Janet Leon



Jodå, visst kan hon kanske slå internationnellt..

Ge mig!

                                                                    

























Man är ju helt tokig i klänningar alltså.

Snö och ännu mera Snö? Vad är detta? =)

Det bara super snöar ute alltså. Hur mycket snö som helst! Whooo, snowboard kommer det att bli vill jag lova, Hanna du följer väl med  och åker någon dag  va?? =)

Igår var jag med Ein som sagt. Och som vanligt så skrattar vi bort våran tid till ca 95%!! Man skrattar jämt   när man är med henne, alltså konstant! Haha. Till och med på gymmet så skrattade vi :D  Folk måste ha tittat på oss rätt så mycket, eller alla killar rent utsagt.. Det var ju typ bara killar där! ;)

Idag ser mina planer ut såhär.

*Fixa iordning mig
*Stan med Caroline, kanske Jossan och nån/några till (avskeds fika för jossan)
* Hem och käka, sätta på med träningskläder, promenera samt träna core med elin & johan





Dagens klädval :  

Just nu har jag valt att sätta på mig ett par riktiga jeans!Har inte haft det på säkert minst 1 år.. Jag köpte ett par för 99kr från gina nyss, men dom känns inte som ett par jeans, utan mer jeans- leggings...
 Men nu har jag att par rikiga jeans på mig:D whoo, är så glad att jag fick på mig ett par. Se bilden nedan!



Nu är det dags för  lite make up bara, sen är jag klar ! See ya!

Träna+ Elin!

Nu ska jag börja med att  ta mig en promenad. Och  på vägen ska jag plocka upp min barndomskompis Elin. Det var väldigt länge sedan vi var med varandra, så det ska bli kul att få träffa henne igen :) Efter att vi har promenerat lite så ska vi  faktiskt ta oss till gymmet för att pumpa järnet. Så inga latheter här inte. Promenad + gym! Bra där.  =) 

Har inte så mycket mera att skriva! Har lite bråttom nu faktiskt!
Ha en trevlig kväll!
// Madeleine

Bjuder på lite bilder sen väldigt länge tillbaka i tiden:P




Klantmajor

Jag och morsan skulle åka ner på lunchen för att ta oss en promenad i det fina vädret.  Men innan det så svänger vi in på doken och köper två burgare var! Gött. Jag får den fina idén att åka  upp för en backe vid donken och sätta oss där för att kika på utsikten över hudik medans rvi käkar våra burgare! Bra ide madde!( det var där det börja) När vi skulle åka iväg så ser vi en soptunna alldeles vid backen på väg ner. Vi tänkte att vi skulle vara lite snäll och inte kasta ut alla kartoner och påsar på backen som alla andra har gjort som käkat doken på samma plats. . Jag trycker ner rutan och svänger mot soptunnan så det var bara att sticka ut armen och slänga skärpet. Sen ska jag åka iväg ner för backen men kommer  endast en meter framåt. Där satt vi fast surrni! Det var tydligen ett dike alldeles neranför soptunnan..  Det var bara att försöka ta sig loss innan nån ser oss och allt blir pinsamt liksom!  Jag och morsan kämpar och kämpar.. Men kommer ju  självklart inte loss.. Vi  ringde pappa!
Pappa kommer dit, skrattar åt oss självklart.  Han säger till mig att hoppa in i den lilla bilen för att köra den för att den  i sin tur skulle  dra loss den stora bilen. ( Fel av dig pappa som lät mig sitta där!) För vad fan gör jag inte? Om inte sätter fast lill bilen också!  Nu hade vi två bilar att få loss!   Men som tur så efter att tag så lyckades vi få loss båda två! Men det tog sin lilla tid.. Och nån promenad det blev det inte för mig & min kära mor!  Men ett gott skratt fick vi oss iaf ;D






















Det var det!

Nu ska jag köka färsk bulla som min mormor har kommit med:) Bulla och mjölk, mums!

