Stuvad sik.

jajamen, jag har ju inte bloggat på ett låångt tag. Eeller sen jag fyllde 20 bast kanske(8 dar, hehe) .. Tiden går ju så fort. Och snart är sommaren över olyckligtvis.. hatar att tiden ska gå så himlans fort. Varför?  Man blir gammal på två sekunder känns det som.. :( Jag har massor jag vill hinna med innan jag är iaf 26- 27. Men fan, det är ju inte alls länge tills man är det. Hur ska man då hinna med allt. Men till hösten så ska jag ev ta ett stort steg bort. Vet ännu inte vart jag slutar med det  återstår att se. =) Sen om ett- två år blir det plugg med enström och cedermarck! (haha) Vi säger iaf det  när vi är lite rund om fötterna  ;) Men det skulle iaf vara rikigt kul att plugga med dom till det var har diskuterat (*****)! hehe!

Ikväll. Ja , alla är på äckliga yran.. Inget för mig det. Tält och inge duscha.. Blä.  Ikväll blir det mys med lite vin och ta det lugnt med familjen och lite vänner ev. Och i morrn så blir det en tripp till sundsvall med ännie & ev cedermarck och enström.  Tror det kommer att bli fantastiskt roligt:D
 
Bjuder på lite bilder på mig  sen idag när jag kockade Firrarna som jag och jossan fiskade upp när vi var i hennes stuga i går :) Gött.













 

Nytt


































64 kr var väl inget att fundera över? ;)









Lördag.

Hallå alla partysugna! Det blir ju faktiskt inte nå regn på lördag..


20 bast idag..

Shit, nu är jag 20 år..  Nu har jag bara 9 sommrar kvar till 30 :P (Haha)
Nu ska jag göra lite tårta. See ya bloggen. // M


Namnsdag!




i morgon blir jag 20 år...  tiden rullar på alldeles för fort!



Till Louise!

Här har du två bilder. Välj själv vilken du vill rita av=) orka inte leta så mycket, dom här får duga :)




Nytt..

Fyllde på garderoben nydligen med två härliga plagg! En skön höst kofta och en fräsch sommarklänning, och lite smycken på det. :)






Värdelöst väder..


 Vad gör man när det är skit väder....Helt värdelöst! Äh,  jag drar och fiskar!


Jag med min packningen! ;)





Ps, 20 bast om 3 dar! Hjälp..

Dålig uppdatering!..

Jag är skit dålig på att uppdatera nu.  Men det är sommar och fint väder. Det vill man inte missa.. :) Jag ska göra ett inlägg senare och slänga in lite bilder från den senaste veckan. En massa badbilder kommer det att bli vill jag lova ;)

Idag är det fint väder. Jag ska starx ringa min vän Josefin! Ska då höra lite med henne vad vi ska hitta på för skoj på dagen..  Ikväll blir det partaj surrni. Känns som att det var ett tag sendan, men det var det ju självklart inte. 
Jag ska inte skriva så mycket mera eftersom att jag vill ta vara på det fina vädret :D Så hej hopp.

// Madeleine


Vädret i Hudiksvall!

Nu har jag kollat upp vädret  i helgen. Och det ser faktiskt relativt bra ut tycker jag :)



// Madde


Dresscode!

Såhär ser jag ut idag, lite mysigt och enkelt.


Världeslös kvalite eftersom att jag har förminska
 bilden oerhört mycket ;)

Idag ska jag umgås med dessa brudar som ligger här och latar sig på bilden ;) Det är Ännie och Jossie! :D
Och idag  ska vi bada om dom nu vågar :D  Ännie tvekar jag inte en sekund på.. Men jossie:P
Själv tror jag inte att jag bangar faktiskt!Men innan dom kommer så ska jag slänga i mig lite frulle. See yaaa.  
.

Sjukt bra skrivet!


Nu är jag återigen så jävla trött på alla fega anonyma jävlar som skriver elaka kommentarer. Nu snackar jag inte bara om de jag får, utan andra bloggare också.

Snälla, för in i helvete.. VÄX UPP! Sluta vara så jävla löjliga, sluta försök trycka ner andra. Ni borde fan skämmas. Svarta rakt igenom.

Tycker man inte om en blogg, säger man BYE BYE och går inte in där igen. Tycker man att någon är ful håller man käften för inte fan går man fram till någon främling (för det är precis det jag är för er, ni känner inte mig och jag känner inte er) på stan och säger "fan vad du är ful!"

Är det för att du känner dig tuff bakom datorskärmen?

Jag är vacker, självsäker, godhjärtad, stark och framgångsrik. Och om det stör någon så är det bara för den människan att hitta en annan blogg att läsa för här har denne inget att göra. Det låter väl ändå rätt logiskt?

Bete er och sluta upp med allt jävla hat, annars kommer ni ingen vart.


