Gott nytt år :)

Och jag håller på att frysa sönder. Sen på det så är jag gör deppad. Hatar att inget kan bli rikigt planerat. Ingen är sugen på nåt inpuls grej, ingenting. Så nu firar man nyår i äckla hudiksvall! Men, finns inte mycket man kan göra åt saken just nu, har redan försökt så himlans mycket.. Men en sak är säkert. Jag ska åka iväg på en weekend snarast eller så blir det Student Ski Week. Och  nånting utav dom blir det! v 2 eller senast början av vecka 3 ska det vara bokat! inte en sekund senare. Dom som tvekar struntar jag i! Så det så.

Men nu ska jag inte sura mera. Ska försöka plocka fram något i garderoben att ha på mig till till nya året. Sen ska jag iväg till mormor för att träffa lite släkt och käka lite mat. Sen får vi se vad som finns att göra, blir väl party hos jossan med ett gäng sen vidre då kanske..

Morfar har fått det fint idag iaf :) Skulle nästan kunna tillbringa nyår med
dig nu morfar. Har fan ingen livsgnista längre! Är så himla less.


Donken fick familjen i sig idag med

:)


Tisdag

 Idag har jag inte alls mycket att skiva om.. Ska ta mig ner på stan för att fika med mor och hanna en snabbis. Känner att magen skriker en aning nu.. Sen så slänger jag upp lite bilder på nyköpta saker som jag köpt dom senste dagarn, så får ni något roligt att titta på.


*Blå cardigan 198 kr H&M
*Hög svart kjol indiska 100kr
*Svart stumbyxor 99 kr hollywood

*Bilden brevid  har vi grå stumbyxor 99kr hollywood
och trosor 49 kr  H&M
                                                        




Har även köpt nya uggs :) Mkt snyggare färg än dom gammla! :)

Kväll

Nu har jag hanna och mammsen varit ute och åkte i flera timmar. Vi har bla hälsa mormor. Ätit mackor så att vi höll på att  spy.. Proppat i oss en aning för mkt som man alltid gör när man är där, men man kan ju inte hjälpa det eftersom att allt är så gott där.

Vi har även  hunnit handla chips och dipp till bror. Såklart så glömde mamma att chipsen låg på sätet så hon satt sig självklart på chiipspåsen... Så nu är det väl bara smulor kvar i den... :P  Men gud vad vi har skarttat åt det. ;) Stackars bror han som ska dippa och allt ;) Men han får vara nöjd ändå. Han ska väl vara glad att fick chips överhuvudtaget :) 

Förresten, nu har jag sett Jimmies lilla tjej, fast bara på bild dock. Men jäklar vad söt hon är! Lik Jimmie somn bara den och även morfar! Vilket är = Snygg! Bra jobbat där jimmie och lousie. ;)

Nu ska jag, hanna och morsan glo på mission impossible 3 som börjar snart. Den är ju grymt bra! Till  filmen ska  ska vi käka goda  popcorn. Så ha en riktig myspys kväll på er för det ska vi ha!  Kram// Madde ♥


























Takida



Jag måste ju vara den segaste människan på denna jord!. Iaf innerligt min bror. För nu har jag falligt för denna låt. Och denna låt innerligt honom ska vara skit gammal. Och jag som trodde den här var sprillans ny liksom:P

Men om jag ska vara ärlig så är jag alltid efter med låtar. Flera år till och med är det oftas. ;) Man får ofta höra utav kompisar " Meeen  den här är ju skit gammal Madde" 

Men det är jag det! ;)

Med ett leende på läpparna

Igår kom anna & jossan till mig. Vi fixade oss lite och anna drack lite vin. Som jag redan har  skrivit så blev det ju inget drickade för mig! Och tack och lov för det säger jag. Hade inte velat gått ut för fem öre.
Vi började kvällen här hemma för att mysa lite , sen tog vi bilen till donken för att slänga i oss en burgare. Gott som bara attan kan jag säga! Sedan efter det så körde vi runt lite på city och sen begav vi oss till CH. vilket super mysigt ställe alltså. Där blir det besök fler gånger. :)  jag och jossan drack "drinkar " två stycken slurpla vi i oss på noll tid utan att känna något!! Haha, alla måste ha tyckt vi varet rikiga hårdningar ;) Men i själva verket så var det vatten drinkar :P

Vid ett tiden så  ville vissa gå in på stadt. Själv tyckte jag och jossan att det kanske inte var nån höjdpunkt att betala in oss nyktra personer när det bara var en timme kvar liksom :) Så vi körde lite mera. Men efter ett tag så blev jag faktiskt litre sugen på att se vad det fanns för människor  inne på stadt. Så jag tog mig in en snabbis. Där prata  jag med vakterna som alltid är så trevliga men också så retilga! ;) Men fick faktiskt ta mig en titt in på dansgolvet och jag såg direkt att det inte skulle ha varit nån höjdar kväll för mig och jossie där :) Så tack för att jag föjde mitt hjärta. Så jag tackade för mig och drog sedan till jossan som väntade i bilen och  så tog  oss ännu en tur genom den stora staden som tog oss endast 2 minuter max att åka igenom!  (Haha). Sen blev det hemfärd och jag slocknade så fort jag kom hem  :)

Det var min nyktra kväll det!


Idag
Vaknade jag i tid. Det först jag fick höra när  mamma klev igenom dörren in till rummet var:" Flicka flicka en liten flicka" Jag bara va?? Har någon flicka dött i sverige lr? Fattade noll.. Men  efter att ha fått igån hjärnan en aning så visade det sig att Jimmie och Louise (Jimmie min kusin) Har fått en lite dotter i natt. :) Så idag har man haft ett leende på läpparna hela dagen. Hoppas verkligen att jag får se lilltjejen ikväll eller nåt, hon ska vara fruktansvärt fin vad jag förstått! :)

Längar till att jag fått sett henne. :)

Nu ska jag röra på fläsket lite. Här bjuder jag på en bild på mig för ca en timme sen då jag hämtade min bror i stan.
Har jag inte världens snyggaste stil så säg! Haha, röd jacka, rosa dress biege uggs och solbriller på det! Snyggt kombinerat liksom ;)



Hittade en bild i mobilen då bajamaya masserade mig på juldagen. Skönt det var alltså!

