Myspys

Puh, vilken hemsk dag jag har haft idag. Jag har varit bakis ända tills för någon timma sen. Jäkligt jobbigt. Men det är smällar man får ta! ;) Och nu när jag äntligen är "frisk" så tänker jag fira det med att  krypa ner i sängen för att kika på wallander :blondsband.  :)


Ha en trevlig kväll.


Jag i lördags.




lördagens Partaj

Igår hade jag så himlans roligt. Länge sen man hade så roligt i Hudik. Vi började kvällen med att åka på förfest hos thilda med henne och hennes brudar, vilket var jätte trevligt. Sen drog vi oss till stadt. Väl där splittrades man som vanligt. Jag var inte med nån av brudarna alls. Utan jag hittade en tjej från skellefteå som jag umgick med hela kvällen och vi hade skit kul och helt galet! Hehe.

Så jag är rikigt nöjd över kvällen. Tack tjejer.
// Maddie



Anton 13år

Idag fyller kusin anton 13 år. Är hos dom nu. Och här bjuds på god fika samt taco till middag. Gott. Medans middagen dukas så håller jag på att kolla på bilder från cyper med moster,caro och mamma från marittaas kamera. Gud vad jag längtar tillbaka! :)


Bjuder på några bilder.






Bjuder på en bild med carro på(haha, kolla in stekarn i bakgrunden))

Lördag

Hejsan.

Hann inte blogga nåt mer igår. För igår åkte jag bil i ca 5 timmar, runt över hela stan och fixade en massa ärende. Men till slut så hamnade jag hemma och då var klcokan ca halv 8. Hem fick jag med mig min vän Josefin. :)  jag, mamma,jossan och hanna kollade på idol och myste med en massa gott. Mitt i det hela kom frida och krister på besök :) Men åkte hem efter ett tag. Efter det så mannikengade jag lite för jossan och hanna för att hitta en lördags outfit. Dock, så hittade vi väldigt mycket i mina garderober så nu kommer det att bli mycket jobbigare att kunna välja! Tusan. 
Men nåt ska jag nog hitta.

Idag ska jag, mammsen  och Hanna ner på stan för att kika lite på alla som finns att kika på i Hudiksvall kanske till coh med köpa nåt om amn nu skulle hitta något. ;)    
Kommer nog att bli rätt mysigt. Senare så är det bara att åka hem och försöka väja nån outfit ;) Har hanna till hjälp ;) Så det ska nog gå bra.  Senare blir det till att träffa brudarna och partaja som bara den :D



Fredag = Helg

Jaa, så är det helg. Normalt skulle jag ha börjat dagen med en runda på stan för att inhandla behövade grejer samt hämta ut lite produkter på posten, dock inget billigt.. Och då behöver man en hel del pengar. Vilket jag inte har nu! För min lön har inte kommit in på kontot än! Det är nåt i systemet som har pajat! Lönen skulle vara inne det 25 och nu är det den 28 och inga pengar har kommit. Fan. Aja, finns inte så mycket jag kan göra åt saken. Bara att vänta på att dom där  pengarna ska komma in på kontot. Medqans så får jag väl lata mig här hemma då ist! Funderar på om jag ska baka.  Är himla sugen på det. För blir det inte de, så blir det film och sängen, och jag vill´hemskt gärna inte vara en latmask idag med!
// Madde


  

Beauty is a product of photoshop



Man ska inte tro på alla bilder som finns i tidningar och broschyrer osv.. Oftas är det bara fejk! ;)

Torsdag

Idag vaknade jag halv 10 nästan som vanligt. Men idag  tänker jag inte vara en latmask. Idag ska det vara snabb och energifull madde. Så nu blir det duschen snabbt. Sen lite lätt fika. Sen ska jag springa till HFR för att hjälpa mormor med hennes nya telefon. Sen ska jag vidare hem för att umgås med mamma! Idag är en riktig mamma & dotter dag. Vi ska hitta på allt som går att att hitta på.

Nu nu ska jag skynda mig så att inte förmiddagen springer ifrån mig.

