Sol =)


Sol idag egen! Bli mer brun, ja tack!  

Idag är jag bakis.. Fyfan, eller ska inte klaga så himla mycket, det kunde ha varit värre. Gårdagen blev det nämligen  partaj hos jacob, fest med en massa grabbar och en aning mindre tjejer. Vi spelade nån slags fotbollsturnering, vilket faktiskt var jättekul! Sen var det snurra flaskan och en massa snack. Ikväll blir det fest igen.. Hoho, mycket denna helg nu.. Men det är sånt fint väder, så den här helgen får vara ett undantag ;)


I morgon är det morsdag. Vad ska jag hitta på till min mor då?  får ta och luska lite på det.

Vilket härligt väder vi har i Hudiksvall!


Sol, sol och ännu mera sol! Det gillar jag!



Jag ska steka hela helgen lång vill jag lova! ;)


Har inget mera att tillägga.. Det är helg och sol! Tack för mig leverpastej!

Shopping från Budapest!

Det fanns mycket fint i budapest, väldigt mycket man ville ha! Men man kan ju inte köpa allt ;) Men jag fick faktiskt med mig hem  precis det jag verkligen ville ha! Som jag sa i sverige innan " lång kavaj och klackisar vill jag hitta där nere" Och det fick jag med mig hem :D Sen lite bonus med läppglansen och ringarna!

Enjoy!


140 kr (tax free) ist för 220 kr..


 5 kr /st .



 klackisar! ca 289 kr



klackisar 2.  Ca 249 kr



 Kavaj.  Ca 520 kr 




NÖJD! 

Budapest.







'





























































Det finns typ 1000 bilder till, men orkar inte ladda upp nå mera nu! Dom här får duga.

Hallå där ute!

Jag ber om ursäkt för en dålig uppdatering. Men jag har nämligen varit i Budapest i några dagar! Jag valde att lämna datorn min hemma i sista sekund. :P Men jag kan säga att resan  har varit som i en dröm. Varmt väder (ca 34 grader) upplevt en massa saker, men mest av allt, njutit som bara attan. Bad, massage,shopping , m.m. :D Jaa, jag kan berätta mera  sen, även slänga in lite bilder.

Nu ska jag  packa upp mina grejer. Bye.


Jag i vårat hotellrum.



Brunett.




Nu har jag tagit mitt stora beslut. Jag trivs icke i mitt blonda hår. Eller Jo det gör jag. Men jag ska nu bli som på bilden ovan. Kanske en aning mörkare och med lite mera slingor.  Får  se om jag kommer hem ifrån budapest som brunette. ;)

Strax kommer min assistent Frida som ska plocka mina ögonbryn. ;) Sen efter det så ska  jag åka till moster Maritta och käka lite mat med henne, mamma och mormor.  Annars så har jag inte så mycket mera planer för dagen, tar varje dag som den kommer.

Ha en bra dag.


Ny shoppat!

Igår svängde jag förbi stan för att köpa hem mig lite nytt. Hittade den här snygga bikinin som jag ska ha med till budapest. Sen dom andra kläderna ska jag resa i. Men börjar ioförsig tveka lite på det. Det kan dog bli lite för varmt eftersom att det är typ 28 grader grader där borta.  =) Får nog fundera ut en ny överdel iaf.







 Vita byxer och tröja





Efter shoppadet så käka jag och mormor AMANDAS pizza! Fan vad gott det var!
Hehe, avis jossie!? Skulle fasiken kunnde tänka mig en till idag i mitt nuvarande skick.
(Bakis...)




sova!


Den här skulle jag villa sova i just nu!

Jasmine & louise på besök!

Ikväll kom snygga louise och söta jasmine på besök hos oss. Allt lika trevligt att få träffa dom :D Man nästan svimmar när man ser den här sötnosen som är på bilderna här nedanför. Hon är så tjock och gullig ;) Sumobrottar ben som jag säger att jasmine har . As feta. Men det är så barn ska se ut, där med basta! 

Enjoy!













En lycklig Madeleine!


För ca en halvtimme sedan så kom jag att tänka på en eller flera saker. Jag gick från stan i det fina vädret med ett stort leende på mina läppar och tänkte för mig själv. " Fan vad jag är nöjd med mitt liv! "

Jag har:

* Världens bästa familj
* Världens bästa vänner
* Jag har inte världens bästa ekonomi och inte världens sämsta ;)  
* Jag bor i ett bra land
* Jag lever inte fattigt. 
*  Omgiven av kärlek

Skulle kunna rebbla upp flera grejer, men det här får räcka! ;)
Man ska vara tacksam över det liv man har fått helt enkelt. Jag klagar alldeles för mycket förrut. Men nu är det banemej nog med det. Efter ungern ( spa-resan) Så ska jag vara som en ny människa och ska inte klaga alls. Ett reslöfte får det bli!


