Tisdag

De är förjävla fint väder.. Jag och fritzen ska ut mot maln och steka, helst bli grillad. Sen avslutar vi med lite solning hos mig och eventuellt ett dopp i poolen ;D
Lördagsen outfit!

Glad midsommar alla.


Måndag

De är ju tamefan helt otrolig...Lyckades denna gång med.. :)

I morgon börjar jag på mitt nya jobb. Tänk att gå från heltid på ett jobb till ett annat som också är heltid:)  Bra de tycker jag, eller tur med andra ord. Pengar, pengar är väldigt viktigt just nu kan jag känna, att flytta till sthlm blir ett stort steg och framför allt inte ett billigt steg, så de gäller att ligga i och spara så gott de bara går!
Idag har vädret varit kanonbra, tråkigt att jag jobba och fick stå inne en hel dag i det vackra vädret. Fan. Jag blir bara blekare och blekare ja.. Men de är som de är och de är bara att gilla läget liksom! :)
Men till helgen är jag ledig och de känns underbart! Vad jag ska njuta, och jag hoppas innerligt att vädret inte gör mig besviken! Snälla sol komsi komsi!
Nu ska jag förbereda inför morgondagen, sen försöka slagga!
Här är lite av shoppingen från sthlm, jag har ju varit där och röjt förra veckan ;) Om bara någon vecka far jag dit de har jag prickat in i kalendern om allt går som de ska ;)  Nu är de dags att slagga om jag ska orka med morgondagen! Ha de fint gott folk!

Dessa skor shoppade jag i Stockholm. Äkta skinn loafers, super sköna! Och ett par enkla tygskor. Shoppade även en snygg bikini, men den slänger jag ut en annan gång ;)

.

Är lite sugen på denna hårfärg! Skulle inte säga nej till klänningen heller för den delen.

Söndag

En trött och utsliten Madde. Hej.

Hejsan

Nu var de ett tag sen jag var aktiv här, men jag har varken haft tid eller ork till nå bloggande.. Idag har jag bytt header. Den fick bli lite mera neutral bild.. Bilden är ifrån cypern på mig bakifrån. Kanske inte den roligaste headern men vafan, nu får sitta där ett tag. Återkommer.
// M

Nytt

Nu har dom landat i brevlådan. Sjukt söta sommarkläder :) Jag är Nöjd.
Nu blir det Jöbb

Pics sen helgen!

Berg som dansar :) Han är ju grym!
En bild typ kom jag med på (haha) vettefan vad jag var och yra när alla bilder togs :)

Sjukt kul förfest! tack för den Janken! :)

Onsdag

Nya solglasögonen är på plats!
Idag är jag ledig och jag ska njuta allt jag kan av denna dag! Solen är här och vännerna Anna och Mallan kommer sen, men först stan med mamma :)

RSS 2.0