//


Åhej

ja, inte blev det nå bloggande för min del efter den lååånga duschen! Nej, för jag blev så lat, så helt plötsligt så låg jag i sängen som en latmask och kollande på film till klockan halv 2 :P Sen efter det så var det bara at rycka upp sig och sätta sig i bilen igen för att skjutsa bror till karamellfabriken. Han skulle på stundiebessök där i en halvtimme med klassen. Så jag passade på att besöka bibblan som man aldrig gör annars! :) Och där passade jag på att utnyttja långekortet för att kunna låna Ego girl boken som är så jäkla bra. När vi var på klassera i italien så hade en av rumskompisarna den och så passade man på att provläsa lite och jag blev himla fast i den! Men hann dock inte läsa ut den  i italien. Men nu har jag ju fått tag i den så nu är det bara att läsa på ;)

Nej nu måste jag röra på fläsket innan amil kommer. Sen ska vi fara till mormor. Sen ikväll kommer caroline till mig och då ska vi kolla på oskyldigt dömd 


Nytt inköp.



Time to go.
// Maddie


Gårdagen i sin helhet

 Jag igår gjorde jag myckt trots att jag var seg! Men berättar bara om eftermiddagen  Jag och morsan åkte ner på stan för att kika runt lite på kläder. Vi fick även in en promenad runt lillfjärden, vilket inte alls var särskilt fel :) Efter det så drog vi till morbror tibbe och hans familj. Efter att ha varit där en stund så tog tibbe fram en projektor som han visade gammla bilder som han knäppt för länge sen. Det var jätte roligt att se måste jag säga. Skit kul att se mamma när hon var i min ålder. Man såg så mycket likheter. Exakt lika kropp! Kanske hon var lite smalar. Men snygg som vara den var hon! Men tyvärr så var inte mycket kort från mammas tid utan  typ för 15 år sen. Men vi ska faktiskt kolla på mer kort sen när vi får tid. Kort  från när mamma var ung. Det ska bli så kul. Längtar! :)

Så här såg det ut när vi tittade på korten.

Gammalt kort.( Mammas tid)

Efter att ha varit hos tibbe så  skjutsa jag mammsen hem sen drog jag vidare till Jossan för att kika på DH.
Det var vad jag hade att skriva// Madde

Onsdag

Oj vad veckan går fort framåt. Snart är det helg, och till helgen blir det utång. I helgen blir det ingen nykter helg som jag kanske skrivit tidigare. Känns dumt att dumpa en löningshelg ;) (hehe). Men man kan ju ta det lugnt dom andra helgerna ist :P

Förresten, idag vaknade jag med uppspända ögon och jätte pigg klockan 9. Helt otroligt bra tycker jag. Så slipper man sova bort hela dagen liksom. :)

Ska börja dagen med att skjutsa bror till gymnasiet som bara ligger runt hörnet! Men jag minns hur lat jag var i den åldern med, så ska faktiskt inte säga något. Så nu är det bara att dra på sig morgonrocken och sätta sig i bilden och köra iväg mot Broman gymnasiet ;) När jag kommer hem ska jag ta mig en lååång dusch och sen återgå till sängen där jag ska ev blogga om gårdagen samt läsa lite bloggar och allmänt kika runt på nätet en aning :)

Så  ha en trevlig morgon alla.

Puss


Madde i pussel ;)




Gud, vad jag är lat idag. Nej nu måste jag rycka upp mig och röra på fläsket lite! En promenad till dollar kanske!

// Maddie

Tisdag

Idag vaknade jag tid vilket känns så bra. :) I natt hade jag världes mardrömmar. Eller mardrömmar och mardrömmar.. Jag hade press på mig att gå vidare med livet! För alla frågar hela jäkla tiden, " vad gör du nu för tiden?" " Jobbar" Alltså bara för att man har gått ut skolan iår så måste man väl inte ha ett heltidsjobb påengång? Va? Det ända chansen man har att vila det är ju nu.. Aldrig mer sen.  Och då passar man väl på nu liksom! Iaf jag!  Nu och fram till nyår så tar jag det lugnt. Jag har pengar så jag  klarar mig när jag bor hemma, så de så! :) Nog snackat om det! :)

Nu idag ska jag ta och palla mig ner på stan för att hämta min fina "indianklänning"  eller " dörrmattaklänning"
Kusin Jimmie  skrattade  bara åt klänningen när jag visade han den. ;) (Haha. )Men han hänger inte med i modet heller! Tss.
 





