Onsdag, Åre!!

 Inge åhléns tak, inge hudiksvall på nyår!  ;)

Ha det så bra, för de ska jag ha!¨

Gott nytt år!






Till Henke









Helgen!

Jag sammanfattar helgen så här:


*Juldagen, skit kul! :D Mycket nöjd över de ena och de andra.   ;D
* Annandagen, skit kul igen! Efterfest hos mig med två grabbar samt jossan. Grymt.

Söndag, sliten som bara attan. En helg med gifter i kroppen( alkohol)  samt inte mkt till sömn.


Men jag tackar allt och alla för en super helg! Tack för mig.



PS, skönaste "kommentaren sen helgen, blir ett minne gott. Lars mossnelid kommentar på annandagen : jag minns inte mycket av juldagen, men jag minns att jag träffade dig och att du hade en fiskfjällsklänning på dig! (haha) Skrattar varje jäkla gång jag tänker på när han sa de.


Här har vi fiskfjällskläningen :P  (haha)


Test

hej


Fjant

Till den som kommenaterade  anonymt. Läste endast dom tre första orden  på den kommentar och listade ut resten, att du måste ha menat att jag stavade fel på merry.. Fegt att du skrev anonymt. Våga skriva vem du är om  du ska kommentera sådär.. 

Men sorry att jag skrev fel på merry :P Råka skriva marry. Dum av mig  när jag faktiskt vet hur det stavar, men ibland är man lite borta i huvudet ;) Och detta är väl ingen uppsatts.


DU måste ha ett förbannat värdelöst liv om du hakar upp dig på ett litet stavfel! 

 


Merry Christmas!

Julafton :D Paket, släkt och en massa mys! Ha en fin julafton, för det ska jag ha!


Onsdag

En dag kvar  till julafton :) Tänk vad tiden går snabbt. Snart ett nytt år. Man går mot 21??? (Jag vill inte bli äldre!) Snart har man väl barn och hela köret liksom.

Herregud.


Snart ska jag och pappa ta oss en tripp uppåt för att köpa dom sista julklapparna... Typiskt mig att köpa klappar en dag innan liksom. Men men ;)

Slänger in nån bild senare. Bye bye.

 God jul på er.

Rubrik?

 Färgade utväxten  förra veckan,  och nu har jag fixat in lite ljusa och mörka slingor i det ;) Är så nöjd, tack josefin för hjälpen! ♥ 
Jag lägger in nån bild  på resultatet av mitt hår. :)


Slänger in en bild på denna klänning med. Hittade den
i garderoben med prislapp på. Kanske borde använda den!
Det är ju modernt med paljetter med.












Det som ser mörkt ut på bilden längst ned på håret
är bara en reflektion från kameran..

Hårkväll med josefin

Idag har jag skrivit prov i matte. Och det gick bättre än förväntat :P Men endå långt ifrån bra... (haha)
Nu har jag lov i ca 3 veckor, nåt sånt?  & dessa tre veckor är proppfyllda med en massa GOTT" whoho!

Ikväll ska jag och jossie ha en hårkväll. Då vi ska fixa oss fina inför dom kommande veckorna :) Så ha en fin kväll gott folk.
 


jultorka..

Jultorka på bloggen, men så får det tills julen är över.. Nu har jag köpt de flesta julklarpparna till alla. Har bara mammsen kvar, men vet redan vad hon ska få, något hon verkligen vill ha, vilket käns skönt.

// Madeleine

Lukar ljuvligt. Får bli klappar till någon.    


Pappsen klapp från mig och brosan, vad kan det vara? :P
Största klappen under hela granen.


Slänger in en bild på mig och nymössan ;)
Lite pinit att gå med den i hudik.. ;) 
Finns säkert dom som hakar upp sig på såna här mösser, men vafan DEN VÄRMER!


BM

Skådespelerskan Brittany Murphy 32 år gammal drabbades ev hjärtstillestånd i morse. Räddningstjänsten kom till hennes bostad i Los Angeles och körde henne till sjukhus. Brittany kunde inte återupplivas och dödsförklarades vid ankomsten.

