Framme!

Nu är jag foch josefine framme i  stockholm. Det blir med andra ord en liten semester från hudiksvall :) Vi blir borta i ca 5 dagar. Åker ner med pappa och hem med pappa :) Vi får alltså skjuts ända fram till dörren hos amanda  & mårten som bor på Gärdet  :) Har saknat den kvinnan som en tok! Hela morgondagen ska bara vi två umgås, jossie blir  tvungen att umgås med mårten, så jag och Amanda får en ensam stund med varandra, men det har inte Josefin nåtgot emot, Mårten och hon är ju gamla klasskamrater så det blir ju perfekt för dom de ;D

Nu ska jag forsätta skatta med dessa underbara varelser  :)


Hej så länge.



Promenad

Redo för promenix till albert med mamma :)



inte nöjd..

Nää, bloggen är för död.. Måste få den mer levande.. Ny design?


blogg..

Nu är jag skapligt trött.. Har suttit med denna blogg i snart två timmar, utan att ha kommit nån vart känns det som..
Dom här koderna är så krånglig att förstå sig på.. Varför fixar inte blogg en enklare lösning! Aja, blev lite ändring iaf... Får duga tills jag kommer hem från sthlm.. :)

Den här blev lite för mörk.. Hade några andra med som alt, men orkade inte krångla så mkt, så det blev en enkel variant ist..lite ljusare som ni ser.

Packar inför storstaden

Tjhoho..


En ny dag gryr. Dock inte en sån fin dag, utan en kylig dag. Tur att man drar till stockholm idag, det kanske är varmare där, svårt att tro, men man kan ju hoppas på det eftersom att det ligger längre ner i landet ;)

Packa, ja det har jag gjort, helt otroligt vad fort det gick, 10 min endast! Inte likt mig liksom, annars brukar det väl ta minst  45 min.. Men skönt att jag lyckades så snabbt idag.

Idag ska jag även ta mig ner till frissan som färgade mitt hår..Ska reklamera lite där eftersom att det är ingen som sett att jag har färgat mitt hår! Uatan jag får säga det till folk och då tittar dom och säger "jaa, lite kanske det syns nu när du säger det! "Här har man betala 920 kr och det kanske syns.. Det är så många som har sagt till mig att gå och klaga, så nu ska jag göra det!

Men innan det ska jag ta och fixa bloggen lite, samt gå ut och gå med mamma, ta en promenad till albert .. Sen återkommer jag nog hit igen.



Bye, // Madeleine


Ta mig tillbaka!

Mardröm!

I natt hade jag inga trevliga drömmar.. Jag drömde att jag skulle till kyrkan för att gå på en predika eller vad det heter... Och eftersom att jag har haft lite ont i magen hela natten pga av min B-smälla så måste det ha påverkat min dröm! När jag bskulle gå på prediken så bjöd dom mig och dom andra personerna i drömmen en hel båt med gröt och flera högar av cocosbollar och chokladbollar! Jag bara spyr när jag tänker pådrömmen.. Även att jag höll på att spy i drömmen av dessa äckliga saker.. Jag som inte alla vet tycker ju inte direkt om "god saker" tycker sånt är äckligt.. Endast bullar och nån slags enkelkaka som kan gå i.. Nå, till drömmen, jag iaf tvångade i mig en del av dom där snusiga sakerna.. och mådde illa av dom sen.. Men  det kunde man tydligen inte visa i kyrkan.. så jag tvingades med mitt illamåendepå predikan..

Den andra drömmen var om kackerlackor.. ÄCKLIGA små djur! Jag drömde väl om dom bara för att vi hade såna i vårt rum i cypern.. Dom små djuren hade kommit hem till oss här i sanna!!! Sen när jag skulle döda en så var den  plötsligt 0 grön och såg ut som en balndning av en kackerlacka och gräshoppa! Sen ville jag tydligen plåga den till döds så jag försökte döda den långsamt. Men av nån anledning så lyckades den smita iväg från mig.. . Det slutatde med att den jäven hade förökat sig till typ en miljon kackerlackor och do små snuskarna kröp på våra väggar här i vårat hus!Jag tog hårspray och spraya sönder dom, försökte göra allt för att döda dom.. Om jag lyckades det vet jag inte!? Där nån stans vaknade jag i morse.. Och just nu så kliar det över hela kroppen när jag tänker på drömmeno om  kackerlackor..
 Och jag mår illa av att tänka på alla cocosbollar och chokladbollar..


