Skoter! Fest.

Känns som att det var ca 100 år sedan jag bloggade sist! Haha, men jag har haft det helt fullt upp. Igår gav vi upp glysiscupen vid 12 tiden jag och min Maya :) Men när hon hade fart så tänkte jag " äh, går väl ett varv innen jag åker hem" Och där blev jag sittade med ett gäng grabbar till klockan 3 typ:D Haha.

Idag så blir det partaj! Vi tjejer här hemma + några grabbar! Ska bli grymt kul! Nu jäklar kör vi på ikväll tejer och killar!


Förresten, idag eller för någon timma sen så var jag ute och åkte skoter med jocke och sne. FAN säger jag bara. ATT jag har överlevt är ett under! Tack gud för att du vakande över mig. Kul var det IBLAND men dock inte alltid. Trodde ett tag där att jag skulle skita på mig.! Satt och tänkte för mig själv hur jossan säger till alla våra kompisarna att hon pratade med mig sista gången alldelses innan jag dog i skoterolyckan... och ett tag funderade till och med jag på att det inte skulle bli nån fest hos mig ikväll eftersom att jag ev skulle dö vilken sekund som helst... ( Haha, vilka tankar.. men ni skulle förstå om ni satt i min situation då)


Aja, nu måste jag skynda mig att fixa mig. Snart kommer grabbsen och tjejerna.







Kväll

Här sitter jag och har precis försökt tryckt i mig en hög mat. grejen är den att jag är hungrig men tänderna orkar inte tugga maten.. Så tror ni jag har fått i mig mycket mat? Icke, eftersom att mina käkar vägrar ställa upp på mig.. Typiskt!

Aja!

Ikväll ska jag och maysan gå på glysiscup. Eller vi vet inte om vi ska ta det i morrn eller ikväll. Men just nu känns det en aning bätte om vi skúlle ta det ikväll. Känner att jag bara måste göra något. Är stressad som ett as, och vet fan inte varför? och till vad liksom?!  

Nej, nu måste jag lugna mina nerver på något sätt! Bad kanske. Japp, det får det bli.

Bjuder på en bild på mig och kusin hanna  som vi knäppte nyss.

Fredag = helg

Shoho. Äntligen helg!

Oj vilken natt jag har haft! Jag har sovigt jätte djupt.. Kanske beror på att jag slet med jobbet en del igår ;) Men helt okej det:) Idag blir det vila och vila ett tag framåt iaf.  skulle försöka få min mor att gå på stan med mig en stund.  Jag måste leta en datorn till henne. För nu är det på tiden att hon skaffar sig en dator! Hon ringer till mig och frågar om jag kan kolla upp ett nummer åt henne på hitta.se ganska så ofta.. Och om hon nu skaffar sig en egen dator med internet så kan hon ju göra det själv :D Så slipper jag ;)  Ska blir himla kul att lära henne hur man använder en datorn. Efter ett tag så kanske jag och mormor kan hålla på att chatta till varandra  till och med!  (haha)

Nu ska inte skriva så mycket mera! Utan jag ska forsätta att dricka mitt morgonkaffe inna det blir kallt..
//

Slödag



Såhär slö känner jag mig nu.. Det ända jag tänker på är minnen från utomlands. Vad skönt det skulle vara att gå sakta men säkert ner i havet från staranden :)


Nej, nu måste jag rycka upp mig en aning. Eller iaf ta mig härifrån..För nu ska jag lägga mig i ett bad, för att där skrubba bort lite gammal hud.. Sen ska jag efter det ta och gå en liten promenad med min mamma till  A&H. Sen ska jag vidare själv ner på stan för att ta mig in på bruno och sola lite :) Måste tyvärr göra det eftersom att jag är hyfsat blek och på det har ett sår som måses brännas bort...  ;) Sen ska jag försöka hinna med intersport med. Jag måste ha nya fräscha träningskläder! samt träningsskor kanske? Ja vi får väl se vad jag hinner med. Och vad jag kanske kommer hem med!

Ha en bra dag.


Jag och palmolive i badet om en stund :) Luktar så fantastisk gott och man känner sig så ren! Rekomenderar den starkt!


Klart

Nu är fotograferingen klar. Det tog sig sina långa timmar ;) Men så kan det gå när man är så många som 15 stycken och den minsta är 4 v och den älsta är 27. Dom små har sig en engen vila liksom.. inte alltid lätt att pricka in dom på bild :)

Om en halvtimme ska jag och miina brudar träffas inne på bockarna för att ta oss en pubbmacka. Fy fan vad gott det ska bli, är vrålhungrig kan jag säga!  Har bara lust att gå till köket och göra något gott. Men jag måste hålla fingrarna i styr. Så det så ;)

Blir inte mycket mer till´skrivade nu.. Så börja dra mig lite surrni.

Så hej så länge ..

// Madeleíne


Mops


Hittade den här bilden i ne skvallertidning.Tyckte den såg så jäkla rolig ut. Haha. Jäkla tjock mops liksom..
Kolla in tungan..


Ny dag!