 

Utgång med godis i handen ;)

Ikväll blir det ev ungång. Som jag redan sagt så blir jag nykter ikväll. Det jag kommer att dricka på pubben/krogen det är vatten och till det så har jag med mig en fet godispåse som jag precis har inhandlat :)  Det kan alltså inte bli mcyekt bättre med andra ord, titta på fulla människor och käka godis med vatten, inte illa det ;)

Så nu ska jag fixa mig lite. Ha en trevlig kväll.

 

Lördag

inatt har det varit en halvt jobbig natt.. Men när jag vakande i morse så känner jag  mig så mycket bättre nu, fast ändå inte allt för bra... tyvärr. Men hoppas att jag kommer att bli helt frisk snarast!
Ikväll har jag ingen aning hur det blir. Kanske ska gå ut fast nykter.. Orkar inte alls dricka för fem öre, sen får jag väl inte det heller nu när jag går på penicillin! Så en nykter utgång eller vad det nu blir. :)
  Nej, nu ska jag kolla hur mycket stålar jag har på mitt konto. Tror jag ligger rätt bra till har jag en känsla av ;) Sen ska jag  läsa lite bloggar och sen ska jag slänga mig i sängen och titta på svt och se vad dom har att erbuda  :P

// M



Hejsan

Gårdagen var trevlig med andra ord, dock kanske det blev lite för mycket dricka, men sånt som händer tyvärr!
Men kan säga att jag haft det mycket roligare på stadt tidigare. lite överskattat med juldagen tycker jag.

I morse när jag vaknade så kunde jag knappt svälja! Prata det kunde jag nästan inte alls, och feber på det här gjorde inte saken bättre!.. Men envis som man är så tar jag mig ner på stan för att kika lite där på all rea. Tog mig även in på akuten en snabbis för att få en tid åt mig så att dom kunde undersöka och se vad det är för fel på mig.

Klockan 16.45 så åkte jag och mamma ner på akuten för att där bli undersökt. Deras jäkla system förstår jag mig inte på.. För själva undersökningen och svaret på vad jag hade tog ca 5 minuer.. Men under hela tiden jag var där var i ca 3 timmar! Förstå liksom? 3 timmar och själva undersökningen tog endast 5 minuter..

Hel knäppt!

När jag var klar på akuten så skulle jag gå ner för att möta min mor som börjat handla lite lätt  på hemköp. Hon skulle handla mat till mig eftersom att jag inte hade ätit något på hela dagen.. utan bara druckigt en festis som jag lyckades få i mig! På vägen ner från en trappa som går ner till hemköp så ser jag en kille som bara stannar upp. Jag blir rädd och tittar mig runt( inte en människa) Jag stannar och glor på han som en tokrädd  kvinna! Han öppnar sin rock och där händer en massa selen och skärp av något slag! I min bild så  tyckte jag att det såg ut som bomber som hängde där! Jag blev skit rädd och tänkte " fan ska jag dö nu, ska han ta självmord, nej!?" Men efter att ha glott en aning mer på han så såg jag till slut att han var någon slags pundare och att det var bara selen och inga bomber! (haha)

Tokigt tänkade det kan bli när man är sjuk! ;)

Nej nu  ska jag bara vila, för som sagt så känner jag mig inte pigg för fem öre! Typiskt mig att bli sjuk dom dagar som man inte ska vara sjuk på! Blir så arg på mig själv.

Aja, nu blir det sängen. God kväll gott folk!

Så här fick jag tillbrinbringa min tid på akuten..


När jag kom hem så blev det barnmat för min del.
Det ända som jag kan få i mig eftersom att det är rätt
så mosat. Dock fick jag bara i mig en burk.

Juldagen



Jajamen, ikväll blir det utgång!  Just nu håller jag på att ladda batterierna för full rulle.  Läre vara pigg tills ikväll, vilket jag inte är  för fem öre nu.. Inatt blev det inte många timmars sovandesurru.. :) Men det ska nog gå för sig ändå. Lite vila nu och ite dusch sen så fixar sig nog allt, inte sant!? ;) 

Idag eller snart så kommer min söta kusiner hit igen, dom som här igår. Vi ska nämligen proppa i oss maten som blev över  från gårdagen ;) Vilket absolut inte gör nånting för mig! Gott!
 
Nu så ska jag som sagt vila, för ikväll kommer det att bli en rikigt tuff kväll ;) Längtar som bara attan!
 Lägger ut lite  bilder sen gårdagen.  :)


Fööresten, är så himlans nöjd över det jag fått. Tack så jätte mycket älskade människor!  <3<3 

// Madeleine!




pappa  & jimmy




Christoffer







Våra tomtar & jag! :)

cillan kramar tomten


Hanna & Cecilia


Mina julklappar: kläder, underkläder, smycken biobiljetter,hår produkter,
Smink, väska, tofflor, böker, sminkväska, vantar,krämer, juldagen biljett.
+ pengar! Är så himlas tacksam! TACK<3



 Mina favvo julklappar :) En Esteelauder box, Dior aftonväska samt parfym
 & milk lotion




Fick även ett gäng tjocktröjor..Men jag
& mamma konstaterade att jag i princip
aldrig anväder tjocktröjor, så dom åker
tillbaka till affären! :)


Det var min julafton det :)  // Madeleine♥


God Jul!

 Fytusan vad jag har längtat till denna dag inatt. Det som lockar mest  är ju julmaten! Ett helt år sedan man fick stoppa i ett helt lass med julmat..Mums. Sen frukosten ska vi inte prata om, nästan ännu godare, fast bara nästan! MUMS säger jag!  Om några dagar vill man inte stå på vågen,  den kommer säkert att braka ;) Hehe.

Under som plundra när min bror vaknar då. Nu vill jag ha mer sällskap än mina kära päron. Ska jag gå och väcka Christoffer tro :P Det här är ju trots allt en dag man inte vill sova bort!  :P Oja,  jag väcker han! :)

Ha en trevlig förmiddag!


