Bloggpaus!

Hej alla där ute.

Nu är det så här att vårat internet har slutat fungera utav någon anledning.. Och det kan ta upp till två hela veckor innan vi får tillbaka det.. Så det blir inte mycket till bloggande! För tillfället så surfar jag på mobilen, vilket inte alls är det lättaste och billigaste alt.. ;) Så därför så har jag bestämt att det får bli en liten bloggpaus tills internet har kommit tillbaka! :) Och så fort det har kommit tillbaka så ska jag ladda upp en massa nya bilder och skriva om vad som har hänt  i mitt liv  under den tiden när internet inte har funnits tillgängligt.

Ha en bra dag alla :) 

Pusspuss





Snodde en ros av josefin!
Kunde inte motstå den ;)

Bilder

Är och hälsar på moster nu så nu när jag är här så passar jag på att låna datorn för att slänga in lite bilder sen helgen bara:)
 















Det var det :)

Rubrik? Kan inte komma på något bra..




Hallå idag vaknade jag i tid. :) Skit bra. Men det som var mindre bra är att jag låg och slappade mig i flera timmar. Kolla på film och allt. Det som inte gjorde saken bättre var att maya min kusin sov över här..När hon hade vaknat så fick hon vara halvslav åt mig ;) Hon fick borsta mitt hår efter duschen, häva i alla dessa behandlingar som jag anväder till mitt hår, och till sist fick hon till och med blåsa håret tårrt! Hehe, rutten jag är!Just det, hon fick till och med volymtånga hela mitt hår+ att göra en frisyr på mig;) Snäll hon är maysan!
 :)


Ikväll har jag varit med min bästa vän Amil. Vi har skrattat som bara den, länge sen man träffa den grabben, så det var verkligen på tiden! 

Nu ska jag försöka ta  mig ner i sängen för  att sova! Ha en trevlig kväll :)

pusss



Min sjuka humor! Haha.

Präst del 1 Lägger ut tvåan sen ;)

Bilder..

Här är lite mer bilder sen onsdagens utgång. :)





Ny vecka

helgen med brudarna var jätte rolig. Så en super helg med andra ord.

Idag ska jag ta mig ner på stan för att kika på vissa saker.. Sen ska jag även ta mig en promenad idag. Var länge sen man gjorde det känns det som.. Skulle egntligen ha gjort det igår. Men hela min dag gick åt att ligga i sängen och gnälla! (bakis)

Men idag så är jag pigg som bara den. Ska börja dagen med att ta en dusch!
Senare ska jag beställa ett par jeans leggings. Måste ha flera nu när jag inte kan ha vanliga jeans längre.. Jeans leggings är såå mycket skönare att ha!


!79 :-  En enklare variant än dom som jag har. Men men. :) Om det är nån av er mina vänner som vill beställa med mig, så är det bara att säga till :) Beställer senare idag.


Snart blir det partaj med brudarna!




Nu måste jag skynda mig. Får ska snart iväg med brudarna för att mysa med mat och godheter. Sen efter det blir det party med byz :)


Pusspuss



Stan

Hejsan.


Idag ska jag åka till cissi. Vi ska ta en promenix och sen gå på stan en sväng. Sen kommer älskade mammsen ner och är med mig. Ska inte skriva så mycket mer nu. För idag har jag tänkt att uttnyttja dagen till max! Så vi hörs senare.

Bilder kommer här!

Onsdagens förkrök!




Nyheter!
Är osäker på denna kofta..Ska jag lämna tillbaka den? Den kostade iof bara 175kr..Men men.


´

jeans leggings. Som är som vanliga leggings men ser ut som jeans. Skit sköna! 




Vanlig t-shirt



Den var allt



Träning

Det får bli i morgon.

Få även ladda upp lite bilder från dom senaste dagarna i mitt liv.. Har varit  dålig på att uppdatera!Men det ska ändras :)
Imorgon ska jag träna på ett eller annat sät, läre det för nu är jag i dålig skick igen.. Ska träna så jag bli rikigt  andfådd!
 
Nu snart ska jag ta med ett rikigt skönt bad! Och i badet ska jag ringa till några personer. Sen ska jag ta och lägga mig.. I morgon väntar en stor dag, hur den nu än blir, och vart jag nu kommer att vara, har inte bestämt mig än..


Ljusdal eller Hudik???? Hjälp.

Ljusdal = Dex

Hudik= special förkrök!


får ta och fundera lite där..