Sen att jag var lite överlycklig  idag, det måste vara lite för att jag kom från stan med  en massa kassar fyllda med en med en massa nytt i, och ett + för att det var vackert väder ute!  Eller så kanske  jag  är allmänt lycklig, haha ;)
Men det där med kassarna bidrar nog lite iaf ;)



Lillfjärden. =)


Köpte med mig två nagerlack hem. En röd färg & en rosa färg. Dock, lite dålig bild.
Jag provmålade på två naglar först innan jag köpte dom ;) 


Hittade den här lilla trevel with me necessär som skulle kunna vara bra att ta med 
till ungern som jag åker till snart! =) Får se om jag köper den.



Ha en trevlig kväll gott folk!

  


Sarahs Designa klar!


Igår gjort klar en design till en jätte gullig tjej som heter Sarah. Hon har världens sötaste dotter som heter chanelle!
 =) Här har vi desigen. Hon blev jätte glad. ( Tack och lov för det;)  ) 

Så här blev hennes bloggdesign! Önskemålet var rosa!

PS: Jag mixat ihop hela blogg lite snabbt och slarvigt i ps. Så stäcken ska inte vara där. Tänkte bara så att det går att visa hur  hela bloggen blev. .
 




Rätt så söt blogg faktiskt =)



 

PW!!!

Jajamen då har man kommit hem från en Powerwalk.  Tyvärr så var det skitväder... regn och åter regn, men inte hindrar det mig från att ta en powerwalk inte. ;) Nu ska jag bara vila lite lätt sen ska jag iväg och svettas lite till :) Sen blir det duschen & lite käk. Great!


Bjuder på lite bilder på svett-madde.
 Haha, vilka jävla bilder brosan tog när jag kom innanför dörren.. Helt oförberedd! Så dom ser en aning knasiga ut, men det bjuder jag på!


Me like!





Den här klänningen skulle ju inte sitta helt fel just nu!

Bilder!

Vilket kanon väder vi haft idag. Jag hoppas verkligen det blir fint i morgon! För då ska jag sola på och bli brun vilket jag inte är nu.. Har tametusan tappat min brunfärg! Jag ska bara jobba lite på förmiddagen sen blir det pressa  i solen!!! =)
 Orkar inte skriva så mycket mera. Jag och brosan samt morsan? ska mysa med lite gott framför tv. Slänger in lite bilder.

Idag tog jag, mamma och maya en prominix i det fina vädret.


Och på hemvägen från ica så drog vi i oss korv och bröd & festis.
Dock, en aning uppkäket här på bilden.




Vid 3 tiden idag så var jag, Amil Och älskade Maysan och tittade på strand som hade match. Dock, kanske det inte var den roligast matchen att se. Men det var super trevligt att träffa Maysan som jag inte har träffat på lääänge.. ♥




Jag & Maysan för ett tag sedan



Jag slänger in lite bilder på lördagens festligheter med.
Lördagens myspys med sommardrinkar!! =)



Amil =) Dock ser han trött & sur ut här. Men han var absolut inte det.








Söta Elin =)



Jag var väldigt glad:D





Och en aning rund om fötterna ;)









The winner is Norway!



Tycker det var helt rätt att Norge vann!! Vårat grannland och allt =) 

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Jag köpte inte plattången igår.. Vafan, ska jag ha en när jag har spikrakt hår för?  Köpa bara för att den är söt? Maddepadde vad tänker du med! Haha. ;)

Men däremot så kunde jag inte stå emot dessa klackisar! Ska ta mig ner på stan idag för att möta Elin och köpa hem mig dessa skor!  Så snygga! Inte så farligt dyr helller. Eller inte alls dyr!





Nytt hos mig, nagerlack! Jag har kommit på att det är super snyggt! ;)



Frulle!



Såh'r kan det se ut en morgon hos mig.. =)


Solig dag!

