utgång

Nu höser jag i mig mitt vin. För jag ska gå ut med mina söta brudar Maya och jossan. Jossan har precis kommit hem från sundsvall. Och vi ska hinna till hennes pappa och festa där. Vi ska vara inne före 10. Det är vad vi siktar in oss på iaf. Det är däför jag häver i mig nu:)


har lite brottom nu känner jag.

bye bye

image193


Utgångs outfit!


Sleeping Like a Baby!

Innan jag går så tänkte jag presentera min bror som fortfarande sover i mitt rum och klockan är 16.00! Själv har man varit vaken i ca 6 timmar. Hunnit gått på stan, shoppat, tagit ur löshår, pluggat, m.m. Och han sover! Tråkigt att sova bort en del av lördagen tycker jag då. Borde kanske väcka han tro! Fast har ju iförsig försökt det ngra gånger:D Men en till gång kan jag väl försöka!

Man kan ju undera hur länge han pillade på mobilen igår natt!?


image192



Nu ska jag vandra. hej så länge!

En ny dag

Igår var jag helt väck kan jag säga! Somnade till transformers.. Såg bara en del utav den. Men men, så kan det gå. Vaknade när filmen var slut.. Gick upp till mamma som tittade på "kocken" nån ting... Skit bra program iaf.  Sen var jag trött igen så gick och lade mig i sängen.. Men så klart så kunde men inte sova! Förstår ioförsig varför men ändå. Frågade om brosan ville sova med mig. och det ville han. En madrass skickades in i rummet. Men kan ju inte påstå at han var social direkt! Det ända han gjorde var att pilla på sin nya mobil i timmars tid! Så av att kolla medans han gjorde det så började mina ögon sakta men säkert slockna :)


Nu sitter jag i köket.. Tänkte ta en promenad till ica med mammsen. Vi hade tänkt att äta en god sallad kanske med räkor eller något smarrigt. Sen måste jag även köpa strumpbyxor till kvällens utgång. Som det blir antar jag? Jag har iaf inga andra planer.. Maysan skickade sms. Hon verkade iaf laddad för ikväll vilket jag faktiskt är också. :D Men hur blir det med "kossan"(jossan) då? :) Har ta mig tusan inte prata med henne något idag.. Får väl ta och ringa henne känner jag! Fast hon kan ju ioförsig läsa min blogg idag så då kanske hon läser det här och sedan ringer mig:D känns skönare det ;) Hehe.


Nu ska jag vandra! Vi hörs senare! Bye.


//M


image191

Mätt som en plätt

Oj så mätt jag är nu. Jag har precis ätit tacos :) Sen blir det kaffe med en massa goda saker.. Inte för att jag känner att jag orkar det nu. Men om en syund så kommer det nog att gå i min tjocka mage :D Så det blir nog inga problem. Dom sagt om en stund ;)



Bilder på den goda tacon



image189


mormor, pappa,mamma, hanna och marcus. Några av dom som är här iaf. :)

image190


Snart ska jag ge mitt paket till bror :)


/  m


Grattis på födelsedagen! :)

image186

Trippen

Nu kom jag äntligen in på min blogg. Efter att det inte har fungerat i några dagar.. Förstår inte varför. Men men.

Lovet har varit helt ok. Men det roligarste var ändå sthlm som jag åkte till i onsdags och kom hem igår kväll. Jag Jossan & Maya Hade det super trevligt. Vi var ut på café opera och sedan åkte vi limousin till white room.

Men alla var då rkikigt nöjd över ikvällen, så vi orkade till och med inte en hel festkväll till. Fast vi hade planerat de. Men det blir så klart en till tripp till sthlm ganska så snart igen skulle jag tro ;) 


Idag fyller förresten min bror christoffer år. Ett stort grattis till han :) Jag måste även tack min kära mamma och pappa för den stora presenten som jag fick av dom idag. Är så otroligt glad! TACK!



Nu ska jag äta något.





Vi i limmon

image185



image182



AA

Om fem enstaka minuter är det Andra avenyn. Jag och morsan ligger i min säng och inväntar på att det ska börja :) Mormor har även ringt och påminnt oss ;) Mormor min är ju också en följare av andra avenyn. :D

                                          Snart så!

image181

:)

Hittade en vimmelbild på oss brudar sen gårdagens utgång. Tänkte jag skulle lägga upp den.

image180

Ett steg närmare studenten

Nu när man har fått mössan så känner man hur nära det egntligen är till studenten :) Längtar så fruktansvärt tills att få gå ut.. Jag har så mycket planer på mitt liv. Och det mesta ska jag kunna uppfylla. I morgon kommer maya och jossan hit. Då ska vi prata om livet efter studenten. Vi har en stor grej på G kanske :) hehe.


Här är mössan som jag snart kommer att bära :)


 
image178

image179

Magen skriker

Nu har hungern verkligen satt igång på mig! Jag funderar på om jag ska gå och ta den goda risifruttin som ligger i kylen och väntar på mig. :) Men andra sidan är jag så hungrig att jag skulle kunna få i mig en hel ravioli burk med :P Det som är så super gott. Men då är det ju så här att det är väl mat om bara en timme lr kanske lite mer. Då är det väl ganska onödigt  att stoppa i sig en hel ravioli burk. Så jag tror risifruttin vinner.



Nu ska jag bara njuta när jag stoppar i min godheten :)


image176


Nästa gång får de bli det ravioli:)

image177

Sötnos!