Ur "Sin city" från 2005


Läste det på afonbladet nyss.. f*n vad tragiskt. Ännu en ung skådis som dött!

Anna ankas Jul



Håller på att titta på de nu.  Alltså hon har en skruv lös, tyvärr. Hon är underhållande att kolla på, absolut. Men nåt är fel där uppe! Men hon är hon, och jag tror knappast att hon är så lycklig.

Slut på pausen, dags att dra sig till vardagsrummet igen.

Mys


Gud vad snö det har kommit i natt.. det slutar ju aldrig. :) I natt som lill tösen erika här. (kusin barn) Hon var superl gullig och snäll. Och nu håller vi på att slappa i sängen till greveholm. Kul att umgås med småttingar ibland. Tänk om man kunde backa tiden till då man var så liten, det var ju hur roligt som helst att vara en liten skit. 
Igårkväll umgicks jag med jossie och ännie och vi pratade minnen från låg / mellanstadiet, och det bara sprutade tårar  från min sida, Alltså jag skrattade så mycket att det kom tårar. :D Sjuk roliga minnen från den  tiden. ;D 




 


Snö och 15 minus

Fan vad kallt de är!


Praktisk sko
























Vilka praktiska partyskor som man kan ha i handväskan efter en kväll på krogen ;) Dock, endast användbara mot sommaren. :) finns i många olika färger. Gjord i läder tror ja de va.

Dags att dra sig

i kragen,  för nu ska jag iväg och plugga i några timmar. Läre plugga på lite eftersom att jag ligger lite efter.  Läre även ta med nån god maddemacka , tekaka med lite gott på blire. 
See ya.





På med vinterskorna!

 De slutar verkligen inte att snöa.. Så nu blir de inga klackisar på mina fossingar.. för nu ska  vinterskorna på! =)


Snö och ännu mera snö..


Det har inte slutat snöa ännu?

haha

Gud, jag kan inte skriva ibland.. Jag kollade igenom inlägget hårfärg, och fattade nästintill inte vad jag hade skrivit för nåt. ;) Stavfel, bokstäver som fattades.. Jaa lite allt möljligt. ;)

Men det är en blogg och ingen uppsatts, så vafan ;)

olympus





Är lite sugen på denna  kamera. Billig & bra! Är så himla omständigt med en system kan jag tycka ibland..


Lyser inte granen fint då.



Julmys!!


Äntligen, jag har ändrat min blogg till en enkel och lite renare blogg!

Snart jul!

Äntligen så har man julkänsla. Allt är uppe, julmusik igång, & SNÖ ute ;) Jaa dom bitarna har verkligen fallit på plats. :) Nu är det bara julklappar kvar.. vet vad jag ska köpa till alla, men nu gälller de bara att ta tag i det och köpa hela köret.

Längar, längtar!

Slänger in lite nytt.

Sjal 79:-  strumpbyxor 2 för 79:-



Leggings 50 kr  ( hade rabbatkort) Annars 199kr



Resultatet av mitt hårexprement som jag lyckades med :)





Hårfärg


Just det, jag provade göra ännu ett nytt exprement igår med mitt hår.  Jag fick in ett tips att jag skulle bleka först och sen färga det i den hårfärg jag vill ha, men fan, det lät ju för omstädigt för mig just då.. :P Så jag gjorde ett sista försök.. . OCH jag lyckades bli riktigt nöjd. ;) Köpte den här färgen, tror de var den här bruden på förpackningen. (Inte riktigt säker) Men hon flinade iaf med tänderna, och hade chanpangfärgat hår ;)
Utväxt borta :) whoho.


(tagen från nätet)



Gud, vad jag är trött på den här bloggen nu.. Jag vill ha ändring bloggen.

Förresten,  vad glad jag är! Ha en trevlig kväll gott folk!

Fredag!