Kväll

I morgon är det julafton! Jäklar! Tiden går fort. Snart är det ett nytt år också till och med. Tiden bara springer iväg, lika bra att njuta så länge det går.

Idag har jag åkt bil en hel del, eller kört bil en hel del!  Det går inte med ord att beskriva hur mycket folk det var på stan.. Ush. Men är det jultider  så är det.. Ikväll så tar hela familjen det lugnt. Bingolotto är det vi mest tittar på, samt slår in lite klappar såklart. ;)
Ska faktiskt försöka lägg  mig i tid så att jag är utvilad till morgondagen då min små söta kusiner kommer och livar upp vårat hus. Då ska man ha batterierna uppladdade annars går under  :)

Nu ska jag fortsätta lite. Hej så länge.

Nya trumbxor till morgondagen samt juldagen.




Min mobil som jag vill ha iväg snarast.. För nu är jag sugen
på en ny. Mobilen är jag jätte nöjd över egentligen.
Men känner att jag vill ha en tunnare då man har den i handväskan.

Gårdagen ett minne blott!

När kolan hade kokat klart så skulle Carro hälla upp den i en plåt på ett ungspapper. Kola är nu  lös och knappt seg. Typ som rödmjölk skulle man kunna säga, kanske en aning tjockare.

Carro :  Nu häller jag upp, madde var berädd med kniven! (så vi kunde skära kolan i bitar)

Jag :  Men vi ska väl vänta lite med det...

Carro : ?

Vi: Ett stor garv uppstod!



Haha, där var carro rikigt blond ( haha) Gud vad vi har skratta åt det där hela kvällen! Inte kan man skära något som är löst ;) 

// Madde

God morgon gott folk!

Hej alla där ute. Idag är det dagen före julafon. Såklart så ska man självklar ner en sista gång för att handla något till pappsen som jag ännu inte har fixat till. Eller jo en sak, men något mer måsta han få. Sen så är jag på väldans glad idag. Vet fasiken inte varför,men huvudsaken är att jag är glad.:)

Nu på morgonen så ska jag ta mig ned till bruno, för att där ta mig in i ett ståsolarium. Nu vill man inte vara blek inför julen och juldagen :) Längtar så himla mycket!

Senare idag så ska jag kanske sälja min mobil, hoppas det går nu då. Fast vettefan, jag tror jag kommer att sakna den. Den är ju bra, så fattar egntligen inte varför jag säljer den! Men har väl fått för mig att jag ska ha en nyare och bättre! AJa.! (Typiskt mig med andra ord)

Förresten, igår när jag vara med carro och vi som julbakade kola. Kan säga att allt gick åt helvette, lite överdriver kanske  kanske. Men lite åt det hållet iaf. Kolan gick knappt att ta av från papperet. Sen så lyckades man tappa bort hela plåten med kola igår kväll med. Men mamma hittade den i varadagsrummet imorse. Själv trodde jag att jag hade lagt ut den på inglansingen där det är svinkallt, och att den där hade försvunnit med något djur.. Men även att det var lite långsökt eftersom att inga djur kan komma in där på något sätt. :P

Nåväl, dags att bege sig kanske. Ståsolarium var det!



Tuff Jacka!

När vi var på stan så hittade jag och Hanna en varsin tuff jacka. Vi bestämde oss för att prova jackorna. Och väl på så uteslutade vi att det absolut inte var våran stil! Men det var kul att prova iaf, och vi  såg då väldigt tuffa i dom. (haha)





Sen hittade jag ett par snygga pumps.Men ska ta sova på saken, så får vi se om jag köper dom i morgon.
 

Womanizer




Brittan, har verkligen gjort en bra comeback! Bra där brittan!

Kola


Nu efter en massa om och men på stan så lyckades jag komma hem klockan 18.00.. Fan vad folk det var på stan alltså. Alla handlar in i det sista inför julen! Men iaf, nu är jag hemma så mitt och carros julbak blir typ nu. Så det ända jag väntar på nu är att  kvinnan ska komma innan för dörren  :)

Så hej så länge så ska vi baka och bli tjocka! ;)

Chokladkola blir det :)




Vinter igen

Igår somnade jag i tid. Var så otroligt slut efter helgen. Blev inte så mycket sovade en viss tid där..
Idag när jag vaknade så tittade jag ut genom fönstret och såg ett helt täcke med snö. Jäklar vad mycket det har kommit, rikigt roligt med andra ord. Idag har jag bestämt träff med min vän Caroline. Vi ska baka och titta på någon gammal bra julkalender, vi ska alltså ha en myspys juldag :) Ska blir riktigt mysigt.

Nu ska jag fixa mig lite. Sen kanske ner på stan en sväng. Ha en trevlig dag.


// Madde   (jag i lördags)


:)

God afton käre läsare! 
Skriver mera sen när jag kommer hem. Ska iväg nu en snabbis. Seeya. 


Sundsvalls trippen!

Slänger ut liten bilder sen jag var i sundsvall.  Det är lite bilder på lite nya kläder, underkläder, skor
,och kläder jag inte fick med mig hem.. Osv.
Har inte så mycket mera att skriva. För nu ska jag ta mig ett bad. Och senare ska jag fixa mig klar inför kvällens untång. Hoppas att det blir kul, vilket jag tror. ;)
Jäkla roligt paraply som jag hittade i en affär ;)


Sen en fin klänning från Zara. Men den fick inte följa med hem.

En fin cardigan från Zara. Fick föja med hem.

En fin skjorta. Fick inte följa me hem.

Pappa fick modella lite,haha ;) Byxorna fick föja med pappa hem. :P



Sen lite fina underkläder fick hänga mig hem :)

Och en korset från ginatricot

Två billiga skor. Typ 300 kr för båda, tror till och med att jag betala mindreän 300kr.... Men är lite osäker på dom!

Jag idag!