Jajmen en ny dag i mitt liv ( som jag brukar skriva) 

Om en lite stund så ska jag börja med attt fajtas med mina nya jeans. Vette tusan om jag får på dom nu när jag käkat 4 mackor.. Haha. Sen ska jag försöka tränga in en body in i dom med.Herre gud. Hur ska detta gå tro? :P

Sen efter det så ska jag ta mig ner på stan med mamma för att hitta en kappa till min bror. Sen på det, så ska jag säkert titta på något till mig själv. Elller varför då egnligen? Inge kläder isf. Får fasiken inte plats med mera.. Nej jag skiter i mig  själv. Utan jag bara fokuserar mig på bror! (bra där madde)

Sen senare efter den lilla trippen med mor så ska jag och hela släkten fotograferas tillsammans. Vilket ska bli skoj. Innan det så ska jag och kusin linnea fixa till oss tillsammman :)  Ska bli himla kul det med. Tycker det är så hilma kul att göra sig fin ibland! Liksom pårikigt. Det är ju inte ofta man sätter på sig hyper mycket smink liksom. Isf om man ska ut, annars inte! Så som sagt ikväll ska det blir skoj att få fixa sig en aning vackrare :) 

Sen på det. Lite senare på kvällen ska mitt lilla gäng ner på bockarna för att ta oss en pubbamcka. Gött.  :D

Kan onsdagen bli bättre!? Icke!

Ja vad ska jag skriva mera. Känns som att alla  mna fingarar bara springer iväg. Jag skriver det första som jag tänker på. Hinner fasiken inte ens tänka till :D Så säkert så har jag hundra stavfel och massa omvända menningar! :) Men det bjuder jag på surrni!


Slänger upp lite bilder på mina nyköpta grejer. 



Plastkasse 19 kr. Tänkte att det kan vara bra att ha.



Jeans 99 spänn!!


25% på dessa vackra smycken :)

kolikoko!

Vette tusan vad jag skrev till rubrik. Det bara kom upp ur huvudet bara sådär.. :P Tokigt hur det kan bli..

Ikväll har jag mays, caroline, joseine och mamma kikat på en rysare till film. Dock kan jag säga att det var helt värdelös.. Aftonblandet som hade gett den en 5:a i betyg ! Dom kan iaf inte veta vad film är iaf! Hehe.
Men en jävla massa skaratt fick man med tjejerna iaf.:) Alltid lika roligt att umgås med dom. 

Nu ska jag lägga mig och slappa på i min säng tillsammans med AA. :)

Pusselepuss!


Studio bilder


Så där. Nu har jag fixat lite med bilderna som jag och frida knäppte i en studio idag... Ioförsig så har jag inte gjort så mycket, jag har  beskärt dom en aning. Läre redigera dom sen. Bilderna ser så amatöraktig ut nu :) Dock, är jag inget proffs på PS, så hur redigeringen ska gå det vet jag inte :P men ska försöka göra mitt bästa iaf!  =)

Ha en trevlig eftermiddag alla.


Slänger ut några utav dom.. Tror det blir lite utav dessa bilder som blir till bloggen:) (tråkigt att jag lade upp dom som är på min header.. För ta och ändra på det sen)


















Kväll

Nu har jag suttit och kika på bonde söker fru giftemålet med mor och frida. Jätte fint och allt. :) Kul för dom att hela tv4 har betalat hela kittet :D billigt och bra för paret liksom:)  

Ikväll ska jag försöka lägga mig i tid!  För i mrogon ska jag ev knäppa lite kort i en studio. Ska bli så kul. Sen blir det lite roligare med lite nya bilder med :)  Så vi får  väl se hur allt blir.

Ha en trevlig kväll gott folk.

Slänger ut en ica reklamfilm :) Skrattar så mycket när jag ser den:D 

" Du har ett vackert ansikte som visar att du har left" (haha)


Nu är min mobil är tillbaka!

Äntligen, fick nyss ett sms på min  lånemobil att min rikiga mobil finns att hämta ut idag:D Jag är så glad! :)




Ny vecka!

Ny vecka, ny tag i mitt liv! Ska börja dagen med att städa lite! Sen käka lunch, sen vidare på stan?  Sen ska jag sätta mig ner för att skriva ett CV. Har tappat bort det gammla. Tänkte att det skulle vara bra att ha ett i framtiden ;)  Nej, nu ska inte skriva så mycket mera.  Tar dagen som det kommer!  

Just det, igår efter att jag jobbat lite så var söta Cillan här.  Jag,mamma och cillan gick oss en liten promenad, och efter promenaden så drig vi vidare hem och gjorde iordning en fruktsallad och så tittade vi på film! Super mysigt!




Dags att fixa lite.

// Madde
Vi dra in en tråkig bild på mig med dagens klädval! ;)
Skönt stil om jag får säga det själv! Inte så Tajt liksom!

Party pics! Gårdagens utgång.

Från att man knappt kunde få i sig vinet så lyckades jag bli på örat trots allt och jag hade så jäkla kul med dessa brudar! Tänkte jag skulle slänga ut lite party pisc från förkröket!




Tack för kvällen brudar! Den var underbar!

Dagens bakfyllemat! Fiskpinnar med mos och dillsås. ;)


Party!

