Sol!




låt


Tisdag..

Vilket skit väder vi fått.. Men såna här dagar kan ioförsig behövas!  För idag ska jag nämligen gå en lång promenad i med cillan :) Ska bli riktigt trevligt! Längtar! Sen efter det så hade jag tänkt att stryka lite sommarkläder här hemma som jag precis har tvättat upp. Slängde på en massa skölmedel så nu luktar dom skit gott! Morsan gär ju alltid tvärt om, tar liksom för lite så dom inte lukar gott.. Så nu baksom hennes rygg är jag där och häver i extra mycket! Har till och med erbjudigt henne att jag kan tvättta kläderna oftare! Haha.


Nej nu ska jag skicka ett mess till min vän cillan!

Cillan



// Madeleine

Helgen i sin helhet!

Jajamen, nu är det ännu en ny vecka i mitt liv som är här. Min helg har varit skit bra! Dock, har jag varit så himla trött bara. I fredags stack jag Ännie, mamma och pappa till sundsvall. Vi tog mamma på en liten överaskningstur. Mamma och pappa firade nämligen 20 år som gifta och mamma hade glömt  det. Så pappa ville då överraska henne. Så vi slängde in henne i ducshen och sen klädde jag på henne lite najsiga kläder och sminkade henne en aning. Hon fattade ingentingl! Sen drog vi in oss i bilen för att hämta ännie. Sen kort därpå så somnade mamma och vaknade upp i sundsvall. Hon fattade som sagt inget.. Det första vi gjort var att åka in på birsta city. Där shoppade vi loss, eller min morsa gjorde det, pappsen bjöd :) 20 år som gifta klart han bjuder;) Jag och anna dock hittade endast en sak var, annan ett par brillor och jag ett par jeans shorts. Billig tur får oss då. 

Men det var inte huvudpunkten i det hela.. Mamma och pappa träffades på en restruangf/pub i sundsvall så det var dit pappa skulle ta mamma. Så när vi hade parkerat bilen så tog jag och anna nycklarna och så splittrades vi från mamma och pappa så pappsen kunde ta mamma till den restruang dom träffades på och bjuda henne på en romantiskt middag! . =)

Själv gick jag och anna och satt oss på Donken! Haha. Där satt vi ända tills dom stänge:D 
Sen så mötte vi upp mamma och pappa som kom tillbaka som nykära! Vi  tog oss vidare till min faster och hennes man., Där fick mamma och pappa lite drinkar. Kvällen gick och vi åkte inte hem förs än vid 1 tiden.. Det gick bra att vara chaffis. :) Anna sov en del, mamma och pappa satt där bak och pussades. Nykära som dom plöttsligt blev ;D

Lördag.

Världens finaste väder i hudikssvall! Jag och frida började dagen med att sola! Vi drack sommar drinkar  och drack öl och bara njöt av sommar vädret :) Senare på kvällen så kom caroline, vi drack på och tog oss sen ner på stan. Väl där nere så träffa man många trevliga personer. =)  Men bästa av allt var tamefan promenaden hem med Amil & Carro! hehe. ♥


Mina shorts.




Gjorde en liten film med lite bilder sen lördagen ;)

Skor time!

Nu är det dags för mig att skaffa mig ett par riktiga skor. Så nu har jag tagit hem två par från intersport.Ett par adidas och ett par puma. Jag vill ha dom puma mer än adidas. Men adidas är en aning skönare.. Ska jag behålla dom båda tro..










Brosan fick hem ett par fräscha puma med!




Sommar!


Äntligen! Sommaren är här! Denna dag kan inte bli något annat än super bra!  För dagens planer ser nämligen ut såhär:

* handla kött
* hämta upp Frida =)
* Sola, sola och sola!
* dricka öl! (sola på det)
 *ta en sommardrink! (sola på det)
 * Äta gott ( grillat kött)  MUMS!


Sen ikväll så blir det fest med  tjejer och lite grabbar eventuellt! Även kanske grilla korv eller något på det!
Denna dag kan inte bli så mycket bättre!! Hoppas ni får en lika trevlig dag som jag kommer att ha =)

Sommarkläder, jajamen, nu sitter dom äntligen på fläsket! ;)


Fred perry tröja MQ 
linnebyxa, H&M
Lacoste skor, Euro sko!