Trevlig dag alla. :)

Katy Perry "Hot'n'cold"




Lägger ut den här gryma låten med Katy Perry innan jag hoppas i säng.

Natti natti

//

Mat i mängder!

Idag åt vi en förjävla god middag. Den bestod utav sparrissoppa i förrätt och köttfärspaj i efterrätt. Till dessa godheter så hade vi sallad,bröd, & pålägg. Jag bara måste blogga ut den här middagen! Skulle gärna villa spola tillbaka tiden, för det var så himla gott! Enkelt och laga också ;) Börjar nästan bli grym på matlagning ;)














Hemma

Nu är jag hemma från att ha gått en lång promenad i det vintriga vädret.Faktiskt så gick det bra att gå, trodde faltiskt inte det skulle göra det, men det gjorde det. :) En halv mil lyckades jag gå. Bra det Madeleine! Till och med så var det skönt att gå :) Tänk vad lite frisk luft kan göra, nu är jag plöttsligt inte hängig för fem öre! Jag är pigg  som bara den och mår bra som en primadonna!
 
Jag har faktiskt inte bara hunnit med en promenad dom senaste timmarna utan jag har varit på stan en snabbis för att kolla in dom snygga kläningarna på Gintricot som visas på tv. DOCK, var dom skit ful i Live... Men jag kom hem med annat smått och gått ;)  Tänkte jag skulle blogga ut lite bilder på fynden :)


Kofa 75 kr
Kjol  men man kan ha den som klänning med 149 kr

Sminkväska 129 kr.. ( Kan lämna tillbaka den)






Tröja klar

jajamen nu har jag sytt på nya knappar på den här rosa tröjan som jag köpte för ett tag sen. Knapparna på den var ju så himla ful och nu har jag som sagt satt på nya och den ser så himla mycket bättre ut :)

Här har vi resultatet på tröjan :)
Förresten, så är jag så himla trött på min nya hårfärg. Funderar på om jag ska färga det brunt.


Ps, gjorde om bilden lite, så den inte blev så utmanande ;)



Den här färgen är fin :)

Seg?

Oja att jag är.. Bara man kollar ut genopm fönstret så  ser man en massa snö falla från himlen, och på marken så stiger snön bara mer och mer. Men faktiskt så tar jag det rätt så bra. Är det vinter så är det vinter. Så är det bara.
Idag måste jag ta mig ner på stan. Jag ska hämta ut lite grejer och sen måste jag sätta mig och fika eller nåt, för jag ska nämligen räka på lite business grejer. ;)  Och då är det skönt att sätta sig ner med en kopp kaffe och räkna lite på detta. Gud, jag låter som en rikig vuxen person! Hjälp, jag vill inte bli vuxen än.. Tiden går ju som himla fort.. Jag fyllde ju nyss 15 år och fick köra moppe.. Och vad är jag nu.. Påväg mot 20! efter nyår så närmar sig den jäkla åldern. Då man är vuxen och måste ta hand om sig själv. Hur ska det gå. Jag kan inte ta hand om mig själv. Jag är defenetivt inte mogen för att gå in i den världen. Tandläkarn ,doktorn allt ska kosta en massa pengar! Och sen måste jag ju flytta hem ifrån nån gång! Nej, jag vill backa tiden! Vill inte kliva in i den där världen än! För någon natt sen så drömde jag att jag skulle ha prov i något ämne. Jag skulle alltså plugga. Och i drömmen så frågade jag mamma, " Hur pluggar Man" Jag fattar inte"  Och sen när jag började fatta så pluggade jag på och var as nervös inför provresultatet. Men när jag fick det så visade det sig att jag fick MVG. Och jag var nöjd. Men poängen med den här drömen är allså att tiden går så fort. Det var mer än ett halvårs sen jag pluggade till ett prov! Och jag längtar väl inte direkt tillbaka till proven osv. Men till skolan överhuvudtaget! Men jag ver eller tror att jag kommer att komma tillbaka till skolan om ett tag. Jag vill nog plugga vidare till något. Men jag måste bara veta exakt vad. Men det får ta sig sin tid. 