Linda Rosing

Igår tittade jag och mamma på hennes nya serie : Den rätte för rosing. Jag har absolut inget emot henne som person, alltså jag kan ju inte dömma henne eftersóm att jag inte har tröffat henne och känner inte henne för fem öre. Men det finns en sak som jag abslout inte gillar med henne,. Det är att hon är så himla överexponerad. Alltså hon har barn på 14 och 10 år? (Nåt sånt.)Jag tycker så jäkla synd om ungarna.. Att ha en mamma som  viker ut sig på detta sätt? Vaa! Ush, får mig fasiken att spy! Bara att titta på den hör äckliga bilden! Hårda jäkla balonger ju? Och sen läpparna på det? Skit fult, förstår inte hur man kan göra något dyligt? Lägga sig på borde och tro att det här kommer att bli skit snyggt! Icke, om man frågar mig. Skulle aldrig i mitt lv göra något dyligt. Bara tanken av att nån skär i mig får mig nästan att svimma. Jag som knappt klarar av både smärta och blod, svimmar för minsta lilla liksom! Aj aj, inget för mig det här..Man ska ju vara glad att det finns andra möljigheter idag än kirurgisk ingrepp :P 


Man tycker ju att den här kvinnan borde mogna upp någon gång? 35 år liksom..

Proppfull?



Oja, det kan man kalla det va?  8 stycken ungar har den här brudens i magen!

Klar!

 Nu ska  ta och  gå och piska min farsa lite. Han ska nämligen få sig en lång promenad med mig! Jag tycker han behöver det eftersom att han har  fått sen en riktig gubb-mage nu! Och sen på det så är han ju så stel..(gubb-stel ?) Så om en liten stund så ska jag som sagt piska han till att gå en prominix på en halv mil med mig:)  Och påvägen så ska vi två springa in på A&H och köpa hem några dimmer  i krom, snyggt och behändigt :) 

Det var det det jag hade att skriva för stunden!

Här har vi mig för några minuter sedan.. Med min nya favvo tröja! Skön som bara attan.



Vi kan väl slänga ut dagens planer här med! Så slipper inlägget blit super kort! ;)

* Promenad med pappsen
* Kanske ner på stan för att göra ett ärende
* Laga mat
* Promenad igen
*Träna, skivstång!
* promenad, om jag orkar igen..
* Iväg och fira frida som fyllt hela 23 år!(Fyllde igår firas idag)



Här har vi snyggingen! Grattis frida.



Måndag

jajamen, ännu en ny vecka! 

Har i en och en halv timme hållit på att gruva mig för att hoppa in i duschen nu.. jag vet inte vad det är med mig. För jag brukar inte ha något emot att hoppa in i duschen eller ta mig ett bad. Men just nu känner jag att jag inte orkar att bli blöt!! Och att ha blött hår.. Ush! Men det är ett måste att jag måste duscha / bada idag.. För jag känner mig inte så ren faktiskt.
Men när jag ska göra det, det vet jag inte.. Snart vore ju bra innan hela dagen har gått.!

Jag slänger in den film på björn gustafsson när han duschar... känner mig en aning mer motiverad att gå in i duschen nu när man såg den här filmen faktiskt. ;)   // Madeleine

Vilken kväll!

Jag började kvällen med att carro kom hit. Vi tittade på melodifestivalen och käkade chops och godis såklart!  När meldifestivalen  var slut så kom jossan och Elin hit :D Efter att ha pratat en massa och lyssna på musik så bestämde vi oss för att dra oss vidare till stadt för att ha lite skoj där!  När vi väl var där så tyckte vi väl att det inte var någon höjdre direkt.. Men vi gav inte upp i det första taget inte. Vid 12 tiden så flockade det in folk.. Hoho, vad folk det blev. Och desto galnare blev vi med eller utan alkohol i kroppen:D För min del UTAN. Jäklar vad jag har svättas ikväll.. Jaa, alltså det kan bero på att det var ca 50 grader där inne, + att jag dansade väldigt mycket och hade långärmat på mig..!! Men det var lätt värt det! Kaloriförbrukning till 100% ikväll iaf:D Haha. Dock, så avslutade jag och caroline kvällen med att trycka i oss en pizza, så där försvann den träningen från kvällens galej. Men men ;)

Men kan säga att jag är sjukt nöjd över kvällen:D Tack brudar, ni har verkligen fått mig att skratta ikväll!





Jag är kär!


i den här låten!

Nytt från sundsvalls trippen!

