Hejsan

Ungdomens värld! Den består utav att festa på helgerna.. Det finns inte speciellt mycket att göra här i hudiksvall annars.. tyvärr. Men så är det.


Idag är det valborg. Det innebär också fest, och fest blir det i Hudiksvall! Tråkigt nog.. men men vad ska man göra :)  Ska börja göra mig iordning nu stax.. Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig för kläder men något ska jag nog kunna ordna.  Vart vi ska vara ikväll det vet jag inte..Vi ska börja med att fixa oss.  Men vet om lite fester och det är  ju bra de.
 

Nu blir det fixning. 

ses. 

image281 

Hallå

Nu ligger jag och min kära mor i sängen och käkar kex med philadelphia ost =) Väldans gott må jag säga.:)
 
Idag har jag inte alls mycket att skriva.. Jag har bara varit slö hela dagen, och just nu känner jag för att sova! Somna i en ljup sömn skulle inte sitta fel.. Men mamma vill mysa med mig och då blir det tv tittande i mitt rum i min säng =)

Igår sa min vän jossan till mig att jag skulle börja titta på desperate housewives, för att det ska vara en bra serie. Så nu när det är tänkte jag och min mor att vi skulle titta på det, men jag måste bara säga att det inte är nåt för mig och min mor:P Sorry jossan! ;)  Men det kan bli ändring, jag lovar :) Vi ska försöka tvinga oss att se klart hela avsittet.


Här kommer vår goda kex med philadelphi ost på. God natt!


image280
 

Natti

 Nu tänker jag sova.. Bloggen har jävlas med mig i en timme nu.. bilderna vill inte krympa och allt blev fel.. Men skit samma. :) orkar int fixa med det nu!


Nu är jag super trött och vill bara sova.


jag måste påminna mig själv om att jag bara måste ringa hum i morgon!!! Kom ihåg det maddie!!!



God natt på er.



Kram, Madeleine

Lång dag!!farmor & farfar.. hunden Lotta! m.m.

herregud vilken lång dag detta har varit.. :) Men det måste bero på att jag inte har haft några läxor eller prov  att tänka på och att jag då har varit förslappad och inte alls veta vad jag ska ta och hitta på.. hehe.

När jag kom hem var mina farmor och farfar här. Dom brukar inte alls vara här ofta! Så lite kul att dom är här och hälsar på.. Men däremot deras förbannade hund skrälle! Har bara lust att sparka på den så att den flyger in i väggen och glider sakta ner.. Nädå, nån måtta får det väl vara på mig. farmor  & farfar  ska inte ta det personlig att jag inte gillar lotta (hunden) För jag gillar inte hundar alls :P Tycker bara att dom är luktar äckligt och är ivägen.. Så är det, kanske tråkigt nog.. Men sån är jag!
Skulle jag skaffa hund så ska det vara en liten liten hund som ska vara tyst och lukta gott! men vart får man tag i en sån liksom?


Idag har även fridolin kommit över. Jag visade min nya kläder till henne. Och sen gjorde hon en massa roliga/ fina frisyrer på mig. Här kommer lite bilder.



Kjolen är så söt :)

image267

Klänning
image268


image272


Hmm, den prickiga.. :) Mamma tjatade på mig att den var så fin på mig och att jag bara måste köpa den! Jag som hatar prickigt vägrade köpa den! mamma blev ledsen men till slut sa jag till henne att om hon köper den till mig så lovar jag att använda den och då blev hon glad igen och gjorde de. Men om jag ska vara ärlig nu så måste jag säga att den här prickiga klännigen tycker jag bara mer och mer om konstigt nog ;)


image269



 fast den här klännigen gillade jag mest utav dom alla.

image270image271



Här kommer även lite frisyrer.  ;D

image275image277
                                                                                                   


image276                               image278


Då var det slut ;)

// Madeleine


aj

Aj aj... igår var jag bakis tills att jag somnade på kvällen.. var tvungen att däcka för mitt eget bästa! orkade fasiken inte hålla mig i liv längre! men får tänka positivt, det var värt att vara bakis en hel dag, för kvällen med brudrana var otroligt kul. Bra folk ute också :)

Min rygg har pajat! jag har värk så att jag håller på att dö! Skolsyster var inte här.. och marcus skriver nationella! Nu som jag behöver han som mest! han maserar ju så fruktansvärt bra! och min rygg är ju skit, och jag tror marcus kan bota den, det är vad jag hoppas på iaf. 


Nu ska jag jobba vidare här.


// madde

Söndag

Nu är det söndag och här sitter man bakis :Pmen ska inte klaga, är inte alls mycket bakis.. helt ok bakis:P 
Är hos kusinerna nu hanna och cillan. Lika bra att gå hit eftersom att jag sov hos johan i natt och dom är ju grannar! Så nu sitter jag här. Känner mig spyfärdig efter att ha tryckt i mig hudiksvalls största pizza för nån timme sen med grabbarna. ush ;) Men men.. Är man bakis sugen så är man. ;)

åhh, fick en twister glass av mormor precis, såå himla gott, känns  som att det behövs nu i detta läge med ;)  Nu ska jag kika vidare på nätet.- bye

förrseten, kvällen igår var super bra. Trodde inte den skulle bli det ett tag.. men jag hade fel och kvällen var grym!


image266

Helg

Äntligen lördag. Det är den ända dagen man kan ha riktigt roligt i hudiksvall, om man nu har den turen så att säga ;) Igår var jag,mamma och moster på restruang 49 och drack öl. Där träffade vi cissi och Mattan som vi sedan satt med och snacka. Det var mysigt. Kul att göra något sånt där en fredag liksom. Finns inte så mycket annat att göra. Förrsesten, så träffade vi även amil och jossan där. Super mysigt såg dom ut att ha! Vilken jädra tur hon har som har ett ex som bjuder ut henne på en tre rätters! Fy tusan vilken tur alltså! Tänk om en av mina kunde göra det! Skulle jimmpa tex bjuda mig på något så skulle  väl han  bjuda på en öl eller nåt ;)


Idag ser mina planer ut så här.