Nu ska jag sticka. Senare idag ska jag fika med josefin, hon ska bjuda mig :) Hoppas hon inte bjuder på nå cokladbollar eller cocosbollar nu då ;)


Hej en trevlig dag.

:)

Hallå där.
 
Här ligger jag i sängen och är inte direkt pigg efter min hårda kväll igår, hehe.
Men nu så ska jag ta mig ett sista botemedel som jag tror kan hjälpa mot min B-smälla.. Andra avenyn :)
Så nu har jag bäddat ner  mig och är redo för mys framför min älskade dator ;)

God natt gott folk.

lördagens outfit.

piller för baksmäll?

Det skulle inte vara en dålig idé det. :) Det är just det jag skulle behöva i detta läge. Jag har provat att stoppa i mig två pan pizzor och en liter mjölk till de, även provat druckit en hel del vatten under dagen, men dock inget har hjälpt! Nu sitter jag med en fet chokladkaka, vilket känns så fel eftersom att min hy inte blir så glad då..sen för det andra så är chokladkaka inte min, utan pappas! Så han läre nog inte bli så glad när han ser att den är borta, hehe. ! Men vad gör man inte för att  få bort baksmällan ;)

Men jag har mig själv att skylla, så jag ska inte gnälla för mycket här. :) Nu ska jag kolla på höök igen!

seeya.



Duschar i drömmar!

Hejsan..

Igår blev det partaj.. Jag hade det jätte trevligt hos min vän cissi som jag började dricka med. Senare under kvällen så åkte vi hem till thilda som vi förkröka lite hos, även väligt trevligt där. jaaa, senare under kvällens gång ute på stadt kan jag ju säga att jag inte har mkt minne av.. Så man kan ju säga att jag kan ha haft kul i hudiksvall! hehe.

Idag är en dag då jag är väldigt seg! jag har duschat i ca en timme! Vilket vart det bästa under dagen hittils! Jag NJÖT så fruktansvärt! Jag provade för en gång skull alla massagsgrejer vi har i duschen.. Det var underbart skönt med andra ord. Att jag inte tänkt på dom förr, vaa? Gud alltså. Ändring.



Nu ska jag äta min pan pizza och titta på HÖÖK.

By bye



Här satt jag och fick huvudmassage och ryggmassage:) (dålig bild)



fot massage



tropiskt regn

Äntligen helg!

ja så är det helg. Idag skulle egntligen anna, josefin, caroline och jag åka till stockholm, men det blev inte av pga att vi kom på varför vi inte drar på en vardag ist då vi inte alls gör något här :P Så nu drar vi till veckan ist. Jag kommer att dra tidigare än dom, jag åker på tisdag för att kunna umgås lite själv med Amanda min kära gamla vän! :)Så dom kommer att komma ner senare, vilken dag dom ska komma ner, det får vi se, ska ta och prata med dom :)

Idag har jag inte gjort så mkt. Varit på staden. Och nu ikväll har jag skjutsa min bror. Träffa thilda & cillan vilket var väldigt trevligt. :) I morgon kanske de blir förkrök med brudarna, vilket kan bli himla mysigt och skoj ;) 

Vad som händer ikväll får vi se ;)  Ska ta och lägga ut lite bilder på dagens köp med. Men det får bli lite senare.



Hej så länge.

Bilder, Cypern.















































Våra Norska polare! ;)
















Har en massa fler bilder..Men dom här får ni se som ett smakprov. Ska ta och lägga ut en hel del mer från cypern på facebook :) Men det får bli när jag har tid ;)

planer?

Mina dagar går inte alls som planerat.. Även att man har slutat skolan och jobbar inte mycket så har man ändå tusen saker att göra! Förstår inte. I förrgår så skrev jag ner min planer under dagen, men kan inte påstå att hälften ens blev gjorda.. förstår inte! Men idag är det nya tag som gäller. Men som alla andra dagar så kommer tyvärr inte dennna dag uppfylla alla mina krav som måstes göras heller.. Men det får jag väl bara acceptera ;) Hehe.


Inatt sov jossiekossie här:) vi hade en super mysig natt. Kolla på film och prata en massa :) Älskar verkligen denna jänta mkt!  Fler såna här nätter ska intäffa! :)

Om bara en och en halvtimme ska jag iväg till frissan där jag ska klippa mig en frisyr och färga mitt hår mörkare! HJÄLP?!:)  Men hoppas verkligen att det blir bra, vilket jag tror! Men man ska väl inte hoppas på för mkt heller.. Vet ju hur det blev sist jag var hos en frissa! Klippte av mig allt..