Det här fick jag med mig hem från sundsvalls trippen!
Rosa tröjan & ett skärp. Dock, så måste jag fara ner på stan här i hudik för att byta skärpet mot en midre strl.. . 75cm fungerar ej.. Det får bli 65 ist.

Nya snygga strass ringar i äkta silver.  =)

Enkel tröja

En  Ny lampa till sovrummet. :)



Beslutångest.. En snygg neonfärgad tröja, perfekt till sommaren!





När jag var i gävle förra veckan så tänkte jag köpa den här tröjan som ni ser i bilderna ovanför. Dock, viste jag inte vilken färg jag skulle välja.. till slut blev jag så arg för att jag inte klunde bestämma mig vilken färg jag ville ha.. Så jag kom inte hem med nån snygg neonfärgad tröja..

Och nu i efterhand så har jag blivit fixerad på tröjan, jag bara ska ha den. Så igår när jag och familjen var i sundsvall så hittade jag tröjan:D jag köte den och valde den rosa! Men har jag gjort rätt. Ska till sundsvall nästa vecka igen. Så då kan jag byta den om det är så, eller lämna tillbaka den.. Störde mig även på att den kostade mer än vad den var värd.. Rätt så dyr för att vara en sån här tröja liksom, hade den varit billigare så hade jag köpt båda två!  Men inte när det kostar 200kr, det är den inte värd för fem öre egntligen!  kvaliten är lite tunn  och man skulle kunna säga att det är en sommar/strand  t-shirt.! Sen om jag skulle ha köpt båda två så skulle en förmodligen bara en ligga i gareroben,  för jag är inte en sån som använder två lika plagg,  det är det värsta jag vet.. 



// Madde

Old memories..

Idag när jag ränsade en låda i sovrummet så hittade jag en gammal dagbok sen 2002. Och jag kunde inte låta bli att skratta när jag läste den.. Haha.  Jag Kan dra till med med en sida från dagboken här på bloggen.


15 december 2002.

Igår var jag och min släkt på Hamring (restaurang) Där var det ett gäng 88:a killar, jävligt snygga!! :D + Att jag såg  att några utav dom tittade på mig (yes yes!)  Jag vet faktiskt vilken en av killarna är. Han går på min skolan och heter Jimmy Berglin!   I love boys, and horses of course!


HAHA, Jag skrattade så att jag höll på att dö! Tänka sig mig, en liten skit på 13 år!
Blev till och med tillsammans med Jimmy berglin lite senare i livet.. Slänger in några bilder från den tiden då vi var runt  13-14 år.



Anna lejfalk, minns du den här bilen med dig och jimmy. Du , med den stora tränade armen. Hehe.

Sjuk humor!


Sen håller jag på att frysa sönder här i huset alltså. Fattar inte vad pappsen håller på med... Antingen så snålar han med värmen eller så håller han på att experimenteramed den nya pannan? Men kallt är det här iaf! Imorse kändes det som att jag vaknade upp i minusgrader i rummet med. Till och med bror höll på att frysa sönder. Ja i prencip alla har gnällt, det är väl pappa själv då som har gnällt minst, men det är ju han som orsakat detta!  Får fasiken hoppas att det är pannan pappa experimentera med, annars vet jag inte.. :P

Ikväll ska jag titta på Mia och Klara.. För dom som inte vet vad det är för något så är det iaf en originell humorserie. Och ska man klara av att se programet så ska man ha lika sjuk humor som jag kan ha ibland.. För dom här brudarna är helt sjukt konstiga! Sitter och skrattar här bara av att ha tanken på dom :D

Nu fryser min fingrar ihjäl snart, han fan ingen känsel.. Läre gå och hämta hårfön eller nåt, tina upp mig en aning med den.. Sen ska jag ta och krypa ner i sängen och kolla på mia och klara och dricka VARMT te till det.
 


Ha en trevlig kväll alla. 
 // Madeleine♥


Stan i sex timmar i sträck!

Jag fryser ihjäl.. Efter 6 timmar vandrande  på stan i hudiksvall( i en aning mindre varma kläder)  Hur jag och louise lyckades gå i  6 timmar i hudiksvalls stora utbud atav affärer(inte), det fattar varken hon eller jag.. Nu blir det ett varmt bad som gäller iaf!