Det är väl lite sisodär med solen, ibland går den och gömmer i sig molnen... Idag hade jag ännie, viktor och nån tomas tänkt att åka till stugan. Men eftersom att solen velar så fruktansvärt med solen så blir vi nog kvar på hemmaplan..  Idag ska jag även försöka ta mig ned på standen för att köpa hem en läppgrej som kostar 270 äckliga spänn. Men den är skit bra för läpparna och har en naturlig färg, så ska passa på att köpa den nu när jag har 20 % på kicks. Sen idag så ringde en från trudes(frsör) för att tala om att jag har en liten miniplattång som ligger och väntar på mig där. Dock, är den fasiken inte nödvändig eftersom att jag har spikrakthår.. Men det är så söt och jag vet att jag inte kommer att få den i present nån gång i tiden, så lika bra att jag köper den själv. Sen har jag ioförsig några hårstrån som kan vara lite jobbigt fram till luggen som jag skulle kunna rätta till med miniplattången. :P Så den kommer att komma till användning. (haha)

Dags att röra mig. 


Snygg!
 


Single ladies

S

Beyonce!


=)



Redo för kvällens festligheter.

Sverige- tjeckien!

Medans pappa & brosan glor på hockey ikväll så kör jag och mamma myspys till en film! Skulle jag se hocky eller nåt liknade på tv så blir jag helt vilt insatt! Jag går så jäkla in i matchen.. Så går det dåligt för sverige jaa, då blir  jag ju så himla less & galet deppad med andra ord. Så jag kände att det var lika bra att hoppa över skiten ikväll och köra på myspys med mamma.  =)

Kvällens gottigheter!
Glass och hallon! Mums!
 

Låt

Nu tänker jag lägga ut den här låten. Det finns säkert många som kan haka upp sig på varförför jag lägger upp den här låten fast än jag inte kände henne..Men det  har inte med det atrt göra, utan jag lägger ut den  för att jag tycker låten är jätte bra! Och sen är det ju självklart väldigt fint att göra en låt om någon som har gått bort med. Of course!

Här kommer den iaf.

Klackisar! Man kan aldrig få nog utav dom!





Torsdag!

Klockan är inte mycket, men vädret verkar hittils vara fint :)  Igår var det myspys hemma hos frida. Jag stoppade i mig 6 eller 7 hårdmackor med philadelphia på. Det var så jäkla gott ju. Inte är det väl så fett heller för den delen.. Förresten så tog jag mig en promenad till frida igår efter att jag hade gått min vanliga runda. Dock, så trodde jag att jag kunde gå till frida på 20 minuter.. Men det tog mig ca 45 minuter.. Helvette, trottde inte det skulle ta sån tid ;D   Men jag fick mig iaf en 90 minuters promenad igår kväll då.  :P

Nej nu blir det bädda sängen och sen duschen. See ya.


Kalas!

jaa jag har hunnit med en del grejer idag,. eller inte kanske så himla mycket men lite. Jag började dagen med att gå på stan med carro. Jag hittade som vanligt en massa saker.. några saker som jag behövde, och några saker som jag bara ville ha.. Tyvärr så blir det skit dyrt om jag ska köpa allt jag vill ha så läre stå över den del saker! Men jag kom iaf hem med ett par  " jeans leggings"  i jeans kvalite liksom.  =)
Sen när jag kom hem så gjorde jag mat till hela familjen. Dock råkade jag bränna dillsåsen, fasiken vad arg jag blev, Hur lyckas man med det? Aja, jag hade tur som hittade en till förpackning iaf. 

Just nu är jag på kalas hos kusin Maya. Blir nog här en liten stund skulle jag tro. Sen ska jag ta mig vidare till Frida P och mysa till nån film med henne och viktor!  Dock, vill jag inte äta chips eller något sånt, tror  hon nämnde i telefon att vi skulle äta det.. Kom fasiken på nu att min nyttiga liv har börjat. Börjar jag inte nu så blir det ingen strand i sommar! ush, har gått upp sjukt mycket det senaste 1.5 åren! BLÄ. jag tycker själv inte att jag är tjock, abslout inte! men jag trivs inte med kroppen! Och trivs man inte så får man faktiskt göra något åt saken och inte gnälla så förbannat! =)

I morgon ska jag ta mig ännu en gång ner på stan med Ännie. Där ska vi ta och käka lite glass och njuta i solen, om det nu blir någon sol! men det hoppas jag! Sen ska jag eller vi ta oss en tur på stan om Ännie nu orkar det. Så att jag kan köpa med mig det behövliga till att börja med, eller det jag mest vill ha  ;)

Nu har jag ska jag inte skriva mera. Men jag måste medge att det alltid är roligare att skirva på någona annans tangentbord . Man vill liksom bara forstätta skriva hela tiden.. Speciellt på det här tangentbordet. ;)







.