* Fixa morfars grav :)

* Gå på stan

* äta god mat

* fixa sig med carro

* Utgång!



Kanske  har glömt något, men men..


Nu är det duschen som gäller ! Så något händer här. :)  Solen skiner och himlen är blå så rappa på!



// Madde

image264

sova

Nu ska jag ta och lägga mig. Läre de nu när jag har nationella i morgon! Man får väl hoppas det går bra i morgon då. Men är inte speciellt sugen på att börja skriva en uppstatts klockan 8 på morgonen! men men, så är det och jag kan inte göra något åt det direkt! Tusan!


Nu ska jag sova så jag är utvilad till morgondagen!



// Madde

Ush..

Nu är det plugg som gäller.. Har inte alls nån lust med det! men har dragit ut på det hela dagen.. Tyvärr..
Sen skulle jag gärna villa ta mig fruktrink som ligger i kylen och drika till pluggandet, men i mogon så har vi ju nationella i sv B och då tänkte jag använda frukdrinken till att trösta mig med mitt i det hela. Så den får tyvärr vänta!


Nu ska jag nörda lite..


PS: Vilken tid är det nationella i morgon??? Jossan? Eller någon annan som läser min blogg som ska skriva nationella i morgon?




// Madeleie


image263

vandring, fruktdrink!

Åå hej och hå.. Nu är jag hemma från en lång promenad med min själv. :) Jag gick från mig ner till lillfjärden och runt där ett varv..(kan bli typ 3 km, kanske lite till) När jag väl ska vandra mig hemåt  så är det ju uppförsbackar.. "fan tänkte jag, jag orkar inte de"  men precis då så ringer mammsen och frågar om jag ska med på jysk :) Mitt svar blev: Gärna! Hade fan aldrig orkat  tagit mig hem igen :D typiskt mig och ta mig långt hem ifrån och sen inte orka ta mig tillbaka, haha! 


Nu väl hemma från jysk och en lång promenad så det vi fick med oss från jysk var 4 kuddar och ett nytt täcke till mig, fast jag har ju redan fått ett stort och mysigt täckte av mamma och pappa, och jag är väldigt nöjd över det, de värmer hur bra som helst och är super mysigt.. Men Tusan vad det är varmt nu när det börjar bli sommar.. Så det var derför jag fick ett nytt och tunnare av pärorna.. Men ioförsig så hade jag kunnat anväda det "gamla" ett tag till.. (får lite ångest) Men är det så att man får besök i sängen nån gång så blir det ju så jäkla varmt med det täcket ;) Så vi får prova det här nu då så ser vi.  Men ett litet plus till det här nya  täcket är att det praslar! Som som älskar prassel :D nice!


Måste bara säga att jag har blivit beroende av fruktdrinkar!! Älskar lidls fruktdrinkar!! Rekomenderar dom starkt.  det var fasktiskt  en karl  som läre mig dricka dom en gång i tiden..




image261




image262


natti

Nu läre jag sova.. Har skit region i morgon klockan helvettes 8! Varför? Gud vad jag svär.. men jag gillar varken läraren eller ämnet! men man ska väl inte vara så negativ ändå kanske.. Man behöver tamefan inte svära. Slut på det madde. ( om man ändå kunde de)

Sova var det.. Bara det går bra nu då. Har ju haft en lång tupplur i dag och det kan göra att jag inte kan sova. Men jag tro faktiskt att jag kommer att kunna sova rätt så snabbt endå pga av min slitna kropp ;) Så önska mig lycka till, så hörs vi bloggen en annan dag. i morgon kanske ;)


Nu ska jag krypa ner i min sköna säng. Sängen som jag vet att Jossan tycker mycket om., eller, hon somnar jämt i den iaf!

Bye,...



Snart så

Kanske man kan bada ;) Isen har börjat smälta så nu är det bara isvak när ute som flyter ;D

image258

Stek

Tja!

Idag slutade jag super tidigt. Men det var tack vara att jag inte hade nå rester i AM kursen. Bra gjort av mig.
När jag kom  hem tittade jag igenom plugg papper sen lade jag mig i sängen och sov i nästan 3 timmar. Kan inte alls förstå varför jag var trött idag ;) Jo, det kan bero på att jag är lite halft sliten sen helgen ;) hehe. Men så kan det gå och tuppluren var super skön. Efter den tuppisen så blev det grillning av hamburgare :)(ute i solen) Jag var kock där ett tag faktiskt. Hamburgarna satt rikigt fint i min mage kan jag säga. Det finns väl inget bättre än att grilla hambugre ute i solen? Icke, att det kan! 

Sen kom telefon in i bilden och det var väl den jag ägna mig åt i några timmar sen. ;) efter mibbisen blev det promnad med mamma och Hanna i slingan vid stormyrat . Klockan var runt 8 när vi gick där, och so,len var fortfarande uppe :) Tänk  vad man man må så mycket bättre med lite sol. Det var super skönt  med promenaden må jag säga. Jag som typ inte har nå syre i hjärnan längre! Läre ju komma igång rikigt med promenaderna även träningen som snart börjar på friskis och svettis!


Här kommer lite bilder sen dagen.

image252


image253


image254

Malin  åt även hambugare med oss  =)
Hon hade även med sig sin hund.
image256

image255



image257


Det var det de.