Oja att det blir :D    Snart kommer  min vän Caroline!  Innan det ska jag slänga i mig lite vin med morsan! Seeya! :)

  Försökte göra en blinkning. Dock, fungerade det inte så bra ;)



Ha en trevlig lördag gott folk!   // M

Borta bra men hemma bäst!

Så kan man uttrycka det!


Jag är super nöjd över min tripp till fjällen. Jag har haft det sjukt kul! Kvällar som jag aldrig kommer att glömma! Dock, åkte jag hem en dag tidigare för att min dricka tog slut och för att jag var så  nöjd över att dessa två dagar. Mer dagar behövdes inte! Var så himla skönt att bara ta det lugnt  igår kvälll. En riktig vilokväll Hade jag.

Idag vad jag  vet, blir det  utgång med brudarna. Så är så glad att jag tog åkte hem en dag tidigare så att jag fick få en liten  paus.


Bilder från trippen kommer sen.  Nu ska jag hoppa in i duschen sen fara ner på stan med älskade mamma. 


Ha det så bra


 

Onsdag!

Idag åker jag till fjällen! Eller snart..Där ska jag roa  mig så himla mycket! Som sagt så kommer det att bli som en semester ifrån Hudik. :).  Men innan Jag åker ska jag skynda mig och göra dessa  saker..

*Bestämt vilken jacka som ska med ;) Inte så svårt egentligen. Blir väl den svarta varma!
* Åkt ned på systemet för att köpa några liter vin.
* Fixar skit p-piller. (precis nu när man ska åka iväg på nåt så ska dom satans pillerna på 275 kr för nån månad  komma in i bilden, typiskt) Onödiga pengar på  nåt som man inte gör så ofta  ;)
 * SIST,  DUSCHA!

Något mer? Hm, öppna e-sparkonto? Det har jag ju gjort ;) Glömde det. Lika bra att föra över dom flesta stålarna på E-sparkontot..Vill ju inte mista alla stålar i utefall att jag skulle tappar kortet och nån snor det och sen knäcker koden och tar pengarna.. Icke! Men lämnade kvar lite stålar kvar på kortet som jag tror kommer att räcka fjällresan ut. Skulle dom ta slut så får jag ringa hem så får dom föra över lite mera bara.  Inge mer med det.

Nu ska jag röra på mig.!  Ha det så roligt dessa dagar gott folk!


 

Semester!

Äntligen ska jag få lite semester från hudiksvall. Håller på att spy sönder för tillfället på stan ;) Men nu jäklar drar jag till partajet som väntar på mig:D Student skiweek! imorrn kommer jag.


Ikväll så kommer brudarna hit. Vi ska mysa och titta på film. Till det ska iaf jag försöka vara lite nyttig. Jag ska käka min favvo rätt kycklingspurkel. (ungersk maträtt) Ska bli så jäkla gott! Mums. Vad dom andra ska äta det har jag ingen aning om. Men det visar väl sig.


Nej, nu ska jag fortsätta packa!



// Madde

Ny ögonfärg

jaa, vad gör man inte klockan kvart i 1 på natten.. Om inte nöter Photoshop! Alltså vilket fusk man kan göra med PS! Helt otroligt. Och mer och mer skojiga/fejk saker lär jag mig :D (Haha) Inatt har jag t ex lärt mig hur man byter ögonfärg!

Slänger in lite bilder på mina fejk ögon :D




Första försöket:P Blev inte så verkligt. Men är det första gången så är det. ;)


Lite mörkare blå. Andra försöket gick lite bättre :P


Ska jag skaffa blå linser tro? :)  

Shopping! Nöjd!

Nu var det ett tag sen man shoppade loss lite. Dock, så har jag börjat blivit lite snål på att köpa kläder eftersom att jag redan har så mycket. Men  det stoppar  inte mig att fynda billigt skit ;) Passade på idag när jag var i en liten störra stad än Hudik!

Hela köret  på det jag shoppade idag skulle ha gått på 2449 kronor.. Men fick det för 869 kronor. Och då är 300 kr där ifrån pengar från ett par fula skor som jag köpt för ett tag sen som jag lämnade tillbaka.. plus att jag fixa till en grej så jag tjänade  150 kr med utan vidare! ;) Så idag har jag bara gjort av med  typ 400 kr från kontot:D  Och fått himla mycket fina plagg! Och super kvalite smink för ingenting :) Kan det bli bättre!?. ICKE!
 


Puder och puderdosa. Rött nagellack

 Ett nagelsett i dior! Dock, har jag aldrig behandlat min naglar och hade inte tänkt tanken på att göra det i farmtiden heller.. Men så råkade jag smälta fför den där söta sminkväskan.. Och då var jag tvungen att köpa den. Och man fick ju med nagelgrejerna, så nu får jag väl bara ta och börja behdla min naglar! ;D











 Det var allt för ikväll! // Madeleine



Bilder

Party Pics!
















