Iväg!


Nu  ska jag och denna fantastiska brud till vänster( Malin Cedermark) dra oss iväg mot förkröket för att ha de skoj och trevligt, sen nalkas utgång:)


Vilket team!

Pics

Jag skriver nästan ingenting på bloggen nu mera.. men fan, har inget  att skriva ;) Bara hemlisar som jag inte kan (naturligtvis) dela med mig utav. Så pics får de bli. Jag kollade på lite gamla bilder igår ochn hittade dom här på bror & mig. (haha)

jag och bror som är nykläckt

Skrattar ihjäl mig när jag tittar på lillstoffe eller tjockstoffe. ;)







Vi på äldre dar.





Rosa?



Skulle vara kul att prova på rosa klackisar nåt framöver, kul att variera lite i färg :) 

.

Skit!


Rubrik?

Hej, idag är en dag som jag vill  ska gå skit snabbt. Jag vill bara få dagen överstökad. Eller iaf till kl 6 typ. Sen kan jag få lugnt och ro..  Ikväll är det morden, länngtar. Kompismys?  Kan f*n inte skriva mera, måste slänga i mig tusen kilo kaffe sen dra!  Hej så länge. // En liten Madeleine

 

Jag måsta ha klätt ut mig! Eller hade man såna där fula kläder på 90 talet (Haha)

Till datorn:

Snygga tillbehör det fnns till datorer  =)
Snygg datorväska, skulle kunna använda den som en vanlig väska nästan! ;) Sen på de, vilken snygg mus!
Bling, bling ;)











Tisdag

God frulle med små clementiner, goda och söta. :) Hann även med att fixa naglarna någorlunda i morse. 
Nu blire plugg!










Stress.

Mina händer är stelna efter att ha tagit en powerwalk. Det var skönt men på nåt vis lite jobbigt.. Jag har varit så trött idag. Stressat som en galning, ringt hundra samtal, åkt runt hit och dit.... Jaa jag har hunnit med en hel del. Tur att det lönade sig till slut, iaf med en grej :) Jag är så lycklig!

Nu läre jag ta mig ett bad. Sen ska jag städa lite, samt åka och handla. Sen ska jag försöka hinna med att fixa naglarna. Så hej så länge.


Shoooooes











Från 200 - 300 kr...

ska de börja igen

skitvädret är här igen, inge regn med grått och mulet.. Varför kan det inte bara försvinna! Nu är det helg och jag är inte motiverad till nåt som det känns nu.. Men det är väl bara för vädret.  Idag ska jag börja dagen med att träffa virre :)  Sen ska jag fixa lite ärenden på stan. Sen mot kvällen blire mys. Finns inget mera att säga, tack för mig.



(Sjukt, en bild som pajade
i min systemkamera och blev då såhär.  )

Glad men trött


(innan träningen då)

Trött som ett as efter en dag i skolan! Har även hunnit med att träning, & en massa skjutsande.  En sak som är så skönt är att skitvädret har i princip slutat.. Inge regn iaf =)  Jag mår genast så mycket bättre! Sen, gud vad jag längtar tills imorgon och på lördag =)

 Nu playa! Ha en trevlig kväll.

// Madeleine

Puma





Hittade ett par sprillans nya skor gömda här hemma. Tror jag köpte dom för några års sedan... lite sent ute, men nu kommer dom till använding, idag till och med.

/M


Ingen ork..

till plugg nu..


Skitväder..

Jag håller på att gå under.. Jag pallar inte med detta väder! Regn, regn och åter regn. Jag mår skit utav vädret.  Jag skulle aldrig kunna bo i tex England ! Dom har ju såhär ofta.. Dimma och regn.. Nej tack, inget för mig. jag säger som morsan " Jag är en palm".


Nu, kaffe och macka!
  





Träning.





Core +pw 30 min avklard.

Vitt linne

Nytt skönt linne inhandlat igår. 50 spänn. (skönt matrial)




Ändrade planer..