Trötter




Nu är jag super trött och bara måste lägga mig.. I morgon ska jag upp hela klockan 8 för att små jobba lite åt mormor med papps! God natt gott folket
. Bilder sen onsdagens utgång får laddas in senare!


Puss puss


Allt kan hända i mitt liv.

Nu får jag ett samtal från fritz som vill att jag ska komma och dricka vin med hon och en kompis :) Det säger man ju inte nej till, så jag tar med mig jossie och drar dit. Kan bli utgång sen ;) Vem vet. hehe.


Ha en trevlig kväll.


Ny Madde på G!

Nu ska jag börja bli en rikigt vältränad kvninna. Jag ska visa min doktor att jag kommer att klara av att bli vältränad, hon ska få se det snart! Snart, snart.. :)

Idag har jag hunnit gå 2 promenader hittils. Dock inte så långa.. Men alltid något. Kan till och med bli en till sen :) 
 
Idag har jag även haft en hemmaträning. :D Mamma köpte en hälsotidning och fick med en skiva med olika pass man kan göra. Så när jag var ensam hemma så satt jag på mig träningkläderna och stoppade i skiva och bara körde på. Helt otroligt :D

Mitt i det hela ringer maysan och jag svara tungt och andfådd.. Hon skrattade och undrade vad jag gjorde, jag förklara att jag tränade hemma på mitt rum och då svarade hon och sa att jag är duktig.  Det var lite roligt att höra :) Ibland kan man behöva få lite feedback :P Som sagt med träningen, det var väldigt jobbigt det måste jag säga, men ändå en skön känsla.Så nu jäklar ska det börjas träna här hemma. Inget fel med det, tvärt om, så mycket skönare, här kan man skämma ut sig om man gör fel. ( haha.) Super bra med andra ord.  Nu brudar så är det bara att komma hem till mig och träna ist för att betala en massa. Här är det gratis :D


Här har vi träningsmadde!
 

Färgning!


Den 14 november har jag tid hos frissan. Där ska jag färga mitt hår, kanske klippa lite mer lugg.. Jag färgade håret sist  för ca en månad sen, men det blev inte direkt mycket till resultat! Så bestämde mig för att gå och klaga lite och det lönade sig så att jag fick en ny tid. Denna gång kommer jag att göra håret mörkare.. Men vill inte ha en jättemörk färg utan en ljusbrunare/ guld. Hittade några kort på mig som är välidgt väldigt gamla.. Men den färg jag har där är verkligen något som jag vill ha tillbaka :) Helt ofärgat hår har man  där, bra mycket finare kvalite än nu ;)






                                             
Måste medge att jag ser bättre ut i mörkare än i det där super fejk blonda!! Ush.
Färgen ska tillbaks!

Josefin min vän, du är bara för skön!

Jag igår umgicks jag med josefin. Måste ju det  eftersom att hon undrade om jag levde!  Så måsta jag självklart visa henne att jag faktiskt finns i liv, fast måste medge att jag är lite upptagen med mitt liv nu för tiden ;)
Vi tog oss iväg till pulsen för att käka, och det var väldigt trevligt och gott :D Vi parata en massa och skrattade, känns som det var en evlighet sen vi träffades :P Prata om vad som har hänt den senaste tiden sen sist vi träffades, vilket  det var i fredags! Haha. Mycket som hinner hända i våra liv på mindre än en vecka :D tss.


Efter käket så åkte vi förbi hud & katt för att kika på djur. Fick helt enkelt bara den idén att dra dit eftersom att man inte har  varit in i en djuraffär sen man var barn! Här hittade vi lite fynd man skulle kunna tänka säg att ha!

Jag frågade josefin vad man kan tänka sig att döpa djuret till. Och då sa hon ett namn som fick mig att skratta som bara den, skrattar lika mycket nu åt det :D  Ledtråd : L*******G





Charlie titta även ut på oss..

Xnojet.se


Mormor i mängder!

Idag vaknade jag av en hemsk dröm. I drömen var jag väldigt lessen, det fanns känslor inblandat i drömmen av nån konstig anledning..!Jobbigt när man är inne i drömmen så pass mycket att man tror att det är verklighet! Men som tur var så var det ju inte det!

Idag har jag varit ute och gott med mormor, vi tog en halvtimmers promenad, vilket var skönt, men man känner att det börjar bli kallare i luften nu.. Ush!! Mormor berättade även att det ska komma snö till helgen, tur då att man har köpt sig en varm och go jacka då´! Så man är lite berädd på kallvädret!  Aja, efter promenaden åkte vi på ica för att handla mat, morfmor ville så gärna bjuda mig på mat och det tackar man ju inte nej till ;) Det blev snitzel och potatis :) 
Efter maten så åkte jag och  mormor och klipte blommor som morfar ska få :) Efter blommklippandet så var det bara att bege hem igen. Och nu är jag  hemma. :)















Stars, stars!