Vi hade ju även påskmidda med 1/3 av släkten här igår. Man fick i sig mycke god mat. Och allt var trevligt. Lite livligt kanske med lill kusin cillan som är lite vild av sig. Men hon är i en sån ålder.  Tänkte iaf lägga ut en bild på vildingen:) Tycker den blev så grymt fin. Det är så enorm skillnad och knäppa med en system kamera än en vanlig kamera. Det blir så mycket finare bilder. :)


                          Här är kusin cecilia. Hon är den näst minsta kusinen i släkten.


image175

En lång dag

Hejsan.

Igår blev det utgång precis som planerat. ( en två dagars ) Det har verkligen varit två  toppen kvällar med Jossan och Maya. Men ska man välja vilken som verkligen var roligast så  måste  faktiskt  välja bockarna, fast jag brukar alltid tycka att stadt är roligare. Det var jätte mycket folk på stadt, och det är så klart roligt, även att det var mycket nytt folk. Men ändå tycker jag att är det för mycket folk så kan det bli lite grötigt. Man tappar bort varandra osv. Men men, det går ju ändå :)

Idag är väldigt  lång dag för mig. Har absolut ingenting att göra.. Ska ta en promenad med mamma sen. Jag måste bara de. Få luft och röra mig.. Har inte rört mig rikigt sen i sommras.. Ska ta och ändra på det. Man ser och känner att kroppen har både blivit slapp har fått en rikigt dålig form! Men ändringar ska det bli! Första april börjar jag på gym (hudik gym) Som ska vara bra. Sen ska jag även gå ut och gå varje dag. Så jag hoppas och tror eventuellt att kroppen blir finare då . :)  En ny madde ska fram.


image174


lycka

Vilken lyckad kväll det var igår! Jag är super glad att jag gick ut. Min inställning innan jag skulle ut var att kvällen skulle bli skit. Men vad jag hade fel! Hehe. Jätte trevligt och rolig var precis vad kvällen var. 

Ikväll ska jag även ut.  ;) Längtar grymt mycket till de. Men innan vi samlas så ska jag bege mig till Mattan som verkar längta lite efter mig ;) Sen sa hon något om att vi skulel slå ihop oss ikväll. Det skulle vara inerligt kul de med :D 


Här kommer lite bilder sen kvällen.



 Kvällens outfit


image170 

 Jag, jossan och maya
image171


Johan och jossan


image172

:)

Medans man har väntar på att mormor ska komma hit så har man kikat runt på internets alla sidor (typ) Men var inne på en favvo sida, victoria´s secret och hittade en massa fint men ville ha! 





image167


image168


trött

Hej.

Sitter i vardagsrum med hanna.  Trött som tursan är jag, och det känns som att jag har mycket att göra. Men nu ska jag käka mat så jag får lite energi ;) brb.


// Madde

god morgon!

Hejan.


igår blev det inte mycket bloggande! Men jag hade full upp hela dagen.. <Det blev en lugnt kväll för mig. Jag var med Jossan och vi tittade på film med mamma och Hanna :) Det blev en äventyrs film. Men som vanligt så somnade alla, så ingen såg slutet. Tänkte titta på slutet när alla har vaknat. Men det är bara jag,mamma och Hanna som är vaken, min lilla kossa sover sött i min säng ;) hehe. Får väl se när jon vakanar :P


Varför jag vaknar så här tidigt måste vara därför att det är så ljust ute. jag var ju så smart och glömde dra  ner gardinerna  igår kväll..

Idag är nog den tråkigaste dagen. Det är lång fredag. Vad kan man då göra.. Ikväll blire det party men innan det då. Men det ordnar sig nog.



Har även fått min student mössa, ska ta och lägga upp bilderpå den sen :) 



Nu ska jag och hanna kolla runt lite på nätet. Sen äta lite frulle.

image166






// madde


God dagens.

Hejsan. Idag slutade till och med klockan 12. Men då måste jag göra Handels upggifter på de, uppgifterna ska vara inne på lovet, så det är bara att sända till han hotmail. Enkelt för att kunna sluta 12 ist för 4.

Nu sitter jag i min sköna säng och funderar på om jag ska ta och kika på skärdgårdsdoktorn. :) Men innan det ska jag ta och ladda upp bilder på mitt löshår som jag precis satt i. Lite kul med lite omväxling.


Tänka sig vad lite löshår kan göra :)

image164


image165

kaffe

Ska ta och lägga ut bilderna från idag då jag och malin försökt få igång våran nya expresso maskin. :D


Jag
image160

Mallan
image161

Vi lyckades lite iaf :P Men nu vet vi vad vi gör fel:D Så nästa gång blir det rikigt kaffe :D

image162



Sen åt vi ravioli :) En av mina favvo rätter faktiskt!

image163




Det var allt. Nu ska jag slänga ner mig under mitt nya täcke :)


Pusselepuss


Bilder

Nu börjar det dra ihop sig till filmdags:) Fikat är klart, film och dom flesta familje medlemmarna ;)


image156






image159






Brosan somnade tidigare i sängen. ett + till min säng då :)


image158






pizza,toast,risifrutti,vanilj yougurt.

Det blev inte rikigt som jag hade tänkt mig.. När vi kom hem så kom vi hem med pizza,toast,risifrutti,vanilj yogurt.. Pizzan var iaförsig till bror och matilda(brors tjej) men fick smaka några bitar av marilda, ett + till henne. ;)

Snart ska jag och mamma iväg igen för att skjutsa matilda till bussen. Sen ska vi äntligen hem och äta gott i min säng.


//Madde

Ica

Nej, idag känner jág för en rikig myskväll med mor. Ska ta och fråga henne om hon vill åka iväg på ica och handla lite chips och dipp med mig :) De och en film skulle inte alls sitta fel! Jag har massa brända som jag har fått låna av grannen så det blir ju prima det. Det är ju ändå lilllördag ;) Jag hoppas och tror inte mamma skulle säga nej till godsaker och film. Ligga i min mjuka säng och titta på min toshiba (tv) :) Nu kommer hon in i huset hör jag. Måste fråga henne nu.
Wish me good luck!