Obs,
  Det här ovan är ett inlägg som  kenza zouiten har skrivit på sin blogg nydligen. Tycker verkligen att det var bra skrivet! =) 

// MADELEINE 

  

Sötnosar!

Mamma ser ju lika dan ut nu som för ca 46 år sedan då hon var ca 1 år ;) Ingen tvivel där inte.(haha) Stoffen (bror) Har delvis förändrar sen lång tid tillbaka. :P Men jag måste medge att dom två var lik varandra när dom var små :)
 Hitta två gamla bilder på dom ♥



Skit regn!

Nu bara öser det ner regn.. Och här ligger jag och är lite sjuk. Jag har knappt någon röst och hostar som en hel del, men det är iofs astman som spökar lite där, men det är fortfarande skit jobbigt.  Men hellre är jag sjuk såna här dagar än soliga fina dagar. =)

Om ett tag så ska jag och mamma ta bilen till donken för att ätan lite glass och ta en hamburgare. Känner att jag verkligen är värd det  i detta skick ;)  Sen kan det behövas med! Längtar så!

Helgen, har iaf varit kanon bra förutom sjukligheten som har inträffat mig.  I fredags tog jag, elin & Josefin en drink hemma hos mig och åkte sedan  for vi på ch för att ta något där. Vi hade verkligen en kanonkväll med andara ord!
Tack brudar!

Lördagen, då åkte vi i familjen till Sundsvall  för att fira farfar som fyllde 70 år. Där träffade vi släkten på farsans sida vilket var lite skoj.  Och en massa god mat fick vi, jag åt så jag nästan sprack!  När jag kom hem till Hudik så bestämde jag mig för att inte följa med brudarna ut, kände att jag villa ha och behövde en lugnt lördag för engångs skull! Så film och mys fick det bli ist ;) 


  


 

Nya brillor!

Men vart fan är solen?







// M


Fisket!

 Det var ca 10 år sedan jag fiskade sist.. Och i tisdags fick jag den briljanta iden att ta mig en fisktur igen... Och fisk fick vi, visligen tog det en kväll och en hel dag. Nästa gång får det  f*n blir båter..Inge landfiske nå mera.  ;)

Bjussar på bilder..












Gädd fan.. Den slängde vi in i skogen!



stuvad aborre blev iaf en höjdpunkt! =) Börjar lära mig att kocka mat nu ;)

Så fint.. Tårar! Jermaine Jackson sings Smile at Michael Jackson's Memorial...




Gud, jag ryser när jag ser detta. Han gör det så bra som orkar framföra detta! =)

Måndag

Vädret har blivit sämre i hudiksvall, men ändå inte skitväder, bara lite moln och lite kalla vindar =)  Idag svängde jag förbi stan och shoppade lite. Tyckte jag var värd det efter lite om men :)  Hittade iaf lite fynd hit och dit.  Senare idag så kom josie förbi. Lite skrattanfall  hit och det blev det, som alltid :)  Sen efter att josie hade gått  så umgicks jag och mamma en hel del. Åkt runt över allt för att handla sprutfärg till ramen runt poolen. För nu är nästan hela poolen klar.  I morgon kan vi ev bada i den! Längtar så, jag som är en riktig fisk i vattnet.   ;) 

I morgon ska även jag och josefin (josie) ut och fiska. Haha, hur ska detta gå? Jag som aldrig har fått en fisk i hela mitt liv! Men i morgon ska jag få minst 1! För vi ska nämligen äta fiskarna till middag har jag bestämt. Jag ska överraska familjen med en aborregryta med andra ord. Eller vad fasiken hette det jossan, var det aborregryta? Nej nu minns jag, abborre stuvning,  eller kanske stuvad abborre, nåt sånt !? Aja, det är gott som satan iaf! Josies pappa brukar göra det, och jag som inte är världens höjdare på fiskrätter gillade det som tusan! Så nu ska jag försöka göra hans goda fiskrätt! Hur det nu än ska gå till, haha. 

Nej, nu ska jag hoppa i sängen och glo lite på tv. // Madeleine

Fynden idag. Väska 79 spänn (50% ).  klänning 98 spänn( 50%.) Och en korsett/linne 49kr 
förr 400 kr (inte illa) 








  

Funny tattoos!













Svenne


Handelsdagar!

Tog mig en sväng ner på stan idag med mamma.  Hittade lite fynd. Smycken som det var 70 % på :D Och plana klackisar för endast 229 spänn.  Sen hittade jag en sexig bh för 49 spänn ;)
Inte illa pinkat vaa!? 







Come Into The Night


Gatufesten!

Om ett tag så ska jag, Carro, Madde & Annie dra på gatufesten och röja järnet!Slänga in en skön partylåt!

Förresten!! Grattis på 20 års dagen Caroline Och Amanda!


RSS 2.0