Just nu så flöder min fantasi så himlans mycket.. ´Vet inte vart jag ska börja, den håller på att skena iväg.
Under mina tankar nu så pågår en liten filmregisör  madde!  Iaf i min´fantasi. Eller nej, inte rikigt, vettefan vad jag skriver nu :D!

Joo  jag vet, jag tänker ju på filmblogg! Jag tror jag vill börja filmblogga lite :P Sen kan man ladda in film på facebook tro? Kanske, eller?  Har en liten annan ide där... Den kommer att bli grym! ;) Hehe.

Nej gud, har ingen aning om vad jag skriver nu. Här sitter jag och lyssnar på musik, hjärnan fokuserar på låten , medans händerna slår i alla tagentknappar och skriver på. Läre läsa sen vad jag skriver!En annan del av hjärna som inte lyssnar på musiken bara skriver på med sammarbeta med fingrarn liksom.. Gud hur knepigt det är egntligen.. Hur fungerar kroppen/hjärnan egntligen?, vilken otrolig maskin! konstigt att man inte går mer sönder egntligen, eftersom att man är så skör, tänk dig en ådra i kroppen, en gele liknade sak, hur kan den/ dom hålla? Shit, ska inte tänka så mycket på allt det där egntligen, för då  börja manr ju bli knäpp ;).


Aja, nog snackat om det!

Måste lägga mig snart ska gå en promenad i morgon klcokan 12 med mormor, sen blir det ännu en till senare på dagen. Är fruktansvärt stolt över mig själv som har blivit så duktig på att promenera! Känner mig så mycket bättre i kroppen, friskare och finare! För magen blir mer platt  när jag är ute och går..Eftersom att jag har börjat fått såna problem med min mage när jag äter fel saker!Så har inte min självkänsla  inte varit på topp direkt.. Vilket gör en så deppad! Den blir så kostig när jag äter fel Jag får en riktig gravidmage... I typ 5 månaden.. Finns till och med folk som frågat mig om jag är gravid! . jOBBIGT Vill jag lova!




*

..

Idag är jag trött som bara den! I natt har jag inte sovit mycket.. Har haft hur svårt att somna som helst!  Gick upp en sväng vid 2-3 och då hör jag från två rum att "hej" Både mamma och bror var ganska så less på att dom inte heller kunde sova.. Så vi börja snacka om vad som var orsaken, men kom dock inte på vad det kunde vara..


Aja, idag ska ska jag träffa Jossie. Tänkte höra med kvinnan om vi ska dra och käka på pulsen en snabbis.. Så vi får något i våra magar. Sen vet jag inte vad vi skall hitta på. 

Senare idag efter klockan  3 så kommer nästa människa hit, Elin. vad vi ska hitta på det vet man aldrig.. Länge sen man umgicks med den  kvinnan! 

Inte för att jag vill skryta eller så, men jävlar vilken god chocklad jag gjorde till frukost, har aldrig druckit nån godare, det må jag säga! Lyckas bra med mängden cacao & socker ;)

Sammanfattning!


Utav dagen



*  Morgonpromenad med mamma
* leta hår till två pers
* Besök, Hanna & Cecilia
* Smina Cillan
*Mat (tacos)
*stan med hanna( morsan fick även följa med)
*Köpte jackan, tröjan lade jag undan till fredag då man har lite mer att hurra för ;)
* Promenad med Hanna, Bea, & morsan
*lyssde på roxette. stars om och om igen med Hanna!
* Skjutsa hem Hanna, får sms av Jossan som undrar om jag lever..
* var påväg att köra av vägen pga av att jag svara på jossans sms!
*Nu hemma och bloggar.

Planerna för kvällen

*Tvätta ansiktet
*borsta tänderna
* bädda ner mig
*ligga och mysa med datorn, som tänker ge mig Playa del sol på sin skärm! ;)


Det var det!


Här kommer lite bilder på gulliga Cecilia som ställde upp som både sminkdocka och som modell :)


Sminkningen ( Mobilkamera, dock ingen blixt!)




Bilderna!





Blir så himla sprallig av den här låten, fantasin bara flödar på!