Gårdagen

Igår var jag lite tveksam om jag skulle gå ut eller om jag skulle sova bort lördagen.. Men fick ett sms utav Josefin & Amil där  det stog så mycket som :

"Hej :) Detta är ett medelande från Amil och josfin!  Vad säger du om att ha lite kul ikväll Madeleine? Vi har massa sprit och du har vin! Ska vi börja fördricka lite och sen sätta oss på CH kanske :-) Senb kan vi dra vidare med Amir och dom på august lr nåt! "


Och dettta sms gjorde med oerhört peppad. :) Amil och josefin kom hit. Vi blandade grogg och började partaja. Efter en stund så kom Caroline med. Och roligare fick vi! Så roligt att vi inte hann med CH(pubb). Så vi begav oss direkt till krogen! Väl där inne hade jag så himlans kul :) Och efter krogen blev det sibylla och sen efterfest!  Är super nöjd över kvällen! Tack alla!


Nu ska jag ta och vila lite. Sen blir det promenad med mamma och påvägen ska vi  hälsa på Jimmie, louise och jasmine :)
 

PS. Party pics kommer sen! Jossan, du får dom ikväll :)
 

Jag igår!

Helg

Aja, ännu en helg i Hudiksvall.  Gud vad jag gnäller.  Varför inte bara att flytta Madde? Jaa, det kan man fråga sig?!Varför tar jag inte itu med det? Drar någon stans nu när jag ändå bara gnäller sönderpå denna stad! Bort från hudik ett tag iaf.. Visst, jag har ju en utväg som jag diskuterat ett tag nu! Dra dit och vara där i nån månad, sen leva lite i sommar, sen vidare och bosätta sig nån stans i sverige! Så ska inte gnälla så värst mycket. Allt går att fixa om man bara tar tag i det!
'
Ikväll ska jag börja kvällen med att fundera på vad jag ska göra med kvällen!? Utgång`? Eller dricka lite här och sen dra på CH och sitta lite där, sen kanske vidare ut? Hm, svårt val! Egentligen inte.. fast skulle lika gärna kunna gå och lägga mig nu! Slå på en film och  bara sova :) Men känns lite dåligt att sova bort helgen med! Nje, vi får se vad Caroline har att säga om kvällen.


Ska ta mig en funderare! Sen så!

Dra iväg på en resa vore inte fel det heller. :)


Hejsan

♥Jag tror jag kokar sönder.. Här hemma är det varmt som bara attan! men ska inte klaga, ute ska det vara kallt vad jag förstått! Jag har inte ens varit ute och kännt..


just nu inväntar jag lite folk för mysa till det lite en freda som denna. Finns liksom inte så mkt annat att göra i hudiksvall! Men snart tar jag mig iväg nån annan stans!. Lika bra att njuta av  staden då!
 Dags att fixa lite.

Hej!


Såhär har man stått med datorn hela dan typ. Helt otroligt..


sen har man fått massage hehe

Bytt igen..

Gud vad jag byter design.. fattar inte. Blir liksom aldrig nöjd! Kan säga att jag är inte nöjd för fem öre nu heller..
Snart frågar jag nån om nån kan göra en till mig ;) Så får jag lov att vara nöjd! ;) Aja, nu har jag hålligt på med detta allt för länge.. Nu måste jag klä på mig och fixa mig lite!

Hej så länge.


Den gammla designen..
Är den finare tro?






Gammla Bilder..

Nu har jag kollat igenom gammla bilder i säkert en timme. Och har nu konstaterat att man inte alltid ska gå igenom gammla bilder..! Jag hittade bilder på mig sen några år tillbaka.. och där fanns det inte mycket till fläsk inte! Vilken skillnad motför nu... ;( 






 
Såklart så ska jag inte klaga så mycket :) För fet är jag absolut inte. Men jag skulle inte heller ha något emot att se ut så här igen!

Fridolin

Igår kväll så kom  frida hit. Vå tog oss en lång prommis och diskuterade en massa. Vi kom fram till hur gott det är med varm choklad med visp grädde på. Och så bestämde vi oss efter promenaden att vi bara måsta åka och handla grädde. Så när vi kom hem så såg vårat kvällsfika ut så här :) Blir så jäkla sugen på varm choklad med grädde på nu när jag ser bilderna..

Gött!

mums!!

Sen gjorde frida en snygg frisyr på mig. :)
Hon är så grym på frisyrer!


Har faktiskt inte så mkt mer att komma med. Mina fingrar kan knappt röra sig.. Kom hem för en stund sen från morfar( graven) och min fingrar har inte tinat upp än! läre sätta mig på dom lr nåt! kan ju inte ens svara på sms!

Hej! 

Torsdag

idag är en dag då min kropp inte hänger med för fem öre.. Blir till och med arg på mig själv! Skulle villa att nån tog en piska ochn piska mig en aning framåt! Så att det händer nåt med mig..

Har till och med inte orkat satt igång mobilen. batteriet tog slut för ett tagt sen och sen har jag inte ens orkat tryckt på den och ladda den! ( då är man lat) IDag skulle jag och jossie umgås med varandra. Kan tänka mig att hon har skickat några sms vid det här laget!   Så läre väl gå och sätta på mobilen! Men innan det så ska jag ta mig ett äckligt skönt bad med lite ansiksmask. Så jag kommer igång med dagen. lite skönhet från början av dagen kanske piggar upp mig en aniing !Skulle inte sitta fel med lite avslappningsljud till det! Delfin och valljud osv... Tror mamma har en sån skiva nån stans. Men vart då är frågan?