Ha en trevlig kväll gott folk!



Dagens planer!

Promenad med mamma
+

Träffa louise ev jasmine

=
Åka ner på stan med Louise och ev jasmine


Det är de som gäller just nu!See ya!

Dagen..

Idag har det inte blivit mycket till bloggande.. I morse fick jag mig ett rikigt slag på hjärtat! Min bästa vän och själsfrände ska ev flytta till till usa under en viss tid..  Vilket gjorde väldigt ont i hjärtat! 95 %  säkert att hon åker med..Hade tårarna i ögonen medans jag pratade med henne.. Men ville inte börja böla i telefon nu när hon var så glad för usa grejen, och självklart är jag glad för hennes skull med. Men det gör ont att hon ska vara så långt borta..  Vi har liksom prata med varandra typ varje dag i  flera års tid. Och nu far hon! Ikväll har jag faktiskt gått och grina till och från här hemma..  Det gör inte saken bättre med att jag har lingonvecka heller, för att då är jag så jäkla känslig och grinar för minsta lilla! Så jaa, detta besked blev lite känsligt..   Men jag lyckades få mig ett leende på mina läppar en stund idag iaf.  Åkte ner på stan en tidigare idag för att komma på andra tankar..  Där hittade jag lite plagg som jag fick med mig hem, vilken gjorde mig lite gladare som sagt.. 
 
 Slänger ut lite bilder på plaggen..
Enkel tröja, Lindex.

Skjorta, Lindex


Tröja, H&M


Nu är det min tur sen med att ta tag i mitt liv! Vart ska jag ta vägen? Följa med till Usa? Eller ska det bli Stockholm!? Eller kanske norge?
 Ska ta mig en riktig funderare i morgon. Ska även ta och kika lite på nätet på vad det finns för alternativ i usa,stockholm och norge, eller kanske om det finns något annat alternativ överhuvudtaget! Men just nu blir det iaf sängen och lite kvälls fika! Natti natti. // Madeleine.

Ny vecka igen...

Det känns som att tiden bara springer iväg..  Känns som att  jagt var 15 år igår!? Tiden bara rullar på alltså. Men det är väl bara att acceptera =)

Sitter och läser lite på aftonbladet nu..  Vilket  kan vara lite intresant ibland!  Läste bla om det här som jag lagt ut här nedanför..  Det är helt sjuk ... Hur kan man/ vill reskera  livet på detta vis? 

En sekund från döden


 
Nära att krossas av tåget
LONDON. Craig ser på övervakningsvideon hur han bara är en bråkdels sekund från att bli påkörd av ett tåg.
- Jag vet att det var dumt, men jag var sen till jobbet, säger han till Daily Mail.
På videon ser man faktiskt hur Craigs ena sko slås av.
Så nära är det att han blir krossad av tåget som kommer framrusande i över hundra kilometer i timmen.
Mår dåligt av filmen
- Hade jag blivit påkörd så hade min kropp exploderat, säger 19-åringen, som inte mår bra av att
i efterhand se övervakningsvideon.
Det hindrar honom dock inte från att ge det brittiska banverket tillåtelse att använda filmen som ett avskräckande exempel
i en kampanj.
- Jag kommer aldrig att hoppa över järnvägsbommarna igen. Om det så dröjer tjugo minuter tills tåget kommer ska jag inte det.
Lindrigt benbrott
Anledningen till att han gjorde det den där morgonen i december i fjol var att han var sen till jobbet i Rainham, Essex.
Det kunde ha kostat honom livet.
Nu klarade han sig med muskelskador i foten, ett lindrigt benbrott - och en söndertrasad sko.

Men va fan?

Vad är detta? Han var då 12 år när  han gjorde sin då 14- åriga flickvän på smällen!



Vad ska man säga..

Lördag

Vad är det denna dag kallas? All hjärtans dag!Denna dag blir relativt billig.. eftersom att jag inte har nån karl =)  Billigt och bra alltså ;)  Dagen ska vi fira  med min familj hemma hos mormor med en god buffé (Mums) Innan det ska jag och min mamma ta oss ner på stan för att kika lite där. Sen som sagt ska vi vidare till mormor. Sen efter att ha käkat sig mätt där så blir det hemfärd för att fixa sig lite, för ikväll blir det ev utgång :)

Så ha en sån trevlig alla hjärtans dag alla!! För det ska jag ha!  // Madeleine♥



Helg!