// Madeleine


Ica

Nej, idag känner jág för en rikig myskväll med mor. Ska ta och fråga henne om hon vill åka iväg på ica och handla lite chips och dipp :) De och en film skulle inte alls sitta fel! Jag har massa brända som jag har fått låna av grannen så det blir ju prima det. Det är ju ändå lilllördag ;) Jag hoppas och tror inte mamma skulle säga nej till de. Ligga i min mjuka säng och titta på min toshiba (tv) :) Nu kommer hon in i huset hör jag. Måste fråga henne nu.
Wish me good luck!





// Madeleine


Hemma

Nu har jag kommit hem med en stort fluffigt täcke. Sängen är tusen gåner så skönare nu än förr.
Har en lite pause från sängen nu, för  jag håller nämligen på att städa min garderob. Provar lite festkläder faktiskt. Madde skickade nyss ett mess och fråga om jag ska ut ikväll. Men det tror jag inte att jag orkar.. Spar mig nog till helgen. Jag vill helst ligga och mysa i min säng ikväll liksom;)

Ska ta och låna brors mobil nu och svara på maddes mess. Sen ska jag forsätta städa.


Puss

film

vilken konstig film jag och malin kolla på allså!? Både jag och malin satt och sa till varandra vad som skulle "hända" sen, eller försökt räkna ut hur det egntligen var..Som tex slutet. . Men tror det var så som vi trodde? Haha, nej inte alls. Vi hade nog aldrig kunnat räkna ut slutet! man blev lite paff faktiskt. Kan inte komma på vad filmken hette som vi tittade på.. man.. nånting:P


Nu har iaf malin åkt iväg med sin pojk och jag sitter här. Jag och mamma ska snart åka iväg och köpa ett nytt täckte till mig :) Igår fick jag en ny madrass och ett helt sett. Så nu ligger jag både mjukt och skönt. Det ä rbara ett bra täckte som behövs så blir all bra. :)


Ska dra nu.


//  Madde

Hejsan

hela morgonen har jag varit hur nervös som helst inför det där jäkla naturkundskaps provet.  Men när jag väl hade gjort det så visad det säg att jag hade klarat det! Skönt. Så nu kan jag pusta ut. Det var inte ens halva klassen som gjorde provet. Då kan man ju tänka sig att det är en sak som är väldigt svårt att plugga till. Och provet var svårt!

Efter provet var det framtidsdag. Vi lyssnade i aulan men stck iväg sen. jag och malllan åkte bil runt hela staden och snacka lite goja ;)  nu ska vi snart titta på en film, ingen aning vad det är för nån men det såg ut som en rysare.

Nu ska jag och malin kika på filmen.


// Madde


Ett stort grattis till malin också som klarade provet  galant! :)





Natti natti

Nu ska jag nog säga god natt. har väldas ont i halsen och är super sugen på något gott. Men genom att klockan är så mycket som den är så måste jag nog sova. Ska stå i cafeterian i morgon så måste vara där till klockan 8! Sen har jag även prov lite senare.. Suck.


Så natti natti. Sängen väntar på mig.


// Madeleine


image151

badhustet.

Nu har jag vrit på badhuset. Det var väldigt roligt och lugnt och skönt måste jag säga. Höhö, blev inte mycket till pluggning där direkt. Men det hade man ju anat att det inte skulle bli heller..
nästa tisdag blir det nog badhuset igen. Alla vi var nöjda över vår lilla tripp.  
I morgon har jag prov i naturkundskap. Vilket faktsikt känns inte alls så bra. Vist kan jag lite :) Men det känns som att den där läraren kommer att ha helt andra frågor än vad vi har tränat på.. Och då brukar det ju inte alls gå så bra. Han tror att en sak som kanske är lätt för han är lätt  för oss med, vilket det så klart inte alltid är! sen drar han upp saker som inte har med kursen att göra.. han säger en sak sen säger han att det ät överkurs, Varför säger han det då liksom.. :P aja, vi får väl se hur det går :) Jag får hålla tummarna. 



  Här kommer lite bilder sen vår lilla tripp.


Här är jossans lilla vrålåk som jag körde till iggesund. Vi måste tanka upp lillen först :)

image146





   
    jag & jossan. Minimerade bilderna av goda själ ;) Blev dålig kvalite,men men!

image149



image150



Sen avslutade jag och jossan med varma chips. Det är ett måste! :=)


image155

Nu drar jag!

Iväg till igge med Jossan & Amil. Han ville följa med trotts allt. :)
 Har jag all packning tror? Handuk.bikini,nässesär, plugg:(, Kamera och pengar+ mobil. Det får räcka. Måste ta med badmössan i utefall jag inte vill doppa håret! Men det läre jag väl göra ioförsig:P



Nu ska jag iväg och njuta!


Hej så länge!



Helt underbart!

Tänkt om man hade något sånt här fantastiskt! Jag är då himla sugen på de! Mamma och bror vill också ha en yacuzzi :) men pappa då? Undra om vi 3 i familjen ska ta och ha ett möta och pressa pappsen lite. Det är ju han som har kosingen liksom så det gäller att muta han regält. ;) 




image145

Badhuset

Snart ska jag och jossan till badhuset i iggesund. Där ska vi sola och bada även plugga i yacuzzi :)
Hoppas allt blir trevligt med min Kossa! jag skriver lite mer sen så blir det nog bra:P Bye bye.

ps: Fasiken vad jag är less på skolan förresten. Dom plågar ungdommarna! 