Nää, nu måste jag skynda mig för josefins skull!


Jossan, jag går och sätter på mobilen nu!









Nytt


Nu har klackskorna kommit :) 220 kr från H&M. Lite stora var dom, men bättre det än för små. Det är ju bara att proppa i en sula så blir dom både skönare och kommer att sitta bättre :)

Ny skjorta. 75 kr kappahl.

Min stora förebild!




























Är hon inte världens snyggaste tjej så säg!?
Jessica Alba är min stora förebild! Nån gång under mitt liv så ska jag ha en kropp som denna.. Hur det nu än ska gå det vet jag inte! Men man kan ju alltid drömma vidare ;)


Mera mat!

Nu kommer det ut mer bilder på matlagning! Jag har gått och blivit en rikig matmästare! ;) Älskar mat!  Skulle kunna sitta med en tallrik med mat ist för godis på en lördag! Jag har blivit helt toikig i mat helt enkelt!

Så här kommer bilder på dagens matlagning.  Självklart var det jag som kockade den! Kan inte påstå att det var särskillt svårt att laga soppa! Det vara bara att klippa upp påsen och hälla i pulvret i vattnet och låta den koka upp, sen tillsätta lite mjölk, haha ;)

Sparrissoppa!

Maddes Bröd! (Fiberbröd!)


Dukat och klart ;)



Ha en trevlig eftermiddag. // M


Bleka tänderna någon? Jag fixar det gratis!

Haha, har precis lärt mig en rikig ful grej på PS! Jag kan bleka tänderna! Tänka sig vad billigt och bra. Varför bleka tänderna när man kan göra det i photoshop! :P Haha.

Här har vi en bild på min killkompis leende... Jag mixade om hans tänder lite granna. Tänkte att det skulle behövas.. ;)




Sen kommer mitt leende :)
Dock, så var det inte lika roligt att göra om mina
eftersom att jag redan har rätt så vita tänder


Matlagning

Idag har jag lagat mat till familjen!  Det blev en utav mina favvo rätter! Röstli, falukorv med sallad och broccoli :) Mums vad det är gott!! Tänkte jag skulle släng ut lite bilder på maten som jag lagat! Väldigt avancerat att göra! (inte) ;)

Söndagens kock!

+


+


+



=

"Jag shoppade bort 6 miljoner"



Det började med något enstaka designplagg då och då för att Helen skulle må lite bättre. Till slut hade hon shoppat bort sex miljoner, sitt äktenskap och nästan sitt liv..

Helen Mcnallen, 41, från london minns hur det var: - Jag gjorde en grimas åt j det  jag såg i butiken  i spegeln. Mina slanka , vackra ben var täckta av  något alldelses förfärligt, en christian dior -kjol i blekt jeanstyg med gräddfärgade spetsdetaljer. Det var bland det hemskaste jag sett. Ändå måsta jag bara ha den!
Helen hade sett kjolen i ett modemagasin några veckor tidigare. Den satt på en rik, framgångsrik kändis.Helen var fast. Den skulle hon bara ha.

-På Christian Dior i london fanns den inte i hennes storlek. Men det stoppade henne inte.  -Jag tog planet till los angeles . Och där , på rodeo drive, en av världens dyraste  shoppingsgator, hittade jag den.
- den var ful, den kostade 22 000 kronor och jag visste att jag aldrig  skulle bära den igen utanför provrummet. . Men jág skulle ha den!  Så fungerade min sjukdom.

- På vägen tillbaka till hotellet bestämde jag mig för att jag  behövde ett par solglasögon. Jag såg en modell från gucci som jag gillade, och köpte tre par.  Förutom färgen var det identiska.
- Senare passerade jag en  annan butik och såg ett par snygga solglasögon från prada. Jag köpte tre par av dem också...

Helens problem började några år tidigare, när hon drabbades av en depression och fick säga upp sig från sitt jobb som mäklare på londonbörsen.
-mitt jobb var min identitit, och utan det började jag snabbt förlora självkänslan. Det var början till katastrofen. Jag kände att om jag i alla fall hade attributen som visade på framgång så skulle jag må bättre.


-Jag började följa kändisartidningar och modemagasin slaviskt för att se vilka kläder de rika  och berömda hade, så att jag kunde kopiera dem.
-Ekonomiskt var det inga problem, i alla fall inte i början. Jag hade tjänat över två miljoner om året som mäklare, så jag hade en hel del pengar undan stoppade.  - Men karusellen skenade bara snabbare och snabbare. jag hade personal shopper på Harrods som plockade fram kläningar i 20 000- kronors klassen till mig , och till det behövde  jag förstås  ett par nya skor. Jag lämnade sällan Harrods utan att ha gjort av med över 50 000 kronor.

- Skorna är ett kapitel för sig. jag är 178 cm lång. Och bär aldrig högklackat. Ändå kunde jag köpa  jimmy Choo- skor för  6000 kronor paret som jag barar ställde in i gareroben...