Men äntligen är det helg. Nu har jag börjat dagen med att åka ner på bruno,för att  där hoppade där in i ett ståsolarium.  Jag vet att det är väldigt dåligt att sola.. Men jag bara måsta sola eftersom att jag har fått två stora sår i ansiktet som måste brännas bort! Såren är självförvållat, jag har alltså mig själv att skylla på! Det började med två små finnar och då måsta jag bara vara där och klösa, självklart!! Dumt dumt.. Det säger man nu efteråt när ansiktet ser förjävligt ut.. Ser  ut som om nån har skjute mig med  ett gevär eller nåt!  :P



Nu ska jag forsätta fredagen med att bada och lyssna på avslappningmusik. 

Hej så länge. =)


Dagen

Idag kom posten med ett paket till mig. Och i paketet låg min efterlängtade färgade linser. =)  Ett par blå.
Jag bloggade om Fargadelinser.com för ett tag sedan.. Och bara för att jag gjorde det så fick jag mig ett par gratis :)  Det är bara tacka och ta emot säger jag!  Tack för det!

Så idag har jag och josefin hållit på med att sätta i linserna. Kan säga att det inte vara bara det! Fasiken  vad länge vi har hållit på:D Men till slut så gick det! :D Mycket skratt där emellan! Haha.  Men kul med en ny färg iaf!

 Här låg dom :D Och på det så fick jag mig en check från hm på 100 kr! ´+ rabbater! Inte illa pinkat det heller!






Dom blev lite blå!

Inköpt från gävle

Lite sent att lägga ut kanske.  Men slänger ut dom ändå. Det här var alltså det jag fick med mig ifrån gävle. :)



 Friis & company väska + två par skor. :) skorna  med mocka på var det 70 % rea på:D 220 kr ist för 750 kr (fynd)

Vilket väder vi fått!

Nu kan man säga att det är ett  rikigt höjdarväder iaf. Idag skulle jag kunna gå i flera timmar ute. Men Har lite annat som jag bara måste göra, så där sprack den promenaden. 

Jag pappa och bror åkte ner för att dra i oss en burgare.( det blev det till slut) Till det så tog vi en stor strips och drack vatten. Vi åkte och satt oss vi hamnen. Tittade ut genom bilfönstret och såg den vackra, varma sköna solen. Det var verkligen njutbart! Längtar som bara den till våren nu alltså. Våren är en skön årstid. Nästan den bästa faktiskt. :)


 





Burgare?

Yaah, ännu en dag i mitt liv. Igår var jag i gävle. Där spenderade jag bort en del pengar. Men fick hem mig en del bra saker faktiskt. Tänkte att jag skulle slänga in lite bilder senare på vad jag har köpt! :)  Just nu ska måste jag gå och skölja bort min guld inpackning som jag har suttit med i 20 min nu.  Sen så tjatar min farsa en aning om att vi ska åka ner på sibylla och käka i oss en super star. (super star 20 kr, extra pris just nu tydligen)   Så vi får väl se om jag följer med. Själv skulle jag kunna göra makaroner och köttbullar. Men som sagt en burgare skulle ioförsig inte sitta  helt fel det heller.  ;)

Hörs sen! / M


Gävle

Jajamen, det blev en tidig morgon för mig. :) Gick upp hela klockan 8! :P Om en liten sutund ska jag mamma, mormor samt farsa dra oss till gävle för att där roa oss lite.  Kanske kommer jag hem med lite nytt som jag kommer att slänga in i bloggen. Vi får väl se;)


Nytt

Det här inlägget kommer det inte att så så mycket text inte.. För nu tänkte jag ladda upp lite nytt som jag har inhadlat här i i mitt liv dom senaste dagarna, dom flesta sakerna kommer ifrån stan idag :) Kände att jag ville och kunde unna mig lite extra just nu.

Så här glad var jag innan jag och min kära morsa skulle ner på stan, och lika glad var jag när vi hade kommit hem :)



Mysbyxa/ träningsbyxa 198 kr - 20% :) (148.50kr)


Fin trosa ;) 59kr? nåt sånt.. 