/ Madde

image144

Tisdag morgon

Är fortfarade sjuk.. Ska snart hoppa in i duschen. Sen blir det väl sängen som alla andra dagar. Ska ta och fika lite kaffe och mackor med. Det var ett tag sen nu faktiskt man åt mackor och drack kaffe..

Vet faktikt inte alla vad jag ska skriva nu. Hra inte alls mycket att skriva just nu känns det som. Suck. Det ända jag kan säga är att jag vill vara brun nu! Och jag skulle gärna göra vad som helst för att åka på en utlandsresa. Försöker tjata lite på mamma och pappa och dom vill, men dom et ju inte när dom vill åka.. Kan lik gärna bli i hörst de! Aja, vi får väl se.




/ M

Tack jossan

Det vet jag ju! Fattar inte vart jag fick sandra ifrån! Haha.

Natti natti

Nu har jag och mamma kollat klart på alla veckans avsnitt av Andra avenyn. Och nu är jag trött som en björn. Ska ta och bädda upp sängen och gå och lägga mig och drömma en massa härliga drömmar :)
Så jag ska säga Natti natti bloggen.



Dröm sött alla.


/ Madeleine

image142


:)

Det jag skulle villa ha just nu är :

image141



Den här brännan, och varför inte killen på köpet? det skulle inte vara helt fel va!?



/ Madeleine ;)


solarium

Nu har jag kom mit hem från bruno. ( dropp in solarium  Det var första gången jag var där. jag provade inte ståsolarium för det var sån kö på de. Fattar inte, det var mycket folk där, så här sent liksom.. Men iaf, jag provade på ett liggade där. Men jag kan inte påstå att jag gillade det.  Jag höll på att grillas där inne! Trodde rumpan skulle vara en stekt köttbit! Jävlar vad jag stektes! Nää, jag fick bara panik där. Ville ut efter att ha legat där i bara nån minut. Bruno liggsolarium var första och sista gången iaf. Men Tänker ge själva bruna en ny chans och prova på ståsolariumet.  Sen kör jag på Amandas solarium ist. Det funkar lika bra. Fast ska ta och vara rädd om hyn! Man blir inte direkt bra i hyn av att sola mycket. Så jag kör mellanåt  brun utan sol. :)



Så här kände jag mig när jag låg där!


image139







Men bruno ska få en en andra chans, och det får bli ståsolariumet!
image140

Sanna Nielsen

 Empty room. Jag säger bara det. Vilken underbar låt.

image138


usha

Det blev inge vidare god mat, eller jag jag brukar älska mackaroner och köttbullar men den här gången så var köttbullarna inte goda. De var pappa som köpte dom. kunde nästan ana de. Men men. Blev mätt iaf.


Nu ska jag läsa lite till på provet igen.


// M

usha

Det blev inge vidare god mat, eller jag jag brukar älska mackaroner och köttbullar men den här gången så var köttbullarna inte goda. De var pappa som köpte dom. kunde nästan ana de. Men men. Blev mätt iaf.


Nu ska jag läsa lite till på provet igen.


// M

förseningar

Nu är våra  UF produkter ännu mer försenade.. Tusan, vi som ska sätta i på tre personer nu.. behöver dom nu så att kuderna kan få sitt löshår insatt!  Men vi får hoppas att dom kommer den här veckan! Håret kan jag iaf beställa hem så att det finns hemma till onsdag. Men då är det bara produkterna till som vi får vänta på.


Gud vad jag är hugrig nu. Jag tror jag faktiskt kommer att få i mig en hel tallrik med mat nu, kanske till och med två:) har inte ätit riktig mat sen i fredas..
Men kropp är så seg och trött nu. Och pluggningen går väl så där. Men måste väl kämpa på med det :) Kanske blir bättre efter maten:)


// Madde



Här har jag i en massa löshår :) Ska ta mig tusan sätta i snart tror jag, saknar det så mycket! Om det är nån som vill ha. Säg till. Jag fixar :)

image137

Duschen,masker,"godis"

Nu har jag kommit från en lång skön dusch. Har även haft en ansiksmask på, och nu sitter jag med pormask på. Man känne sig verkligen som en nya människa efter att man har hoppat ut ur duschen. Sen känner man verkligen hur tvålen av olivolja har fastnat sig på huden och man känner sig len som en babyrumpa ;)

Vantar på att få av mig pormask så mumsar jag i mig fruity fresh halstabletter en smak av hallon. Det är väl inte mycket till halstabletter mer godis skulle jag säga ;) Dom är super goda. Rekomenderar dom! Man blir så klart törstig utav dom så till dricker jag loka hallon  med grape. Super god den med.

Nä nu ska jag ta av mig pormasken och sätta på mig lite Garnier skin naturals fresh. Så nu ska jag känna mig helt fräsch ;)





image134





Sen nu väntar pluggadet..suck..


image135


Godmorgon

Kan man säga det nu.. Jadå det går bra. Idag är jag hemma från skolan precis som jag hade trott. Men känner mig bättre idag, mår inte alls lika illa. Men det kan ju komma tillbaka som sagt. Så som jag mår nu så känns det som att jag kan gå i morgon till skolan iaf.

Vad gör man när man är hemma och är sjuk?

Det jag gör är att blogga kika runt på internt. Sen måste jag passa på att plugga! Vilken känns så klart tufft. Men vad gör man inte för skolan liksom. Suck.  Just nu har jag en break från pluggandet av naturkundskap. jag håller på att läsa alla dom sidor som vi ska ha prov på. Där hittade jag något som jag faktiskt tyckte var intresant och jag blev impad utav det faktiskt.. Tänkte jag skulle skriva ut det.

*När du fullt 80 år har du hunnit äta 50 ton mat och du har druckit nästan lika mycket vätska.