 

Ny dag!

Idag vaknade jag i tid. Men dock, är  jag skit trött.. Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter!  Jag somnade i hufsad tid. Men dessvärre var att jag vaknade någon gång i natt av "något" Så att jag inte kunde somna om. Jag satte igång en film. Kollade klart på den sen var klockan nån stans vid 2 tiden, och jag tänkte att jag bara måsta sova för att orka med morgondagen. Men min kropp och hjärna vägrade. Till slut tog jag fram en grej som jag fick i 14-15 års present utav Malin. En grej jag aldrig använt men som kom till använding  förs i natt! =)   Den fungerade perfekt. Jag sov som en prinssesa!

Rekomenderar denna pryl om man inte kan sova. ;)

Biege blond!

Nu har precis pratat med mormor i telefon. Och vi ska inte göra ärenden förs på eftermiddagen.. Jag började fundera på vad jag skulle göra till dess..   Och då kom jag på den briljanta iden att färga mitt stackars hår. Jag är just nu är mitt hår mega blond, näst intill vitt, vilket jag hatar! Skit fult på mig iaf. Man kan ju undra vad jag tänkte med för nåt års sedan då jag var helt vithårig? (en cell som var trasig kanske?) Nej nu ska jag bli beige blond igen, jag känner mig redan överlycklig över att snart få tillbaka den färgen! :D Så strax ska jag hoppa på min hoj och dra mig iväg till kvantum och köpa den beige blonda färgen.So0o wish me good luck!

 Den ser lite ljus ut på bilden, men blir på mig mörkare!  

Bloggen..

Vad fan har jag gjort med den.. ? Ja det kan man ju undra.. Vet inte om jag gillar den speciellt mycket nu. Tycker den är en aning kladdig! Men jag har min gamla design sparad så jag kommer nog att byta tillbaka till den snart!

Senare Idag ska jag göra lite ärenden med mormor. Jag minns fasiken inte vad vi skulle göra för ärenden. Men vad gör det? Inte ett skit, eftersom att det alltid är lika trevligt att vara med mormor vad man än gör! Hon är en underbar person! 

Annars, är mitt liv helt okej, till och med mer än okej ;) Så tack för mig bloggen!

Sähär ser dagens klädval ut =)

Mackor & óboy!

Frulle/ lunch
 


Friis & company





Dom har riktigt fina grejer :) Det finns mycket man vill ha..

Right round i annan version!


Regn,regn och åter regn!

Men inget gnäll för det inte! Jag kan faktiskt tycka att det kan vara bra med lite regndagar! Man får saker och ting gjorda. Sen är det väl lite nyttigt för naturen med lite regn  :)
Denna dag består utav städning.. Jag har iof sig inte mycket att städa. Men  jag har en annan sak som jag måste klura på.. Mina sommarkläder! Vart ska dom få plats? Inte i garderoben iaf, alla fyra är prpppfulla.. Just  nu ligger sommarkläderna  på en strykbräda i mitt rum nu.. Vet inte vart jag ska ta och lägga dom? Jag funderar om jag ska åka på jysk och köpa hem lite plastlådor..  Så kan jag rensa ur en byrå i rummet så kan jag stoppa kläderna där och sakerna i plastlådan.! :) Det är nog det bästa alternativet skulle jag tro..   Ska inte skriva så mycket mera. Utan ska ta itu med  dessa saker nu på en gång! 

Slänger ut lite bilder på dom senaste dagarna sen lördagen! =)
Valborgsbilderna har jag inte fått ännu!










// Madeleine!

Dålig uppdatering!

Oja!

Jag vet, jag ska skärpa mig.. Ska ta och skriva lite så fort jag får lite mera tid. Mot kvällskvisten kanske.. Ska även slänga in en massa bilder  då från dagar dessa dagar. Det har ju varit valborg och en massa andra festdagar som jag har bilder på! =)

Kan faktiskt säga att jag är relativt nöjd med dessa dagar trots att jag har spenderat dom i Hudiksvall! Och vilket jäkla bra väder vi har haft här  uppe i norrland. Helt otroligt! Jag får bara mer och mer sommarkänsla!
Jag har inte så mycker mera att skriva faktiskt. Det är en stor härlig sol på himlen som jag måste uttnyttja lite!

Ska även  ta med en promenad snart med min mor! Ska tametusan köpa
hem jordgubbar och käka det med glass som vi gjorde för någon dag sedan
hemma hos mina kusiner!=)




RSS 2.0