Utgång, inte utgång?

Utgång!

Jag är så redo! :)

Helgen och dagen!

 En liten summering av helgen och dagen!

I fredags blev det stranden med josefin lite grabbar. Soligt och skönt som alla andra dagar! Mot kvällen myste hela  familjen ute på altan med  våran nya terassvärmare. Super bra grej måste jag säga! Varmt och skänt hela kvällen lång. Efter att ha gjort det så åkte jag och bror för att handla godsaker och hämtade en karl ;) Väl hemma blev det yttligare lite prat & mys mamma och pappa, fast denna gång i inglasningen, för myggen tog nämligen kol på oss!  Där satt vi en stund och snacka tills att vi bestämde oss för att gå och lägga oss ;)  

Lördag:  Tog sovmorgon till 12! Låg och slappa i sängen ett bra tag där :) Väl uppe och ute så var solen het som attan. Kände att jag måsta tänka lite på hyn och inte sola så värst mycket! Lätt hänt att man framkallar hudcancer och skit om man solar för mycket. Så mestadels utav dagen spenderade jag med mamma. Vi åkte runt och kikade lite på olika affärer och fikade lite.  Men mot eftermiddagen var vi rastlös så vi bestämde oss för en liten tripp till stranden ändå.  Vi tog med oss kusinerna hanna, cillan och marcus. När vi kom till maln så höll alla på att dra och vi kom (haha) Men vad gör det, de var ju ändå sol, och den var inte lika stark. :) .  Dessa dagar har verkligen varit sköna. En massa sol och en lugn och skön Madeleine, inge stress alls;)

Söndag: Tog det lugnt på dagen, sen jobbpå eftermiddagen! Kvällen,umgicks jag med Cillan! Skönaste kvällen på lääänge, tack cillan♥! Kvällsdopp på maln klockan halv 11. Underbart.

Idag, såklart blev det stranden en stund med kusinerna, mamma och josefin. Varmt, men det var ändå ett svagt täcke med moln på himmelen. Men kan ju säga att jag är bränd regält där bak. Så täcket av moln skydade inte för fem öre. :)

Slänger in lite bilder sen idag!
Kusinerna +mamma




två andra kussar, linnea & marcus



Bror och hans tjej, och lill cillan.(kusin)


Mackan.



jag och frukten.



Kusiner +bror och hans tjej badar.







// Madeleine

Bilder

Nu har jag varit och checkat in jossies blogg. Där hitatde jag en massa bildern sen midsommar och lite malnbilder m.m.
Tänker inte skriva så mycket utan jag bara slänger in dom lite huller om buller.


cillan!




cillan



jag och cillan igår


grabbarna som hämtade oss.



Grabbarna på maln idag.


En galen midsommarbild!


Just det, mitt hår. Frissan skulle ju gör slingor på mig. Men gud, slingor gjorde hon, men satan vad blond jag blev! Fult blond. Ush. Så nu har jag hållit på med mitt hemmaverk, som inte alltid blir bra.. Och denna gång från att försöka ta bort det blonda,  jag har väl lyckas. Inte kanske den finaste färgen som jag har haft, men ändå bättre än det blonda. =)

Så nu kan man säga att jag har haft i en vecka 5 olika färger. Ordningen lyder såhär:

Första färgningen,  grå/gön
Andra färgningen, svart med slingor
Tredje färgningen, guldfärg, (nöjd) men vissa mörka fläckar måsta bort. 
Fjärde färgingen , fläckarna slingades bort men jag blev platinblond!! Blä.
Femte färgingen, Idag, vettefan vad jag har för färg. Men den här får duga, annars tappar jag snart mitt hår.

Min nuvarnade färg



Det var allt!

Michael Jackson -Dangerous

Ja, han har lämnat oss. Självklart är det riktigt sorligt.. :(  Men han kommer att bli en stor legend.
Slänger in lite bilder på karln samt en låt!
  //M


Här kunde väl han ha slutat operera sig tycker jag =)









Brun?

Solen tog lite idag =) Så nu börjar färgen komma sakta men säkert.  Och imorgon blir det mera sol! Men innan det ska  jag  fixa en grej sen ska jag till frissan som ska slinga mitt hår =) Sen stranden med lite kompisar.

Söta Josefin som ligger och sover på min säng nu. Förstår att hon är trött  efter en hel dag i solen.
=)


Stranden!