Så sött!! <3 129 kr & 49 kr Tror jag fick 20% på bh med. :)

 29 kr /styck. :)


69 kr

 Gratis! :) Fick det gratis för att hon gjorde nåt fel.. hihi. (79 kr annars)


Det var det!

// Maddtsson ;)



Helgen i sin helhet!!

Ja då ska jag sammanfatta helgen en aning.

Fredag

Jag och jossan tog det lugnt. Kikade på tv och snackade en massa, film hann vi med å.

Lördag!!

Jag och min mor skulle ta det lugnt. Mysa med lite vin. Dock han vi inte det så värst länge.. Fia frågade mig om jag ville jobba i söderhamn på en klubb. Visst, jag tog chansen direkt. Fri dricka i baren + pengar. inte illa det! Min uppgift var att sitta i ett skyltfönster på en solstol och softa. Satt där och drack en massa goda drinkar  och prata med trevligt folk, det var väl det enda jag gjorde i prencip:D Haha. Lättförtjänsta pengar!  Tack fia för jobbet! :)

Ni vet zoo godis. Jonna en tjej som jobbade i baren gjorde en sån drink till mig. jag tror jag drack 2-3 stycken såna:D Fyfan vad den drinken var. Kändes som att jag drack zoo godis! Mums säger jag bara! Vilken lyckad kväll lördagen var alltså!

Nu ska jag faktiskt inte göra så himla mycket. Vänta på att mitt hår ska torka... Så ska ta och slänga mig i sängen och läsa skvaller :)  Nyaste bild får det bli.




Ha en trevlig dag! / Madeleine♥

..


Jaa, så här trött är jag just nu..

Lördag kväll.

Ikväll blir en lugnt kväll för mig.  Jag och min kära mor ska ta oss ett eller några glas vin ikväll(lätt vin), sitta och prata och bra ta det lugnt. kannske blir en tripp ner på CH senare med henne och tar en öl med och om hon inte bangar... (vilket hon säkert gör) Sen beror det på om vi hittar nån skjuts med :) Men det skulle vara trevligt. Vi får se vart kvällen tar vägen. Nu ska jag forsätta dricka på vinet.

Men ni får ha en trevlig lördag kväll alla. Kram / Madeleine


Vi<3
 

Lämna tillbaka?

Igår var jag på guldfynd och handla smycken. Och det är dom ni ser på bilden! Halsbandet är jag jätte nöjd över :) Det är mkt finare i verkligheten med. Men där emot armbandet börjar jag tveka starkt på. Funderar på om jag ska lämna tillbaka det. Det ser lite billigt ut i verkligheten.. den böjer sig liksom. Ligger inte fint runt armleden liksom.. funderar på om jag ska bya den mot en liten mer bling bling smycke:D Det är mer jag.  Sen ska jag köpa mig ett par bling bling örhängen med! Nej, nu blir jag bara mer och mer säker..

Byte? ja tack


Mätt

Igår efter att jag hade käkat min matlåda, så fick jag mig ett sms utav min vän jossie som ville att vi skulle åka och handla lite snacks . Visst, inga problem för mig. Så vi tog oss till ica och där handlade jossie chips och godis och jag hadlade ostbågar och godis.. Kan ju säga att jag inte ens minns sista jag käka ostbågar.. Var därför på tiden att jag käka det igår:D gott var det. Less fat var det med! Inge fel alls om jag får säga det själv, skit gott med andra ord! 


Efter att ha proppat i sig en hel och känner sig mätt och belåten.. Tycker man! Men plöttsligt så har man handen i påsarna och käkar på ändå tills man får skit ont i magen.., varför gör man det? Är det bara för att det är lördag och man vill hela tiden tugga på något!? fast än man är mätt liksom. :p 

Aja, konstigt det där.