Det blev ingen PW. Utan jag bestämde mig för träna at home, bara för att jag inte kunde komma ner på gymmet, sen hade jag ingen lust att gå i pissvädret! Men jag kan säga att flera såna här träingspass blir de ;)  Hittade två hantlar här hemma med dock 2,5 kg på, lite väl mycket för mig eftersom att jag är så otränad. Men dom fungerade bra och jag har redan träningvärk känner jag.. ush ;) Får nog ta det lite lugnare med dom nästa gång.

Passet som jag körde hade på en skiva som var enkelt och bra =) Ska nog köpa hem lite såna skivpass så man kan träna hemma om det är så att jag inte kan ta mig ner på gymmet. Grymt praktiskt.














Ja man kan ju skratta så rolig man ser ut, haha ;)

Nu


PW!!

M&H





Ny vecka, fan vad tiden går snabbt! Nu ska jag och sjuklingen hanna (kunsin) ner på stan en snabbis för att kolla på en jacka samt fixa en julklapp.  Sen blir de hemfärd för sjuklingen & annat för mig :)


Ha en fin dag alla!

Önskelistan






Behöver stakt en ny rock samt nåt mysplagg att gå här hemma i.

Söndag & Bio


Nu blir det bio 2012. whoho. tror den är grym. :) Dock, är filmfan 2.38 minuter låång. En perfekt biofilm! ;)

Fynd ännu en gång.

I fredags drog jag, kusin linnea och hennes kompis till sundsvall en snabbis för att gå och yra lite.. Jag kände att jag måsta byta miljö snabbt. Var så trött på alla sätt och vis.. Det har varit en hård vecka med plugg och träning samt att skitvädret har påverkat mig så mycket!! Att  bara komma iväg en kort stud får en att må så bra. Det här var bland det bästa på länge. Vi hade ingenting som stressade oss ♥ Tack brudar för trippen.

Fynden
Jag kom hem med dessa örhängen 150 kr.. Dyrt för ett par örhängen..
Med linnea tyckte definitivt att jag skulle ha dom ;) 
Blir ju perfekt med dom här örhängderna & mina smycken i swarovski-kristaller på nyår!
(bling, bling) ;)

(Älskar bling)  


Halva reapriste ;) Typ inga pengar alls.. 20 kr styck tror jag.



Halva reapriset igen. Kan inte få nog av underkläder ;)




 Äntligen har jag en svart filt som jag har letat i flera år.( en snygg modell)
Precis den här design som jag hade tänkt mig :) (Man kan ta av pälsen med)


Hade 25 %  rabbat på den hade jag med:)  Great.


Vilka kap! // M

Galna Gaga!


♥♥♥


Lördag.

Madde F fyller 20 hela år idag och vi brudar ska dit på ferre för att fira henne =)

Grattis :)


.....

Trött och slut. Ska jag orka träna..?

Igen!

Alldelses snart ska jag dra mig iväg till plugget för att där ha en  & en halv timmes genomgång.. Sjukt länge, men lärorikt. Igår var jag och mamma på stan en sväng, vi kom hem med ett nytt linne till mig  som min mor bjöd mig på (25 spänn, haha) Halva reapriset igen. Morsan köpte en kappa till sig själv för endast 200 kr.. Hade kostat 800 tror jag. Sjukt snygg kappa!
// Madeleine

   


































Chilla.






Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser det här klippet!

Morden.



Whoo, snart, några få minutrar kvar! Kung till serie. Jag som vill bli kriminalare =)

Helt svart!