// Madde


Tjohooo

Nu var det  länge sen jag bloggade.. Har inte alls haft lust med nån dator är det är så vackert väder ute.. man spenderar tiden ute ända till soen har gått ner liksom.. Sen blir det tv som återstår. Men men så är det!

Helgen min har jag varit hur kul som helst. jag var med sötnosen carro, vi hade det grymt kul på både förfesten och sen utgången :) Full som tusan var vi! Sparag i mellan stadt och august.. Har ingen aning hur vi kunde komma  in gratis på stadt.. Men antar att det var för att carro och jag känner både vakterna och "personalen" haha.
Kvällen var verkligen kung! En sån hoppas jag på!

Vaknade hemma hoss M med sår på knäna och blod på fötterna ;) Man vurpade några gånger satt säga ;D Full som man var:P Men det var så värt det, för det var hur  roligt som helst och sätta sig i en sån fylla plus att jag inte alls mådde dåligt dagen efter, så vad kan man säga! helt perfekt!








SS

Hallå där!


Nu var det ett bra tag sen jag bloggade! Men det är nämligen så att jag har haft så mycket plugga tt jag inte alls haft tid för någon dator! Sen har det funits lite andra små grejer man måste reda upp ;) Men jaa, som sagt, jag har inte alls fått tid över för att kunna blogga..


Efter att ha tagit en lång promenad med min mor så sitter jag nu och tittar på efterlyst. Det är så jäkla hemskt att se vad denna dumma man som har mördat ett litet barn på 10 år(engla). Sen får dom reda på att han mördat en annan tjej vid namn pernilla  för 8 år sen.. även våldtäktsförsök.. Den här mannne tycker jag  ska dömas till döden.
Såna där idioter ska inte få leva! Förstå vad dom har förstört för offrens vänner ,släktingar och speciellt för familjen! Ush!


idag har det varit super fint väder. Eller det har varit de ända sen igår kanske förrgår med om jag inte minns fel.. :) Helt otroligt skönt iaf:) Nu kan man sitta ute och plugga vilken jag gjort dessa dagar ;) Här kommer lite bilder sen alla dagarna som jag inte har bloggat




Sä här har det sett när jag har pluggat dom senaste dagarna ;)




Idag var har jag inte pluggat nånting :) Och då firade mamma med thaimat till familjen. ;) Det var verkligen super gott!
image248




Det var allt för ikväll tror jag :)


Natti

Nu tror jag att jag ska ta och hoppa i säng. Det blir en tidig kväll för mig. Men det är väl lika bra det när man ändå är så här trött om dagarna.. Ska ta och somna till häxdansen som jag tycker är en bra serie :) En ny knasig serie.:)  Nu har jag inte mkt mer att skriva.. godnatt säger jag.  // Madde


lika trött som vanlig..

Gud vad jag är less nu.. Så fort jag kommer hem från skolan så ska jag plugga som planerat, så har jag det gjort liksom.. men icke! Jag läser igenom det lite slarvigt sen somnar jag! vad har hänt med mig? Det är varje vardag.. Samma om och om igen, somnar så fort jag kommer hem. Men  kan man väl få skylla lite på vädret, det är ju så grått.. Det gör att kroppen känner sig mer hängig också! + Att man är skoltrött också då.. men det är inte myckt kvar nu :) Ska  bli helt underbart att gå ut skolan! Jag längtar så jag håller på att spricka ;)


Idag har jag ätit så mycekt att jag nästan håller på att spy.. (jag mår verkligen illa) Jag vill bara gå på toa och spy ut det.. Men jag kan ju inte göra sånt! först och främst är det äckligt med spya, sen är det nog inte det bästa heller! Så jag får strunta i den tanken ;) Ska ta och vandra lite sen så man får i sig lite luft ist! Känns som att det är en bättre lösning! Sen måste jag nog ha lite syre i mig, hjärnan min har ju börjat paja, den fungerar inte alls lika som förr.. den har blivit sämre ;) (hehe)


Något som också är dåligt är att den där jäkla risifruttin från hemköp (hemköps egna  märke)  den smakar verkligen skit.. Jag som har längtar så länge nu efter en god risifrutti så köpte mamma hem 3 godingar av hemköps märke, man tror ju självklart att det inte kan skilja mkt på smaken.. Men det gjorde det! Ush, besviken är jag! Köp den inte! Nej det ska vara det gamla heliga rikiga märket :)

image244




Nu ska jag ta och plugga! Sen om det finns tid ska jag ta och promenera lite :) Så jag får till hjärnan i rikigt skick ;)

// Madde

tjoo

Igår blev det utgång (som vanligt) Jag gick ut med Johanna och Madde. Vilka sötnosar dom är :)  utgången var helt ok. Fast stadt egntligen Su*er.. man kanske ska börja gå på august ist :)  Vi får väl se ;)  vi har ju inte direkt den bästa utelivet  i denna stad, hehe.

Hela dagen har jag varit som en trött björn.. Hela gårdagen också! Men det finns själ till de;) Hehe. Antar att har man börjat varit uppe länge på kvällen, speciellt till klockan 7 på morgonen så tar det nog stryk, som i mitt fall två dar irad :)

ikväll har jag och mamma varit på skutan och fikat lite, även en hel del snack :) Det är så mysigt att åka dit och sitta och fika. Men nu är jag hemma, mätt och belåten. Väntar bara på att aa ska börja nu :)
Förrseten, hörde jag av mammsen att dom har hittat Engla.. Suck, var inte den roligaste nyhetern.. Hon har tydligen blivit dödad av den som dom misstänkt! Så sjuka människor det finns ute i världen. Hoppas att han får livstid!