Lång dag

Ja,, vi tog oss iväg till sundsvall vid 10.30 tiden. Och vi är hemma nu och klockan är 21.16..  Men det var värt det. Men gud, vad med folk det var! Skit mycket. Men det är väl det nu när det är jul snart. Alla handlar väl på in i det sista inför julen.
Alltid när man åker till sundvsll så träffar man alltid på en massa hudikbor, och man ser skit många med. Kanske inte är så konstigt heller, eftersom att det bara ligger en timma ifrån hudik. ;) Men ändå. Träffade på linnea B vilket var roligt. Hon verkar trivas skit bra i Norge. Så nu har man fått tankarna på att dra sig dit. Men vi får väl se hur det blir med den saken. Jag har ju så många drömmar!

Nu ska jag plocka upp mina saker som jag shoppat från sundsvall. Sen om ett tag så ska jag höra av mig till lite kompisar. Så ha en trevlig kväll. // Madde


If I were a boy


Julen!

Nu är det inte alls länge kvar till julen.. Är nästan klar med alla klappar..Bara pappsen kvar, jag jag vet vad jag och stoffe ska köka till han.  Men vad är det med vädret vårat då?Den fina snön som vi hade fått har ju tinat bort. Nej, det vill vi inte! Nu måste vädret vända sig snarast! Annars får vi ingen julkänsla längre! Och jag och kompisarna skulle ju åka pulka. Inte går det i detta väder.. Samt har jag lovat kusin Hanna att lära henne att åka snowboard. Nej, nu måste vädret vända.

Ska även försöka ta mig en promenad med fritzon en sväng nu. Dock blir det inte alls så roligt att gå i plaskan.. Nu skulle man ha behövt ett par gummistövlar! Men det har man ju inte.. aja, hittar väl nå bra att ha på sig.

Förrsten så har jag hittat min juloutfit. :) Jag som gruvade mig för att jag inte har något rött plagg, och tänkte då att jag måsta gå och köpa mitt ett rött plagg för att ha på julafton! Och jag som hatar rött liksom..Jag passar noll i det!Man behöver ju inte ha rött såklart  på julafton heller.. Men ändå så är det huvudfärgen när det är jul liksom.  Så jag letade igenom garderoben noga och hittade längs in låg ett rött fint linne gömt :) Det mixrade jag ihop med en hög kjol och fick då ihop min juloutfit ;) En cardigan på det, samt lite strass OCH mitt julhår så blir det nog perfekt :)



  

Nu så

Idag har jag inte haft specillt mycket tid att sitta vid datorn. Först i morse var det ju skåpluckorna som jag och pappa måsta hämta, eller jaa, vi ville väl det med också ;) Sen när vi kom hem så satt vi upp dessa luckor.. Jag som trodde det skulle ta nån halvtimme.. men icke! det tog oss flera timmar. Och nu är dom uppe. Resultatet är väl inte direkt som vi hade förväntat oss.. luckorna är inte den biegefärg vi ville ha.. Men det får duga ändå tills vidare. Med lite kakel och "köksbräda"( kommer inte ihåg vad det heter) Så kan det nog bli fint ändå. :)

Just det. Fick mig en lite paus från köksluckeuppsättningen ett tag där, då drog jag och lade mig i grillen en sväng. ;) Måsta det eftersom att jag har fått två onta finnar i närheten utav munnen.. Dom gjorde så ont att jag måsta grilla bort dom! Vilket faktiskt fungerade ;) Nu är jag röd som en kräfta och glad som höna! ;)

Jäklar vilken träniingsvärk jag har sen gårdagen.. jossan, det där passet tog bra hårt på mig det. Det känns som att jag har fått större muskler nu ;) Syns nästan ;)



Nya köksluckorna! tog ingen blixt för då blev dom vit! Men
 ungefär så här ser dom ut i färgen.
        

Torsdag

Idag eller nu snart så ska vi hämta våra köksluckor som vi har väntat på nu i snart tre veckor. Gud, vad spännande det ska bli :)  Snart är dom på plats! 
 I morse ringde även jimmpa som berättade att han inte hade tid att föja med till sundsvall.. Tråkigt för det hade jag sett fram emot.  Men vi skulle ta sundsvall i januari ist! :)  Han och jag kommer bra överens nu för tiden, och det är alltid  roligt, men blir så mycket gladare då. Tror han var lite pratsugen imorse faktiskt. För tusan vad han pratade på. Han prata om nyår, juldagen, annandagen. Jobb,  Jaa, en massa! Vilket var roligt. Nej, nu skriker pappsaen att jag måste komma, för nu ska vi hämta luckorna.

Ha en trevlig morgon alla!

//


Min dag

Vilken dag det här har varit. I natt sov jossan här som jag säkert redan har berättat. Och när hon sover här så blir det inte mycket till sovande eftersom att hon är ibland en riktig nattmänniska! Vid 12 tiden så började jag känna mig trött, men försökt hålla upp mina ögon för jossis skull. Vid 1 tidend så tittade vi på The signs , och jossan som inte hade sett den tidigare ville såklart att jag skulle vara vaken eftersom att den kan vara lite skrämmade ibland. ;) Men trött som jag var så somnade jag och fick faktiskt sova en liten stund tills att jag vaknade utav att jossan drog upp båda min ögonlock och sa med hög röst " Vakna, nu har du fått sova en stund och nu får du vara vaken med mig"  Något sånt var det hon sa:P
Så då var det bara att försöka göra ett nytt försök att vara vaken med henne igen. Vilken faktiskt fungerade efter ett tag.. Vi blev vaken ända till klockan 3. I ca 2 timmar satt vi med photoshop och försökte klura ut hur vi fixade om en bild.. Vi glömde vart vi gick in liksom.. Vi letade överallt  men  kom aldrig på hur vi lyckades med det. Tokigt! ;)

Sen på dagen så vakande jossan redan klockan halv 9. Då drog hon iväg för att fixa lite ärenden. Sen vid 12 någon gång så vaknade jag utav att mamma som  berättade nån story för jossan, något som hon sett på en dokumentär..  Så då var det bara att resa sig ut sängen och dra sig till dom för att umgås med dom och höra vad det vara för story morsan berättade :P

Vid frullen så  lyckades jag proppa i mig en  del utav limpan som vi hade hemma. Till det hade jag självklart oboy. Macka och oboy  är ju så himla gott. Så själklart lyckades man proppa i sig  alldelses  för mkt! och jag som hade lovat jossan att käka donken till lunch liksom.. Men som tur var så kan jag faktiskt få i mig en hel del surrni. Så efter frullen så latande vi oss en stund vid datorn. Sen duschade jag och fixade mig och så drog vi till donken. Mums vad gott det var! Det var verkligen ett tag sen man käka donken!