Jag han att komma hem från plugget, ta av mig kläderna och prata lite med bror som endast var hemma.  Sen så slocknade hela huset.. Brosan skrek för full rulle, hans xbox slog ju av och han var mitt uppe i en match. Men det var inte jag förklade jag. Vi kollade ut och svart överallt.. Brosan måsta dra iväg jag var själv i mörkret. Jag ringde jossan direkt! Hennes familj hade ochså strömavbrott. Alla i hennes område samt mitt & flera delar av stan hade mörkt med. Men med lite ljus blev det så himla mysigt kom vi underfull med. Men ingen mat fanns att äta, haha. Vår familj  drog iväg till jambo för att äta middag där, mums. Jossies familj tror jag de blev donken för :) Gött de med. Borde vara strömavbrott oftare. Mysigt och gott på samma gång. Sen är det synd om dom stackarna som är sjuk eller gammal då förstås. Vem vet vad som har hänt eller händer hemma hos dom nu :S  Får hoppas att inget illa har hänt nån. Är hemma hos kusinerna i en annan del av stan nu. Här finns det ström för full rulle. Men tror det är för att dom bor i en fastighet, dom och industrierna verkar ha ström. /M






 

Halva reapriset.

Älskar att fynda. Särskilt när det är halva reapriset =)

25kr :D

 Underkläder 59 kr & 19 kr.



Dock, orginalpris. Men kostade endast 79 kr ;)


Allt är ifrån lindex.

Influensan






Jag är fortfarande jättenöjd över att jag har tagit vaccinet!
 Särskilt eftersom att jag är med i riskgruppen.


Godmorgon!

I natt måste det ha varit fullmåne. Jag har sovit skitdålig! Ush. :(
Igår var jag på core. Skit jobbigt men ändå skönt. Efter core så gick jag ca 36 min på bandet och sprang ca 9 minuter..  Jag käner att jag är riktigt stolt över mig själv nu. Jag som har varit bland hudiksvalls mest otränade personer och är nu lite utav en träningsnarkoman, nädå inte riktigt, men har en helt annan motivation till träning.  Jag trodde seriöst inte att jag skulle komma såhär långt. Att jag tränar så mycket som jag gör nu. Vet inte vad jag ska använda för ord. Men att jag nu är som jag är på nåt vis. Jag är stolt över mig själv.  Träning är ju egentligen nåt som är väldigt viktigt i mitt liv. Jag har ju svår atsma och ska då vara vältränad. Men kom på det lite sent.. Men nu är jag på G och det käns skönt. 

förresten, länge sedan jag häll på med bloggmdesign. Nu när jag än då slappade lite i sängen så passade jag på att förnya bloggen lite.. Slarvigt, men kul.

Nu ska jag städa & ducsha sen käka lunch samt göra nåt inlägg till. Sen blir det plugg i skolan.. :S



   


God frulle..

Nu har jag stoppat i mig denna goda frulle. Nu ska jag och mormor åka ner på stan för att kolla på lite klappar samt en vinter jacka till henne :) Har inget mera att skriva. Joo, är så less på att måla naglarna då allt går åt helvette i princip. Men  tillslut lyckades naglarna se någorlunda ut.







Nya leggings 149 kr (skit sköna)
Skjorta Kappahl.





Power Box





Ikväll ska jag och mallan prova på Power box. Vilket jag tror kan bli  kul! ! Men innan de ska jag o jossi kika runt efter lite  julklappar. 


Tjaoo.

pw





Nu blir det en kort stund PW/löp.

Gottigott.

Farsdag.

Idag firade vi farsdag med en super god middag. Råstekt potatis med ytterfelé och en massa annat gott. Pappa fick en snygg skjort-tröja av mig och stoffe. Synd bara att han inte kommer att få äga den länge eftersom att brosan har börjat snott pappas kläder :P  Pappa sa att han skulle gömma tröjan som han fick så att inte stoffe får tag i den, haha ;)






Ett tag efter maten blev de kvälls fika. Oboy och mackor.




Klippa, klippa.



Tro det eller ej. Men nu ska min hår klippas av en rejäl bit. Det är ju så himla slitet!

Fina naglar.

Nu när dom invigde ica maxi här i Hudiksvalls så passade jag på att köpa med mig hem  fransk manikyr. Snyggt blev det på både mig och min mor :)

Mamma.


Moa.

Nytt
kjol  149 Kr och korsett 349 kr


Dags att dra sig i kragen!