*världens ökar med 3 personer per sekund eller 95 miljoner per år

* en svenk kastar i genomsnitt ett kilogram hushållsavfall varje dag. Det blir närmare 30 ton under en
livstid.


Ganska sjuk egntligen..  :)


Men det är väl inte rikigt det här vi får prov på. Det blir nog mer på atomer och molekyker .m.m.


// Madde

Söndag, inlägg 8

Den var lite smått läskig haind and seek.  Nu ska jag snart säga god natt. Ska ta och somna till wallander: Svaga punkten. Skulle vara skönt att somna nu när jag mår illa. Så att jag kan sova bort det.

Förresten, Jossan! Jag minns inte vad du sa i telefonen sist.. Det jag kan komma på är att du sa "Sover du?" Och jag svarade "ja".. Sen minns jag inget mer. Men jag antar att jag skulle ringa dig eller nåt. Men eftersom att du läser min blogg så tänkte jag skriva här att jag ringer dig i morgon ist. Orkar inte nu :P Jag blir nog hemma från skolan i morgon så vi kan inte prata där ;) Hehe. Men antingen så ringer du eller jag , det ser vi :)


Nu ska jag ta och sova tror jag..


God natt och sov gott!


// Madeleien!


Nytt! (Söndag inlägg,7)

Nu så. Lite seg med det här inlägget.. Skrev förr att jag hade köpt mig en ny jacka och halsband, lr vet inte om jag skrev dit halsbandet.. men här är de fynd som jag köpt hem mig iaf.

Min nya marinblåa jacka  :) Sen även ett guld halsband. Gillar det enormt mycket genom att det är stort och ger en lite ditalj på det hela. Sen kläningen som jag har under är också relativt ny.


image132

Söndag kväll, inlägg,6.

Jag och mamma ligger min säng och ska titta på Hide and seek en film som går nu på tv 3. Den ska vara rikigt bra. 

Kan skriva handligen
 
"Försöker desperat nå fram till sin dotter men märker sakta att det kanske inte rör sig om ett barns fantasier utan någonting långt mer skrämmande."
 

Rekomenderar att kolla på den. Bra skådespelare är med också.



Annars idag så har jag bara legat och sovit i sängen. Jag har varit dålig fram och tillbaka med illamåendet hela dagen. Har även spytt lite. Men det var bara skönt att få ut det än att ha det kvar så man mår mer dåligt.
Det jag har fått i mig idag är en kopp te och 2 rostade. Inget mer.. Kan inte få i mig så mycket nu när jag är så här. Kommer nog att fortsätta så här ett tag nu.. Ingen skola i morgon iaf.



Nu ska jag fortsätta på filmen hide and seek.


Kram, Madde!

Söndag kväll (inlägg, 5)

Ska ta och svara på din kommentar om miljön här och nu.

700 m är via fågelvägen. För att ta sig dit så måsta man åka en lång "omväg" Så det blir längre med bil + att vi måsta ändå ha bilden sen för att kunna ta oss ner till mcdonald´s :) Så det var därför jag tog den:) Hade jag bara varit hos henne så hade jag gått dit :)


// Madde

Förstår inte. (söndag,inlägg 4)

Idag känner jag mig så bakis! Men det sjuka är ju att jag inte har druckit en droppe sen förra helgen.. Alltså igår var jag nykter.. Konstigt hur man kan känna sig så här ;)  

Mormor var här igår, hon är ju väldigt rädd om en osv.. Och nu när jag äter i mig" medeciner" för viruset, så  ska hon så klart titta vad det står på bipacksedeln.. Men tack vare henne så fick jag svar på varför jag ha mått så illa och varför jag har kräks! Det stod på "morofin drickan" Att biverkningarna är att man mår illa och får kräksningar..! Sä där fick jag svaret på det hela. 

Än så länge idag så har jag inte spytt nåt. Hoppas och tror inte att jag kommer att göra det heller.
Det var så fruktansvärt jobbigt igår näe jag fick upp hela mina goda pizza ur munne. Suck. Men  fick i mig två hela risifrutti sen senare på kvällen. Dom åkte inte upp som tur var ;)

Undera vad mamma ska göra för mat idag då? Nå konstigt är jag för mig.. :P Men säkert gott ändå.


Ha en trevlig dag alla.


// Madde

image133

Gårdagens Outfit! (söndag,inlägg 3)

Så här såg jag ut innan jag åkte till jossan.

image131

Oj! (söndag inlägg 2)

Glömde skriva vad för anfall jag fick ;) Jag har astma. Och just nu är jag i en period som den är väldigt jobbig.. Sen har jag fått nå förskyldnings virus som gör att det blir sämre när man har astma...



Mvh,Madde

Söndag 06:50

Här sitter jag vid datorn.. Har inte sovit nåt. Kanske borde gå och lägga mig nu känns det som. Ska ju skjutsa bror om 4 timmar. Så det skulle behövas lite sömn till dess.

varför jag sitter här och inte kan sova är däför att jag var ut i går. Gick ut nykter och kom in gratis:P Tyckte det var rätt skönt att gå ut nykter, hellre det än att sitta hemma bara så där. Lite tjafs hit och dit var det, och man fick självklart stå i mitten. Men annars var det trevligt. var chaufför senare på kvällen så kom inte hem förs vid typ 4. Gick och la mig i sängen och titta på tv, men kunde inte somna.. Sen typ nyss så fick jag ett litet anfall igen.. Suck. men har proppat i mig lite grejer nu så att jag blir bra. :)

Ska nog försöka palla mig ner i sängen nu.. fast jag ioförsig inte alls är trött. konstigt nog!


vi får höras senare bloggen.


Puss & en massa kramar

//Madeleine!