Senare idag ska jag lägga ut bilder på mitt nya hår, om det nu blir bra. Sen ska jag försöka ta mig tid att lägga in lite cypern bilder :)


Hej så länge!




Bort med det ljusblonda! ( för ett tag iaf)


Ny kär!

I denna underbara klänning!


Tisdag

Mitt schema för dagen

  • mer frulle?

  • duscha

  • tvätta mina kläder

  • Fixa delad mapp med caroline

  • doktorn

  • ringa boka tid med mormor för att städa hennes förråd

  • stan, lindex, gina, hollywood, H&M, jones, mer?

  • handla med mamma

  • fixa gareroben


  • upp på vinden med sommarkläder och ta ner höst stövlarna..

  • promenad med mamma & Bea



100% att jag glömt en massa  ;)



//  Madeleine


Biler

Bilder från cypern kommer kanske in senare i dag :) Ska få bilderna från carolines kamera idag :)

Ny klocka ska inköpas..

Nu vill jag ha mig en ny klocka. Eftersom att jag anser att det är som ett smycke så kan man lika gärna skaffa sig en många med dom. Sen är jag lite fjollig och vill gärna ha lite exslusivare klockor som, D&G och DKNY osv..  och är det något man kan kosta på, eftersom att man kan ha den väldigt länge! Och dom dyrare klockorna är både bättre i kvaliten och ser mer exslusivare ut. :) Så just nu dreglar min munn  himlans mycket efter en ny  exslusiv klocka :) 
Jag har hittat en rätt  så " billig" D&G  som jag funderar på att köpa.. Egntligen ingen speciell..  Den är rätt simpel liksom. Men eftersom att jag har så mycket strass klockor så kan jag väl unna mig en liten enklare variant fast ändå i ett märke som gör det lite speciellare :)

Sen om man vill komma in på lite lyxigare klockor än D&G.. så har vi ju självklart Rolex som är väldigt dyr och ekslusiv.. Har varit in på en sida och kika lite på rolex klockor. Och det finns en goding som jag skulle kunna tänka mig!


Här är den.         Den är nersatt till 59.975 :-  från 70.475:- ( ett rikigt kap)






Not!

Skulle jag få denna klocka gratis så skulle jag bli väldigt glad! Men köpa mig en sådan skulle aldrig falla mig på tanke! Den är på tok för dyr och inte direkt nå fin heller..! Och sen har jag inte direkt nå pengar för den, sen får  jag inte ta en avbetaling, skulle aldrig villa det heller!Sen mamma och pappa skulle aldrigt ge mig nåt så dyrt och inte heller låna ut  pengar till mig.. Så för mig finns nog aldrig ett alternativet för mig  att köpa mig en rolex klocka ;)  haha.

Jag föredrar mer D&G .m.m mkt snyggare klockor :)

Det var morgonen det. Nu ska jag fylla på lite mer kaffe  som jag ska slurpa i mig :)


Ha en trevlig dag gott folk!  // Madeleine

Paris Hilton!


Paris Hilton 16 år .... och 26 år.




Visst ser man skillnad:

Blåa ögon

Blondt hår + löshår

solbränna, fejk?  
snyggare sminkning

Det är mycket man kan göra om man har pengar ;)

Trots, alla pengar som hon har gjort om sig ytligt med, så är tjejen förbannat vacker!
 Inte sant? :) Kvinnan liknar ju en barbie.. :) 




Hemma!

Jaa,så man hemma från cypern.. Jag har haft det super bra och vill redan nu bara tillbaka! Den här resan har varit med andra ord den underbar! Bland dom bästa resorna i mitt liv faktiskt! Den har varit galet kul och väldigt trevligt ! Vi har inte haft en klocka först i igår då Caroline köpte en.. Så på resan så har det inte funnits nån tid, vilket var välidgt skönt. Vi tog dagarna som dom kom.  Och om vi skulle veta vad klockan var så kollande vi på solen ;) Vilket vi börjar bli proffs på :)



Jag kommer att skriva mycket mer om resans äventyr senare. Men nu ä jag för tok för trött för att skriva mer. Klockan är nu 8 på morgonen och jag kanske ska sova eftersom att jag kom hem för ca en timma sen ;) hehe.