Idag åkte jag och Josefin på stranden. Skit härligt med sol det måste jag säga, har saknat den som en tok. Dock, var det lite dumma moln på himmelen . Men det gör inte så värst mycket eftersom att det ska bli sol hela veckan ut =)
Ikväll ska jag ta mig en liten lugn promenix, sen ska jag bara ta det lugnt och mysa lite med mig själv framför tv  :)
Men innan allt detta så ska jag slänga mig i duschen eftersom att jag har legat ute en del av dagen, känner mig inte så himla fräsch ;)

Ha en trevlig kväll!

//M


Fika med min "Big Brother"

Ikväll blev jag och brosan skit sugna på oboy och macka. Det var sjukt länge sedan, så det var verkligen på tiden!
Och inte nog med det, vi hade tårta i kylskåpet. Vi tyckte båda att vi var värda att smälla i oss det som en liten förrätt. Göttans vill jag bara säga.  Bjuder på lite bilder sen kvällen med  godfikat.











Nu börjar  Big Brother på tv med! Hej hopp!


/M

Sundsvall

Idag blev det en tripp till sundsvall med mormor & morsan! shopping! Dock, hittade jag inte alls så mycket. Men jag kom iaf hem med en bikini och ett par flipp flopp!  Annars, inget speciellt. Livet rullar som på räls! :)


Haha! Glada Hudik i ett nötskal!






Jag & Mamma åkte vid hamnen idag och såg denna skylt. Vi vände med bilen omedelbart, och får tillbaka för att läsa vad det stod mer på den.. För läste vi verkligen rätt " välkommen till tråkiga Hudiksvall"  Vet inte vilka som har gjort den, men den/dom har gjort den har iaf väldigt rätt" Haha, jag & mamma skrattade som en tok!  

 

Helgen och dagen!

Nu ska jag summera helgen. Fredag: Midsommar, fest. Full som en kastrull (Bra full!!, det är bara ett uttryck "full som en kastrull")  & jag hade kul :) Lördag: Låg bakis ända till klockan 7 på kvällen, men det var bara för att jag efterfesta hos Landin & han bjöd på grogg klockan 5 på morgonen som gjorde att jag blev bakfull dagen där på..  Såklart.  Men det var det värt! Men inte hindrade det mig från att dricka en dag till (trodde jag)  Åt två hamburgare från donken som gick ned relativt snabbt, men tyvärr luckades komma upp lika snabbt ;)  Min andra festkväll kunde jag ju glömma :) Men  för det så  hindrade inte mig att gå ut! Jag och jossie tog det lugnt, madde & carro drack. Men vi hade en trevlig kväll =) Inget fel med att vara nykter ibland faktiskt, bara hälsosamt!


Idag, har varit en dag som har varit bland dom lääängst dagarna i mitt liv.. Fattar inte, första lediga söndagen på läänge. Och det kändes verkligen, för herregud vad lång den har varit! Jag och mamma har varit på varje liten affär i denna stad som har varit öppen! Haha,men vi har haft en rikig mydag tillsammans faktiskt. En riktig Mor och dotter dag!

 Här kommer lite bilder sen dagen! Möljen, en tunnbrörulle käkade vi;D


Mamma som får till en snygg min... ;) 


Kaffe på donken!


Mamma på maln.



Jag


Nya skor 129 spänn  + en tidning! Fick jag med mig hem från våran
dag tillsammans med =)

Is it true!


Midsommar!

Firas först med släkten sen kompisarna & partaj!

En dag på stan.

Jag började dagen med att gå till frissan och färga om mitt hår. Och jag var så himla nervös över hur resultatet skulle se ut.. Men i min stora förvånging så blev det himla bra! Jag har lite kvar att göra, lite ljusa slingor som ska rätta till lite bruna fläckar som är mitt på huvudet.. Men det kunde lika gärna vänta till nästa vecka eftersom att mitt hår för tillfället inte mår sådär 100% bra.. Efter frissan så tog jag mig ner på stan med ett leende på mina läppar och träffade där Ännie, mamma & hanna.  Lite fika och shopping blev det ju självklart. Är super nöjd över allt jag hittade på stan! Bilder kommer här!


Dålig kvalite på bilden.. Men men!
Slitna jeans,  byxor &  en kappa!