Nu ska jag stänga av datorn tror jag.. Nej förrseten, ska ta och se dom andra AA avsnitten sen, så stänger nog inte av den.

Nu ska jag se AA.. Hej då.


// Madde



Min outfit i lördags


Äntligen helg!

Idag hade jag som sagt bara en lektion. Så det var inte en jobbig skoldag direkt ;) Efter gympan åkte jag och malin och  försökte sälja  moduler(annonser) Men vi fick bara napp på tre av säkert 10..Men det är en bar början iaf. När jag kom hem gjorde mamma lite slingor på mig, sen så jag satt mig i badet och väntade på att få sköja ur det. Nu är jag iaf uppe och  håller på atttorka håret.. Så vi får väl se hur det blir nu då:)

Snart så ska jag  iväg med mammsen och hadla god mat:) Sen efter maten ska jag hem till jossankossan och umgås med henne och maya :) en massa godheter kommer nog att sitta helt rätt!! hehe, inte.. ;) Men ibland måste man få stoppa i sig sånt ;)



Puss,madde.

image241


Dags att sova?

Tjabba.


Nu har jag och elin varit på vårat äventyr. Vi har spionerat ;) Och vi har hämtat Amanda för att sedan härmta mina p-p.. Och sen skjutsat henne sen åkt runt lite.. Sen åkte vi hem, och nu är jag hemma =)

I morgon har jag  gympa! Förstår inte hur jag lyckas pricka in duschdagen(hår &kropp) jämt då jag har gympa.. Man duchar på morgonen och sen har man lektioner och näst sist gympa, då ska man duscha igen, suck!
men som tur är så har jag bara gympa i morgon, alla andra lektioner var tydligen inställda :) Så man kan ju åka dit då, sen duscha hemma  =) Super skönt med andra ord :)
 

Nu ska jag nog sova, blev inte så mycket bloggande för mig idag! Men får ta igen bloggandet nån annan dag ;)



Här kommer min absoluta favorit bild som jag tog idag på kusin Hanna.



image235




                           Här kommer en mer ovesentlig bild ;) men jag tycker den blev bra på något sett ändå. =) Sen ser  hur fin snö det är nu, iaf hos oss ;)


image236



snö och snö

När ändå släkten var här och grattade mamma så passade jag på att vara med småtting kusinerna :) Jag har lockat håret på dom och varit ute i snö vädret och lekt. Första gången i år och förra året som man fick trampa i djup snö.. :P Faktiskt så var det rikigt härligt :) Fast jag föredrar mycket hellre vår såklart ;) Men jag tänkte iaf lägga ut en massa bilder från dagens upptäckfärd ute i snön:P



Lockar cillans hår =)

image239


Här är  rsultatet av Hannas hår :)


image240


innan jag gick ut i hög snön :)

image229


Jag och Hanna

image231


cillan

image232


Haha, här ser vi båda lite mongo ut :P men men..

image233


image234



Det var lite bilder sen dagen. Ska ta och ladda ut några lite senare också:) Det blir favoriterna! Nus ka jag och Ella sticka iväg och hämta ett p-piller ;)


klart!

Hejsan.


Efter ca 9 timmar så blev äntligen tentan klar :)  i morse skickades den in. Så skönt!
idag fyller mign kära mor år:) släkten är här och fika blir det snart:) blir mer bloggande senare idag :)



Grattis mamma!!  :)


image228


Hej.


Detta är en dag som inte är som alla andra dagar. Som jag har skrivit tidigare så har vi fått hem en hemtenta! Denna tenta är inte den lättaste.. Vi ska söka på judendom kristendom och islam. Det är inte alls enkelt må jag säga. Det är frågor som är djupa, riktigt djupa.. Och man ska kunna diskutera dom i skrivandet, osv.. hel knäppt. Men jag kämpar på och hoppas jag hinner bli klar med tentan till före klockan sju då jag eventuellt ska iväg och fira med en pubbmacka att jag är klar med den!  Så nu det är bara att kämpa på nu då. ;)

Snart kommer pappa med pizza vilket blir så gott. Man måste få en paus från tentan! Detta går ju ej :P


Vi hörs snart.


Tenta!

Vad är det här för hemtenta!! jätte svår.. Läraren måste då ha jäkligt höga krav på oss!

Förrsten!

Kom ihåg att lämna gärna en eller flera  kommentarer när du besökt min blogg ;)


Ha en trevlig dag alla.



//  Madeleine

image227

Lunch!

Nu kom jag precis från en god lunch. Jag åt makaroner med falukorv :) Hel gott måste jag säga!
ska ta och skriva ut en konstig som hände med min hjärna under matlagningen... När jag stod och lagade maten så kom pappa och hans kompis in i köket.. Pappa sa, vad gott det luktar, är det makaroner och köttbullar du lagar? Jag, nä, det är korv och köttbullar! (Jag tänkte helt klart att jag sa " Korv och makaroner" ) Men sen så hör jag pappas kompis skratta och jag fattar inte varför.. Han sa " Korv och köttbullar"(skratt) och jag blev ett frågetecken sen sa jag "oj, korv och makaroner menar jag " Hehe. Pappa bara, Tyckte jag hörde att du sa fel jag med.. Haha.

ibland undrar jag vad som hänt med min hjärna.. Det kanske blev nåt  fel på mig när jag föddes trots allt ;) Den är ju så knasig ibland.. Men man få väl tänka positivt i det hela, jag är inte som alla andra :) Och det är väl entligen bra det ;)

Här kommer bilder sen maten iaf :P



Maten är på g

image223



Den färdiga grismaten ;)


image224




// Madeleien

image226

Onsdag

Idag hade jag sovmorgon till klockan 12.20. Eller vad jag trodde iaf ;) Jag Fick ett sms av en klasskompis som heter malin och hon sa att vi började 11.20..  Dom måste ha flytta den! Men genom att en del av lektionen hade börjat och jag hade precis kommit ur duschen så hann jag självklart inte med den.  Men som tur var så hade vi ingen speciellt lektion så jag missade som tur var inget speciellt.