Vid 11 tiden kom vi på att vi skulle sätta på en film som vi hade varit påväg att göra i flera timmar, men det blev ju aldrig av eftersom att vi snackar som bara attan hela tiden, skrattar för den delen med, konstant!(som vanligt) Och igår när vi snacka så handlat vårat ämne mest om sexualkunskap, haha. Vi uteslutade iaf att vi skulle bli bra lärare i det ämnet ;)



 

Mat mat och mat

Ja man är ju otrolig. Sitter och käkar mat vid datorn en fredagkväll. Familjen sitter vid matbordet och käkar tacos..  Och just för tillfället så hatar jag tacos.. Är så jäkla trött på det. Vi äter det så himla ofta! Så för min del blir det färdig mat i en sån där kartong:D (Hehe)
 



Ny ögonfärg 2

Jag vet att jag har redan har bloggat om linser tidigare.. Men nu tänker jag tjata lite till om det. För nu är jag så sjukt sugen på lite blåa ögon.  Tycker det är så fint med blå ögon. Och själv har man mörka.. Visst, jag är inte missnöjd över min färg heller.  :) Men man skulle ju kunna göra om sig lite iaf ;). En lite förändring i livet som inte är så märkvärdigt liksom:)  Något som man kan ta bort när som helst och sätta dit när som helst. Som sagt, en liten rolig förändring bara.

Hittade lite linser på fargadelinser.com som jag tror skulle vara roligt att prova på :D



 










Expressions Colors Dark Bluen                               

FreshLook Colors

Smycken, staden och Käk.



Nu ska jag bara s´länga på mig lite kläder sen vidare  ner på stan för att hämta ut lite smycken :D Jag är helt tokig i smycken..
Sen efter att ha gjort det så ska jag möta upp min vän Josefin och käka lite gott med henne.

Ha en trevlig dag.

Håret

Resultatet på håret blev faktiskt bra :) Guldigt som jag ville ha det.
Efter att ha färgat håtret så åkte jag och mormor till maritta( moster ) som fyllde år. Där var vi en del av släkten och vi hade det trevligt. :) Fick även träffa söta jasmine :) Mitt kusinbarn. Ska inte skriva så mycket mera. Slänger ut lite bilder.









Just det. När jag kom hem från att ha varit hos moster så kom caroline hit. Klockan var då nån gång vid halv 11. Vi tog oss en fika i köket och blev sittande där till hela klockan halv 2, om den inte var mer. Tiden går snabbt då man snackar på om allt :D Hehe.

Jag och Caroline på stadt för någon helg sedan.

15 minuter en kvart

Ja då ska vi se om det kommer att bli någon skilland på min hårfärg.  Håller tummarna på att det blir bra:D  Skulle egntligen  ha färga håret för någon dag sedan men hann tyvärr inte det.. Men nu sitter jag med färgen i och har inget återvändo. Hur kommer det att se ut tro? Det är den stora frågan!




Slänger in en jäkla ful bild på mig själv som jag knäppte nyss. :D Här har jag färgen i håret och kvaliten är skit.. (webbcam)  Jag ser  ut som herkules i kläderna:D  Haha. Sen ser jag inte ut att ha nå ansikte.. Haha.

Köksluckorna

Om inte alla har hängt med så lämnade vi in våra köksluckor för ett tag sen. Dom skulle bli bige men blev rosa för att dom råka bryta fel... Men efter att ha klaga lite så fick vi lacka om dom. Och vi valde vitt. Vi lämnade in dom för några veckor sedan, och idag fick vi besked att vi kunde hämta dom :)  Så hela dagen har jag mamma och pappa hållit på med våra nylackade skåpluckor. Dom har verkligen varit efterlängtade som sagt. Dock, så är hela köket väldigt ljust nu vill jag lova.. För tusan vad vit dom blev! Så jag tänkte jag skulle slänga ut lite bilder på hur det såg ut här hemma hela förmiddagen. :)




Resultat

Smöret vid brödet...