Sen efter donkan så drog vi och fixade käk till resten utav familjen! Sen drog vi hem och tok det lite lugnt en stund, sen vidare till stan för att fixa ytligare lite ärenden. När det var klart så drog vi oss hem för att sätta på oss träningskläderna och drog iväg på ett pass på friskis :) Skönt var det!
 
Efter passet föjde jossie med hem och tittade på Bonde söker fru! Det är så bra! Sen nu för ca en kvart sen så drog jossie hem. Så i mer än 24 timmar har vi varit med varandra :) Och vi har haft skit kul och jätte mysigt.   Älskar kvinnan så enormt mycket! Det är du och jag vännen!

Oj, vad text det blev..! Hoppas ni förstår lite utav vad jag skrivigt iaf ;) Nu ska jag försöka sova. I morgon ska jag upp tidigt, för i mrogon förmiddag så kommer våra kökslyckor hem. Undra som plundra hur dom ser ut. Ful?, fin? Spännande värre!


God natt och sov gott!  //


skynda skynda

Nu ska jag och josefin dra iväg och träna lite, ta bort lite kalorier.. Nu måste jag verkligen skynda mig, jossan skriker nästan på messen här  för att jag är så seg..  :P Men har hållt på med den här jäkla bloggen hur länge som helst nu.. Fattar inte hur man får en större header!Någon som vet?

// Madeleine



Vilken

Natt man haft men jossie! Jag är helt slut,haha. ( Lät lite roligt det där :P) Skriver mer om jossies övernattning här hemma  sen.

´Kram , Madeleine

Curly Sue


The struggle for survival ;)

Hello.

Today I have cleaned a lot. Here are some pictures of my results. It is just to enjoy everything you see. 

Now is the time to make food, very good food, but there will always be, because I am the cook in the house!?.

As I said, cooking was it.

Have a nice afternoon. 

// Mäddie

Ps,
I'm not so good in English, but I hope you understand anyway. ;)

(Gud, vad jag krånglar till det. Men kul att slänga ihop något annorlunda ändå)   :P






Nya garerobshandtag.! :)













Dom här läckra skorna gick jag runt och städa i idag ;) Vet inte hur länge jag har haft dom, men i bra många år och har bara använt dom en gång tidigare  och det var en snabbis då dom var lite behövande i just den situationen ;) Annars aldrig förutom nu.

Nytt hår

Jaa, nu där det snart är jul,och för några dagar sen så tänkte jag att jag skulle inskaffa mig ett  julhår. Det kan ju vara fint med lite långt och tjockt lockigt hår nu till julen liksom :) Och nu har jag fått hem  mitt löshår och har precis färgat om det från blondt till guldfärg. Löshåret blev jätte fint. Men mitt jäkla hår som även skulle bli lite guldigare! Joo, det blir inte alls lika fint! Förstår inte varför?  Guldfärgen  fäster inte på mitt hår! Jag vet inte hur mycket pengar jag har lagt ut på mitt hår den senaste tiden.. För mycket känns det som! Men allt för att det ska se någolunda ut. För det vill man ju! Men ska ta mig till stan i morgon och försöka få tag i en guldmoss som ska börja ha i håret lite då och då. Så får vi se om mitt orginalhår blir nå bättre.  ;)

Nej nu måste jag sluta. Mina fingara klarar inte av att skriva mera. Allt blir fel känns det som. Har säkert skrivit många fel redan nu, men skitsamma! Ni får förstå ändå. Det är bara en blogg så att säga!














// Madeleine♥

Good work Mäddie

Nu har jag precis kommit hem från att ha gymmat med bror och crycke! Jäklar vad jag pumpade på! Svettet rann som vara den, pulsen var rikigt hög och andinigen var tuff! Haha, känns som att jag är rikigt otränad! Men det ska det bli ändring på! För jag är inte nöjd med kroppen min för 5 öre.. eller visa delar är jag lite nöjd med, om man får säga det. .Nyckelbena samt axlarna, den delen är helt ok! Men det nedre partiet har fallit samman! ;) Ändring ska ske omedelbart på det partiet! :)

Nu ska jag fortsätta titta på katastofens hjältar!  // Madde

Denna maskin sprang jag 24min på idag. Älskar den! Fick man bort kakan jag åt idag när jag fika när jag var och fika med  Maya och cillan  ;) (haha)   




Haha



Jag och min sjuka humor! ;)

Helg!

Änltigen helg! Ikväll ska jag och mina brudar ha en liten idol + bastukväll. Ska bli så himlans mysigt.  Har precis kommit ifrån allt bilåkande med bror.. Phu, alltid jobbigt det, ungen ska ju överallt ;) Men snäll som man är så ställer jag upp för han i alla väder!  Har även hunnit med att köpa hem lite gott. Godis blev det, sen har jag chips här hemma. Så nu inväntar jag bara jossie, Ännie, Mays som är på G hit :) 

Ha en trevlig kväll!

Idag var det jag som kockade maten!  Jäklar vad gott det var!




 






Hittade en bild på mig och jossie i mobilen från förra helgen ;) Bjuder på den med.
Haha

Gym!