Det är helg. På nåt vis så har jag längtat till helgen vilket inte annars brukar göra.. Faktiskt. Men i helgen känner jag att de kommer att bli lite annorlunda helg. Julgrannen ska ned klappar ska slås in, jag ska se till att vi får lite julkänsla  här hemma ;)  Har ju hittlils inte haft nån julkänsla alls. Men i helgen ska de komma. Det är ju även luciahelg, vilket är lite extra mysigt.  



..

Jag har bloggtorka!

Sommar 09

Tider går fortare ju äldre man blir. Ja tack, det stämmer verkligen.  Jag fattar inte. Det är bara några månader kvar till det börjar bli sommar igen, eller då värmen börjar komma och man hör fåglarna kvittrar.  =) jag tycker det var nyss. Men icke, det var ju tamefan fleeera månader sen.. Jag längtar som bara attan tillbaka till sommaren. En svensk härlig sommar.  bada, fiska , festa. Ja tack. 

Lite minnen sen sommaren 09  April och skit varmt! jag & Frida.













Jossan och annie tog en break.


pannkaka!



sola!!




Åkerlund fixar poolen






Och jag avslutar med en brun Madeleine ;)


Ge mig färgen tillbaka!

Paradise hotel



Ikvälll har jag haft det trevligt med elin :) Vi har bland annat tittat på paradise hotel:) ♥ Samt färgat mitt hår som inte har gett nå vidare resultat tyvärr.. vettetusan vad jag ska ta mig till? Svårt att veta  när man fick ärva sånt hår som jag har.. Men ska inte klaga, livet leker glatt vidare ändå :)  Nu ska jag hoppa ned i min nybäddade sköna säng! Tack för mig // Madeleine

Måndag

Jag mår så sjuk illa idag. Allt bara för att jag åt för mycket skit i helgen, eller igår. Baconships, vanliga chips, godis, mackor, donken.. Fyfan, vad äcklig jag känner mig nu. Är inte van att få i mig såhär mycket efter  som att jag inte tycker det är gott att få i sig stora mängder.. Och nu är jag fått i mig mer än stora mängder av allt! Jag kommer inte att få i min frulle på ett bra tag eftersom att min mage är för tok för full med dessa saker ;)

Idag, jaa skulle kanske baka med mormor, men jag är inte direkt motiverad till de i mitt tillstånd. Jag får ta det i morgon så jag får chansen att smaka de vi gjort. 
Annars, så tror jag att jag ska färga mitt hår idag.. Jag med mina hemmaverk, kommer naturligtvis inte att veta hur det kommer att sluta eftersom att mitt hår är ett skithår och kan typ inte få den hårfärg jag vill ha.. Blir väl lite spännade att se vad det blir av mitt hår denna gång  nu då. (haha)

 



Senare idag kommer min Elin. :D

Bio blev de.


Efter att ha sovit som en stock på eftermidagen så väcktes jag utav mina små kusiner sa att jag borde kliva upp för bion börjar om en timma. "vilken bio?" Jag skulle med & kolla  på en julsaga med små kusinerna och mamma tydligen :) En 3D film, fast hudik hade såklart inte så att man kunde se den med 3D.. Tror dock då att den skulle ha varit himla mycket bättre om man hade såna briller. Men helt ok film. Ingen film för barn tyckte jag på nåt vis. Den innehöll rätt kusliga saker, tro de eller ej. Kanske därför det var typ bara vuxna på den.  Efter bion så åkte vi på donken, ny renoverat var det där, dock inte så nice tyckte vi. Där proppade jag i mig en burgare &  glass, fast jag var mätt sen bions varma chip. Blä. Känner mig nästintill spyfärdig nu. Full mage med  en massa skit ;)  Men men. Nu är det dags för mig att  återgå till min underbara säng och jäsa in i det sista till playa del sol :) see ya. 




slö dag.