Idag fick jag min hemtenta! Ack, den är svår! Vi har 24 timmar på oss att göra klart den.. Säger bara "hjälp" Jag hade velat ha minst 72 timmar på mig iaf.  En hem tenta på kristendomen,judendomen och islam.. Det är inte det lättaste direlt!.  Men vi får väl be till gud eller nåt  så att jag har änglarna på min sida ;)  hehe.


Förresten, idag när jag vaknade och gick upp för att dra bort gardinera från fönstret, då fick jag mig en regäl chock! Hjälp det är ju rena rama vintern här i Hudiksvall nu!!! :O jag fårstår ingenting.. Varför? Nu när det var på väg att bli en sån fin vår då kommer denna vinter!! Här ska ni få bilder hur det ser ut utanför mitt hus!


Så här Såg det ut utanför mitt fönster... Kanske man ska ta fram snöslungan ;)

Hur har ni andra i sverige för vänder?  Kommentera gärna! jag blir bara glad av att få kommentarer :)


image218


image219



utanför köksfönstret!

image220


image221

Trötter

idag har det inte alls blivit mycket bloggande.. Men jag har inte alls haft nå ork till de. Har inte haft ork att göra nåt känns det som! Hela dagen har jag varit super slut i kropp och själ. Började med att jag somnade i morse på religions lektionen. Åkte sedan hem på lunchen och sov i två timmar. Sen nu när klockan är 22.15 så är jag så trött att jag lika gärna kan somna här och nu! Hmm, att jag har vait så här trött hela dagen beror nog på att jag inte alls kunde somna i natt.. Jag var trött i kroppen men hjärnan var vaken. Så jag satt igång mp3  och lyssnade på musik, då brukar jag somna, men icke att jag gjorde det! Låg nog uppe  i några timmar i sängen.. klockan kan nog ha varit runt 2-3 när jag somnade! Men måste ändå säga att det var ett under att jag lyckades kliva upp i tid i morse. Imponerad! Lyckades bara komma 5 minuter försent till lektionen med! Helt otroligt för att börja kl 8! Jag som brukar jämt komma typ minst 10 min försent till första lektionen på mornarna när jag börjar typ runt 09.20 .. Hehe.  Så är mkt imponerad över att jag bara kom 5 minuter fösent i morse :)


Nu ska jag gå och dricka vatten. Håller på att törsta ihjäl! Sen blir det sängen :)


Sov gott alla!


Sängen!
image217


Skola igen

Så sitter man i skolan igen. var i skolan tills kl 10.30 sen åkte jag hem på lunchen och sov i två timmar, var så innerligt trött! :P Men nu efter allt sovande så är jg igång igen :) På denna lektion ska vi ska lära oss att skriva CV.. Vi får hoppas att det går bra då. 



Hej så länge

Natti

Nu har jag precis kommit hem från film tittande med polarna. Filmen var lite dryg, kändes som om den var en evighet men det visade sig att den var endast en timme lång. Kan det verkligen stämma ? :S
Efter filmen tittade vi på hudra höjdare som är super bra. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på ett avsnitt av  AA. Känner mig både mätt och belåten för kvällen. Innan vi åkte och titta på film så drog vi donken. Det jag smällde i mig där var Vatten och bröd :D  (låter rikigt fattigt ) Men det är så gött.  Donkens sallads bröd är så gott så man kan nästan smälla av ;) Mättar gör det med.

Brosan har förrsesten blivit besatt av nudlar. Ikväll har han proppt i sig minst 3 nudel paket på raken. Men kan förstå varför med, det är ju super gott de med, :) Mäster kocken chrille. ;) Tror faktiskt att nudlar är det ända han kan laga, haha.


Nä, nu tjatar mamma att jag måste sova! Så god natt.


// Madde

Film

Nu ska jag iväg och vara med tre kompisar och kika på film. Jag är trött som en björn, men pallar mig iväg med bilen ändå.. Får hoppas att det inte blir så sent där, har skola kl 8 i morgon! ush!

Nu vill jag börja träna! Jag håller på att sprängas av överflöd känns det som nu :(
Träna och må bra är en viktig del i livet. Vilket jag ska uppnå nu snart! Maya & jossan när börjar vi?


Vi hörs och ses bloggen!


// Madde

Tävling

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde



image216



Världens skönaste tofflor =)

Är dom inte söt så säg? Nu ska jag ta och hoppa i sötnosarna.


image215

Dagens outfit

Så här har jag sett ut hela dagen :) Rät så skönt i sånt här dåligt väder som det är här i hudiksvall.. Regn och blask!

image214

Hemma

Nu är jag hemma från skolan och stan:) Idag skrev jag prov och det gick super bra :) Slutade vid 13.00 Sen kom ht micke och pratade anonser med oss som vi måste sälja.. (suck)  Jag och malin for direkt ner på stan och gick till säkert 10 företag för att få dom att köpa en anons., men typ alla sa att vi skulle återkomma.. Men det verkade lite positvit iaf. Vad gör man inte för den där italien resan. :) 



Nu ska jag gå och fika lite..  Ska ta och ladda upp lite bilder först ;)


Hoppsan!  Vem är denna männska? :S Hitta denna bild på efterfesten! Jag verkade vara lite puss sugen i helgen! 

image213 

Ett oväntat besök!