Jäklar vad snö det har kommit ute nu allstå. Hur roligt som helst med andra ord.  Nu är det bara att hålla tummarna på att snön håller sig kvar. För jag vill inte ha något äckligt slask, för det är så otroligt jobbigt! Men så länge som det är lite kyla ute så håller sig väl snön kvar!
 Idag är ingen dag som jag orkar skriva mycket på bloggen! Är så trött och seg just nu! ;) Tror jag blev det efter mitt lilla gymbesök ;)  Jag tog gym ist för promenad ikväll, kändes bättre det eftersom att det var snöade så mycket.. Så det var bara att dra på sig träningskläderna och dra iväg till gymmet för att  sätta igång  pulsen lite. Och det var precis det jag gjorde. (phu) Men efter att tag så kom min käraste Jossan dit och då blev det genast himla mycket snack och lite verkstad. ;) Haha. Men nöjd och belåten var jag iaf när jag åkte därifrån :)

Ha en trevlig kväll // Maddie



Jul i vårt hus!

Har varit lite trög på att blogga dom senaste dagarna.. Men det är bara för att jag har jaft fullt upp med klappar och annat inför julen! Men jag kan väl dra en liten snabb genomrepning vad jag har gjort dom senaste dagarna.

I måndags gick typ hela min dag åt att funderar hur jag skulle lägga upp tiden med att träffa dom folk som jag lovat att träffa, samt göra dom ärenden som skulle göras. Men som tur så lyckades jag få ihop schemat rätt så bra.Dock, gick det inte att träffa alla som jag skulle ha träffat! Vi blev lite försenad hemma hos louise och Jimmie! :)
Klockan 8 sa jag till jossan att jag skulle vara klar hos louise & jimmie men vi åkte hem vid 11.00! ;)

Sen igår så minns jag inte alls vad jag gjorde.!? Men jag hade fullt upp hela dagen iaf.. Sen på slutet utav kvällen åkte vi till kusinerna(en del utav dom) Och efter kusinerna  skulle jag bege mig  till Jossan och Julia för att kika på DH. Men fick inte tillgång till nån bil, och jag orkade inte gå i denna kyla!  Så jag stod över DH hemma hos jossie.. 

Idag har hela dagen tillbringas med min kära mor Veronica! Vi har satt upp våran efterlängtade julgran och även slagit in lite klappar! Sen har vi varit ute och åkte lite. Och för en stund sen så tittade vi på bonde! Grymt bra det är!
Och nu ska jag bara fixa lite med mina slantar på internet och så fort det är klart ska jag ta mig till josefin för att hälsa på
henne :)

Bjuder på lite bilder från dagarna som varit.



Kusinbarnet som är på G



Såna här godheter bjöd louise på :) MUMS!


Sen tänker jag bjuda på våran julstämmning som vi har här hemma nu :)
Så som sagt, så här ser det ut hemma hos mig och min familj :)
SÅ JULIGT! :)




















Sen idag så såg typ hela dagen ut  så här :)
En liten tomteverkstad




Sånt här roligt min fick mamma när hon såg mig i tomtemasken! (haha)

Så här såg jag ut med tomtemasken på! Jag med dagens outfit! (haha)





Ha en trevlig kväll alla.  Och tack för alla kommentarer förresten! :)

Kram, Madeleine♥


Nya bilder som jag har mixat till lite

Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder som jag har mixat i photoshop :) Elin,lite sånt här kan jag lära dig. Även lite annat smått och gott.








/ Madeleine♥

Hjälp!

Nu måste ni hjälpa mig. Kommentare vilken foto som jag ska förstora på Christoffer! (juklapp)Jag vet att det är många läsare. Så var så snäll och hjälp mig nu! Var inte feg, kommentera! Jag behöver eran hjälp snarast, jag har jätte beslutångenst! Ska ner till stan på eftermiddagen. Så snälla kom igen och kommentera vilken bild jag ska förstora.
:)

Bild 1

Bild 2


Bild 3

bild 4

bild 5

bild 6



bild 7




Bild 8



Lämna en liten kommentar nu!

Ännu mera snö!

Vilken sovmorgon jag lyckades få idag. till hela klockan halv 1. Men det måste bero på att kroppen min  har kommit efter sen helgen, en hård helg och lite sovande. :)

Idag ska jag börja dagen med att städa bastun med pappsen. Sen när vi gjort det så ska vi upp på vinden med allt skit från abstun. Sen när vi ändå är på vindern så ska vi ta ner min efterlängtade Snowboard! För nu jäklar snöar det inte lite ute. Nu är det dags för snowboard åkning. Det ska bli så himla kul eftersom att jag ska lära min älskade sötnos till kusin Hanna Balazi att åka. Och hon ska bli bäst! Sen ska vi tillbringa denna vintertid tillsammans i alla fjäll ;) Hon och jag ska bli grym på att åka och att hoppa ;) Men en sak i taget!

Nu ska jag röra på mig.

Hittade lite  fyndskor på nätet.  Hehe. 249:- och 198:- inte tokiga priser det!



Kväll

Nu ska jag inte skriva så himla mycket, för jag tror att jag behöver gå och lägga i tid ikväll. I morgon är det en helt ny vecka i mitt liv. Ska försöka dra mig ner på stan för att kika på lite klappar. Sen tror jag att jag ska städa lite. Kanske städa bastun här hemma så att jag och brudarna kan basta framöver här :)  

Nu ska jag gå och däcka i sängen! Natti natti gott folk!  //




Tok internet!

Internet pajar till och från hela tiden. Jag blir tokig! 

/ M
 


färjan!




När man ligger bakis i sängen så kan det faktiskt vara riktigt   upppiggande med lite parodi ;)

Söndag

Hejsan.

Igår blev det partaj. Och kvällen var helt Ok. :)
Vi började med en förfest hos maysan. Liten blandade folk var det där, killar och tjejer. För en gåns skull så var det en fest man var på, en riktig fest kändes det som :) 

Efter att ha varit hos maysan så begav vi oss med taxi in till stadt.. Väl där inne så bjöd jag jossie på dricka och tackade nej till mig själv :) Tycker det var jäkligt bra gjort eftersom att jag inte alls behövde något mer. Jag var så onykter ändå ;) Efter att ha snurrat  runt inne på stadt hela kvällen  med jossie så tyckte vi att det var dags för en pizza! Så då drog vi till zapata och där beställde jag en pizza som vi delade på :) Sen efter det så drog jossie hem med Amil, och jag åkte bil med Jimmy och  en stund, sen åkte jag hem.



