Måndag

Hejsan. Nu är jag hemma från Stockholm :) Jag har haft de så otroligt roligt där och de var så njutbart att vara där, jag ville verkligen inte hem. Men jag ska flytta dit inom kort, målet är att vara där i januari senast februari! Så jag kommer inom kort som sagt.
Ikväll tänkte jag gå på bodybalance . Jag måste rensa mig själ lite känner ja! Så ett lugnt pass blir bra de.

?

Är sugen på dessa skor.. Men vill ha dom till vardags, vilken känns tufft då dom är 11 cm men har en plattå på 2 cm. Men vem går runt i såna höga en vardag? Kan man de.. Ska jag köpa dom!!?
Reims SEK 329, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Byta Hårfärg?

Nu är jag sugen på att färga mitt hår till en annan färg, men vad för färg!? Har kolla tillbaka vad jag har haft för färger genom tiderna! Bara en som klickar som jag skulle kunna tänka mig igen :)







Tror att jag vill ha tillbaka denna! Den är lite snarlik den jag har nu,
Men med lite mer guld i samt ett steg mörkare:)


Myskväll

Med josefin, Amil och Pärry :)

Suzanne Vega

Otroligt skön låt!

Måndag!

Här var de dött.. Men kör en liten uppdate nu då ;)  Var ledig i fredags och tog mig en tripp på stan, kom hem med en Iphone 4 bara sådär.. Men de var behövligt då jag höll på att spy på min dåvarande mobil.. klarade inte ens av att skriva sms på den, så illa var de! Men med min nya iphone så skriver jag sms som aldrig förr :P Den är suverän att messa med!! :) i lördags blev de fest, dock var jag inte på de bästa humöret pga många anledningar, så roligare kunde jag ha haft, men de kvällen fick ett G! Får ta igen en MVG kväll sen nåt ;)

Klockan 12 ska jag dra och träna ett mördarpass, ett pump-pass med andra ord! Fasiken vad skönt de ska bli! Sätta sprätt på musklerna som fick vila HELA förra veckan :S
// Madeleine

Måndag

Jobb 10 till 6! Jag är inte motiverad :P Är så trött. Men de är bara att kämpa på! :)

söndag

Igår kväll var så jäkla skön kväll. Langos och vin satt inte helt fel. Vi skratta ihjäl oss. Vi snacka om sjukt roliga saker;) Haha. Jag har ont i käkarna idag pga all skratt igårkväll! Då hade man roligt. :) En repris tack. Så skönt att bara ta de lugnt med lite vin och brudar, och ingen utgång :) De är underskattat. Mer såna kvällar helt enkelt. :)

lördag

Ikväll blir det langos med vi och langos med lite brudar. :) !De var för länge sen nu jag käkade langos, så jag längtar att sätta mina gaddarna i en!

1 Oktober..

Tiden går alldeles för snabbt..Man kan säga att de var drygt 3 månader sen sommarvärmen försvann från oss.. Vi fick ju egentligen ingen sommar i augusti! Men de är bara att gilla läget och klä sig varmt! Och jag har satt lite sprätt på pengarna inför hösten! Jag har hadlat en ny kappa! De stod "Madeleine köp mig på den" i princip. De var en riktig maddekappa! Så 800 spänn försvann där..Men de var den värd. Sen fick lite annat smått och gott följa med hem från stan med! :) Slänger in lite bilder på kappan och lite annat. Resten får jag visa en annan dag. Nu blir de fix i hemmet innan jag somnar.

RSS 2.0