Tjabba! Idag är det söndag. Dagen efter en utgång. Jag kan säga att jag inte har så mycket minnen av denna dag. Jag har mest legat i sängen och mått dåligt.. Men det har jag mig själv att skylla på ;) Fast kan inte påstå att min m som precis har kommit i morse gjorde saken bättre! m värk + bakfylla Blev = Spya! Ack, så jobbigt det var! Så har känt mig helt handikappad hela dagen, men känner mig bra mycket bättre nu. Och då slutade precis bakfyllan :) Men måste säga att denna bakfylla var lätt värt att ha. För jag hade då en grymt rolig kväll igår.  :D  

Haha, tänkte precis tillbaka om gårdagen. Haha, jossan du var bästa att festa med! Fasiken vad du var rolig på förfesten :D hehe.  En repris skulle inte alls sitta fel :D

Snälla stanna ett tag
I alla fall tills natt blir dag
Bara en liten stund
Vi behöver inte sova alls
Snälla stanna ett tag
I alla fall tills natt blir dag
Bara en liten stund
Vi behöver inte sova en endaste blund

Jossan, du var både kung på dansen och sången!


Nu ska jag och min mor mysa i hennes säng. Där ska vi äta chips och dipp till andra anvenyn :)


image211

 

god morgon

Det blev en tidig morgon även fast det blev utgång igår :). Måste säga att gårdagen var verkligen en märklig dag!? Panik,stress,?, m.m Ja, allt blev bara fel. Egentligen så hade jag och Mattan bestämt att vi skulle grilla korv och bara mysa med två karlar, snacka strunt prat  med mera ;) Men tror ni dom hänkade på? Nä, dom skulle ut . Vi letade folk men  det var ingen som ville följa med oss.. Suck. Hela  den tidiga kvällen blev bara konstig. Det slutade med att jag inte var med Mattan utan stack på fest till mayas bror Emil och hans kompisar :) Sen drog vi vidare till stadt.. kvällen kostade mig endast 45 kr, helt okej ;) Kvällen var verkligen lyckad! Jag hade det as kul med jossan och maya och alla.  :D Tack brudar för en lyckad kväll!


Nu ska jag ta och titta på barnmorskorna, ett tydligt favvo pogram nu för tiden :D Händer till och med att tårarna rinner ner för kinden min :P a



Ps. Malin, jag kunnde inte svara på ditt sms, no money.. träffade karln din ute förresten. :) 


Bilder sen gårdagen kommer säkerligen sen.


Ha en bra morgon gott folk.



Lägger ut en gammal bild på mig  tills vidare =)



sjukaste lördagen

Helt sjukt, jag är nollställd! Jag vet inte om det blir utgång,festa, lr vad som ska hända? Jag brukar alltid festa på lördagare, eller ha något annat roligt för mig! 
 

men jag ska nog kunna ordna detta på nåt sett :D Nu tar jag bilen til Mattan och  vi ska umgås med t två killar..
 


Ha en trevlig lördag :)

Lördag

Äntligen är det lördag. Kom hem så sent igår från mässan. Den var jätte dryg tills klockan 6! Men sen vid 7 så började det man hade länktat till,"gala middag"  Tycker faltiskt att tävlingarna är rikig pampiga ;) Men sen att Titti och råger i prata lite för mkt, det var en sak för sig! (rix fm tiiti & råger)
Men nu är mässan över, det är det som är huvudsaken :)


Idag   känner jag mig sönder körd! Det blir nog en vit helg för mig.. Känns som att det är det bästa :) Vi får se vad som händer..



Hörs senare. Plugg som gäller nu.


Bjuder på en bild när jag och elinj paddlar kanot i turkland.


image209

Hejsan!

Sitter i montern nu.. Fan, jag tror jag håller på att slockna.. vi har varit här i snart nio timmar! och det återstår till och med 2 timmar till mat och pris utdelning.. sen yttligare 3 timmar tills att bussen går hem:(  Helt sjuk jobbigt. Men men:)

Här har man träffat en massa folk iaf. Många trevliga måste jag säga. Men sen måste jag medge att man kunde väl komma hit en aning senare. För man håller på att dö känns det som nu.

Gud vad jag är glad nu när jag fick igång internet! :D Nu har man änligen något att göra. :) Att jag inte tänkte på de tidigare :P

Nu ska jag kika runt lite på nätet. Men vi hörs!



// Madde

spårlöst

Nu är spårlöst helt slut. Visst, det var bra, sorligt med måste jag påstå! Lätt värt att kolla på igen.
Nu sitte jag vid min älskade bärbara som vanligt. ;) Men måste medge att jag inte direkt vet vad man ska göra när man sitter här.. Det ända jag gör är att blogga, msn, efterfesten(ibland) Facebook (ytters sälla, genom att jag ej förstår något av de,hehe) Bilddagoken(hatar de sen de bytte tema) Sen har vi aftonbladet! Sen har det hänt att man kommer in på nån butiks sida hit och dit. Sen finns det även en blogg som jag föjer dagligen. Den är mycker intresant och den har jag följt sen sommras tror jag! :)

Ja, det är väl det jag gör när jag sitte vid datorn. :)

Men nu ska jag dra mig till sängen tror jag!  Har öven en lång dag framför mig i morgon..

 Sov gott.