Det skulle inte vara helt fel att äga detta!












=)

Min nya favorit kofta!

Förra veckan när jag och mamma var på stan så köpte mamma en jättefin kofta!!! Jag har själv varit och tittat på den hundra gånger men har inte haft orken att prova den... När den väl var hemma så provade jag mammas nya kofta och såg då med mina ögon att den passade mig perfekt!  :D

Så mamma har inte fått chansen att få använda den ännu eftersom att den hänger i mitt rum och används utav mig konstant :P Stackarn!
Men jag ska bara använda den lite till sen ska hon få tillbaka den! Men jag kan lova att jag kommer att använda den flera gånger till! För den koftan är nämligen mitt nya favorit plagg just nu!

Tur att jag har en sån snäll mamma som bara skrattar åt saken och tycker det är skitbra nu när vi kan dela en tröja istället för  för att jag går och köper en lika dan, vilket jag var inne på ett tag! ;)




Igår när jimmie var här  så fick jag en kommentar utav han när jag
hade mammas kofta på mig. " Vad vuxen du ser ut i dom där kläderna"
Haha, tack jimmpa! =)



Om jag nu vill se vuxen ut ;)

:D

Puh.. ;)

/ En glad Madde!

Right round!

 

Älskar denna låt!


Nytt! Ge mig sommar!

Nu har jag laddat upp med lite nya sommarkläder/ badlkläder till sommaren! Slänger ut lite bilder på plaggen!!

Svart enkel och fräsch bikini!



Älskar när det är deltaljer på en bikini! 


En paljett bikini! Modernt och snygg.
 Men gud så jag kommer att glimma  på stranden...  :O




kjol i bikini matrial..  :P Men tänker då inte använda den att bada i ;) eller? 

Min nya favorit  färg är i nuläget är beige! Så därför fick denna cardigan
hänga med mig hem! Har även designat om bloggen till beige! :)




Svart linne! Den andra har jag lagt in tidigare..



Enkel och skitskön! Perfekt till stranden.

Det var det! Bara fynd grejer! :D Ha en trevlig dag! // Madeleine!

Surt? ;)



Det skulle vara typiskt mig att göra samma sak! ;)

Mammas födelsedag!

Stoffe gav mamma en sån gullig present! Måste bara lägga ut den!





Fredag & lördags gott!


Fredagen!
 Var en super nyttig dag. En massa gott stod på köksbordet. Det var bara att plocka på sig!




Jag köpte även hem en ostkaka. Dock, kände jag att den inte var så nyttig!
Smaka en hel del socker, skit!



Lördag morgon! Frulle på altan!


Lördagkväll! Bestod av mindre nyttigt. Jag cillan & morsan tog oss en varsin chips minipåse! Och åt till det M&M! 



Det var min helg det!

/ En stolt  helg nykterist!

I morgon!

Jag sa ju att det var det vackraste ordet som finns! Man vet aldrig vad morgondagen har att "erbjuda" !
Igår fick jag höra något så fruktansvärt hemskt.. igårnatt " föll " en 91:a ner från en balkongen på femte våningen på håsta på mariboplan! (hudiksvall) Man vet hur hudik är och ett rykte sprider sig så snabbt. Det finns så många spekulationer hur hon föll ner från balkongen, självmord, att nån knuffa henne, att vinden puffa till henne, jaa mycket mera..Så hur hon dog, det vet jag inte..   Men det är fruktansvärt trakiskt iaf. 

Idag ska vi åka till olycksplatsen för att lägga något där. Brosan kände henne väl! själv viste bara vem tjejen var!



 

Världens vackraste ord:

I morgon.


Skratt!

Vilka jäkla skrattdagar jag haft denna vecka alltså! Vilka härliga brudar jag har till kompisar!  Men tyvärr, har man varit jäkla  hängig med pga av skitvädret! Igår ville jag bara ligga i koma ett tag så  jag kunde  vakna upp när våren/sommaren har kommit hit till Hudiksvall! Höll ju på att avlida när jag såg att det hade kommit snö ute  igår morse!
 
Men idag är det sol och jag ska ta mig ner på stan för att umgås med Cillan! 




Dejt med Mormor!

