygga ger inga synliga veck. Så varför inte köpa hem 6 par till :)  Nu har jag lite boxer hemma så det räcker. Skönt att använda boxer ibland ist för att alltid använda "småtygade trosor"  ( nu lät jag som en gammal tant, haha) Men det kan iaf vara skönt att växla lite mellan boxer och stringisar! :)

 



En skön dagens outfit som får bestå av ett par sköna
beiga prasselbyxor och en randig långärmad tröja. !




Nu ska jag vara lite social med Jossan, Louise och Jasse här.  Jag och josefin är nämligen och hälsar på dom två, vilket alltid är lika trevligt. :D  // Madeleine



Snor en snygg bild  här på datorn på louise och jasse!



Brittan!






Home sweet home.

Jajamen så är jag hemma i hudik igen. Tro det eller ej, men jag längtade lite efter hudik på nåt vis när jag var i umeå konstigt nog =) Men jag har iaf haft det trevlig där borta. :) Borta bra men hemma bäst, kanske man kan säga ;)

Ikväll, jag har en  beslutångest om jag ska ta mig ut på krogen eller ej.. ???? Skulle ju inte vara helt fel att ta det lugnt heller.. Minns ju inte sist det inträffade?+ att jag inte mår sådär jättebra i kroppen..  

Aja, vi får se vart jag hamnar..  Ha en trevlig kväll alla. // Maddie

Slänger ut en partybild på mig och mallan när vi festade loss
 för nån helg sedan.

 


Norrland!

bloggpaus i nån dag... Är i umeå för att hälsa på lite kompisar =)

// Madde


RSS 2.0