Hej så länge :)  // Madeleine

Mer bilder kommer sen:)


Cypern - Ayia Napa

Nu säger jag hej då till kalla sverige och så drar jag till ayia Napa istället.
Ha det så bra där ute! ;)

Hej så länge

// En glad Madeleine


PS, återkommer med en massa bilder :)


Sex and the city

Nu har jag blivit hel tokig i i sex and  the city serien.. :) Ska ta mig tusan köpa boxen! Sen är ett måste att se filmen som jag inte sett ännu! Tokigt värre :P
Jag har blivit så himla fixerad på Carries alla klänningar i serien. Dom är super snygga! Men skulle man gå med sån stil här, så skulle man bli utskrattad direkt! Tråkigt nog..


Men man får väl ta och flytta till New york lite senare i livet då :)







Natti natti

Ja, jag skulle kunna börja med att skriva att det kanske har löst sig med vikten.. Men dock inget jag lovar! Vi får väl se hur allt blir.
Om en stund ska jag åka iväg med mamma och pappa för att köpa hem mig rakblad till min lilla rosa rakhyvel, sen ska vi självklart inte bara köpa det.. Utan pappa och lillebror ska väl ha lite leverbröd hemma dom med medans vi är borta och gottar oss i en hel vecka ;) Sen ska jag även komma ihåg att ta ut pengar! Hur mkt ska jag ha med mig tro? Hur mkt kan jag tänka mig att göra av mig där nere.. Hmm,?

Nu måste jag nog ladda hem lite nice musik som jag kan ha i min telefon. Det skulle ju vara bra det. Men dock så har jag ju ja en liten skada i min hjärna.. För när jag ska ladda hem låtar som jag tycker är bra, så vet jag varken vad låten heter lr vem som sjunger den! Så hur det ska gå med nerladdingen, det vet jag inte!

Vad ska jag göra mer ikväll?

joo,jag ska måla naglarna och tårna.. Eller ska jag det? Det blir ju så fruktansvärt fult efter ett tag och jag tar ju inte med mig nagellackborttagning.. Så får nog ta och fundera lite på det där alltså!



Jag säger nog god natt här och nu, för det blir nog inge mer bloggande för min del ikväll.

God natt och sov gott.

Kram, Madeleine.

Dagen före

Herre gud, nu är det kaos här hemma! Vi har defentivt övervikt! Hur tusan ska vi göra nu.. Jag har tagit bort en del av mina kläder.. Men det är ju itne dom som är problemt för oss alla! Utan det är all mat och krämer samt duschgrejer! Det är ju det som  väger! Jäkla skit!  Maten måste vi ha med oss, jag är så kräsen när det gäller utomklandsmat! Sen krämer och skit det måste man ju ha! Nää, detta måste vi lösa på något sätt!  Men hur.. hm.


Aja, idag har tagen varit som alla andra dagar, fullpackad..i mogon åker vi till stockholm vid 11 på morgonen, och till och med in i det sista ska jag åka ner på stan för att fixa dom sista grejerna,haha. Helt otroligt va? Som tur så är det bara två saker så det tar väl inte alls så lång tid.. :) Får fara ner på stan  vid 10 och köra snabbt som in åt helvette! Nej inte svära Madeleine! Ska heller inte köra så snabbt för då slutar det väl med en krock och det vill jag ju inte att det ska hända in i det sista liksom!! Nej nej, allt ska gå bra, eller hur!? Jaa, det ska det. Gud, nu pratar jag med mig själv. Jag bara skriver det första som jag tänker, samt svarar mig på mina frågar själv. Haha. Gud vet inte vad jag gör nu, tror jag håller på att få resfeber! Gash! Hur ska detta gå med gfamiljen Balazsi och en Åkerlundare! Hur ska resan sluta.. Ingen vet, det får vi se ;)


Hej svej. Dags att komma på ett antal lösningar till allt nu! Seeya.




Onsdag kväll.

Oj vad veckan springer iväg.. Nu är det bara en och en halv dag tills jag åker till cypern! Jag har inte ens  hunnit ränsa bort lite kläder,väskan slås ju ihop i morgon..Jag får väl ta och ta bort lite kläder i morgon förmidda,annars blir det övervikt och det har jag inte ekonomi till denna månad ;)

I morgon blir det sita dagen på stan. Där ska jag köpa hem mig en t-shirt, en vit, det är något som fattas i min packning..Sen har jag även råka hitta en vit enkel BH som jag skulle villa resa i.. Sen måste jagäven  ta och köpa mig en billig mörkbrun ögonskugga för att ta med min ner dit. Jag kan ju inte ta med min favvofärg som jag har här hemma eftersom att den är i en stor make up "box" med en massa andra skuggor och då blir det bara krångligt att ta med den, den både tar plats och väger lite.. Sen har jag sån super ånges över en BH & trosa på en annan äffär!!!! Jag vet verkligen inte om jag ska köpa den eller inte.. Den kostar 150 med trosor, det är erbjudande just den här veckan och jag åker i övermorn så måste bestämma mig nu! Men det kommer att bli pengar om jag ska köpa t-shitrten,skuggan och bh på Hm och den där leopard bh och trosan .. Det blir nog säkert 400 spänn med allt det, och det är inget som man är sugen på att lägga ut nu när man ska till cypern.. 