Här bjuder jag på bilder på mina förra hårfärg & min nuvarande. =)




Min nuvarande hårfärg.


// En glad Madeleine!


Tjoho!

Hej där ute!  Denna vecka bara springer iväg. Idag är det torsdag och jag ska bara ha en skön dag idag!  Igår var en väldigt lååång dag för mig. Jag började dagen med att vara med Caroline. Vi åkte först till en hår salong och klagde lite på mitt fula hår som dom har lyckas gjort på mig, alltså färgen.Jag har ju inte uppdaterad bloggen på sistone så alla som inte vet så kan jag ju berätta att jag skulle bara färga min utväxt,  & plöttsligt så var jag brunett! Eller grönett! (haha) Jag belv grön i håret.. Så panik så åkte jag till en salong där jag har hört att dom är bra. Väl där så färgade dom mitt hår. Men resultatet blev åt helvette!(900 spänn) Jag blev jätte brunett, brunt och svart hår typ... Det är ju fan inte jag? Mamma blev arg, kompisarna kände inte igen mig.. Jaa värsta kaosen med andra ord! Så jag fick panik och köpte hem ett slingmedel som jag trodde skulle fungera..,.. Men icke,.. Jag blev bara värre. Så jag tog mod till att gå och klaga lite hos frissan som färgade mitt hår mörk vilket inte var önskemålet.. Så snäll som hon var så har jag fått en ny tid nu för färgning. :D Klockan 11 ska jag ta mig dit  för att fixa om mitt hår :D  Jag hoppas verkligen att det blir bra denna gång!

Aja, vart var jag innan färg snacket då? Joo, efter att jag & caroline hade varit där så åkte vi en sväng på stan. Där hittade vi lite smått och gott. Men det blev inte sån långvarig dag med henne, utav vi sa adjö till varandra och åkte hem .  Väl hemma så var det dags att forsätta oja altanen med mamma och co. Fan, det går inte med ord att beskriva hur jobbigt det är!!!!! En jävla "vägg" på två meter tar en timme typ! Usch. 
aja,  efter att ha gjort det så kom min vän cecilia hjälm och hälsade på! Najs fröken det där. Hon klaga på min oljning och tog pensen och började måla på mina slarviga ställen! Heheh. Men har man målat i flera timmar så orkar man inte till slut vara noga Cecila ;) Men det var bra att någon rättade mig iaf!

Efter att ha sagt adjö till henne så var det bara att ta någon vilotimmar och sen åka till nästa kompis. Phu. Då åkte jag till cecila berlin och snuttade vin med henne. Och det slutade till och med skutan och bockarna. Najs,hade tro det eller ej, men fanemej kul där! Dock, var jag nästan ingenting med cissi där inne utan bara med en massa andra folk! :D Typiskt mig. Jag försvinner  bort från folket jag är med och umgås med alla andra. En liten klassiker. Sen en till klassiker är ju att jag blir kompis med alla mina fiender!( förr eller senare, haha)  Men gärna det egntligen, för varför ska man bråka när man kan vara vänner! =)  Tack för kvällen tjejer & killar, ni förgyllade den väl och natten blev lång ;)

Nu sitter jag här och är dö nervös inför ännu en färgning utav mitt hår.! Blä, hur fan ska detta bli?

Mitt förjävliga hår.. Dock, ser det ovanligt bra ut här. 



Cissi igår




Tummen upp för oljning av altanen som äntligen är klar!


Bags!







Jaa alla vet väl att jag är en samlare på väskor, och inte får jag nog av dom heller.. Nu vill jag ha dessa skönheter.. Ge mig dom någon!  ;)

J&L på besök!


Sötaste Jasmine och Louise kom på besök hos oss idag. Man blir alltid lika glad att  få träffa dom  :D
Sen vill man bara äta upp den lilla sötnosen!
 Det var bara det jag hade att skriva..  Ha en trevlig eftermiddag!