Om ett tag ska jag dra på mig min nya weather report jacka och dra mig ner mot skolan för att plugga lite där innan provet.. :) Så wish me good luck!






Kram, Madeleine

Frulle time!





Nu ska jag käka den här super goda frullen som jag hoppas att jag kommer att  får lite energi utav :)
Sen nu läre jag fixa iordning böcker och packning till skolan så jag är väl förberedd inför det sista pugget innan provet som är senare idag.. Phu. :)
 

Älskade mamma

Är hon inte världens gulligaste så säg! Igår kväll kom hon hem med en godispåse till mig med mina favorit lakrisar i och även så låg en förpackning med tre par strumpor där. Hon tyckte så synd om mig sa hon :)



Obs, att det låg lite fler lakrisar igår där ;)


Sjukling..

Idag har varit en riktigt jobbig dag i mitt liv. Mina tricepsmuskler fortfarande paj.. Efter att ha tränat alldeles för hårt. Sen kan det vara så blivit lite sjuk efter vaccinet fast det har gått ca 6 dygn efter att jag har tagit den ..  Inga större symtomer, utan bara trötthet, feber och lite öm här och där! Men tricepsmusklerna är värst!! Jag kan ju inte ens borsta håret med höger arm & knappt borsta gaddarna! Jag måste ha hjälp med att få på mig kläderna.. jaa detta är nog mycket värre än träningsvärk! Det kan ju fasiken inte bara vara vanlig träningvärk det här! 

Tricepsmusklerna + sjuk + plugg = En förjävlig dag.  Allt har näst in till gjort att jag har grinat tårar av blod. Det finns liksom inga krafter kvar i mig för tillfället.. Och i morgon har jag prov. Gunnilla( vår lärare) Tyckte inte jag skulle göra det eftersom att jag är sjuk som jag är.. Men jag är ensvis och vill gärna ha det överstökat. Men vet faktiskt inte hur det ska gå till, kommer jag ens orka tänka i detta läge!?

Idag hade jag till och med velat träna (konstigt nog) fast än jag mår skit och mina muskler är paj.. Men jag har fått stränga order av Ännie att jag inte fick göra de.. Så läre lyssna på henne :) Innerligt henne ska jag vila och bada, &  Sova i tid. Det är så en riktig kompis ska säga, ett tecken på att hon bryr sig om mig ♥


Så nu ska jag bada. Sen klä om till myskläder.. Sen ska jag ta mig mod att våga messa mallan och fråga om hon vill/orkar komma över och  ge mig lit massage på tricepsmusklerna..Stackarn har ju masserat hela dagen.. Och så ska hon behöva massera mig ikväll.. Hm, ska jag verkligen våga höra av mig!? Får ta och suga lite på karamellen.  Hon är ju massör och har redan en gång masserat mig lite på tricepsmusklen, men jag vet inte om jag har blivit bättre. Men jag skulle vara glad om hon vill/ kunde försöka en gång till så att jag kanske kan bli bättre tills i morgon då jag så gärna vill göra Matte B provet så jag får det översökat.


Ush, så mycket text det blev. Men har man inget bättre för sig i detta läge så varför inte skriva av sig lite :)






Halloween!









Jag och elin började lördags kvällen med att  göra lite god langos. ;D Jag har ju som sagt blivit helt besatt av de..
Jag kan helt enkelt inte sluta äta skiten. :)



Mums!! fett och gott!


Senare
så fixade vi iordning oss inför kvällen Halloween partaj! Alla skulle vara utklädda. Jag som inte hade nåt var tvungen att in i det sista åka och handla nåt som jag kunde ha på mig..
Så,  såhär tokig fick jag se ut på halloween.  Jag köpte dressen som sagt in i det sista, då allt var helt utplockat! Jag ska väl föreställa  nåt slags biträde! ;) (Haha) Men hellre bjuda på sig än att inte ha på sig nåt alls. 
  


Nu har jag inga fler bilder sen halloween. Men dom är på ingång.


RSS 2.0