Nu gäller det ;)





















En ny dag i mitt liv! ;) Idag ska  jag börja dagen med att ta en promenad med mamma. Sen efter det blir det dusch och fixa sig lite.. Sen så fort hanna har slutat så ska jag ta mig ner på stan med henne. Vi ska iväg för att kika på dessa grejer som jag har ovan för denna text.  Idag måste jag bestämma mig om jag ska köpa plaggen.
Jag behöver en ny varm jacka så den ska jag inte tvivla på så mycket. Även att jag får 30 % rabbat , så ska inte gnälla.( 560 :- Ist för 799:- )Det är ju ett bra pris för en varm och skön jacka!

Sen resten av dessa skönheter, jaa dom kostar 199:- (spetströjan)  Och koftan 249:- Dom får jag 10% rabbat på, men det är ju ite  så mkt.. Och + att spetsen kliar när man har den på sig, det är tamefan inte skönt med  spets, fast spets har ju blivit så mordernt att man läre ha nån sån med hemma i garderoben.. Men risken med tröjan är väl att jag inte kommer att använda den och då är det egntligen ingen ide att jag köper den, tyvärr!  Koftan är jag mer sugen på, den behövs ju mer också nu när vintern närmar sig..Och det är fin i modellen och är skön,  så den kan nog  komma med i köpet.

Den var allt för stunden. Hörs sen bloggen.

Seeya.

Helgen

Tänkte skriva om vad jag gjort i helgen i nästa inlägg, men det får bli i morgon :) För nu är jag så trött och skulle ha behövt sova i tid.. Så  nu ska jag slagga ner mig i min mysiga säng för att titta på Andra avenyn! Men vi hörs i morgon.


Puss, Madeleine


Följ min blogg med bloggkoll

pannkaka i mängder, tack!




Nu är jag sugen på mormors pannkaka!!! Mums!


Tom Morley - My song for the world


Höst/vinter



 

 
















Nu har jag kommit in i den här riktiga höstkänslan då man vill handlar massor av höst/ vinterkläder.. Men dock så kan man ju inte alltid göra det eftersom att det är bra om man sparar pengar med! Men man kan ju alltid kika runt lite på näte och drägla till allt man vill ha..

17/10 Dagen i bilder.

Började dagen med att luncha med mamma.


Sen knäppte cillan en massa fula kort på mig fär skojs skull.





Sen var det dags att visa att man kunde göra armhävningar, som ioförsig gick
väldigt dåligt..







Senare
Badhuset med Kusin Hanna 17/10 17.00-20.00 :D





Och varma chips efter badet!!




Nu är det godis och chips framför tv  som gäller.
 

Resultat,Söderhamn!

Nu är jag hemma efter om och men. Joo, så här ser  resultatet ut:


Eftersom att jag för en gång skull hade ovanligt lite acne så lyckades jag få en tid precis nu när jag är som bäst, och då ansåg doktorn naturligtvis att hon måste ge medeciner efter så som jag såg ut idag..

Så hon sa så mycket som att  : Efter som att jag är relativt bra i huden nu, och inte har som många andra, stora bölder och liknade m.m så kommer inte jag att få en några starka medeciner! Det finns en medecin som är väldigt omtalad som hon berättade om, och det medecinen är en dunder medecin vilket menas att den 'väldigt stark! (det var den jag var ute efter)Men den medecinen är inget att leka med sa hon, inget man ska ta i onödan.. Det är så att den kan ofta ge biverkningar som ger tex stora acnebölder från början av medecineringen.. Och sen återgå till bättring.  Och det tyckte min läkare var en dum idé att jag skulle börja med den eftersom att mitt problem inte är så himlans stort. Men det var absolut inte onödigt att åk dit, för självklart fanns det mycket annat som kunde hjälpa mig för min problemhy! Fast den var mer lindrigare grejer.

Dom medecinerna jag ska börja med är alltså:

 

  • Ett slags P-piller som är mot acne & även fungerar som p-piller (himlans bra på tanke på att jag ändå äter p-piller, så nu slår jag två flugor i en smäll :)

     
  •  Sen har jag fått en antibiotika salva som jag kompletera med. Den  kommer jag att smörja in mitt ansikte med 2 gånger om dagen, blir det för torrt så smörjar jag bara in en gång om dagen.

Det är dom sakerna som jag kommer att börja med.. Fungerar inte detta så kommer jag att få komma tillbaka och då kommer jag att få det preparat som jag skrev om tidigare som är ett  dunderpreparat men som kan ge biefekter.. Men dom starkare grejerna får jag hoppas att jag inte ska behöva ta! Jag hoppas och tror att detta ska fungera på mig :)



Så nu ni som kommenterat och  ni som undarar om dessa saker och vart man kan få tag i det osv.. Ta och prata med eran doktor och prata om era problem om hyn, ni kommer att antagligen som jag få en massa recept av din doktor och prova på det först innan ni blir skickad vidare som jag till en hydspeciallist. Så som sagt hör med din doktor vad hon/han kan göra och fungerar inte det du fått av doktorn så ber du om att få träffa en hudspecillist!