// Madeleine♥

Party

Nu sitter jag här, halvt naken, funderar på vad jag ska ha på mig!? Egentligen så ska jag inte bry mig så mycket, det är ju hudik! ;) (Haha) Men ändå, kul att känna sig lite fin ibland. Åh nu fick jag sms, måste titta.

Tillbaka, nå kanske man ska börja med ett glas vin tro? Nje förresten, jag klär på mig snabbt och fixar till mig och sen drar till mays och dricker. Blir bättre det!

Nu ska jg skynda mig. Ha en trevlig kväll alla.



God morgon

Hejsan.

Idag vaknade jag i hyfsad tid. Natten min har varit inte alls så bra. Har varit på väg att spy några gånger.. Förstår inte varför. Men det går ju magsjuka nu ioförsig..  Men känner mig bättre nu så vi får hoppas att det inte kommer tillbaka..

Nu måste jag skynda mig! För snart ska  jag mamma och Hanna dra oss iväg för att fixa lite grejer. Senare är det stan som gäller. Och senare efter det så blir det hemfärd för att fixa lite små saker :) Så ska inte skriva så mycket mer.. 

Ha en trevlig dag.

Kram , Madeleine♥

 

Hejsan

Nu ligger jag i sängen och känner mig helt jäkla slut. Efter en dag på stan så blir man så trött. Sen att det var rätt så mycket folk på stan med gör att man blir trött. Känns som om jag skulle kunna somna här och nu! Men det ska jag inte. För om ca en timme så kommer sötnosarna Jossie & Mays hit! :) Och då ska vi ha det mysigt och skojigt. Så det är bara att hålla upp ögonen. :)

Undra vem som åker ut ur idol ikväll då? Hmm, johan åkte sist, blir det alice ikväll då tro? Jag tror nästan det.  Kevin åker iaf inte ut! Garanterat att han inte gör ;) Men nån utav dom andra två.. Spännande!

Nu ska jag rycka upp mig lite. :)

Pusss, Madeleine



Här kommer lite bilder på det jag köpte i sundsvall :)

Mina favvo klackisar! Älskar dom!






Sen kommer ett par skor som inte är min stil! Men köpte dom för att dom var jätte billig och att mamma tycker dom var super snygg..




Sen köpte jag en väska.









Slut!

Till dig anonym!

Du måste ha ett tråkigt liv! Som hakar upp dig på såna små saker...Naturligtvis så vet jag väl att "mormor" sitter ihop! Men när man skriver blogg varje dag, så rättar man oftast aldrig vad man skrivit för något. Iaf inte jag. Så det är klart att när man skriver snabbt så kan det självklart bli fel. Men det tycker jag att mina läsare borde förstå. Annars kan man sluta läsa min blogg!  Om man nu hakar upp sig på såna små grejer så är det ganska naturligt att du kan slutat läsa min blogg!


Stå för vem du är nästa gång du kommenterar något dåligt! Om du  nu növändigtvis måste läsa min blogg.

Förresten, din lilla sopa själv, jag raderade din kommentar!

Tråkigt när vissa folk håller på så här tycker jag! Vissa, verkar inte ha något liv alls!



Hoppas alla andra trogna läsare har haft en bra dag. Och nästa gång jag får kommentarer så hoppas jag att det är snälla :) För dom värmer verkligen!

Puss, Madeleine♥

En het sol och en varm och härlig strand!




Precis nu när snön har börjar komma så gnäller man självklart att det är kallt, tokig som man är ;) Och för stunden så vill jag till vämen! Ingt som skulle sitta fel direkt.  Ska ta och snacka lite med morsan nu för att se vad hon säger om en utlandsresa framöver här :)

Ha en trevlig dag. 

Puss, Madeleine ♥ 

Bode söker fru - parodi




Haha, har tittat på den här tre gånger i rad. Och jag skrattar lika mycket varje gång. :D  Titta på den!

Snö

Vad det snöar ute idag. Nu jäklar, snart blir det snowboard åkning. :) Kul.  Men först får vi väl se hur länge den här snön håller sig :) ¨

Idag ska jag försöka skynda mig en aning. Måste in i duschen för jag känner mig som en skitgris.. sen efter duschen så ska jag  klä på mig samt fika, sen sticka iväg till öster för att snacka lite med Nea sen vidare till cissi för att ge henne clips. Sen efter jag gjort allt det så ska jag bara hem och fixa mig in i det sista sen dra iväg till sundvsvall. :)

Så rappakaja nu Madeleine!

Ha en bra dag.


Så här ser det ut  just nu, en massa snö på gården.




Min efterlängtade klänning


Nu har jag precis kommit hem från att ha varit hos mormor typ hela dagen :) Jag har även hunnit med stan för att hämta ut en julklapp till bror samt hämta min fransklänning. Och jag är välsigt besviken på klänningen! När jag provade den i en annan färg än beige i xs så satt den perfekt. Och då tycker man ju att den ska sitta bra i beige också! Men den är för stor, det kan inte vara xs, den måste vara felmärkt, eller fel sydd. Fan! Jag som har längtat efter den här klänningen så länge.. Men i morgon ska jag till sundsvall och då hoppas jag att den finns där. Ringde dit och hörde idag och dom sa att den kanske skulle  få in den imorgon :) Så jag får hålla tummarna på det :)  Hopppa! Annars får jag väl ha kvar den här och sy in den.. Men det skulle vara tragiskt.





Julkalendern!