Det känns verkligen i kroppen att allt kommer efter sen helgen.. Jag somnar tidigt på kvällarna och vaknar nångon gång vid 9-11 tiden på morgonen..  Phu! Men det går väl över snart skulle jag tro!

Idag blir det dejt med mormor. Vet inte vad vi hade tänkt att göra, men det är alltid lika kul att umgås med henne. Och lönsamt för den delen med.

Om  jag och mormor ska gå på stan idag, vilket det blir antar jag? Så måste jag hålla utkick efter en ny bikini! Snart åker jag till ungern och måste då ha en eller flera snygga bikinidelar! Så hoppas att alla affärer  har dragit in lite nya frscha badkläder.













Måste även kolla på dessa cardigan på H&M.. En vit är verkligen behövligt just nu. Sen beige är min favorit färg just nu så den kan också få  följa med hem, eventuellt iaf! Vi får se vad mormor tycker! 

Nu ska jag bege mig till kontoret! // Madeleine!


Tisdag!

Igår kväll så somnade jag som en stock. Trots att jag hade sovit i ca 7 timmar på dagen/kvällen så lyckades jag somna  ändå. Klockan var till och med inte mycket! Och jag vaknade inte ens enda gång i natt med! (Skönt! )

Idag hade jag hoppas på sol, men icke! Fan, vill jag säga! Vad är detta för skitväder vi fått? Det var ju så fint i helgen!?  Hoppas verkligen vi får fint framöver här! Annars avlider man ju tillslut!

Om ca en timme ska jag möta upp leffy ( Ännie) För att ta oss en fika på stan.
Men innan det så ska jag ta och fixa iordning lite här hemma. Ha en trevlig dag! Bye bloggen!


Hallelujah
Dessa killar har en röst som inte går att klå!

Påsk!

Under dessa dagar i påsk, så har jag haft en dålig uppdatering. Men det har varkligen vartit tuffa dagar. fest hela tiden alltså.  Men abslout inga dåliga dagar vill jag medge!

Är så nöjd!

idag har jagt varit helt väck!  Idag vaknade jag  vid 10 tiden. Var uppe ett tag och lade mig vid 13 igen.. Sen har jag sovit ända till nu, och då är klockan 20:12 haha.  
Anledningen att jag var så trött idag var väl att jag var uppe lääänge i natt ;) Men lätt värt att man var slut idag måste jag medge!

Ikväll, tror jag att jag kommer att somna i tid, trots att jag  har sovit bort hela dagen! Känner mig fortfarande väck.
Dock, har jag inte hunnit med någon middag idag eftesom att jag sov då dom åt.. Men konstigt nog så känner jag mig fasiken inte hungrig heller. Men däremot är jag såå sugen på avakado macka! Mums!

Nu ska jag mysa med morsan och kusin maya!

Hoppas eran påsk har varit bra!
'







(haha)

Danny!


Sköna Danny som jag och Caroline spenderade en stor del utav gårdagens partaj med.
Hink med sprit och dricka i. Haha. Vad trevligt vi hade igår!

 
Inte nog med det heller, Danny bjöd även oss på krogen!

Sol! Morsan fyller år! x antal år ;)

Äntligen sol! igår basta jag cillan, thilda och anna hemma hos thilda. Skit mysigt.Jag drack öl vilket känns helt otroligt bra eftersom att jag knappt har fått i mig öl sen jag gjorde en" brakfylla" med öl för ca 6 år sedan.. men äntligen så har jag och ölen funnit varandra igen.

well,well, vi tog oss vidare till en fest och drack lite där. Sen tog vi oss vidare till bockarna, villket jag inte gillar. Hatar bockarna. Men det var trevligt där.

Idag har jag slappat en del eftersom att det blev lite "drag" igår.. Sen vid 13 tiden eller nåt, så drog jag mig till thilda och satt där på hennes brygga med lite brudar och sola och snacka tjejsnack. Dock så ville dom dra sig vidare till Amandas för att kika pizza och kebbab eftesom att solen gick i moln. Men då bestämde jag mig för att dra hem och fira morsan, eftersom att jag lovat henne det och vill såklart göra det med. Dock, kändes det förjävligt att dom drog dit och stoppa i sig en massa gott, jag som var så sugen på pizza..   Men jag hade lovat mamma att äta påskmidda med henne och en liten del utav släkten.