Det jag kommer att använda nu är alltså receptbilagt av en hudspeciallist. Det kommer att kosta mig ca 100 kr för salvan, sen för pillerna kommer det att kosta ca 275 kr för 3 månader, sen får man ta ut det 3 gånger, sen får jag be om ett nytt recept.



Hoppas det här gav  er något nu då :)

Mvh,Madeleine!


Hemma

Hej

Ska skriva ett inlägg om hur det gick för mig i sönderhamn hos Hudspeciallisten :) Men först ska jag visa vad vi fick med oss hem från Söderhamn.
En pilgrimspåse som jag ville ha bara helt enkelt ..
 Sen fick morfar en sten där det står älskade farfar på.  Han har redan en sten som det står älskade morfar på. Och eftersom att han är både morfar & farfar så måste han ju ha en sten med  älskade farfar  på med. Så nu har han det. 
Sen det sista som är där på bilden är en body butter i Dove till mormor i julklapp från mig:P





inte så mycket men alltid nåt! ;)

Mys & längtan!

Nu är klockan 9 på kvällen. Ikväll ska måste jag sova i tid, för imorgon ska jag till söderhamn med mamma och mormor för att besöka en hudspecialist för min dåliga hy! Imorgon är alltså en stor dag för mig, äntligen ska jag få bort varje liten finne och kvisla! Nu och förevigt så ska jag äntligen få en normal och fin hy! Längtar! Hoppas att allt kommer att gå bra nu då.



Nu ikväll ska jag som sagt sova i tid, så jag och mamma har laddat upp med lite klementiner och dom tänkte vi äta till Playa del sol! Sen efter det så blir det natti natti.

Så ni får ha en sån trevlig kväll gott folk :)



Hem till midgård!


Lugn musik är alltid skönt att lyssna på.




Skulle inte sitta helt fel..

Nej det skulle det verkligen inte sitta dåligt  med en skön resa nu.. Nu  har jag kommit i en svacka då jag vill åka till värmen och bara gassa gärnat! När man är trött på kalla sverige. Ska ta och prata med mamma om hon är på och åka en sväng :)  Fast det fårdock bli isf nästa månad, för jag är inte så deppad att jag måste  iväg på  sekunden inte ;)




Det finns mkt man vill ha men som man inte kan få..




                                                   























Pizza med brudarna

Hejsan.
 

Idag vakna jag sent som vanligt! Men det var  bara för att jag inte kunde sova i natt.. Men men, får ta och ändra på detta!  Idag är det stålande väder, vilket gör att man får ett leende på läpparna :)

Vid lunch idag så har jag varit och tagit en pizza med brudarna Jossie och Mays :) Helt underbart att få träffa dessa underbara människor, man skrattar och har så himlans trevligt med dom :D I love them so much! <3

Idag ska jag forstsätta dagen med att ta en promenad med mamma, läre behövas nu när pizzan är nertryckt ;) haha. Nej då, konditionen är den höjdpunkt som jag måste uppnå när det gäller promenader osv. .  :)


Vad mer har jag att säga.. Joo,det närmar sig helg, och  till helgen ska jag vara nykter  :) Jag har aktiveter hela helgen för att få mig tillfreställd i hudiksvall, hehe ;)


Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Men jag återkommer!



Bye.







Haha. Playa del sol in my heart!


God morgon

Ush, nu är jag seg. Idag vakande jag i tid, men eftersom att jag gjorde det så blev jag himlans seg ist.. Jag gick upp för att göra iordning frulle, så fort den var klar var det bara att hoppa i säng och sätta på datorn och titta på Höök till frullen. Nu är klockan  star 12 & jag har latat mig alldeles för länge ;) Så ska börja med att hoppa in i duschen och sen klä på mig nåt sen ska jag börja mitt schema för dagen. Får hoppas att det blir lite gjort idag nu då. :)


Hej hej.



Skor!

Hitta en sida med en massa billiga skor.. Allt kostade typ mellan 100-200 kr :) Billigt!






