Japp, jag bara måsta ta mig en titt på vad det är för julkalender iår. Så jag tittade på första avsnittet. Men vad fan, det säger jag! Vad är detta!? Dom kan ju inte göra en rikig julkalender nu för tiden? Vilka är det som gör dom!? Den här julkalendern var det sämsta som jag nånsin sett! Och det var så mycket teater och så barnslig.. Visst, en julkalender är främst gjord till barn, men den här julkalendern var endast gjord till typ 5 åriga barn!!! Och jag tycker att julkalendrar ska vara till lite blandade åldrar. För det är ändå en tradition som man har haft sen en lång tid tillbaka. Och som tex förr. Då sunes jul var. Hela familjen kunde ju titta på det! Till och med föräldrarna liksom.  Sunes jul var ju skit bra. Inge teater snack inge tönteri. Utan en helt enkel en famil som spelar så som vi har den i vardagen. Syns liksom  att det inte är tillgjort. Lika som Mysteriet på greveholm,  hur bra var inte det!!!?  Pelle svanslös var också skit bra. Jag förstår inte varför man inte gör såna  julkalendrar nu för tiden, ist gör dom nå skit julkalendrar! TIll och med jag skulle kunna göra en  bra julkalender! Jag, josefin och caroline diskutera det för att tag sen. Vi tre skulle kunna göra en så mycket bättre julkalender än vad det har gjorts dom senaste åren!  Inte för att jag har följt alla julkalenderar dom senaste åren.. Men man har ju sett på reklam på tv och sen har man väl råkat sett något avsnitt med små kusinerna.  

Nej, det måste bli någon ändring! Gör något. Annars kommer jag och polarna ;) (hehe)

Här kommer tre av dom bästa julkalendrarna genom tiderna, tycker jag! 
  


  

  

DH

Dags att göra sig iordning för en promenad till kvantum, för jag ska nämligen träffa  flickorna Maya och Josefin där :) Vi ska  titta på Desperate housewives här hemma :) vilket ska bli så mysigt. Till det tänkte vi käka nåt gott! Kan bli godis, eller inte. Har ingen aning. Det får vi se när vi kommer till ica. Undra om jag ska ta bilen eller gå en promenad dit.. Vad orkar jag? Jag har ju nyss vart på en lång promenad ioförsig.. Hm, hur ska jag göra jag!? Aja, vi får se vad jag hinner. 

Nu ska jag klä på mig lite.  Ha en trevlig kväll. :)


Vinter nytt

Hehe, jäklar nu har jag kommit hem med en hög kläder igen. Men såklart så är det inga dyra plagg som jag köper. Utan jag fyndar billiga plagg ;) Lika bra det eftersom att man byter rätt så ofta :)  Men som tur så är man inte ensam om att vara en liten shoppingholic ;) För jag har  massa kompisar som är lika dan, så man kan ju trösta sig med det ;)
Men  jag är en tjej som älskar mode och har ett brinnade intresse för kläder, så folk ska inte klaga! Kläder är min hobby och jag gör vad jag vill med mina pengar, så de så :)
Slänger in lite bilder på lite färska plagg.

Här har vi allt. 1. blå klänning (kan tro att det är ett nattlinne, men det är det inte) 2. Svart klänning med spets.3. hög grå kjol 4.svart klänning.(dock ska man väl ha svart bh under ;) 4 samma klänning bakifrån 5.svart tubklänning. 6. kofta :)
     ( Klicka för att förstora)
 

Rätt så mycket mörkt dock. Men man ska heller inte ha ljusa kläder på vintern. :)

Tisdag

Äntligen, nu har min lön kommit in på kotot. Det tog sin lilla tid. ;) Egentligen så var det bara bra att den vara lite seg :) Då snålade man lite mer ist. Så jag tjänade på det i längden. :) 

Idag ska jag och mamma fortsätta med köket. För nu måstes det målas. Snart kommer våra nymålade skåpluckor hem och då ska allt vara fixat! Så det är bara att sätta fart och inte slöa. Nu ska jag inte skriva så mycket mer. Läre hoppa in i duschen och sen käka lite frulle, och kanske hjälpa mamma och städa lite innan vi fixar köket. 

Förresten, inatt så drömde jag att jag, mamma och josefin åkte rymdfarkost..
Alla hade en varsin, mamma
 åkte först och sen josefin och sist jag.. Jag vet inte vart vi skulle!? men iväg kom vi alla tre. ;)

Ha en bra dag alla.  


Vi i våra rymdfarkostar ;)






// Madeleine♥

Andrew Johnston!




Hur tusan kan den här grymma rösten komma ut ur han? Alltså vilken talang. Lyssna och njut!

Bilder från helgen

Var nyss in på jossis blogg och fär hittade jag lite bilder sen helgen som jag slänger in i det här inlägget.



Jag och Josefin <3



Thilda :)

:)



:)


Mays & jossie




Gruppbild





// Maddie

Bonde söker fru

När jag gick upp ur sängen och ut ur mitt rum så gick jag direkt för att kolla efter mamma. Och jag hittade henne i datarummet där hon sitter och titta på bonde söker fru klipp. Hon bara flinar och rodnar en aning. Hon sa att hon har tittat på klippet: Willes kärleksförklaring 7 gånger på raken. Och då måsta ju jag titta på den en gång med.  Och jag tycker det är så hiiiiimlans gulligt :) Så jag lägger ut en länk på bloggen så får ni titta med :)


Willes kärleksförklaring

 http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.737453  

1 December

Oj oj, nu är det första december. Redan, shit så tiden springer iväg. Nästa månad är det ett helt nytt år. I morse vaknade jag klockan halv 9. Men det betydde inte att jag gick upp då. Utan jag latade mig med att titta på andra avenyn i sängen. :) Alla tre avsnitten med.  Men nu har jag tittat klart :)

Idag  har jag väldigt mycket att göra.  får ta och göra en lite lista.



 

  • Kolla om jag har fått in min lön.       CHECK
  • dusch samt städa rummet.          CHECK
  • Handla åt mormor (behövdes inte)
  • hälsa på mormor (blev aldrig av)
  • ner på stan för att hämta ut lite grejer. CHECK 
  • Kolla på julklappar. (Skit, hann inte idag)
  • handla färg med mamma.      CHECK
  • måla lite i köket med mamma. ( Vi slipa  en del av köket) Så lite CHECK
  • hämta bror (han var hemma hela tiden)
  • fixa julklapp med bror  ( Hann inte)
  •  baka? ( Blev inte av)

Den här är vad jag ska göra idag. Har säkert hlömt något. Men det märks väl senare idag ;)

Ha en trevlig dag. // Madde


Idag bjuder på en liten rolig bild ;)


RSS 2.0