Ny design till Hanna!

Söta Hanna har fått sig en ny design utav mig!Designen passar henne perfekt! Rosa och söt precis som hon/ / Madde

 

Klicka här för att se hela desigen. =)


Ny outfit!







Nu har jag en riktig  ny skön outfit. Den består av.

En rosa sjal, en stickad vit kofta som ägs av min MORMOR :D (Jag tänker låna den! )
Sen ett par enkla svart strumpbyxor.

Tänkte bara skriva det! Hej.

Nytt och partaj..

Hej hopp.
Ännu en dag som man är seg. Jag som vanligt partaja i helgen. Ovanligt eller hur!? 
Det blev en tvådagars till och med! Men herregud, sista helgen i augusti. Sista riktiga partajet sen återgår man till det lilla nyktra! Kanske bara party 2 gånger i månaden ist för x flera gånger.  =) 

Idag ska jag malin C och enström ta en amandas pizza. Det var iaf det vi sa igår när vi promenerade hem, men en pizza skulle ju inte sitta helt fel såklart.. Ska även ringa Jossie och höra om hon ska med  sen :)

Just nu, blire, vad? vettefan. Shaaaoo!
 
Pics!
Min nya höst tröja som är så skön och har blivit en ny favorit i garderoben.



Snyggaste uggsen som jossie hittade som jag köpte ;)
Men tror hon lade undan ett par med :)  Sköna att ha till hösten / vintern.
149 spänn !


Det var allt.

Vad ska jag slänga in för nått?



En låt får det bli..

Höst snyggt!


Over knee boot. Börjar bli sjukt innen. Egentligen vill jag ha dessa stövlar som är här på bilden ist för dom som jag har hemma. Dom här är lite tajtare och kanske till och med lite snyggare. Men priset skilljer säg rätt mycket och då behåller jag hellre mina och  köper jag hellre ett par till skor för samma pris som dom här :) 





Sen skulle jag ha behövt nå snygga boots till hösten här. Men det får vänta tills jag kommer till sthlm. :)



Och den här myströjan åker jag nog ner och köper idag med :)

PW

Nu har jag tagit mig en  powerwalk. Och det var jobbigt men samtidigt skönt :) Känns att man är helt otränad efter sommarpausen :P  

Ikväll, ska jag och mamma ha en liten myskväll med lite mackor och någon bra film :) Känns som att jag vill vara med henne in i det sista eftersom att jag kanske drar iväg nån annan stans i höst här.  Man kan ju inte ruttna bort här i hudik länge till ;D Även fast än hudik är en mysig stad så måste jag ju nån gång  våga ta det där större steget  och flytta  :)

 Nej,Nu ska jag itne skriva mera..  film var det ;) Ha en fin kväll!

Svettmadde hemma från en PW . Glad men trött ;)
Världelös cam.. Läre inskaffa mig en ny!




Jysk!!

Nu ska jag dra på Jysk med min morsan. Bye.

En lång ikväll


Jajamen, igår blev det mys med Jossan och maysan. Vi pratade en massa, skrattade en massa som alltid.  Älskade Maysan drar ju tillbaka till stockholm på onsdag så det fick bli en sista träff med henne :(  Men som tur är så är det inte så lång tid kvar  tills vi åker och träffar henne igen. Som det ser ut så blir det i början av september till och med  som vi åker och hälsar på henne i Stockholm :)

I natt så sov Jossiekossi här. Man fick lite ben öppslängda på en hit och dit, men inte gjorde det nåt! :) Jag är ju likadan. ;) Nu ska jag och jossan fixa till oss lite, sen blir det stan för att köpa värmespray till mig. Så ha en trevlig dag gott folk!

// Madeleine



Maysan, Jossan och jag..

En trött människa!

Jag somnade vid 9 igår.. och vaknade idag vid 10. Tänka sig hur trött man kan vara.. Men efter en tvådagars i helgen så blir man väl helt utslagen! Idag ser  det ut att bli fint väder.. Jag ska alldeles strax skjutsa brosan till gymnasiet..  Känner nästan lite avensjuka, jag saknar skolan lite faktiskt!  Eller rätt mycket egentligen. Men plugg ska det få bli framöver, men inte ännu. 

Annars är allt bra i mitt liv. Nu måste jag skynda mig. 

Bilder!'

Lördagens partaj

 :) Cissi,Annie och stina:)



Söndag, bakis och sol! Jag i saltvik.


