Ny dress

Jävlar i namma, vilken snygg klänning som ja har shoppat.
Är  lite kär i den ja.

Måndag

Ännu ännu en bra helg har passerat! idag jobbade jag emot min vilja, hade verkligen ingen lust eller ork. Men vad gör man:) Jobbar. Nu ska jagt ta mig en dusch sen får vi se vad jag orkar göra. Orkar inte heller blogg mera, sjuk trött på bloggen. Hej så länge! Slänger in nån bild från helgen.
Fredagen var halvlugn, till en början iaf... ;)

Jävlar vilken mjukstart på lördagen!

Lördagens bilder (några)
En bild säger mer än tusen ord. Jossan är bara för rolig på fyllen, haha.

Brills!

Nya brilllor och nytt fodral! De är ju den här modellen som är så inne nu, och jag passar egentligen inte alls i denna modell. Men just den här brillorna satt i alla fall hyfsat, så passade på att klippa till.

Grym unge? ja


Torsdag

varmt som satan i luften! Jag älskar de. Dock, är de lite små regnskurar ute bland, men inget speciellt, inget man ska klaga över :) Sommaren är iaf här. Idag, eller ikväll som de kanske heter, ska jag ta och färga min äckliga utväxt. Ännu ett Madde- experiment, lika nervös varje gång. Men nu dom senaste gångerna har jag faktiskt lyckas en aning. Så vi håller tummarna på att ännu ett försök blir lyckat. Hörs sen blöggen. // Madeleine

torsdag

trött & lat.

Yriga madde

Jag är sol och jag är ledig!! Tummen upp bah!
Skrev jag igår..
Dock skulle de stå:  Det är sol och jag är ledig. Tummen upp bah.
Jag är sjukt slarvig i bloggen! (haha) Men orkar inte bry mig faktiskt. Men när jag läste de så fick jag mig ett gott skratt.

sol!

Det är sol och jag är ledig!! Tummen upp bah!

Måndag

En kanonhelg har passerat. Idag har det varit skitfint väder och jag har jobbat. Idag har jag haft en sååååån himla träningvärk i bena, rumpan, jaa allt neråt typ. Har knappt kunnat böjt mig på jobbet, så detta kan vara sjukaste träningsvärken på länge. Imorgon är jag ledig, och vädret ser inte lovade ut. Tråkigt.
Men i morgon ser de ut att bli lite god LANGOS till lunch ;) Så har lite att längta till där. Ikväll blir de de vila! // M

Jag i lördags

Lördag!

Jag just nu!



Jag njuter!, sommarvärmen har kommit och solen skiner och jag är ledig i helgen! De kan inte bli så mycket bättre. Nu ska jag ligga och läsa i solen ett tag, sen blir det stan eventuellt. Sen mot kvällskvisten valkas party med en massa härliga brudar!
Ha en bra lördag, för de  ska jag ha!

Torsdag

Har lite bloggtorka nu för tillfället. Jag orkar verkligen inte skriva.. Idag ska jag jobba, är den enda i Hudik som jobbar idag känns de som.. Alla andra är lediga. Men de är helgdag, & jag drar in mera stålar! Sen är de bara ett pass på 11-15 så de ska väl inte vara några problem. Nu fika och dusch. // M

Måndag



Aa fyfan, nu har man ju vant sig med converse alltså! Jag kan knappt gå i klackisar längre!  Det är sjukt bekvämt med converse, och de är snyggt, absolut. Jag har ju till och med två par nu, svarta och vita. Men jag får väl ändå inte ta bort klackskor va, de som är så sjukt snyggt. Ändring!
Nelly  Shoes - Estelle
Nelly  Shoes - Sensation
Nelly  Shoes - Millie
199:- 179:- 399:-

Måndag

Återkommer ikväll.

fredag

Idag är de sista veckodagen att jobba, sen återstår bara helgdagarna..Det är fint väder ute, så är inte så motiverad till jobb, men de ger pengar så ska inte klaga.  Jag kan ju som igår sätta mig ute i kvällssolen och njuta lite. Jag fick ju trots allt lite bränna igår när jag satt där:) Sen i helgen är det inte lika långa pass som dagarna, så får mer tid att njuta av solen då förhoppningsvis.
Nu blir de en till macka, sen ska jag torka håret och fixa de lite.  / M

Torsdag

Sitter i solen med Mallan och dunkar musik! Det är vamt & skönt. & vi njuter av kvällssolen. Idag landa klänningen i brevis. Nu är det ju såhär att den sitter som korvskinn.. Så helst av allt ska jag ju inte gå upp ett gram... Tror även att jag inte skulle kunna ha en större strl med, för då är de riskt för en massa skrynklor. Och sen är jag lite på latsidan när det gäller att skicka tillbaka :) Så får som sagt se till att inte gå upp så mycket istället ;) Men snygg var den i alla fall.

torsdag

Är på G till brevlådan.

Tisdag

Helvete, nu har jag suttit och skrivit en del här på bloggen, och så råkar jag radera allt... Blir hyfsat less. Nu får de fan bli kort istället.  Gårdagen, jättemysigt med Amanda, vi kikade på  Hollywood fruarna. Maria montazami är tamefan bäst. Att hon vann på gaygalan i kategori "vi älskar dig"  något man inte blev förvånad över direkt :)
Idag är de skitväder, men de blir jag ändå glad över eftersom att jag ändå ska jobba till 6.  Sen efter de ska jag åka och träna hade jag tänkt. Klockan tickar.. Måste dra! Tja.

sommarklänning

Snygg till bränna och klackar  ;) Billig var den med :)

Måndag

Idag har jag jobbat mitt första pass på mitt nya jobb och det gick bra. Bra de liksom. Nu hade jag tänkt att stoppa i mig lite mat, efter de så kommer Amanda hit som är i Hudik. :D De ska bli sjukt kul att få träffa henne eftersom att de var ett tag sen. :(

Vad vi skall gö de återstår att se. =) Lägger ut en bild som är så skön. Vi påväg ner på krogen från skidbacken i skoterskor. ;)





2 maj! Hemma från Ramund.

Är nu hemma från Ramund. Och vi tjejer och killar har haft det kanonbra. Så himla skönt att fira valborg någon annan stans än i Hudiksvall. Dock är det ju  jättemycket Hudikbor där uppe, men saken är väl den att fira valborg på en annan ort :) Någon som är så skönt nu när man är hemma är att man fick ligga i sin egna sköna säng :) Den var efterlängtad! Sen ett rent hem med god doft kändes underbart med. Uppe i Ramun var inte stugan i den finaste skicket och luktade inte så gott .. ;)
Solen skiner här utanför :D Helt underbart på tanke att det har varit förjävla mulet dom senaste dagarna.  Så ska försöka njuta lite utav den hade jag tänkt.
Bilder har jossie och Mallan, så ska försöka få hit dom idag.
Ps, fjällen är bra, men utlandet är bättre! Jag är en palm! Nästa tripp går till gottland i sommar. Strand och värme. :)
Sjukt att vi är inne i maj månad nu förresten!
// Madeleine

RSS 2.0