Vi igen

image130

Helt underbart


Jag och josefin i turkiet 07



image129

Bättre!

Efter en dusch och nya fräscha kläder på sig så känner man genast som en ny männsika. :) Har till och med tagit mig ända till jossan med bilen.sitter här nu. inte för att det är så långt hit ;) 700 m typ.. Men det är alltid nåt. Måsta ta mig någon stans kännde jag. <kan ju inte ligga hemma och titta på tv bara. Skulle ju vara med amanda ikväll, men både hon och jag var för trött för att gå ut.. Valde att åka till jossan ist för henne ikväll genom att amanda är  säkert är lika trött nu. Och självklart ska hon få vila efter sin sthlms resa.
Själv  mår väl pytte lite illa men ingen som tar nån större skada.  Nu är jag super sugen på donken :) och tänker då tvinga jossan att åka dit för att ta en burgare och en glass  :P Sen får vi se vad jag ska göra.


Bilderna på min nya jacka och halsband får ni se i ett annat inlägg. Har inte hunnit med nå bilder än.


// Madeleine




..

Jag skrev i det förra inlägget att jag skulle duscha. Men så blev det inte. Utan jag börja må lika illa igen.. Så tänkte att jag kunde sova bort er det hela! Så gick och la mig och sov. Nu har jag precs vaknat en och en halv timmes tupplur. Försöker känna av hur jag mår. Känner att jag är dålig faktiskt! Mår lika illa nu ju. Skit. Men om jag provar duscha nu då så kanske jag blir bättre..? Vi får se vad resultatet blir. Kläderna och bilderna får vänta nåt inlägg tror jag. .



Kram, Madde!

Tusan!

Nu har jag hunnit varit på stan,även hadlat mat med mamma och pappa även beställt pizza med kusin Hanna :) Allt det även fast jag har varit sjuk eller är sjuk. Men som tur så hade jag med mig en tom plastpåse på stan så om jag kunnde spy i om det behövdes. Men den kom inte till andväning som tur var.  Däremot så när jag kom hem mådde jag verkligen inte alls bra. Illamåendet var  verkligen enormt jobbigt. Tänkte att det kanske var därför att jag inte hade ätit rikigt, så jag åt några pizza bitar från våran familje pizza och det mättade, men tog styk på magen! Hela pizzan åkte upp lika fort som den kom ner.. tyvärr. Men känner mig iaf lite bättre nu. Ska ta och bada alldeles snart. Då kanske jag känner mig lite fräschare med. Sen om allt känns bra så tänkte jag prova min nya kläder som jag fick med mig ifrån stan. :) Lägger ut bilder sen på min fynd.


Så vi får väl se hur allt går. 


// Madde 

åh nej

Det här var precis som jag inte ville skulle hända! Jag har nämligen spytt. Jag börja känna för nån timme sen att jag mådde lite illa.. Tänkte att det var för att jag inte hade ätit någon bra frukost. Det gick upp och ner men till slut kunde jafg inte hålla mig. Så jag sprang på toaletten och där fick det spruta ur munnen. Men just nu känns det så mycket bättre. Vet inte varför jag mår illa så här på förmiddan. Det har varit så i två dagar nu. Men ioförsig så vet jag många som är illamående och det kanske är så att det går magsjuka nu. Pappa hade även kännt att det var något  med han. Tråkigt att det ska bli så här på en helg. Men jag tänker inte låta mitt illamående försöra helgen heller. Ska ta och vila lite nu och ta en promenad sen ska jag gå på stan som planerat! Sen får vi se hur det blir med kvällen, men  tänker inte låta den bli förstörd heller.  Här ska kämpas på!



// Madeleine 

image127

 


Lördag morgon

Sitter och fikar lite oboy nu, eller dricker lite oboy ;) Vet inte om jag är så sugen på något mer. Idag hade jag tänkt att sola lite. Måste bli lite  brunare känns det som. Ska ta och prova på ståsolariumet. Det ska vara bra tydligen. Sen ska jag sprina in på gina för att kika på en en kort jackmodell, har fått för mig att dom har de. Men vi får väl se om jag hittar nån.

Sen ikväll hade jag och Amnada tänkt att gå på stadt nyktra, men då är det inte gratis inträde före halv 11 som det brukar vara.. Och då känner jag att jag inte vet om jag vill gå ut. Man vill liksom inte betala in sig och sen vara nykter. :P  Not fun!
Men jag har en plan för hur vi ska komma in gratis ändå. Sen är det bara att hoppas att den fungerar.


Förresten, jag är i en stor depresion nu.. Och allt jag behöver nu är en resa! Jag orkar inte mer. Jag måste åka iväg från Hudiksvall!



image126


kväll

Ikväll har jag hunnit med en del. Har både ätit after work och efterrätt på skutan, en glas :) Sällskapet blev jossan,tomas,och marcus. Sen drog jag poch jossan hem till henne en sväng. Just nu så ligger jossan brevid mig och sover. hon vaknar inte heller av att tagenterna hörs eller att jag hostar.. Sover som en stock hon. 

Själv mår man fortfarande inte sådär prima men det går väl. Men i morgon ska jag ta och resa upp mig. Måste smiska mig lite ;) Men det är rätt många som är sjuk nu faktiskt..