Sen kom louise och Jasse på besök


Jasse har världens längsta ögonfranssar. Är så avis på dom :)
Tänk när hon ska måla mascara på dom där.. :D Fast det kommer
hon ju inte ens att behöva göra =)


jag bada fast det var kallt. Men det var skönt att svalka av sig när man var
seg sen gårdagen.





Pressa pressa! Sista brunfärgen ska sitta på plats!

Haha, ibland kan min bror få till det en aning..

Igår skulle mamma ska åka och hämta bror på hans fotbollsträning. Men hon var oerhört seg eftersom att hon stod och prata med grannarna en längre tid. Stoffe tjatar att hon skulle komma.. Men hon fortsätter snacka på.  Till slut får hon ett sms av bror. 

" Jag hänger mig i trädet, jag orkar inte vänta mer. De var kul att ha dig som mamma. Hej då!"

Jag och morsan höll på att skratta ihäl oss. Ibland kan brosan ha humor trots att han är otolig..





Nytt och snyggt inför hösten.

Slänger ut lite nytt som jag köpte hem ifrån sundvallstrippen och sthlmstrippen :)
2 väskor :) Man kan aldrig ha för många :P





Korsett


Rosa sjal





Skyhöga stövlar! 





Dock ska man inte ha  nattlinne till dom som jag har här på bilden ovan..  :P
Dom är så himla snygga och man kan även vika ner dom lite som jag har gjort på bilden ovan, så dom blir lite kortare :)
Men andra sidan,  ska  det vara höga stövar i höst  så ska det vara regält! (haha)
Men är dom inte snygg så säg!

 Time to eat something! Blodpuddin och bacon och lingonsylt får det bli :)  // Madeleine

Onsdag

Nu ska jag iväg till frida P och ha lite skoj med henne och co en onsdag kväll :)

Min kvälls outfit fick se ut såhär..  Enkel och snygg


Skjorta- lindex
väska-zara
leggings- gina tricot



Lek med kusins cam.

Nu är jag på besök hos kusinerna. Här får man ompyssling utav hår och en massa skön massage och kliningar.. Jaa allt lyxit man kan tänka sig :) Tur att man har små kusiner som gör mycket för en ;)


Glad och tänderna ser ovanligt vita ut ;)

Raklam för en bra  läppglans, Loreal om jag inte minns fel ;)


Lill cillan är så liten så hon syns inte bakom min rygg.. Men här kliar hon
mig iaf.  ( super skönt vill jag lova)  :D




// Madde

Resultat !

Så här blev hårfärgen. Dock, kommer jag aldrig att få den hårfärg  som jag vill ha, det där jätte guldiga.. Det är väl bara för att jag har tappat så mycket av mina pigment efter att ha använt silvershampoo... ( Idiotiskt  att dom inte går ut med att man tappar pigment när man  använder silvershampoo, utan det f¨år man reda på efteråt.)  Men gjort är gjort!

Min nuvarande hårfärg ser rätt bra ut nu, men det finns lite grå toner som är kvar i håret (se längderna).. Vet inte rikigt hur jag ska få bort dom.. Men ska luska lite på det!


Kolla in håret mitt!!!. Det är vuxit som bara atttan! (helt otroligt)
Nu är det även dags för ett klippning! Det får min mor göra idag! :)


Nu ska jag dona lite. Puss & kram

Ett nytt försök.

Nu ska jag för ca 1000 gången försöka färga min utväxt.. jag ska  göra ett litet  hemmaverk igen.. Vet inte hur detta ska gå. Alla andra gånger har det ju gått åt pipan.. Och det har slutat hos frissan och då har slutsumman legat på 1000 lappen.. Men Fan inte denna gång ska det bli så! Jag ska klara det här.

Jag håller tummarna på att detta ska bli bra nu! (haha)

// Maddepadde


Vill ha!


Kan nån köpa dessa två skönheter till mig.. Dom skulle sitta perfekt på min fossingar! :D


Mina fina klackskor!