 

Studenten 09

 Fredag.
90:orna tog studenten. Jag, mamma och jossan och ännie åkte ner för att titta på dessa studenter och ge dom man känner  en ros eller nån "leksak" runt halsen.  Skit svårt att hitta dom när dom gick så himla snabbt. Fick till och med springa 200 meter för att jag missa en utav dom. Puh. Efter  att ha gjort den tog jag, mamma och jossan en fika på stan. Sen efter det blev et bara lite småärenden och sen hem.  På kvällen gick vi på studensskiva, gött som bara den. Sen vidare till alexis som hade partaj. Och efter et blev det stadt! Inte lite folk där alltså.. Vart kom alla ifrån!? :P

Lördag.
Jag, jossan och mamma åkte ner på stan en snabbis för att jag skulle köpa en mobiltelefon  till frida P som ringde ifrån Norge och ville  att jag skulle köpa en åt henne. Visst, fixar jag det:D  Hittade en platt svart Sony Ericsson som jag tyckte var bra och hade ett bra pris med. Och till och med så lyckades jag pruta 300 spänn på den ;) och få med ett minneskort med på det! Bra gjort Mäddie. :)  
Senare drog vi vidare för att kolla på alla fina studenter som hade sina balkläder på. Mycket fina frisyrer och klänningar =)  Efter att ha kollat på studenterna så åkte jag mamma & josefin för att köpa hem lite gott. Och sen blev det mys framför tv.  Så det blev ingen dålig  lördag faktiskt :)

Nu
Städa underklädlådan, bort med alla fula underkläder och in med dom nya fräscha ;)
Bjuder på lite bilder sen min student!



Träningsvärk!



Precis överallt!

Ps: Hitta bilden på näte.. (Satt dit mitt huvud)  

Jockey!

´
´´




Igår tog jag, elin & johan oss ner för att  titta på jocke när han sprang 2 hela varv runt lillfjärden. Haha, trodde faktiskt inte att han skulle klara det. Men det gjorde han mer eller mindre =) Bra gjort tycker jag! 
Skönaste bilden på hejarklacken + jocke!
Haha!

Två dagars.

Jajamen, i helgen blev det en två dagars. Fredags, basta med frida och elin. Lördags,  Två backar läsk hade  fest i fängelset. Vilket var roligt! Kul att det händer nåt  anorlunda i Hudiksvall =)
 
Och i helgen så kom JOSSIE kommit hem från L.A . Så det var himla kul att umgås med henne ;)   
Idag, fint väder med tydligen kallt i luften.. Jäkla skit. Jag som hade tänkt att pressa. Men icke..
Senare idag så ska jag ta en glass med damerna ännie och jossie på stan. Inte illa de heller för den delen . Det är ju alltid lika kul att umgås med dom. =)


Josefin! Världens bästa kompis! <3 Fick världens överraskning utav henne från L.A. :D Blev så himla glad.  :D

Deo som luktar melon. :)  Och mina favvo godisar!



Två jättefina trosor från victoria´s secret :)



...

Jag just nu!

Äntligen klar! =)

Änligen klar. Nu har jag suiit ett bra tag och jobbat med en bloggdesign. Jag gjorde en deisgn till en tjej som heter sarah för ett tag sedan och nu har den plöttsligt krånglat. Men jag fixade till det efter om och men.  Den blev lite annorunda. Men inget negativt. =)
Nu äntligen ska jag få käka min frulle.! Haha. klockan är 13.39! Great!

Yoghurt med flingor och musli!



Igårkväll när jag kom hem så låg denna härliga kupong på sängen.
Nu blir det en titt på stan!

Onsdag!

Blev precis klar med en bloggdesign till en söt tjej som heter Anna-eva. Ännu en "mamma" bloggdesign gjord nu då:)
Tycker den blev lite tuff faktiskt.  Slän ger ut en liten bild på den. Vill man se hela desigen så är der bara att besöka hennes blogg =)

 Klicka här för att komma till Anna-evas blogg!



Nu ska jag ut och sola! Ha en trevlig dag alla..

Nelly.com

                    

























































=)

Hallå!



Måndag, en ny vecka igen.. tiden rullar som på räls. Denna vecka är fullspäckad för mig. Tro det eller ej,men så är det.
Det är mycket som ska skrivas in i min kalender, & det är mycket som redan står där. =)



I lördags blev det utgång, för en gångs skull inte på stadt, utan august. Och är väldigt nöjd över det valet, för  jag  hade skit roligt !!Jag  var full som en kastrull men pigg som en fågel. Kvällen fick en helt klart 10 poängare! 
Sommarkläder var det som gällde. =)


Detta får bli ett kort inlägg.  För nu ska jag nämligen sätta min feta rumpa på cykelsaden och ta mig ner på stan för att träffa Amil. ;D




RSS 2.0