- Jag hatade mig själv för vad jag gjorde- Men kunde inte sluta---

Helen man "Duncan "blev så småningom medveten om vad som pågick. Hon köpte  möbler för 400 000 kr på en antikmässa, ocj konst för 150 000 på ett galleri-
-Duncan ringde runt överallt och försökte häva ,mina köp. han sa att jag var psykiskt sjuk och hotade med polisanmälan, Men det slutade oftas med att  vi  fick betala iallafall..
- Vi tvingasdes att ta ny lån  på huset för att betala alla kreditkorträkningar och övertrasseringar jag ställt till med. Duncan  räknade ut att jag shoppat bort sex miljoner på 18 månader. Till slut orkade han inte längre.

-Han hade försökt allt, till och med  fått in mig intagen på sjukhus. Men så fort  personalen vände ryggen till så rymde jag-  och kom  tillbaka med kassar fyllda av designkläder. Jag hade alltid något kreditkort undanstoppat som doncan inte kände till...

-  När doncan lämnade mig  kollapsade mitt liv fullständigt. Jag blev intagen  på ett behandlingshem som var stentufft. Det tog flera månader, men till sist kände jag att jag äntligen återfåttt mitt förstånd.

-Det första  jag gjorde när jag kom ut var  att samla ihop alla mina desingkläder  och köra  dem till  en en  välgörenhetsbutik. De fyllde tio sopsäckar. Expediten gjorde stora ögon när jag packade upp dem. 99 procent var aldrig använda---

- Nu har jag börjat återvända till ett normalt liv igen. Duncan och jag  sålde  vårt lyxiga hus, så jag har kunnat betala större delar utav mina skulder. - Och jag har verkligen  sluat shoppat!  Det enda jag har köpt sedan jag kom ut från behandlingshemmet är en kjol på H&M och ett par billiga sandaler..





Phu, Äntligen klar! Det här var jobbigt att skriva av!  Läste det här i Hänt extra! Tänkte att jag bara måsta skriva ut det här. För det är ju så sjukt!  Stackars människa! Tänka sig vad sjuk man kan bli utav märkes saker.Helt besatt vill jag säga att hon var. Förtår inte hur man kan köpa allt detta för så mycket penagar och sen inte använda det! Helt vansinnigt !? Själv skulle jag ha använt dessa saker jämt och ständigt! ;)

// Madeleine♥


+++++


+



+



=Ikväll!

Klippning

Nu har jag latat mig allt  för länge...  Dags att ta mig in i duschen och köra en liten snabb dusch. Sen efter så ska jag klippa mitt hår. Läre göra det så att det ser lite fräschare ut! Sen ska jag prova klippa morsan med.  Hur det nu än ska gå ;) Hehe.

Efter att klippningen är klar så ska jag och jossis ta oss ner till lillfjärden och gå en promenad där. Sen ska vi även göra ett litet ärende på stan :) Sen blir det myspys med henne.  Hon hade en del nya filmer :)

Ha en trevlig dag.


Pics! Ny outfit!

Här lägger jag ut lite bilder på det jag shoppat idag.
En vanlig Maddeklänning med andra ord!


Sen kommer en del utav Madde2. Med lite slappare coolare stil.


(haha, jag med rött läppstift)
ps, Ser helt tok slut ut! Men är så trött med!
Sen är det dålig kavalite på bilden..


Inte illa!

Hallå där

Ännu ett inlägg på G. Är verkligen på toppen humör nu:D Men bara för någon timme sen så var jag absolut inte det! Då gick mitt liv i neråt i en svacka och allt var skit. Men som tur så har man en till hjärnhalva som väcker upp den andra ibland och då löser det sig igen och allt slutar bra :) Men så kan det vara med livet.

Livet är inte alltid en dans på rosor liksom. (Tyvärr)


Men iaf, om dagen!  Idag var jag och mamma ner på stan en sväng efter att vi käkat mat här hemma.   Nu har jag lämnat in min kära mobil och fått en riktig proffs mobil ( inte) Så här ser den ut. Fick till och med söka på nätet i 15 min för att hitta en bild på den. Den säljs ju inte på alla ställen eftersom att den är så värdelös med andra ord! Haha.


Men som tur så har man pappa som  kan ställa upp på mig lite i några veckor. Han får ta sig gammla mobil och jag tar hans sony ericsson ist. Den har iaf en hyfsad kemera och mp3  ;)  Så imorgon byter jag till den! Tack för det pappsen.<3


Nåväl, nu ska jag återgå till snackadet om stan me mamma. Vi tog oss en runda på hudiksvalls affärer. Som vanligt så tog inte alls lång tid att ta sig igenom. Men tro det eller ej, man hitgtar faktiskt mycket fint i denna stad trotts allt.
Jag kom hem med en kofta, byxor och kläning. Kommer att blogga ut ett inlägg senare. Efter att vi hittat lite plagg och nöjde oss med det( lr jag)  så drog vi oss till jambo och där bjöd jag min mor på fika :) Hon fika toast med sallad och kaffe på det, medans jag tog mig en jambomacka och vatten, orka inge kaffe för en gång skull.. Sen när vi var nöjda med det så begav vi oss på åhlens. Där provade jag rött läppstift som jag har börjat tycka är skit snyggt, fast det engtligen är skit fult!