Jag kom hem ifrån sthlms trippen med ett par snygga klackskor. Ett par som jag hade tittat på för flera månader sen i sundsvall .. Men köpte dom inte bara för att jag redan hade shoppat tillräckligt. Och nu när jag väl var i sthlm så hittar jag dom  (den sista 38 i hela sthlm) Jag blir överlycklig och köper dom. Väl hemma så provar jag dom till en massa snygg!. Jag ställer dom på golvet  framför en stor spegel, och där står dom. Jag. maya, jossan och carro festar inne på mitt rum på lördag kvällen. Jag ser dom fortfarade stå på golvet vid 10 tiden snyggt och pryligt . Ca halv 11 åker vi ner till stan för att gå på krogen! OBS, jag har inte dom nya klickisarna på mig, utan ett par gamla.. När jag kommer hem ifrån krogen så går jag in på toa borstar tänderna och går  sedan och lägger mig. När jag vaknar  bäddar jag sängen och tittar mig runt i rummet så ser jag endast EN KLACKSKO!(av nya) Panik panik! (söndag)  Hela söndagen och hela denna förmiddag har gått till att leta den där klackskon.. Men den finns absolut inte! VI  har leta igenom hela huset, i lådor, skåp, i varje litet hörn.. Vi har även letat  UTE PÅ GÅRDEN, under altanen, i buskar...  men skon finns inte!!!?? Ingen i familjen vet vart den kan ha tagit vägen. Det är ju ingen som har rört den. Inte carro maya eller jossan heller.. jag har ringt och förhört dom!  har även pratat med jossan och hennes kofta som hon hade här med på lördagen finns inte heller kvar.. Den är även helt spårlöst förvunnen!  Så hennes kofta och min ENA klacksko. 

Hur fan kan detta har gått till? Jag vet att jossan kom hit med hennes långkofta, men hon kom inte härifrån med den.. Jag vet att mina klackoskor stog på rummet innan vi åkte ner. Men fanns inte när jag vaknade upp..  Dom enda som var kvar i huset efter att vi hade farit iväg var mamma & pappa.. . Och dom fattar ingenting hur dessa saker kan ha försvunnit. 


Panik! 

When Love Takes Over



Partaj ikväll :) Passade låt!

Det lukar höst!

Ush, det lukar verkligen höst ute, Jag får PANIK. Varför kan inte sommaren vara hela augusti. Det är det ju, men ändå inte riktig sommar. Det är ju tame tusan kallt i lufter fast solen skiner lite..  Nej, jag får panik. Det går inte ens att bada i poolen våran nu.. För det är nämligen kallt i vattnet.. fruktansvärt.  Och vart ska  jag ta vägen till hösten ?? Hjälp panik.

Förresten så ska jag ta och slänga in lite nytt som jag har köpt i stockholm.  Har ju tamefan anpassat mig till vädret (höst vädret) Halsduk mm... (ush) Tänkte jag skulle slänga ut lite bilder på shoppingen. Värdelöst att man har köpt höst saker.. Jag vill grina!

Nu är det dags för en dusch sen lägger jag in bilderna. Puss puss // Madeleine





Slänger ut en bild på mig i skratt huset på grönan ;)

Spontan utgång..

Efter sundsvalls trippen igår så kom vi hem senare än beräknat.. Nämligen kvart över  9.. Och jag som skulle vara med brudarna och ha det trevligt med dom! Så  jag låg efter... Det var bara  att slängde jag mig i duschen och hoppade i nå kläder och drag iväg till brudarna  för att  hinna umgås lite med dom.  Tog även med min 3 liters tetran (haha) Vid halv 12 så  bestämde vi oss för att ta oss ner på bockarna. Men jäklar, vi hade det trevligt. Jag som inte gillar bockarna (en pubb)speciellt mycket. Men det var trevligt :D Så tack brdar för kvällen!

Idag eller nu snart så ska jag  mamma & pappa åka till sthlm för att umgås lite där.. :) Vi ska bo på hotell och gå på grönan och träffa kusinerna som redan är där :) Ska blir så mysigt! OCH oj så så längtar till hotell frullen! (Mums)  Sen såklart så ska jag passa på att träffa lite kompisar! :)

Nej, nu får jag inte skriva mera. Vi är redan försenad..  Bjuder på lite bilder på mig när jag packar och tokar mig ;)


// Madeleine


Frulle time!

Kaffe och gomacka till frulle.. kan det blir bättre?!  


Dagens outfit!