                                         
                                                                                        

Nytt


En ny design förresten! Vad tycks?? Skriv gärna en kommentar!!!!!! :)

Hallå där

En ny dag i mitt liv. Denna dag har varit så himlans skön! inge stress ingenting planerat.. Allt är bra. Och jag mår bra! Alltid trevligt va :P

Nu snart ska jag och mamms åka till morfar och se hur han mår. Han kommer väl inte att svara antar jag eftersom att han är död..Men man kan ju iaf se hur han har det på hans lilla "gård" sen kan man väl alltid snacka lite med han iaf.. 

Återkommer mer sen gott folk!
 
// En glad madde.



Snygg Teo !

Det här är Pernilla Wahlgrens son. Jäkla grym outfit!


Gårdagens partaj

Ja det var väldigt trevligt. Vi började med att vara hemma hos mig. Det var jag caroline, thilda, anna , josefin och även morsan var med på ett hörn.! :) Alla drack vin till och med Jossie. :D Haha. Bra gjort det gumms.Sen drog vi vidare till klas kompis som det var planerat, men nån sthlmsbrud  sabba det hela, så vi fick dra till stadt på en gång.. Men det dög inte för mig och thilda inte, så vi ringde Klas och då var det han som svara så då drog vi till hans polares fest och där drack vi på:) Sen efter ett tag då drog vi ner på stadt. Väl där så hade vi as kul.. Dock försvann jag från alla brudar och var med "släktningen" In förlovade  frida pärlefalk  & vi hade det jätte kul ute på hudiksvalls krog/krogar :) Sen slutade det med att vi skulle ha pizza men dom tog ju inte kort.. tyvärr,men bra det endårå för då blev det en lite nyttigare kv'äll :P 
Men är rikigt nöjd över kvällen :)
Nu måste jag göra nåt, kanske duscha.. Vill känna mig lite fräschare eftersom att man promille ligger på 0.6 tyvärr..Hehe.

Jag & min nya klänning i gårdagens party kläder!






Det tråkiga med gårdagens partaj var att det gick hål i min klänning, och det var inte litet heller utan stort! Men som tur så ska jag höra med kvinnan som jag fick den av vad vi kan göra åt det. Reklamera på äffären kanske!? Ska höra vart den är köpt till att börja med..


:(


Duschen!

Nu är det duschen som gäller. Sen efter det ska jag torka håret samt sätta på mig nå kläder, alltid bra att ha ;) Nej, men ska faktiskt iväg till jossie för att umgås med henne en snabbis.. Får sova där om jag vill, men har en del ärenden som jag ska göra i möra så det blir nog inge natti där inte.

I morgon ska jag iväg klockan 10 för att jobba på håstaholmen :P Jag tar med min fröken Hanna som sällskap, vilket alltid är trevligt :) Sen efter det så ska vi iväg och jobba lite till sen så ska vi unna oss ett bad och eventuellt solning för min del då på iggesunds badhus :) Kul att umgås bara med henne  :)


Nu måste jag hoppa in i duschen :) see ya.


Ny jacka?

Igår när jag var i sundsvall så provade jag en väldigt skön och stor jacka. Den är syggare på.
 Ska detta bli ett nästa inköp? Men vilken färg passar mig bäst då..



Väskor!


Hitta lite roliga väskor på nätet, är lite sugen på den vita :)

Levande leksaker

Vaknade i dag vid 10, gick upp och fika, sen gick jag la mig i sängen för att titta på flm på datorn.. När jag hade tittat ett tag så somnade jag. Nu har jag sovit i typ 3 timmar. Jag  hade den sjukaste drömmen! Den hadlade om levande leksaker.. Vi stod typ i en lång grusbacke, och längst ned på den, där vi stod var det stup. Jag vet inte varför vi stod där!? men iaf så kom den stora leksakslastbilar åkande mot oss så vi måsta liksom hoppa undan för att inte dö.. Den ena kom efter den andra.. Allt från tarktorer, till grävmaskiner.. vi ramlade ner en bit för stupet men höll oss fast på nåt sen så att vi inte rammla ännu längre ner och dör..  En massa mer hände, den var så hilmla hemsk iaf! Svårt att förstå sig på drömmen kan jag tänka mig. Men har man öpplelevt den som jag så är den himlans verklig!


:)


Till Josefin

Det var en  typ sån här klänning som britney har som mormor köpt i sundsvall, trodde jag.. Nu när jag tittar på bilden kan jag inte se nå större likheter.. Kanske tyget lr nåt. Aja, du får se den på bloggen i morgon lr så får du se den i morgon i live  :)

Nu ska jag sova josefin! natti.


God natt.