Så min mamma och alla andra på åhlens tyckte att jag såg ut som en clown..
Själv skrattade jag bara. Och bestämde mig för att skämma ut mamma lite till ;) Så vi begav oss till hemköp där jag gick med mitt röda läppstift på och flinade glatt! Mamma höll på dö, men tyckte ändå att jag var riktig cool och tokig. Och även här hemma så går jag och flinar till mig själv med mitt röd läppstift på läpparna! Haha.

Dags att skaffa ett rött läppstift  kanske!

Med ett leende på läpparna så förgyllar man dagen!



Jag har en förmåga att alltid vara glad på kort. Kanske inte så konstigt efter som att jag ser ut som en sur fisk när jag har stängd mun.. och det vill man ju gärna undvika! (haha) Men tänk om man kunde gå runt med ett leende på läpparna jämt! Vad bra  livet skulle vara då!

Myspys

Tänkte jag skulle göra ett litet inlägg om gårdagens myskväll  med mammsen :) Vi Tänkte att vi skulle kika på film och mysa med något gott. Dock inget för fett eftersom att vi hade varit så duktig och gott ut och gott två promenader på dagen. Så vi gjorde mackor med lättmjukost och paprika och  till det så drack vi te. Vad gott det var!


 Sen gick vi och lade oss och läste skvallertidningar! :) passar på att ha 
mor och dotter kvällar dom veckor pappsen jobbar borta! :P
Bror märker man knappt av, han tränar ändå hela tiden.


Nu ska jag lägga mig i ett bad. För kroppen min har pajat regält efter mittt pass, kan fortfarande knappt gå.. hoppas att badet mjukar upp musklerna lite nu då :) 

Ha en bra dag. // M
 


Pyssel och telefonförsäljning..

Som alla säkert redan vet så ringer det ju jobbiga telefonförsäljare hela tiden.. Man orkar inte med dom. Och min mamma är ett bra exmpel på att "hata" dom.. Hon skäller jämt ner pappa eftersom att han har en förmåga att nästan jämt gå på deras skit grejer.. Men en dag när det hade ring ganska många  telefonförsäljare och mamma var himla less på dom! Men så fick mamma nåt konstigt fnatt i huvundet och mamma  går med i "karins pyssel" ( typ från äntligen hemma) Mamma hade försökt hela tiden lägga på luren men dom fortsatte att tjata.. Till slut fick mamma nog och sa
" Men jag tar väl det då förfan" Mamma kommer in till mig och skakar .. Hon sa : Fan madde, jag har gått med i nå jäkla premunation på pyssel!

Några veckor senare

Då kommer det där jäkla pysslet hem till oss. När jag tittade på det så såg det ut som att mamma har varit och handlat nåt jäkla skit på dollar.. Typ 20kr..( Innerligt företaget ska den vara värd 450kr. Aldrig att det kan vara värt det!) 
Igår när kusin Hanna var här så tittade jag på skiten och kände att nu har jag sett den där jäkla lådan ligga här hemma bara till  ingen nytta!  Jag och Hanna fick iden att börja pyssla så att vi blev av med skiten, så skiten kom till anvädning! Så lät vi hela tiden igår när vi sa något om pysslet " Skiten" :P

Så här har vi bilder på skiten som ska vara värt 450 kr.. Här har vi använt upp alla saker vi fick med i lådan.. Dock finns det nåt mönstrat papper var.. Men alla pyssel grejer är med på vårat pysselpapper!

450kr ska detta vara värt..



























I like it!


God morgon!

Hallå

Idag är det en helt ny dag i mitt liv.. idag vaknade jag hela klockan halv 12.  Sov som en stock i natt, skönt var det! Men det kan bero på att min vän josefin var här till över 12slaget i natt, tror hon gick hem vid halv 2 nån gång!? Men när man pratar så brukar det bli holligång nån stop för oss.. Alltid, och då springer tiden iväg! Sen tittade vi även på drömkåken som gick på tv igår. Fansiken vad länge sedan det var jag såg den, jag skattade näsan hela filmen, gud vad den är bra! Vill se den igen! 

Idag ska jag ta med ned på stan för att där möta upp simon och jimmpa för att sedan lämna in min mobil på lagning, knapparna har tokat sig lite..  Hoppas jag får någon hyfsad lånemobil nu då och ingen 3310..

Förresten, idag har jag sååån jäkla träningsvärk.. Hoho, säger jag bara! Men det känns bra ändå ,för då tog passet bra på mig :)  Nu ska jag ta mig vidare här hemma. Bye bye folket!

Nu när man är på G med lite hårdträning så passar jag på att käka en
nyttig frulle! Viktväktans flingor, lättfil, mjölk,ägg och hårdmacka.. Dock, lite för mkt smör på mackan, men man kan ju inte vara allt för nyttig ;) (Haha)


Pics


Detta bjöd moster Maritta på idag när vi uppvaktade vickan (viktor) på hans födelsedag idag :)



+ en massa kakor och kaffe.


Sen fick vi även se mitt lilla kusinbarn :)
Jag fick en sån himla fin bild på henne, men så har den paja i kameran på något sätt så den finns inte längre, jävla skit!
Men den här får duga på lilltrollet!





glömde lägga ut dessa två fantastiska varelser! Mamma & moster!