Men det får ta och bli amandas nån annan gång helt enkelt. 

Hemma hos thilda i hennes bastu



Träffa kusin linnea på festen..


Efterfest med bror, ph, och en brud. Vi hade f*n kul!



Obs, det är ånga framför kameran, därför bilderna är kass!





 ph & jag ;)

¨
Idag

Äntligen, alla snö håller på att försvinna på altan.



Idag sola jag och morsan ute  eftersom att solen dök fram igen vid 2 tiden... Gratis färg fick jag
& även två öl som mamma & pappa bjöd på. Gött.
Gud, så jag och mamma njöt  ute i solen idag!


Jag & mamma drog till morfar idag.
Så fick han även lite påskfint idag. =)



vissa andra döda fick inte det lika fint.. Hemskt.
(kolla in vattnet)


Nu har jag inget mera att skriva. Hej så länge. /M

Stan!

(ett inlägg från igår som jag publicerar idag)

Nu har jag varit och fikat med anna, cillan & thilda som var med.  Blev bara en kaffe för mig eftersom att jag hann att proppa i mig två korvar hemma tidigare..  Sen gick vi en tur på stan. Och där köpte jag inte hem något utav dom grejerna som jag bloggat ut tidigare. Utan jag kom på att jag har en plattång, och att klackskor inte direkt var nödvändig!. Sen kjolen, det satt inte lika bra nu som tidigare.. ! Så jag tjänade iaf ca 800:- på att inte köpa detta vilket känns bra! :) 

Men jag lyckades såklart komma hem med lite annat. Nämligen två linnen! Vilket faktiskt är behövligt! Jag får ta att slänga ut bättre bilder på plaggen sen.

Torsdag!




+



= Stan med Cillan och Ännie! fika och en massa snack ;)

Fixerad!


Kjol.

Mini plattång..






Klackisar..

 



Köpa eller inte köpa?

/ M

Vår!?

På sätt och vis så känns det att det är vår. Men idag har vädret inte varit det bästa. Det har nästan känns lite som höstväder... Ingen sol alls! Brosan har nu börjat med fotbollsträningar vilket  gör att jag får lite mera vårkänsla iaf. Eftersom att man förknippar fotboll med vår/ sommar!  Stoffen har börjat i Strands if, vilket menas att han kommer att ha en aning hårdare träningar än i Hög... (Haha)

Tänkte jag skulle slänga ut lite bilder på söndagens match..
Den gick hyfsad för att inte ha tränad på 3 månader!

Målvakten Christoffer! Fattar inte, han´slänger sig ofta som 
han gör på nedre bilden.. det måste ju göra ont
tycker man!? :P 
'


















 










En favorit i repris!


Nytt!



Guld i mitt hår. Äntligen har jag fått den färg jag vill ha!
Dock, är det halvblött på bilden..( Snyggare nu & i verkligheten)



Nytt och och fräscht!
"indian linne" (franslinne) 149 kr och kjol 98 kr
Brun fransväska 149 kr

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Jag är lycklig!

<3





Ännu ett nytt försök!


Nu ska jag prova färga mitt ännu en gång.  Efter att jag blev brunette så kännde jag att det inte var jag! Så jag blonderade mitt hår efter det och blev blond igen :) Jag trivs i det blonda, men det är en sak som jag stör mig på. Jag är gul framme vid luggen! Så nu sitter jag med ännu en färg i håret. Och hoppas denna gång att allt gult i håret  färgas bort.. Och att jag inte blir för mörk igen :)


So wish me good luck!

Jag i blont. Loreal i, beigsblond som jag ska prova på nu!

Fredag!

=  Myspys!

Min tid med Jasmine!

Idag har jag varit barnvakt åt sötnosen Jamsine.(kusinbarn) Hon har varit helt underbar idag! 
Är gärna barnvakt åt henne fler gånger! ;) 





Jag och mamma hann med en liten promenix med jasmine med =) Super härligt!


Hurtful!


Men icke att mitt hår har dött!

Ni läste rätt!