Vi får väl se hur allt blir ..Nu ska jag fortsätta sen på American pie 2! 

Vad ska jag göra med dig!?
  

Seg!

Herre gud vad jag har haft mycket att göra den här veckan alltså. Jag har fart fram och tillbaka hit och dit. Glömt bort hälften en dag och måste göra det nästa dag sen den dagen så har jag glömt hälsften av de och då måste jag göra den halvan ännu nästa dag. Så har det varit ända sen fredag!

Sen är jag så himla seg på att packa till cypern.. Och när jag väl tar fram nåt så blir det typ halva gareroben och en massa saker.. Så jag / vi kommer att få övervikt! Haha. Men läre bolla bort  lite i morogon tror jag ;)

Sen har jag inte alls varit en bra bloggare, men det är pga all min upptagna tid ;)
Men nu när klockan är 12 på natten så har jag lite tid att sitta här :) Sen ska jag svara på sms och titta på tv och även kanske packa lite till..

Men här kommer lite bilder från helgen och dagen.



Idag var jag och åt lunch hos mormor :) Sen i efterrätt blev jag bjuden
på annanaspaj :)




Senare på dan var jag och carro och köpte oss ett par snygga klackisar till
cypern :) 79 kr bara, som fyndat.






Söndag, marknad!


Jag och min kusin maya bestämmer oss för att åka den där karusellen
som jag visa tidigare i bloggen.



Längst fram sitter vi ;)


:) Där uppe är vi!


Sen åkte morsan,linnea & maya virrvelvinden. Jag orka dock inte den..


Lördag! Jag fixar mig inför partaj!




min utröstning


resultat




Party  hos simon ;) Den Bästa kvällen på mycket länge!! Vi hade så himla kul ! :D 

(dock, har jag inte knäppt på alla folk som var där..)


Daniel & Caroline



Elias & Jag



Simon & Hannah från Australien :)


Caroline & Josefin


Anna :)


Jag & Caroline


Josefin. Så här långt har hon aldrig kommit med en cigarett! ;)
Dock, drar hon inte in nåt)



Caroline fixa en brats som bjöd oss på fem drinkar. ;D


Jag & josefin :) <3<3



Så nu var det slut. Hoppas ni blir nöjd ;)
Nu ska jag fixa vidare här. Natti natti. // Madeleine

Glad!!

Idag när jag vaknar så säger mamma att hon har en överskning åt mig. Hon sa till mig att sätta på hennes läsglasögon och läsa tidningen på sidan 36! Och vad är det som står där tro!!? Joo, min insändare!! Nu har den kommit ut, så himla tidigt med :) Skicka ju nyss in den liksom. 

Nu är jag glad :) En bra start på dagen ;)

Här är den. Nu hoppas jag bara på ett bra svar i HT.


Söndag

Igår blev det utgång.. Jag hade hur roligt som helst med tjerna :) Så det var en lyckad kväll. Sen min ängel carro räddade mig med fyllan ;) Hon bjöd som bara den :P TACK!

Idag är det marknaden som gäller..till att börja med iaf. Sen har vi ett super höst skönt väder här ute. Jag var precis och doppa fötterna i poolen och det var så skönt, ville bara hoppa i! Men det har jag ju inte tid med! Kanske blir en simtur när jag kommer hem :)

Nu har jag bråttom! Bilder kommer senare från gårdagen.

Hej hej



Insändare klar!

En nya dag i mitt liv är på spel igen. Som valigt då alltså ;)  I natt har jag inte alls sovit bra.. Jag har drömt en massa strunt, och vakna lite då och då! Ush...

Idag ska jg göra lite ärenden på stan, sen blir det marknaden, efter det utgång eventuellt. Men vart det vet vi inte?

Nåväl, efter frullen som jag precis har stoppat i mig så bestämde jag mig att skriva en insändare till HT.(Hudiskvalls tidningen) Jag har luskat om det här ett tag men det har inte blivit av att jag skickat in insändren. Men nu är den inne. Och jag hoppas innerligt att den kommer ut snarast!  Det är verkligen något  som vi behöver. Såklart även andra i landet med! :)  Om det nu kommer ut i HT så ska jag berätta vad det är jag har skickat in :)
 

Nu måste jag dra mig. seeya.


investering!?