Efter att ha uppvaknat vikckan så var det bara att bege sig till friskis för att där träna med lisse ett pass på 1 timme 15 minuter. Hjälp vad slut jag är nu alltså, det där var det jobbigaste passet jag nånsin har prövat! SKIVSTÅNG/KONDITION 75min pass!  Jobbigt men skönt!



Sen när jag kom hem så var det bara att käka protein ;) Läre vara nyttig nu när man är på G.






Nu ska jag fixa lite här på internet. Seeya gott folk!

Klackisar

Det sägs att män uppfann klackskorna för att vi kvinnor inte ska springa iväg från dom.

Haha, läste det i en svallertidning, tyckte det var lite roligt..


450 :- Bianco :)


Hockeykväll!

Tro det eller ej.. Men igårnatt så satt hela familjen och tittade på jvm från klockan halv 2 till klockan 4! Och vi är mycket besviken på vad dom unga svenska spelarna gjorde ifrån sig. Dock, kan man väl saga att canada hade mycket "gratis" med sig. Men canda spelade så jäkla fult och fick ändå inget rikigt straff! Men det fick sverige så fort dom gjort minsta lilla grej.. tråkigt det där, skit dommare med andra ord! Men  vi fick ändå siver trotts allt och det kan vi väl vara  stolta över iaf tycker jag :)




Idag ska vi bege oss till min kära kusin viktor som fyller hela 18 år! Grattis på dej. Där ska vi käka smörgåstårta och mysa med en del utav släkten. Sen ska jag äntligen få se jimmies lilla tjej. Kul det ska bli :)  Så kameran föjer med! 

 ha en trevlig dag gott folk.

// Madeleine ♥

Ge mig sommar!



Här sitter jag vid polen och det är närmare 25 grader varmt ute! 
 Går man ut nu så får man inte uppleva 25 graders värme .. Utan  ca 17 minus ist! 
 Nu längtar jag som bara attan till sommaren!

Vilken kväll

Åh, jag är så otroligt nöj med gårdagen... Jag kan knappt fatta att jag hade det så kul! Tack alla! Tackar mig själv med att jag tvingade mig att gå på fest fast jag inte var sugen till 100%. Gud vad jag tjatar, men kvällen var så jäkla bra! Från början till slut! Kanske var det också att jag typ endast var med killar  hela kvällen ;) Gud, vad jag älskar killar på alla sett och vis. Dom är bra till allt. ;) Vad man än gör liksom.

Nu har jag tackat av mig ;) Nu ska jag ta en promenad, en morgon promenad. Bye bye gott folk // Maddie!

Jag och söta stina inne på stadt Igår :)


Lördagens outfit






Ny header

Aja, en ny header blev det bara. ;)  Dock en enkel..


Två designer





Idag vaknade jag klockan 10 utav en karl som ringde och väckte mig och frågade om han hade kvar sin cykel här.. typiskt han! Men ioförsig så var det bra att han ringde så att jag kunde kliva upp i tid med :)
Efter att ha pratat med han en stund så begav jag mig till köket för att fika med familjen. Sen efter fikandet så blev det latande framför datorn.. Har fixat med lite med  bloggen nu.Tänkte jag skulle fixa lite nytt här, men har inte blivit nöjd till 100% ännu. Så  jag ska nog ta och designa några flera alternativ till bloggen så jag har lite att välja mellan :) Slänger ut två som blev en aning misslyckade.. Så får ni något roligare att studera ist för bara text ;)

// Madeleine ♥

Kväll

Hallå.

Har inte lust för fem öre att blogga nu. Är både slut och trött, och förjävla mätt! Alltid när man är med mormor så blir man ju så mätt, man slutar aldrig äta liksom! Känns som att jag bara vill spy nu.. :)  Snart så kommer några vänner till mig hit som ska tillfredställa min kväll med lite mys, vilket menas att det blir film och godis såklart!  Fast får nog hoppa över ätandet för min del tror jag, annars spyr jag garanterat! :P

Nu ska jag fixa till lite här innan dom kommer.  Bjuder på en bild på mig och morfar som jag snodde när jag var hos mormor ikväll :)


Hudiksvall


Så, då har jag lagt upp en bild på hudiksvalll. Idag ska jag ta mig ner på stan med mamma,mormor och Hanna  för att fika lite granna. Sen ska vi kika på lite rea grejer med hoppas jag :) Så vi hörs mera sen bloggen! Seeya! 

:)


Bra kväll trotts allt!

Om jag ska vara rikigt ärlig så blev mitt nyårsfirande riktigt lyckat! Jag hade en super kväll. Vi skrattade och hade så himlas kul :D tack alla! Trotts att det inte blev nå fjäll och vi fick fira nyår i hudiksvall så blev kvällen bra, helt otroligt!  Sen så beger jag mig till fjällen i slutet utav januari. Vilket gör mig ännu lyckligare! student skiweek here we come!





Jag och caroline på nyår. ( Ibland vill man inte vara utlagd på internet och då får bilderna se ut såhär ist :P )


Haha, vilken bild på mig och carro.  vI vid 12slaget.!

RSS 2.0