Inte är mitt hår dött .. Nu har jag tagit mig till en annan frisör och fått lite andra råd. Och det är inget fel på mitt hår. Den är en aning poröst bara, vilket gör att färgen inte sätter sig lika bra på mitt hår. Hon sa att när man har en sån kvalite som jag har så sätter sig inpackningar, moss, färgshampoo mycket bättre på mitt hår än vad en vanlig hårfärg gör! Och hon sa bara till mig att gå hem lägg i lite guldinpacking i håret i ca 20min!(som  jag tidigare hade köpt där) . Så skulle mitt hår se  mycket bättre ut i  både kvaliten och färgen. Men jag tyckte det lät lite för bra för att vara sant! Så jag tvekade på det, jag sa till henne ca 100 gånger " ska jag inte köpa den här färgen och lägga i den också? "  Jag tjata, men hon var envis. Jag gick hem var en aning deppad. Trodde absolut inte att det skulle funka med lite inpacking i guld. Men så fel jag hade!!! :D

Den fundgerade super bra! 

Nu är jag nöjd med min färg igen :)  Vill jag ha den här färgen uppdaterad så är det bara att sitta med guldinpackningen i lite då och då. =) ! Tror till och med  att jag ska gå och köpa mig en flaska till så jag har guldinpacking hemma framöver här. Den som jag har nu håller nämligen på att ta slut. 


Tack, Frisörn på Trudes! Mitt hår känns skit bra! 
 

Jag & kusin Hanna igår när vi sköljde ur inpackningen.
Höll på att tappa huvudet där ett tag, fasiken vad tungt det blev!


390 kr. Men lätt värt det! Den håller länge och är super bra för håret, OCH det luktar underbart!
  

Velvet


Bra början på natten, dålig början på dagen..

Min natt har varit helt perfekt! Jag somnade till en film igårkväll som jag normalt brukar göra :) Sen sov jag som en prinsessa hela natten!  Så natten var helt underbar med andra ord. Sen kom dagen.. vilket inte var lika härlig!  Jag drog mig ner till frisören klockan 10. Och där fick jag min Dödsdom!
Det är ett vädligt tungt ord att skriva ut, jag vet! Men jag fick faktiskt min dödsdom där, när det gäller mitt hår!

Det är nämligen såhär: Mitt hår har dött pgav att jag har använt silver shampoo!  Vilket leder till att när jag färgar mitt hår så fasnar färgen inte lika lätt, knappt att det fasnar med andra ord! Så nu under dom senaste månaderna så har jag köpt färg  för X antal kronor.  Vilket inte är så roligt.. Men man kämpar ju på och vägrar att ge sig! Sen är det så att jag inte heller kan gå till en frisör och få den färg jag vill ha. För dom flesta vill inte göra det pgav att mitt hår är i sånt skick som det är! Tyvärr..Sen kan dom inte heller garantera att jag får den färg jag vill ha!  

Men jag pratade på med frisören och vägrade ge mig först jag hade fått nåt alternativ till mitt hår! Och till slut så  kom hon fram till att det kan gå att få till mitt hår på ett sätt! Börja om från början och "döda" Silvret som fortfarande finns i mitt hår. Döda det och få ett nytt liv i håret! Men då är det såhär att jag måste bli brunette! Helt och hållet brunette! Iaf, om jag vill tänka på mitt hår, alltså om jag vill att det ska må bra och se bra ut! Så var det här det enda alternativet!

Jag ska gå igenom tre färgningar!

1. Hitta den gulaste guldfärgen som jag ska börja färga håret med.
2. Mörka håret i en färg som heter 7G och är en mörkbrun/mörkguld.  Riktigt mörk iaf..
3. Slingra håret i blonda slingor, för mig gul/guliga slingor. Det är bara att sitta i en kortare tid!

Sen kommer mitt hår att vara mörkt  med slingor. Hon sa att så fort solen tittar fram och bleker mitt hår så kommer jag att få den färg som jag vill ha!  

Så ska jag ta och göra det här alternativet tro? Det kan ju inte se sämre ut än vad det gör nu iaf! =)

Nu har jag inte tid att skiva mera. Det är säkert en massa stavfel osv. Har inte tid att titta igenom..! Men det bjuder jag på! 





Kanske köper hem den här kjolen med, nu när jag ändå ska ner på stan
för att köpa nån slags färg till mitt hår.. Vilken färg det nu än blir?

Är ju lite smått sugen på den..

RSS 2.0