Torsdag. Afterski 1000!

Igår hade jag och Mallan en riktig slappdag.. Men de var vi värd. Idag väntar bilfärg upp mot Ramundberget för att se vad afterski 1000 har att erbjuda. :D  Innan dess ska jag ner på stan för att göra lite ärenden.Jag& Mallan ska även passa på  att kolla på ett par skor som är passande till Ramun ;)  klackar på 13.5 cm får stanna hemma liksom ;)Hehe.
Hej så länge!

träning

ja men fyfan vilket pass. Core har fått en ny koreografi och den är jobbigare än förra säsongen .. Plus att jag hade träningsvärk sen gårdagen då jag var på pump! Men det är ändå härligt att ha träningsvärk måste jag väl ändå tillägga. Man känner att man har gjort någon nytta liksom:) Så skall inte klaga.
Nu blir det mormors korvstroganoff!

fyller på skosamlingen :)

Shopping från playa de las americas. 250 kr styck. Billigt o bra.
/ Madeleine

Gårdagen

Igår blev de utgång. Tre förfester prickade vi in innan utgången. Det var en förjävla härlig dag igår, grillning, drinkar och solen sken som aldrig förr, och inte alls så kallt mot kvällskvisten :) Gott och trevligt. Nöjd över utgången! Nu ska jag bege mig mot mässan på glysis. Sen kanske jag och Frida ska åka helikopter  :)
// Madeleine

Fredag

Förkyld är man. Men ser att de är lite sol ute vilket får mig att må lite bättre. Idag måste jag städa, alla kläder från resväskan ska in i garderoben (tvättade såklart) Sen fixa lite hit och dit med småsaker.
Ska även ta  mig en dusch så man känner sig lite fräschare. Så himla tragiskt att färgen från utlandet har börjat falla bort. Man får liksom inte ha kvar brännan länge? Tack för de liksom. Men det är bara att hålla tummarna för att de ska komma in ett högtryck så man kan bygga på färgen.

Häftig kana

Det är ingen hemlighet att alla i min familj är som fiskar i vattnet, och är ingen är bangen på att åka dom värsta rutschkanorna. Här på bilden har vi den som vi trodde skulle kännas mest, en kana som är skyhög och tvärbrant så pass att man var nere på ca 3 sekunder .. Synd att jag inte hade en bild från sidan för att se hur brant den  verkligen var. Men men. I alla fall , de coola med denna kana är att man åker in i ett akvarium bland fiskar och hajar. Naturligtvis åker man i banan som är ett rör.  Försökte titta upp mot hajarna när jag åkte där inne, men de var inte lätt att fånga blicken på en haj i den där farten måste jag medge ;) Men rolig idé :) Dock, lite besviken på att den inte var roligare än vad jag trodde den skulle vara.
fler pics kommer sen, nu är jag trött!

At home!

Jag är hemma efter om och men.. 96 tusen flyg inställda på Arlanda.. Vi lyckade få till en lucka till Skandinavien genom askmolnen. Vi och ett plan till var "testkaniner" Men alla var glada endå.. Vinna på lotto som Elias sa? Jaa typ så var det, för hade vi inte fått den där luckan (flygvägen) så var planerna att vi skulle flyga mot Portugal sen vidare med buss till Skandinavien, sjukt jobbigt, en resa på 48 h. Helt sinnes sjukt. Tror de var morfar som blåste upp vägen där uppe:) Men kan även medge att det var kusligt att flyga när vi visste att vi var dom första som flög där..Hade ju inte lust med fritt fall mitt i de hela!
Men vi klarade oss och mår bättre än nånsin.

samlar lite pics

Nu tar jag bort min nyaste blogg. Och från den bloggen så tog jag med dom roligaste bilderna från dom mest minnesvärda dagarna i vardag månad( jan-april.

April. Den roligaste helgen på länge. Den kunde inte bli bättre med andra ord. 
Mars, första vårsolen! Firades ute i det fina vädret med god dricka. :)
Februari, semmeldagen. (lr vad de heter?) Firades med Josefin. Fotbad och en massa skratt & snack om allt.


Ps, Måste lägga till att jag tränade  väldigt mycket under dessa månader, så jag minns hur aktiv jag var när jag var relativt ung. ;)

Skor

Skor i mängder. Man kan bara inte få nog!

Utkast: April 20, 2010

Ska ta och ta bort den andra bloggen och fortsätta på denna.

RSS 2.0