Sundsvall

Strax  bär det iväg till sundsvall med mamma, pappa & mormor. :)
Vädret ute är skit! En sån här dag ska man bara ligga och titta på filmer i sängen ;) Men att dra till sundsvall är ioförsig  inte heller fel :) Mer bloggande för det bli när jag kommer hem.


Hej så länge! // Madeleine.

Jag är mätt

Efter en dag med mormor såklart! Man kan omöljigt bli hungrig igen, iaf dom närmaste 12 timmarna!


Jag vill spy pga min proppfulla mage..   


Ses sen om jag orkar skriva nåt.

Mer bloggande

Får det bli i morgon. För ikväll ska jag sova i tid eftersom att jag ska ta och jobba åt  mormor i möra ;) Bäst att sova då :)
Bilder på stoffens nya kläder får laddas ut i möra. Nu har jag inget mer att säga, joo, det var trevligt att vara med cillan ikv :)

God natt gott folk! 

För nu ska jag forstsätta att titta på prinsen & jag i min mjuka sköna säng!



Det var ju inte mitt! :P

Nej det stämmer gott folk, det är inte mitt hår som sitter på mitt huvud i det förra inlägget.. Det är en peruk. Och jag kan inte påstå att jag passar i det direkt, som många säger.. Förstår inte.      ;D



Här är den sanna jag, Knäppt för bara nån minut sen :) Mkt bättre i blondt

inte sant? :P

Mitt Nya hår





Tisdag.

Tja.


Började dagen med att vakna 12.. trött på att vakna så himla sent jämt, man förlorar så mkt av dagen.. Ska ta och ändra på det!

Idag har jag varit med mamma och mormor och fixa lite ärenden.. Det har tagit en stor del av dagen, men det gör väl inte så himla mkt. Om  en stund är det mat. Ska ta och sms cillan och fråga om hon vill äta här eftersom att vi ändå ska umgås sen så då kan jag ju fråga henne om hon vill äta här påengång. :)

Idag har broschan även fått nya kläder :) Super snygga kläder med. Han handla en tjocktröja till sig själv, sen fick han två par byxor av pärorna sen av mig fick han en skit snygg tröja :) Tänkte eftersom att jag inte har nån pojkvän att skämma ut så får väl han bli offret ;) hehe.



Bilder kommer sen på kläderna :) ( i detta inlägg)


..

Jag hatar facebook.. Helt värdelöst! Funderar på att ta bort de.

Min mat under dagen..

frulle.

Oboy & rostad macka med marmelad :) + 3 mackor till :)


caffe och kaka ´en kaka till




Toast & sallad :) + en macka till





´++ en massa chips :P



helt ovesentligt att lägga ut.. Men har inte så mkt för mig ;D

Bild sen lördagens utgång på stadt!

Den här bilden hittade jag på fia jonssons blogg :)
Hatar närbilder, men men..

Dr phil

Dr. Phil






Det är helt sjukt det jag tittar på nu.. Han är bra jäkla bra Dr. Phil.. Nu är pausen slut.. hej

kvälls promenad

Jaa så har man varit på en promenad. var borta i ca en halvtimme som egntligen är på tok för lite för mig.. Jag borde gå   mycket mer, och helst kompletera med något!! Träna gym eller köra nå pass kanske skulle vara bra! För detta räcker inte! Min doktor säger att jag ska vara vältränad när jag har astma, men är jag det? Nej..  helt tvärt emot det! Jag är glad om jag lyckas gå en promenad på 20 min 3 gånger i veckan... Helt otroligt entligen..
 

Aja, får ta och tänka lite på saken. Nån ändring måste ju ske! Jag klarade ju knappt av denna promenad!


// Madde



Måndag

Ännu en ny vecka :)  Idag vakande jag hela kl 13.00.. trött som tusan var jag. Är inte så konstigt, det har ju kommit efter sthlms trippen.. Men men :)
Idag har jag och mamma varait på elgiagnten och kika lite, sen´hämta vi stoffe för att åka och kolla på lite kläder till han. :) Vi hittade en hel del, fast han kom bara hem med en tjocktröja, jätte snygg en. :) Sen i morgon ska pappsen lösa ut resten av kläderna som han lagt undan :)

Nu ska jag inte göra så mkt, städa garderob och fixa i rummet. Sen ska jag be stoffe klä på sig tröjan så att han kan visa här i bloggen vad han köpt för fint :)



Hej så länge!


Bara en test

Fixar lite på bloggen¨... Så testar lite nu :)

Bilder från sthlms trippen!