Detta känns ju sannerligen som en uppfinning passande mig! En tandställning som sitter på insidan av tänderna i stället för på utsidan.  Det är tydligen betydligt dyrare men jag tycker det känns som en sannolik investering. Detta är något som jag ska prata med mamma och pappa om. Jag skulle bli överlycklig om jag nu kunde få en sån här i mig. Det har ju varit tal om att jag ska ha tandställning sen jag var 13 år, men har unvikigt det eftersom att det syns så himla mycket och det är ju direkt inte fint! 

Detta ska jag fundera starkt på!

 

Kvinnokroppen!

Är det nån som har den vackraste kroppen på denna jord, så måste det ändå vara Jessica Alba.
En sån där kropp råderingen tvekan att man skulle villa ha! Ge mig en sån här kropp här och nu ;)
Här bjuder jag på lite bilder på snyggingen!


Man kan ju trösta sig med att den här bilden är Photoshopad bra nog ;)



Trötter

Hejsan svejsan.

Här sitter jag och har ganska så nygligen klivit upp ur sängen, har hunnit stoppat i mig min frulle, som bestog av limpa med varmoboy.. Fan, mår riktigt illa nu vill jag lova.. Det blev ett antal för många mackor som jag stoppade i mig! ush ush..  Men jag får ta och gå en promenad snart så kanske illamåendet går bort!

Idag ser mina planer ut så här:

  • promenad
  • Jobb
  • duscha och fixa mig lite
  • Träffa jossie för att söka jobb till vintern/våren
  • Stan(ärenden)
  • markanden :)
  • ingen aning!? tar kvällen som den kommer 



Ja det är väl så dagens ser ut. Sen vet man ju inte om det blir nå ändrade planer..


Ha en trevlig dag. // Madde



En ny dag : torsdag.

Ja så vaknade man klockan kvart i 12 ist för klockan 9 som jag skulle ha vaknad då jag skulle skjutsa min bror chsristoffer till tandläkarn. Men min snälla mamma lät mig sova ut :)  När jag vaknade så kolla jag på klockan direkt. Jag kom ju på att jag bhade lagt undan min kofta bara till klockan 12! Nu var det bara att hoppa upp ur sängen slänga i sig fika och kläder och sen gasa iväg för att hämta ut den. Jossie min vän föjde med dit :) Snäll som hon är. Sen efter att ha hämtat ut den så for vi och hämta ut hennes tapeter. :) Dom var fin. Hennes rum blir säkert kanon bra.

Sen nu är jag hemma. Jga packar för full rulle till resan. Nu jäklar, inte länge kvar nu :)
Sen oidag ska jag inte göra så mycket mer. Jag ska gå ut och gå med mamma sen ska jag vara med josefin senare på kvällen och fixa lite jobbansökningar. Sen vet jag ite  vad som händer där näst.

Just det, tusan vad alla flyttar till stockholm nu! Känns som att det bara är jag i hela världen som det inte kommer nå vart för! Jäklar vad jag blir avis på alla som flyttar ifrån denna stad! GAAA!
Igår fick jag jag höra att maya ska flytta till stockholm!! En av mina bästa kompisar! Hjälpt vad jobbigt! Men samtigt så himla kul för hennes del.. Sen har Amanda & hennes karl flyttat dit.. Sen en hel del andra människor jag känner.! Och här är jag liksom,  kvar i hudiksvall!! Men det är väl bara att sätta sig på bussen / tåget och hälsa på vännerna så känns det bättre! Sen så kan jag ju säga att kvar finns jag ju inte här så länge till ändå.. Ska ta och vila upp mig nu en stund sen drar jag nog till stockholm med!  Och då tar jag med min dom sista brudarna som finns kvar här i hudiksvall med mig! :)
Så tids nog så kommer vi. Livet har ju precis börjat! ;)







Marknad!

Hallå där.

Snart är det marknad. Jag, mamma och Hanna gick förbi där idag och kika på karuseller. Det var inte så många.. Iaf inte så många roliga. Men hittade en som jag funderar på om man ska ta och hoppa på ett åk. Den verkar rätt så rolig ändå:P
Här en en bild på den.


Man sitter liksom i ett säte som är i en stor korg. Man åker upp och ned.  Super skoj ;) Kanske är värt att prova den.

Ni är väl på mina vänner? :D ;)




klar!