Kram, Madeleine

image208

Paus

Nu är det reklam. Så jag satt mig här då för att kika runt lite på nätet.. Vilket inte alltid är så kul faktiskt. :P Men det går väl. Funderar om jag ska gå till köket ist och titta in i kylen för att se vad det kan finnas där ;)  Käka lite gott till tv är ju inte alls fel. Nä, läre dra mig om jag ska hinna :) Hörs sen!

torsdag

Denna dag var ännu segare än igår! Jag kom hem vid halv 2, la mig i sänge, Tittade igenom pluggpapperen en gång! Sen tänkte jag att jag ska bara vila i en timme! hehe, det blev ca 2 kanske mer.. Jag har varit som en död säl hela degen! Helt sjuk? Men jag har stora aningar att det är vädret som spökar att man är som man är. Jag och mamma brukar alltdi känna av vädret när det är så dåligt som det är här i Hudiksvall. Vi har ju våra värdelösa kroppar liksom :( Tyvärr. Men men.

I morgon är det mässa som gäller. Ush, ser inte fram emot att stå i en monter i 6 timmar i sträck! Men vad gör man inte för företaget liksom:P hehe. Sen kan det ju allt finnas roligt folk där. Vem vet. ;)
Nu ska jag springa iväg till min mor som sitter i vardgasrummet och kikar på ett nytt "program" spårlöst, kan det heta så? Nåt sånt var det iaf.


Men först ska jag klä på mig lite mer, kom precis från ett skönt bad :) Nu känner mig sig fräsch! plus att man luktar  gott  över hela kroppen  tack vara body butter :)  det gör att man känner sig ännu fräschare!


Ha det bra!



// Madeleine




image207

is with my family

hehe, gick på stan och hörde en lite tjej säga is with my family. Haha:P
Nu ska jag gå och läsa lite skvaller om kändisar med min mor. Sen ska vi även snacka lite roliga saker :) som vi gjort hela dagen)  Får väl hoppas att jag inte somnar i hennes och pappsen säng i natt igen.. det gjorde jag förra natten:D Men andra sidan som är pappa och jobbar så det gör nog inget om jag lånar hans sköna plats heller ;) haha! :)

Natti natti gott folk!


image206


Sova?

Nu börjar ögonen slockna på mig.. Kanske man borde gå och lägga sig tro? Idag har varit en dag som jag har varit väldigt seg! Vet inte varför, men alla har väl sina dåliga dagar ;) 
Men jag har faktiskt haft kul också idag, jag och mamma har skrattat en del idag! Skämtat och garvat. :D Måste säga att min mamma måste vara min bästa kompis engtligen. Man kan nog inte ha en sån bra kontakt som jag och mamma har till varandra. Vi kan prata om precis allt! Och då menar jag allt. Helt sjuk egenligen. Vissa vågar liksom inte ens prata med sina föräldrar om allt. Men det gör vi. Tur att jag har henne!



Idag så har jag även varit psykolog åt bror. Det är nämligen slut mellan han och hans tjej. Men allt verkar gå bra ändå, dom är kompisar och det är det vikigaste! :)  Sen har ju brosan en hel hög som stör på kö till han, så det blir väl ingan problem för hans del att hitta en ny :)  Men jag hoppas och tror han ska vara singel ett tag nu. Det skulle han behöva.

I morgon så bär det iväg på gymmet med maya och brosan. Nu jäklas ska det tränas. Men vi får se hur långt vi kommer på hudikgym. Det är något med min rabbat som krånglar.. Men jag ska nog kunna lösa de med min käft! ;) 

 ps, har även  idag hunnit med en middag på skutan med mamma och en kompis! Det får jag inte glömma bort att skriva.



Här är min nya tröja. Den jag skrivit om tidigare. :)


image204


Klar

Nu jag har jag kikat klart på skärgårdsdoktorn. Så nu är det dags för att kika igenom lite plugg! Inte alls det roligast men läre de för att komma nån stans ;) Hehe. Om en och en halv timme så drar jag och en kompis och käkar. Vi vet inte vart.. helst någon stans där man kan äta nyttigt! Men vart finns det ett nyttigt ställe i denna stad :P Vi får ta och se det. Hörs senare.

                                                            Dagens outfit.


image202




Det goda från gårdagen
:)

image203

Korvmacka!

Tjabba igen. 

Nä, nu ligger jag i min sköna säng och äter korvmacka. Det är rostad bröd (jättefranska) Med Delsbos falukorv på! rikigt gott måste jag säga.  Alldeles snart ska jag kika på skärgårdsdoktorn, det blir perfekt med min korvmackor till de. =)  Eller hur ;)  Fast en risifrutti tlll det här skulle heller inte sitta helt fel..



Skärgårdsdoktorn. Bäst i repris!

image201

Hemma

Nu är jag hemma från den sköna skoldagen. När vi väl kom till dellenova så fick vi en liten föreläsning sen fick vi prova på skalvet lr "jordbävningen" Det var iaf  ca 5 på richterskalan.. kanskre är rätt mycket. Men hade velat prova på lite högre! Men man får väl tänka att 5  på richterskalan när det är en rikigt jorbävning så känns det nog mer genom att en massa saker ramlar ner och  möbler skakar och stolar far hit och dit. Där vi prova på var en liten bro med tre stolat och ett bord. Och i stolarna satt vi i liksom.. Sen tror jag bordet satt fast!? Aja, men det är nog iaf värre om det skulle hända på rikigt.  Men det kändes ändå nyttigt att prova på.

Iaf, jag måste bara skriva att Awake var en höjdar film. Men man blev lite paff faktiskt. Hade inte direkt räknat ut vad som skulle hända.. Man blev bara "  Vaa?"  Så en bra film, lätt värt att kolla på. :) Rekomenderar den!


Nu ska jag ta mig en fika sen vila lite. Sen väntar jag på att batteriet till min systemkamera ska ha laddas klart så att jag kan knäppa kort på min  nya tröja och lägga ut. Sen kan det nog bli en bild på dagens outfit.