Det slutade med att jag och jossie fick gå barfota pga av dom ca 10 cm höga klckarna ;)





Vimmenbilder.. från ambassadeur & Café opera.. ( hatar att vara med, men det blir ju alltid så ändå! Fattar inte!)

(Bild: Stureplan.se)



Café opera...!





Det var de  :)



Bilder

Bilder på sthlms shoppingen :)




sjal



örhängern till lillebror :)



En massa skor som jag har köpt med mig från stockholm.


Det var det de..

Vichy

Till mia. :


Vichy serien är helt Ok :)




Borta bra men hemma Bäst!

Äntligen hemma. Här sitter jag  och äter mackaroner och falukorv, super gött! Mitt tripp i stockholm har varit som en hel semester. Det känns som att vi har varit borta i ca två veckor..Men nu är jag hemma :) Ikväll blir det nog ingen utgång i Hudiksvall!  Det är ju ninte det roligste man kann göra här och nu när jag är hemma så känner jag mer för en hemma myskväll ist :) Ska ta och höra runt med folket sen om man kan hitta på något :)

Nu ska jag åka iväg en snabbis..Sen efter att jag kommit hem skulle jag ha behöva duscha och sen skulle det inte vara gel med en promenad i mina nya mjuka skor! Bilder kommer sen på dom, jag älskar dom!!


Hej så länge gott folk!

PS:

"mitt" förra inlägg är skriven av mårten kring Amandas  kille,haha.


xD

Hej alla znyggizar!! xD xD Ida ha vi ba softat, dödssskööönt hehehe :P Allt är bra me mig, var softish som fan ute på café opera igår kväll !!! !! !! xD Saknar inte direkt Hudik hehehe ^_^

På eftermiddagen drog jag å josie ut på stan och shoppade loss lite!!! WOOOHOOOO Vi hittade massvis med fräscha DyRa saker :D:D:D xD sen hemma fick vi en helt galet god middag som Amanda gjort...

Egentligen, festprississar som vi är hehehe skulle vi partyat ikväll också men vi är dödströtta och tänker bara mysa till en film istället ^_^ !!

TjiBB0 , mucho löööv :D:! <3

/Määäääddieee*

Torsdag

Gårdagen var helt kanon här :) På dagen var ioförsig vädret inget att hurra för, det regna som bara tusan.. Men det blev bättre sen som tur var.

Igår kväll var Jag, jossie,maya & Amanda ut på Café opera. Vi hade jätte roligt. Träffa folk från New york och Holland och allt var det var.. Men det var trevligt. Såg även pernilla wahlgrens kille jocke som var om jag inte minns rätt är polis kom och trog ut nån kille ur krogen. Lr så kan han ha varit vakt, men saksamma. Fick iaf ögonkontakt med karl då jag glodde sönder på  honom.. men kan inte påstå att han ser lika stor ut i verkligeheten som på bilderna i se & hör ;D  Eftersom att jag är en sån som läser såna där blaskor så har man ju hängt med på pernilla och jockes liv lite hit och dit, men jag vet inte om dom är skilda lr inte.. tidningarna skriver om det fram & tillbaka! Vär jäkligt nära på att gå fram och fråga karln vilket ryckte som stämmer, men hittade inte han sen. Hehe, typiskt mig!Men men, det var den enda kändisen jag såg iaf, fast kollade inte runt särskilt mycket heller ;)


Idag är en dag som jag och josefin ska tillbringa tillsammas. Vi ska städa i denn lägenhet och diska och skit.. Sen blir det en promenad och efter det så blir det stan eventuellt.


Sen har vi inte hört nåt från Carro som skulle komma hit till stockholm  & vara med oss, men dyker väl upp snart hoppas  vi :)




Uppdatera mer sen. 

Jag bloggar.



Här tillbringar jag och jossie alla nätter tillsammans :)

Första dagen i storstaden

Natten gick super bra.  Vi två trängs i en bäddsofta vilket inte är nå problem alls :)
Idag ska jag och Amanda ha våran "ensamma dag" Vi tänkte tillbringa den på stan, vilket ska bli trevligt. Mårten och josefin ska umgås med varandra, vet inte om dom prata om promenad och storhadla. Sen ska dom göra middag till all oss :)  Mysigt! :) Efter allt detta så vankas utgång med Maysan på café opera :D  Härligt, det ska bli super kul! Även kul att träffa mays.

Nu ska jag hoppa in i duschen få mig lite ren :) Sen blir det stan som sagt, sen middag, sen Utgång :D



Jossie och jag.




Amanda :)

RSS 2.0