Nu drar jag till sundsvall  med dessa sköna kläder på :)





Linne, Kappahl
Byxa, Hollywood




Tisdag

Nu har skit vädret kommit tillbaka.. otroligt tråkit.. Men det är bara att fortsätta leva på.  Idag ska jag ta mig ner på stan med mamma en sväng. Tänkte jag skulle köpa nå enkla svarta braller om jag hittar det. Sen ett snyggt linne skulle inte sitta helt fel. Senare idag ska jag ta och umgås lite med bruttorna, eller jag ska ringa dom och se vad dom har att säga om dagen.  Senare mot kvällen blir det iaf mys. Så denna dag kan bli rätt bra även fast det är urdåligt väder.. Har inte mycket mera att skriva känner jag!

Så tack för mig lever pastej!


Kommer man att få uppleva fint väder och bad på starnden igen tro..?

Är man nå grym?




En Kille som kan sjunga som en tjej, och självklart som en kille ;) Grymt!

Stugan!

idag ska jag  & familjen åka till stugan :) (dock, inte pappa) Det ska bli så himla skönt att få komma iväg lite, en liten semester känns det nästan som. Dock, bara över dagen. På lördag blir det sundsvall med brudarna. Ska blir kul att prova på sundsvalls uteliv! Vi hade det ju kul sist vi var där :) Dock, hann vi inte med krogarna fullt ut.. Men denna gång så ska det bli krogrunda!

Nu ska jag fara iväg och hämta min bror i Iggesund.. Sur väg att åka, så himla drygt med andra ord. Men allt för den lilla skiten! See ya / M

Bjuder på en härlig sommarbild

Tidsfördrift..

Lovar du att vara ärlig?
Ja
Du heter:
Madeleine
Smeknamn: 
Madde, Maddie.
Låt som när du är ledsen sörjer till?
tears in heaven.
Beroende av: Mjölk!.
Vad får du oftast komplimanger för?:
det håller jag för mig mig själv :)
Vad säger du för att imponera på någon?:
igen aning?
Hur imponerar man på dig?:
Att alltid vara trevlig & glad, vart man än är!
 Brukar du skratta för dig själv?:
Haha, ofta!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Nu ska vi försöka få upp lite firre dom här dagarna. Har du tur så så kanske du får smaka ;) Hör av mig när jag kommer hem så pratar vi mera. Puss
Var bor du?: Hudiksvall
Trivs du där?: 
Ibland ;) 
Äger du några converse:
ja
Sprit, cider, vin eller öl:
vin!
Brukar du bli för full:
Ha ha, aldrig?
Vad har du för mobil operatör:
halebop
Är du allergisk mot något:
jaa
Har du haft sex idag:
Nope
Hur svarar du i mobilen:
yaaa hallå jaa
Vem ringde du senast?:
mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Dom har inte ringt, men vi väntar tills vi kommer hem.
Antal timmar sömn inatt:
9,5 h..
Sov du ensam:
Japp.
Brukar du komma i tid:
För det mesta, ja.
När mår du bra:
När jag är omgiven utav vänner och familjen
När blev du fotad senast:
Igår
Hur känner du dig nu:
pigg & glad 
Vanligaste färg på dina kläder:
vit
Vad tycker du om fötter:
fula?
Vad saknar du:
morfar!
Hade du en bra kväll igår:
Ja, det hade jag:)
Favorit dryck på morgonen:
Tee, eller färskpressad juice.
Rakar du benen:
Jaa
När brukar du oftast gå och lägga dig:
Oftast runt 23-24.
Är du blyg?:
nje
Sysslar du med någon idrott:
Neej..
Vill du hellre ha mail än brev:
Det spelar inte så stor roll tycker jag.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja, faktiskt..
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
de ni ;)
Är du nöjd med ditt liv: 
jaa, jag kan inte få det bättre..
Är du bortskämd: 
nej
Vad gör du i morgon: 
solar kanske
Vad är det värsta du vet?:
Döden.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: 
olika, beror på årstiden
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?:
Jessica Alba!
Vad längtar du till?:
väldigt mycket, vart ska jag börja? ;)
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
men självklart!
Vad använder du för shampoo?:
olika
Vad är det finaste du fått?:
 En underbar Familj & världens bästa vänner kanske?
En speciell dag du minns:
Har många bra minnen, svårt att välja.
Hur gammal är du:
20
Tycker du om någon just nu:
kanske?
Du samlar på:
Inget speciellt faktiskt.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: 
mamma
Gillar du golf: 
vettefan
Vilken tid gick du upp idag:
10
Har du sovit i din egna säng inatt:
Ja.
Har du strumpor på dig nu:
nej.
Är det okej att gråta:
Ja, det är väl självklart!
När grät du senast: 
?.
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Resa runt
Bär du glasögon eller linser:
Nope.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: 
nej nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon:
olika beror på
Har du piercing:
två i varje öra.
Vill du gifta dig:
Ja! :)
Vill du ha barn:
Jaa!
Solar du ofta: 
På sommaren, så ofta jag hinner. 
Är du bra på att laga mat:
jadå =)
Är du flygrädd:
nej
Hur vig är du:
inte så värst.
Är du musikalisk?:
noop
Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten!
Vilken är din favoritglass:
twister
Tror du på ett liv efter döden:
Vet inte faktiskt. Tror ej de
Tycker du om sushi:
skulle inte tro de
Vad äter du helst när du ser på film:
Chips
Bor dina föräldrar tillsammans:
Japp.
Har du tandläkarskräck:
nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: 
morgon.
Vilken ögonfärg har du:
melerade.
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Usch ja
Biter du på naglarna:
nje inte ofta
Röker du:
nope
Hur ofta tränar/motionerar du:
just nu, inte mycket..
Senaste låt du hörde: Broder Daniel - Underground