Nu ska jag försöka få upp jossan lite :P


// Madeleine

   Jag och jossan i turkiet. Jag skulle göra allt för att få åka iväg nu.


image125

Gäsp

Vaknade nu efter en 3 timmars tupplur.. Det blev ett mycket positvit resultat : Jag mår inte illa längre! Så skönt.
Vet inte alls vart jag ska börja nu.. Jo, jag måste skicka 3 bilder till Amndas hotmail som hon sedan ska redigera och göra en header till mig. :) Sen måste jag även fråga henne om jag kan få låna hennes solarium. Känner mig så ful och blek.  Måste ta och fixa mig lite  ;) Sen har jag även mycket mer jag måste göra.. Ska fixa lite grejer till några kompisar och då har mattan lovat att ställa upp för tre guldtior :) Sen har vi kvällen! Ska jag äta på after work med jossan och eventuellt några brudar? Eller hur blev det med kvällen. Ska ta och ringa jossan och höra. 


Men nu måste jag ta och ligga i lite! tusan, magen gnäller efter mat redan. Aja. 


// Madeleine

image124
 

Skärgårdsdoktorn

Ska ta och kika lite på skärgårdsdoktor och se om jag somnar lättare till de :)

image123



återkommer senare!

festbilder

Har fått tillbaka min kamera nu. Så ska ta och lägga ut lite bilder sen helgen då smalare än tord spelade. Och jag var lite för onykter! Eller ja, det var vi väl alla ;)



Carro,jag, cissi,jossan
image118


Smalare än tord

image119


image120









Lite bilder sen lördagens festliheter :)

God morgon!

Som jag sa, precis som jag trodde, ett anfall i natt igen.. Denna gång trodde jag att jag skulle dö. Mamma skrek till pappa " gör något då" Hon försökte lugna mig, vilken inte gick så bra.. det ord jag fick ut var medicin! Fick till slut i mig allt som kunde hjälpa mig så att jag blev bättre. Hostan lugnade ner sig, men var fortfarande inte bra.  Jag sa till mamma att jag villa ha lite mer mofin genom att det gör en lugn. Men hon sa att man inte får överdosera för då blir jag som sagt hög.. Men vi fuskade lite med det,  Pappa hällde upp en halvt "snabbs liknade glas"  så drack jag de och resultatet  blev mycket bätttre. Lite yr och lugn blev jag. Men fick mig en bra sömn motför dom andra nätterna.  

Just nu mår jag jätte illa. Men det kan bero på alla dessa saker som jag har stoppat i mig. lr så kan det vara kaffet och mackorna jag stoppad i mig för en stund sen.. Men det har jag svårt att tro att de är. Har liksom inte mått illa av dom förr..

Nä, nu ska jag ta en tupplur så kanske jag kan sova bort illamåendet.. 


                                                                  

                                                     Min frukost.

image117





 

Natti natti

Nu är det snart läggdags för mig. Får hoppas att det inte blir en krig mellan mig och hostan i natt igen..  Fast jag tror nästan det. Det har börjat redan nu. Men men. 

Ska även fråga Amanda om honv vill ta en kvällsfika innan jag säger hej då till henne. Oboy och rostade mackor skulle inte sitta helt fel. 


Natti natti bloggen.


image116








 

Plugget

Det gick lite sämre när man umgås med  Amanda :) Hehe. Men fick in lite iaf! Alltid nått.

image115

22.00

Amanda sitter och nopapr sina ögonbryn och jag sitter här. Vi har designa om min  blogg. Det var väl emr Amanda som fixade det. Hennes hjärna är nämligen lite bättre än min ;) hihi. Men det blev enkelt och bra. Ska väl fixa lite mer någin anna dag. 

Nu är det rikigt varmt i mit rum. Datorn och tv har varit på i timmar nu. Även brasan i allrummer och brunnit i timmar. Så kan  väl gissa att det är närmare 30 grader här inne.. pust.

Jag och Amanda har även hunnit med lite annat.. Klippt håret! Lr ja, luggen för min del. Sen klippte hon sig själv lite :)


Nu ska jag gå och fråga henne om hon vill noppa mina ögonbryn med :)



// Madde




Amanda  som blndin men brunett nu :)


image112

Vi i sthlm


Kväll

Nu har jag inte bloggat på länge.. Men har varit så himla sjuk med den här jäkla hostan.. Var hemma ifrån skolan idag. Vilket känns skönt. Har ju varit uppe i minst 3 timmar i natt och kriga mot min hosta! Somnade av utmanttning kan jag säga! Två rikigt jobbiga nätter har jag haft. Båda nätterna så har mamma och pappa variot på väg att rina ambulansen. Så illa har det varit med mig. Men som tur är så fick jag en tid på HC (dagsjouren) Och fick svaret VIRUS! Så all astma har också kom mit i mellan och har jag gjort så att jag har blivit sämre... Men nu har ajg en hel påse med en massa saker jag ska proppa i mig. Blev dyrt för pärorna men det bryr sig inte dom om :)  Det jag bland annat trycka i mig är : MORFIN! Hehe, hur ska det då gå med mig:D Haha, hela familjen ser ifram emot det ikväll då jag ska ta och dricka i mig dom första klunkarna :P Jag minns mycket väl när morfar fick morfin när han var sjuk, han blev hur hög som helst! Får väl se hur det går med mig.

I helgen ska jag vara nykter.. Måste ta mig tusan vara det nu. Nösta helg blir en dubbeldagras..  I morgon ska jag och brudarna ut och äta tillsammans, på något finare skulle vara roligt. Sen på lördag ska Amanda ut med lite grabbar och frågade mig om jag ville följa med. Men jag är ska ju vara nykter! Men visst, jag kan gå ut nykter också. Jag kan ju ta min kvälldos av morfinet, Då har jag säkert roligt hela kvällen sen :D Haha.


Nu ska jag ta och städa min garderob. Sen se om minn kamera har blivt laddad. har nämligen fått tillbaka den av tomas som har lånat den sen helgen.. Men han verkar ha skött min älskade systemkamera bra! :)


Bilder får ta och komma sen.


// Madeleine

Hej

God morgon.