Dellenova

Inne i denna grej nere i "källarn" skakades vi om ;)

image200


skola

Så är man på skolan.. ska inte klaga faktiskt. För idag har jag bara turism(som jag har nu)  och vi ska tydligen bara lyssna på henne och förstå. Sen efter det så ska vi på studiebesök på dellenova. Man får prova på hur en jordbävning känns, det ska bli intresant måste jag säga.  Nu har hon börjat prata.. bye.

film + mys

Snart ska jag och tre kompisar kolla på filmen Awake som sag skrev tidigare. Kan skriva lite  Om Awake:


Clay Beresford har allt man kan drömma om: pengar, en vacker fru och en fantastisk karriär. Men inte det han behöver allra mest; ett nytt hjärta för transplantation. Så finner läkarna äntligen en donator och operationen kan genomföras. Men det som skulle göra Clays liv komplett förvandlas snart till en värre mardröm än han någonsin kunnat föreställa sig. Under operationen blir han lämnad vaken och vid medvetande, men helt paralyserad.


Den ska vara sjuk bra. Och jag längtar att snart få starta den!


image199


färgning på G

Medans jag sitter och väntar på att färgen ska bleka min mörka utväxt så kikar jag lite på internet och deras fina kläder :) finns liksom inte så mycket annat att göra. Pluggande är klart. Är nöjd att jag fick in en del i min stora hjräna ;) haha. Så jag belönade mig att färga mitt hår. Men nu är det bara att hoppas att resultatet blir bra.. Annars så vet jag väl inte.. :O ;) 


Här har vi lite smått och gott som jag vill ha!



Fin färg och snygg modell!

image197



Super snygga festskor!


image198



Ska ta och kika runt lite till. Sen måste jag nog duscha ut håret. :)


Kiss kiss

 

pluggis

Ack! Läre sätta igån i tid med arbetsmiljö provet. Så nu medans mammsen är ute och går ska jag ta och läsa igenom de. Sen när mamma kommer hem ska jag ta och fråga henne om hon vill vara så snäll och hjälpa mig att bleka håret :) Skulle behövs starkt nu. även ikväll så kommer 3 kompisar och ska kika på film med mig. Filmen heter Awake och är grymt läskig och bra. Super bra skådisar. Rekomenderar att titta på trailer på den! En film man inte ska missa!


Näe, nu är de pugg som sagt maddis!




image195

Äntligen!

Skönt att man kan skriva blogg igen:) Har längtat som en tog! Ibland känner man att man måste få skriva av sig lite:) Så här kommer en hel del.

ush, vilken lång dag det här har varit. Började med att mamma väckte mig vid 7 tiden i morse.. Men jag kännde verkligen hur jag inte kunnde få igång kroppen! Den ville bara inte resa sig! Minns inte ett dugg vad jag sa till mamma när hon försökte få upp mig. Men i vilket fall så lyckades jag iaf sova bort en hel religionslektion! Även att  den var super vikigt genom att vi har prov i just det ämnet. Men ändå så känner jag att jag inte orkar bry mig. Jag kan plugga ändå, och jag fick papper utav en klasskompis som hade antecknat vad hon gick igen på tavlan. Så jag hoppas innerligt att det går bra för mig ändå! Har ju alla papper hemma  nu och frågor. På tal om skola, fan vad jag är less på skolan nu! Jag känner mig nedbruten! Har två prov framför mig. Sen om några veckor väntar ännu tre prov.. Känner mig verkligen skoltrött! När jag gick i första ring var jag en rikig höjdare på att plugga :) Hade bra betyg. Sen i andra ring blev det plöttsligt mycket mindre prov.. Och man blev latare.. Men det gick bra ändå. Sen nu sista året! Jag har och kommer inte få IG i nåt ämne, det är bra. Men vette fan om jag kommer få höga betyg iår? Det lutar inte åt det hållet iaf.. Men känner att jag inte orkar kämpa för nå super höga betyg nu..Och jag tror nog att det är fler än jag som känner lika som mig! Det hör väl till att man är skoltrött sista året på gymnasiet!  ;)

Men nog snackat om det.

Efter att ha kommit hem från skolan så var jag inte hemma så länge. Ringde elin som hade sökt mig. Vi bestämde oss för att åka ned på gina. Väl där nere så hittade jag den snyggaste tröj/klännig som jag köpte. Var iförsig hos Mattan igår som hade en lika och jag kännde redan då att en sån ska jag ha! Och nu är den min:) Ska ta och ladda in en bild på den sen. Aja, som sagt, efter gina drog jag och Elin toch lämnade en ljudbok till min far som han ska lyssna på i sin bil.  När det var gjort så skjutsade jag elin hem till henne igen. Medans vi åkte bil så pratade jag och elin om vårat företag extansion uf. Vi ska ju på mässa på fredag och vi har inte planerat särskilt mycket satt säga ;) Så vi bestämde att på torsdag kör vi på. Då blir de till att planera allt. På mässan sa vi även att jag kanske ska ta och sätta i lite löshår. Vilket inte alls skulle vara fel! har ju en del hemma med. Sen får vi hoppas det blir lite beställningar där på mässan :)  

Måste bara säga att efter allt åkande hit och dit så när jag väl kommer hem så stor brosan och lagar mat :O Det blev världens godaste stekt potastis i smak av sourcream onion och även stekt biff. Det var super gott! Och brosan var helt fantastisk som kock. Den här goda middagen ska han få göra om. :P



(Dock inte min mat.) Men ungerfär så här såg potatisarna ut.  fast lite mer dill  var det nog på dom. =) 

image194


RSS 2.0