Under de senaste  timmarna har jag hunnit gå ut och gå ett varv runt lillfjärden med mamma och kusin Hanna. Vädret  var suveränt och det var super skönt att gå ett  varv runt lillfjärden då :)
Just det,  nu är jag även klar med plåtandet på olika. Det gick bra och det var roligt. Bilderna kommer troligen på hemsidan och kanske på en annons i ht. Skojigt :) 

Nu ikväll ska jag titta på nya idol med Caroline och sen ska vi planera inför ayia napa. :) Läängtar som en tok!  Sen vet jag inte  vad som händer, det blir väl sängen I guess. ;)
Imorgon klcokan 9 ska jag skjutsa bror till tandläkarn.. Jobbigt att gå upp så tidigt, men men. Kan ju sova hur länge som helst sen å andra sidan ;) Eller ja, det får blir när jag hämtat ut min kofta på MQ,den är bara undanlagt till klcokan 12! Hmm!


Här kommer lite bilder sen dagen.


Vi runt lillfjärden





Lång vi är jag och Hanna :)


Plåtningen  ;)

Kusin Hanna föjde med och knäppte lite kort  med min mobil när jag & jimmy när vi hade våran modellkläder på oss ;)
Så här kommer en del av dom kläder vi hade på oss.


Batgirl ( lite komiskt)





Haha!


Rätt så najsiga stövlar..Dock lite för dyr!



Snart kommer Caroline! Senare under kvällen kommer Mays & jossie på besök.


See ya

Ett leende på mina läppar

Jag hade verkligen gud på min sida :D Koftan fannas i strl S och dets fanns bara en kvar, så det måste bara vara meningen att den ska vara min. Eller vad tror ni :)
Dock, fanns inte just den ögonfransförlängnig på åhlens som jag ville ha. Men jag får köpa den i sundsvall ist. Där vet jag att den finns. Och det är  ingen bråska med ögonfransförlängnigne heller. :)


Nu ska jag fixa lite här hemma, sen blir det stan igen för att fixa lite lite grejer på åhlens.. Och sen måste  jag på gina och fixa lite där, och sen ska jag på mq för att hämta ut koftan, och sen läre jag dra och käka lite, och sen blir det träff med jimmpa och göra dom grjer som skas göras på olika, vad det nu en är.. Ops, då läre jag nog hoppas in i duschen nu så jag är lite fräsch tills jag ska dit förresten!


Seeya

God morgon

idag vaknade jag  hela klockan 10. :)  Har precis ätit upp min frulle. Så nu ska jag börja fixa och dona här i hemmet. Sen ska jag ta mig ner på åhlens och titta om dom har ögonfransförlängning.  Nu har jag fått för mig att jag ska ha det. Jag såg ett program i igår då  dom gjorde sånt och då blev jag väldans intreserad. Så nu ska jag ner och kika på det, om det nu finns här i stan. ;)  Sen ska jag även ta mig förbi MQ, har ju nämligen hitta en tröja eller kofa som jag bara måste ha. Men antar att den faktiskt inte finns kvar då det var väldigt länge sen jag provade den. Men min kära kusin linnea sa att hon sett två såna kvar där.. Men jag tror faktiskt inte att jag kommer att ha gud på min sida, för det brukar jag inte ha så ofta, så det kommer säkert bara finnas stora  storlekar kvar!


Nu ska jag borsta gaddarna :) Bye bye


Kväll

Jaha, så är det kväll. Idag tycker jag att dagen har gårr relativt snabbt. Har varit och gjort en massa ärenden, som vanligt i mitt liv ;) Nu under kvälls kvisten har jag varit ute och gått med mor och även varit hos mina kusiner med mormor. Sen kom mor och hämta mig och vi skjutsa hem moster,  ingifta moster blir det.. Lr ja, jag vet inte. Nånting.

Imorgon väntar en ny dag i mitt liv. Jag ska åka ner på stan för att hoppas på att en tjockkofta finns kvar på MQ.. Vilket jag inte tror, men man kan ju alltid hoppas! Sen ska jag träffa kusin linnea för att fixa  litet ärende med henne, och sen när jag är klar med det ska jag träffa Jimmy för att åka till affären OLIKA för att där vara nån slags modell.. Vet inte rikigt vad han prata om, men nåt skoj blir det iaf :)


Nu ska jag försöka sova efter allt kaffe som man stoppat i sig ikväll... God natt och sov gott :)


Natti natti



Hehe, hitta en  väldigt gammal bild på mig och Jimmy. 
Söta vi var ;)


In med det nya Maddie :/ :P

Jaha, så kommer lite nytt in i min garderob.. Ska försöka fixa nån galge som dom ska få plats på. :)
Det har inte varit bra väder idag.. Så då har man lite tid att knäppa kort på det ny shoppade kläderna som jag skulle kunna ladda in på bloggen :)

Så här kommer de :)

Vi börjar med dagens  mysoutfit.:)




Body, gina 129 kr






Body, 40 kr monky ( i typ badtyg ) Super skönt.