Een söndag som denna, en bakisdag med andra ord. Man vill bara ligga och slappa. precis som jag ska göra nu. Kom precis ur duschen och ska nu lägga mig i sängen och kolla på film och äta gott. Är sjukt sugen på att kolla på sunes jul... Sjukt bra. Men tyvärr så har vi inte filmen.. Får nog ta och inskaffa mig den tror jag. ;)


Tacksam

Är man i en svacka i livet så ska man tamefan kolla sig runt. Tänk vad folk det finns som inte har det bra.  Jag blir så arg ibland när man tänker på hur mycket pengar där ute som folk vinner på lotto, trev eller vad fan som helst, det är ju på tok för stora summor som  folk kan vinna! kändisar i amerika tjänar sjuka pengar.. Att vara tex skådis.. sjukt mycket pengar dom tjänar.Dom tjänar så mycket att dom knappt kan handlar upp allt innan livet är slut., garanterat. Fel, fel  och åter fel att tjäna så mycket. Pengar borde jämnfördelas mera.

Bilden talar för sig själv. (jag i  ungern)


Nu är jag inte i en svacka, men skulle jag bli de så ska jag kolla tillbaka på denna bild.

Lördag

Det blev en billig tripp igår. Jag kom hem med en silver ring för 129 kr . Sen ett par klackskor för 99 kr. Bara fynd med andra ord.







Ikväll blir de smalre än thord!





// Madde

Helg!!


Sundsvalls tripp på G.


Plugg..

Idag blir det plugg i skolan,  jag har lite saker som jag måste bli klar med. =)
innan jag drar så ska jag hjälpa pappa med lite internet grejer..  Jag och pappa passade på att föra över lite bilder från hans mobil in till datorn till hans egna lilla mapp =) Vi tittade på alla bilder som han hade i den. Skit roligt =) För det var en massa ifrån sommaren.:)  Hittade en som jag  och ännie var med på. Jag är fullt koncentration inför ett hopp ned i poolen, och anna står och flinar. Gud, så jag längtar tillbaka till sommaren!!

 




avklarat.

Tamefan, jag körde inte bara core, utan combat med! Inte illa pinkat de. Mötte azra som var på core, som sen lyckades hålla mig kvar på combat som var direkt efter core. Det var kul, men fan vad jobbigt.  ;D  Blir nog combat flera gånger, läre få in stegen lite till. Kan tänka mig hur LÖJLIG jag såg ut alltså. Stel som en pinne och hängde med halvdant. (haha) Aja, alla har vi varit nybörjare.

Imorgon blire det plugg på skolan, sen mot kvällen blir det mys med polarna. Langos får de bli =) Var några veckor sen nu ju. Sen i möra är det morden med! ♥ Längtar. Now it's time to sleep, I think!


Träning på G

Är nästintill närvös för att träna. Det blev ju tyvärr nästan igen träning förra veckan pga av att jag hade  prov och måsta verkligen ta det före allt.  Men nu ska jag iväg på en PW och sen blir det core. =) Så jag är laddad som bara attan vill jag lova. =) Jag kommer säkert att pressa sönder mig själv ikväll :P Tänkte nämligen ge mig in på lite tyngder i corepasset surrni, nåt man inte har, men jag har känt att coren har varit för lätt den senaste tiden, jag vill liksom ha mer press eller motstånd kanske man kan säga.. Så träningsverken kommer att sitta som spikad i morgon skulle jag tro, men bara skönt säger jag. Då känner man sig lite fastare. ;) (haha)

Igår fick jag ett svart linne utav min mor. Har ett lika dant i vitt (super skönt) Så idag på träningen får den komma till använding.

// En glad madde ;)































Palm & inte gran täckt med snö

Jag har inget att skriva om.. Riktigt less på skitvädret ännu en gång, det har jag väl skrivit tusen gånger. 
Tänka sig, idag är det första december.. Snart jul. Noll motiverad, noll julkänsla! Nu längtar jag så förbannat till nyår eller  till det nästa året över huvudtaget. Då får de bli nya tag! Sen ska jag tamefan ta mig iväg på en palmresa efter nyår. Thai? Ja tack! Jag är helt enkelt mer en palm än en gran täckt av snö. / Madeleine



Skor..





Mera skor publicerat ;)

RSS 2.0