Hela natten har jag hostat så att  halsen snart går av.. Mamma har ringt HC för en tid, måste ha det nu innan jag blir sämre. 

Nu ska jag ut och kika på nätet efter lite kläder. Sen blir det kaffe med rostade mackor ;)

 Ha det bra.


// Madde

Jävla väder

fansiken vad jag är trött på detta väder nu.. Sen astman håller på ta kål på mig! Kan knappt andas på nätterna.. Spyr nästan av all plåga! Hosta som gör att jag har avrldens träningsverk i magen.. Visst, jag får nog magrutor snart. Något som kan vara postitivt iaf ;) Men det är ändå inte värt smärtan.

Snart ska jag ta mig inte långt bad tror jag. Sen kanske bege mig till nån kompis. Måste ta och hitta på något. Sen även ikävll ska jag ta och se skärdgårds doktorn :) Men innan det som sagt ska jag slänga mig i ett bad!


// Madeleine



Fast är mer sugen på att bada i poolen :) Men får nog ta och vänta lite med det ;) image105

:)


Denna karl gillar jag! Ska man våga stöta lite på karln tro? ;)








image104

Söndag

Nu var det rikigt länge sen jag skrev. Men det har hänt lite grejer i mitt liv som jag måste reda upp! Så har inte haft tid att skriva.. Sen har jag även varit med kompisar rätt mkt. fattar inte, sen det tog slut mellan mig och J så har man fått så jäkla mycket kompisar :) Och man känner tusen gånger så mer folk nu. Hehe, livet känns skönt på så sett. ;)


I helgen lr igår så blev det festade som valigt.. 

Bakis som satan är jag idag! Blev lite väl mycket igår.. Det var verkligen länge sen jag drack så här mkt.. Nästan 2 liter vin + cider inne på stadt! Att jag inte blev utslängd? Har inte mkt till minne vad som hände igår! Men fick mig en ordentlig lärdom iaf! Nu får det vara slut på festandet för min del.. Ett tag framöver iaf. Har prencip varit festande varje helg sen nyår. Inte bra alls. Får ta och skaffa mig en man eller nåt, så jag blir lite lugn ;)


// Madeleine


Onsdag

Hade verkligen sett farm emot denna dag. Utgång ikväll som planerat, det skulle verkligen bli trevligt. Men så vaknade man upp jätte sjuk idag! Blev verkligen less.. Men det skulle inte förtsöra för mig inte :) Kunde knappt svälja och hade feber.. gick och lade mig i sängen och sov bort hela köret:D  Härligt, nu blir det utgång som  planerat! Är väl forstfarande lite hängig.. men det ska väl inte ta skada :D hehe.


Snart är är det matdags. Ska ta och proppa i mig så att det iente blir nå fel ikväll på mig ;)


Nu ska jag kika vidare..

// Madde


                                                                   
                                                                            Turkiet 06 ;)

image103

film/mys

Och käka gott det är precis det jag ska göra nu med Cissi, mattan,jossan även Mamma. Hehe, ska bli gött.

Ses!

måndag

Aå börjar en helt ny vecka, full med en massa äventyr. Denna vecka kommer att bli slitsam.. Ca 6 liter vin väntar dock i garaget. :)

Idag har jag varit på stan, även äte thaimat. Varit med jossan :) Ja en massa. Nu är frågan vad som ska hända i morgon :) Men nåt hittar jag på. Brukar inte vara så svårt för min del de. ;)
Vad ska jag mer skriva, har inte alls mycket att skriva nu. Joo, vi ska köpa en kaffemaskin :) Jäklar vad gott det ska bli =)  Nää, nu ska jag ta och sova, annars kommer jag få åka och hämta Christoffer och det orkar jag inte ;)


God natt


/ Madeleine




God morgon

Säger jag när klockan är 15.40 ;)  Men det blev en tuff natt i natt. Somnade lite sent igår kväll.
Gårdagen var riktig skoj:) Fasiken vad roligt det är att vara med mina flickor :) Alltid lika kul. Festen bestod av : Jossan,carro,madde,johanna,maya, bella,issa och jag :) Sen efter att ha festat och kikat på melodifestivalen. Sen  så tog vi taxi till stadt, vilket var värt det :) Äckligt dåligt väder ute liksom.. tråkigt när det har blivit så.


Det blev inga bilder sen gårdagen.. Men men. Det får gå ändå.

Nu ska jag äta.





// Madde




Vi tjejer


image101

Festligheter.

Gud vilken seg dag, Vakande 9 gick upp en stund, sen gick jag och la mig igen och sov enda till 1.. lr vaknade av att att Madde ringde :) Bara bra det faktiskt, annars hade väl jag sovit bort hela dagen. 

Nu är klockan 14.40 och under tiden sen jag vaknat har jag hunnit

*duscha

*varit på stan

*handlat donken


Så nu är jag hemma och ska fundera på hur jag ska lägga upp denna dag. Är super hungrig igen.. Två enstaka hamburgare blir man inte mätt på! Men ska försöka spara mig tills jag kommer till jossan där ska vi beställa hem något gott.
Ikväll ska jag vi tjejer festa :) Fasiken vad jag länktar :) Länge sen jag var på förfest med dom nu. Så det ska bli grymt kul. Vi ska även förfesta vid bowlingen så det blir super, även nära för att sen bege sig till Stadt :)


Nu ska jag forstätta här :) Mamma ska klippa mitt hår även göra en frisyr.. Jag är så trött på att vara blond och ha ett jäkla rakt hår. Så jag sa till mamma som är dukig på att klippa mig att hon fick  klippa mig hur hon vill:D Hehe, så vi får se hur det blir.  Kul till kvällen ;)




// Maddie

image100


RSS 2.0