Jaa, ikväll har jag och min kära mor Veronica haft / har en liten myskväll till top model. Och till det vill man ju äta något. Morsan käka godis. Men det var jag inte direkt sugen på.. Utan för min del fick det bli flingor och mackor. :) Men när jag väl skulle leta smöret som normalt ligger i kylskåpet så låg det inte där... jag bara " vart fan är smöret" Hade ju sett tidigare att vi hade ett sprillans nytt paket.. Inte kunde väl familjen käkat upp ett helt paket på en dag liksom.. Aja, tänkte inte så mycket mera.  Tänkte att jag får väl endast ha pålägg på mackan då...Nåväl, dags att bege sig till "brödförvaringen" för att  hämta limpan. Och vad ligger inte där liksom? Om inte smörpaketet!! Haha! Skrattade ett bra tag!!. Typiskt våran familj..  ;)


Fick iaf ett gott resultat ;D



Haha, hittade en bild på mobilen från skoter åkandet i lördags.( Dagen då jag trodde att jag skulle dö ;)  )
Här sitter vi fast helt totalt. Sne och jocke kämpar med att få upp skotern.. Jag plåtar dom! :P
 

God morgon gott folk

Ska börja dagen med en riktig fet frulle, vilket ska bli ljuvligt!  Sen ska jag ta och fixa med klänningarna lite. Och efter det ska jag och mamma ta oss en promenad.

Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva för stunden.. Det är helt stopp i mitt huvud ;)  Jag slänger ut lite bilder på foton som sofia knäppte på oss kusiner förra veckan. Tar dom som jag gillade bäst, annars blir det för många  :)

vi

Krister & jasmine



Moster & jasmine

Jag





Sofia,dom här bilderna blev kanon bra. Finns såklart flera som blev bra, men lägger inte ut alla utan bara dom bästa.
 Dom här bilderna på mig gillade jag mest av alla foton som du knäppte på mig  :D Om du vill som du sa, så får du gärna mixa till dom ännu mera ;D

Tisdag

Ännu en dag i mitt liv.


I natt har jag drömt jätte mycket om min älskade vän Maya. Som inte alla vet så har min vän Maya flyttat till stockholm! Vilket inte alls är särskilt roligt.. Och det märkte jag i natt! Drömde om henne hela natten lång..  

Men snart så kommer jag/vi och hälsar på dig, och då ska vi ha det så himlans kul. Så roligt som du jag och jossan kan ha tillsammans, det kan ingen annan klå! Så det så! :)

Sen på det så har jag även prata lite med cillan på facebook. Och henne saknar man som bara attan nu med! Men som tur så sa vi att vi skulle ses snart! Så nu har jag ett smile på min läppar igen :)

Idag funderar jag stark på om jag ska färga mitt livlösa hår.. Är så less på att jag börjar bli blond nu igen.. Jag känner att jag trivs mycket mera i lite mörkare, mer guldblond liksom.

Sen efter det så ska jag korta lite fina klänningar som jag har.. Även ett par byxor. Prislappar  är det på nästan alla kläder som jag ska fixa till.. så har inte ens hunnit använda dessa fina klänningar! Men  det är bara för att dom går så himla långt ner. Dom ser mer ut som en "gala klänning" liksom.  Men som sagt, nu ska dom kortas så att jag kan börja använda dom. :D


Pics

God kväll.

Nu har jag haft tid att lägga in alla party bilder sen helgen i datorn. Dock, orkar jag inte slänga upp alla här.. Men några får ni se iaf. :) 

Johan,pappa och grannen..

Pappsen,jag och rickard.

 Henke &jocke

Johan & maya
Mamma & jag

Lomme säng

Visst är den häftig - den äggformade sängen Lomme från Thöny? Sängen har en som synes organisk form, men har även en hel del high-tech saker som ett integrerat massagesystem, ljus- och ljudterapi. Tydligen ligger det en tvåårig studie bakom produktutveckligen.


Sån här är säng skulle jag villa ha :)

Även ett sådant badkar skulle inte heller sitta helt fel! :)

Söndag

Igår var en riktig superkväll. Dock, var det roligare här hemma än på krogen. Vet inte, men jag kände mig en aning nykter när jag kom in på krogen..? Konstigt nog! Nästa gång får det bli mer groggar för min del innan vi beger oss ut.

Idag  blev en lång dag i sängen..  Men det var det helt klart värt! Skönt att slappa lite extra ibland ;)
Efter att ha fikat och klätt på sig så tog jag och min mor en långpromis på 65min. Med min träningsvärk från gårdagens skoteråkande så tog det lite extra tid att ta sig runt vår runda... :P

Nu ropar mamma på mig och säger att jag måste skynda mig. För nu ska vi till mormor och käka ungdersk mat! Mums!


Bilder från gårdagen slänger jag in sen..


RSS 2.0