Klar! Nu blir det stranden med min underbara morsa!




Ny design!


Jag är ju hopplös. Mitt nya intresse, designa bloggar :P  Jag blir ju aldrig nöjd med min design.. Ändring lite hit och dit hela tiden.. men det är så kul att hålla på, så varför inte :)

Den blev lite bättre nu tror jag.


Nuvarande design




Förra designen

Stugan!

Detta inlägg får ta och bli kort. Idag har jag tillbringat min lediga tid i stugan med Hanna, emma, bror och marcus :)
Förresten, tack brudar för gårdagens utgång, det var super!!
 
Det var allt jag hade att skriva. Sov sött! / M♥

Pics!







10 cm..

Viste ni att en rumpa ramlar ner ca 10 cm på hela ens livtid... Den blir altså mera hängig och såklart slappare. Men så såg jag att det fanns en slags  "trosa" Som man kan saffa sig när man blir äldre om den då är alldelses för slapp! (haha)


Stranden, sol & bad. Hosta.. och nattdopp!

Mina lugor är som gått punkterade! Hostan tar kol på mig! Lägger bara till det innan jag skriver om dagen! (astma fan)

Idag  började vi dagen med en tripp på stranden. Familjen + elin min barndomskompis. Det var så länge sedan jag träffade henne så det var på tiden att göra det idag!  Efter stranden blev det en tripp på stan :) Där träffade jag kusin linnea så passade på att umgås med henne lite ;) Efter det var det en efterlängtad maträtt som väntade där hemma! Till och med pappa som lagat den (det enda han kan göra typ, haha) Blodpudding med bacon och lingonsylt, MUSM. Love it! Dreglar så fort jag tänker på det. När kvällen närmar sig så drar jag elin, mamma och hanna till skutan. Där tar vi oss en fika och myser i det fina kvällsvädret. När klockan börjar närma sig nio så tar vi en promenix till hamnen och där ser vi av våran förvåning en SÄL! Vad tusan gkorde den där? Jag tror jag aldrig sett en säl i Hudiksvall.. :D Kul var det, den såg ut som en gammal gubbe...  Men söt ändå. När vi är klar där så ska vi skjuts hem hannis men vi får då för oss att åka en sväng på maln först för att kolla om det är nå folk där.. När vi väl är där så blir jag helt plötsligt hemsk sugen på att bada... Vafan, varför inte liksom? Jag och hanna bangade inte för fem öre. Kläderna av och trosor på så gick vi ut i det varma vattnet och badade som små fiskar! :D  Är det fint hela veckan ut så ska jag varje kväll ta mig ett kvällsdopp. Det går ju inte att förklara med ord hur skönt det är! Man får sån sommarkänsla!

Oj tusan, nu är klockan halv två,  john blund tjatar lite för mkt nu. Dags att sova! 

 



pappsen & lisse



Mackan, emma, stoffe, hanna & cillan



Kussen & jag nattdopp på maln!

Höst?

Är det verkligen så att hösten är på väg hit? Stämmer det med andra ord? egentligen inte! Men nu börjar jag ge upp somamren. Vilket skit väder vi har alltså. Vi fick endast två veckor sol i juni och april var super, men resten, inte en riktig sol alls!  Ge mig sol innan jag avlider!


Minnen från dom varma dagarna!


 






RSS 2.0