shopping

klänningen som jag beställde satt perfekt. Sen idag på stan fick en jacka följa med hem:) Väskan köpte jag för nån vecka sen :) Mycket nöjd, mycket nöjd ;)

söndag

Vad bra att jag slog till med en till varm vinterjacka :) De bara vräker ner snö nu. Ska denna vinter bli som den förra montro :P

Tisdag

Igår körde jag för fösta gången kettlebells. Den var jobbigare än vad jag trodde.. Men de var kul. Så de blir de fler gånger. :) Idag är jag fruktansvärt krasslig i kroppen.. Så skippar coren och kör ev badminton ikväll, om jag ens orkar de. Nu blir de käk.

klick

På g mot brevlådan :)

onsdag

Men fy fan vad roligt de var på badminton igår med jossan , jag hade såna jäkla skrattanfall!! Har inte skrattat så mycket sen dagen den 3 december ;) Att jag inte har träningsverk i magen är ju ett under.  :P Nä de var bara för roligt :D Samtidigt var de skönt att träna :) Dagens träning kan bli skidåkning, längdskidor :) Vi får se om jag får med mig nån, annars så blir det gymmet. Idag ska jag fortsätta med checka av listan, börjar bli rätt checkad nu:)

// Madeleine

Träning på G

Dags att ta sig till ett corepass :) + 20 min pw

Tisdag

Ledig!

Saker jag skulle behöva göra idag  ;)
* åka o köpa mallans present  CHECK
* biblioteket CHECK
*fylla i cv:et   CHECK
*köpa plastfickor
* åka till rekryteringen CHECK
* Köpa ny mascara
*rensa underkläderna
* Köpa boxarlinne på JC CHECK
* ny kalender
* byta fondnation färg
* käka  CHECK
* träna CHECK
* spela badminton CHECK

Måndag

Hej ! Ännu en ny vecka! Idag har jag varit och träna i gymmet med två härliga grabbar :) snart kommer frida på besök. Sen blir de soffan med morsan :) länge sen jag hade kvalitétid med henne.

RSS 2.0