Klänning. Idiska 90 kr ( ett fynd till Ayia napa.)




Mysdress. H&M 249kr





Nu är det slut. Bye bye..
Ja just det, det blev typ ingen skillnad på min hårfärg efter toningen.. Väldigt liten skillad möjligen!


// Madeleine

Less på hyper blondt!

Ooojah, nu vill jag nog inte vara blond mera.. :) Vist,det är fint. Men känns lite dumt nu när hösten är här och utväxten bli mörkare.. Så nu sitter jag med en toning i mitt hår. Hoppas att det ska bli en aning guligare iaf.. Så jag inte är hyper blond som annars ;) En bra början tycker jag iaf.

Efter att jag har varit i Ayia Napa som jag åker till om bara 10 dagar så ska jag faktiskt göra en riktig make over.Jag ska boka klipptid och färtid hos frisören tills nån gång när jag kommit hem. Så det ska blir kul att få en ny frisyr och en ny färg på mig :) Det blir nog perfekt till min solbränna :) Läängtar!  

Nu ska jag strax dra mig mot duschen och ta bort toningen ut mitt hår. Sen efter att ha duschat ska jag ta och smörja in mig med världens godaste  body butter :)


Ha en trevlig dag alla.


// Madeleine


En för kroppen och en för läpparna.

Det nya resultatdet av min garderob!

Garderob 1 (väskor som är intryckta och platta)



Garderob 2 & 3


Garderob 4



Alla garderober..





kan lova att det tog tid att fixa mina garderober.. jag har skruvat lös varje liten skruv och ändra alla hyller och satt upp stångar.. Jaa, allt vad det var! Jobbigt! Men är rätt så nöjd nu iaf. :)

Lyskväll, stugan!

Oj så jag bloggar lite nu för tiden.. Men så kan det gå när man inte går i skolan och inte har nåt super jobb :D Man gör helt enkelt andra saker.. Man gör saker man aldrig haft tid med förut ;) Så det är därför det inte blir så mycket bliggande.

Men helg har varit så himla bra. Jag är super nöjd över helgen! Jag och min vän jossie var i hennes stuga och bara tog det lugnt. Vi åkte båt och bara myste! Titta på alla lysen som lyste över alla dessa öar.. Åt god mat, träffa trevligt folk, och åt en massa snacks. Att vi inte har varit i våra stugor mer i sommar, det ångrar jag så  himla mycket! Det känns som att man har semester från hudiksvall! Det är en underbar känsla!  Sen när man väl är där och ska hem, ja då är man glad att man 'r i hudiksvall igen. Men att vara bort från hudik en stund lite då och då, det är verkligen något som man måste för att inte spy ner på den här stan ;D

När jag kom hem från allt vilade ute vid havet så var det självklart mycekt skönt att ligga i sin egen säng.. Den är så himla underbar, och man längtar efter den oerhört mycket när man är borta! Aja, nåväl. Väl hemma så har jag hunnit och gjort lite saker på dessa två dagar: Jag och pärorna har varit på jysk och handlat galger och en ny dator stol till datorrummet och lite annat smått och gott. Galgerna ska jag ha till min "nya" garderob som jag håller på att fixa ;) Vi har även hunnit med en sväng på stan. höhö, lagt undan lite kläder.. Dock inte så bra på tänke på att min garderob är proppad!  Ni ska få se hur den ser ut nu efter all slitade i en heldag bara för att göra om mina garderober pga att mina kläder inte får plats längre.. Det började med två garderober i mitt rum, nu är det 4 garderober.. 3 med kläder i.. och 1 men väskor i. Gaah! Inte bra. + att jag nu under räsningen har slaängt bort en hel kasse med kläder jag inte änvänder.. Nu ska rädda barnen få dom :) 

Kanske inte låter som att jag har gjort så mycket, men konstogt nog så tar dessa saker så himla lång tid att göra.. Sen har jag självklart hunnit klämma in några små ärenden där emellan.


Nu är det bilder som gäller. See ya!












'



RSS 2.0