Just nu är jag sugen på att åka till Manhattan eller Hollywood. Men det får vi väl se hur det går med den saken  ;) 

Nu ska jag röra på mig lite. 


Kisskiss
 


Frågor och svar!


Sötast: Mamma

Älsklingsmat: Pörkel & nokli (ungersk maträtt)

Rädd för: Spindlar och mörker

Egenskaper: Snäll, glad, känslig

Framtidplaner: Bli egenföretagare

Favorit färg: Vit, svart.rosa...

Älskar att: Duscha, shoppa

Hatar att: Frysa

Saknar: Morfar och tryggheten!

Gillar att: Festa,umgås med kompisar.

Det första på morgonen: Går på toaletten :)

Det sista på dagen: Borstar tänderna

Daglig rutin: frukost, middag

Favorit drink: Strawberry Daqueri

Husdjur: inga

Vill helst slippa: Bråk

Mest nöjd med: Nyckelbenet. (haha, faktiskt sant, kan inte komma på något annat)

Vidrigaste: Fördomsfulla människor, falska människor!!!

Finaste: När någon ger en snäll kommentar :)

Behöver just nu: En resa till något varmt land

Tacksam för: Att jag har en underbar familj och släkt! (Samt vänner)  Ett bra liv med andra ord!

Dansar till: Nästan allt

// Maddie
Lägger ute en bild på när jag var ung och odödlig! Ca 16år och smal.  ;)

Tiden?

Oj oj vad tiden pringer iväg. Klockan är nästan 2 och jag sitter och äter  frulle.  Är väl inte meningen att jag ska käka så här sent. Men det blev ju trots allt en sen natt.. Men som sagt det var det värt. Haha.

Nu ska jag inte skriva så mycket mer. Ska ta och stoppa i  mig den här frullen och sen ska jag ta mig en promenad med mammsen.  Så ha en sån trevlig dag alla. // Madeleine

Jag kockar frulle! (ps, våra skåpluckor är inne på sprutmålning..)



Och såhär såg resultatet ut. Gröt,mjölk och två limpmackor med kokt medwurst på

Söndag

Idag är jag rikigt trött. Igår jag vi uppe ända till halv 4... Men det var det värt. För gud vad vi har skrattat Jag,caroline,josefin och Amil. Trotts att vi aldrig fick på nån film så gick det bra ändå. Inte en sekund som det var en tysnad heller ;)  Och gud vad vad nöjd jag är att jag inte gick ut! Bra Madeleine! Sen dom andra brudarna var också väldigt duktig som klarade sig från en utgång :) Bra gjort brudar!  Vi funderar faktsikt på om vi ska strunta i nästa helg också..  Men vi får väl se hur det blir med den saken!
 
Idag är det söndag och jag tänker börja dagen med en promenad med mamma. För gud  vad mycket fett jag har ätit i helgen, känns som jag har gått upp 10 kg! ;) Men ibland får man unna sig något extra också ;) Dock, har jag märkt under dessa två dagar då jag har ätit godis och chips att jag får skit ont i magen, kramper liksom. Eftersom att jag har en så dålig mage så kan jag faktiskt vara så att jag är allergisk mot godis och chip! Jäkla tråkigt om det visar sig att jag är det. Men det skulle inte förvåna mig eftersom att jag hade himla ont i magen igår och i förrgår då jag åt dessa godheter. Tror det är dags att boka tid hos doktorn för lite tester! :S

Ja så nu och frmöver här kanske jag måste unvika att stoppa i mig godis och chips. iaf i stora mängder.


God morgon

Idag vaknade jag hela klockan halv 10. Känns som att det är en bra tid så att man inte sover bort hela dagen.. :) 
 Ska börja dagen med att ringa lindex och fråga dom om jag lade undan en sminkväska.. Jag minns det nämligen inte! Och jag vet att det fanns bara två kvar och jag vill ha den! Nej, nu måste jag sluta, för min mor gnäller på ljudet, bara för att jag har datorn i matbordet.. och jag orkar inte flytta mig :P

Lindex var det!




Förresten, hittade en snygg klänning på internet som inte skulle sitta helt fel. ;)


Hemma

Nu är jag hemma från stan och pizza ätande. Tänker börja med att skriva att pizzan både var bränd och äcklig, så nu har jag fått avsmak från pizza..  Sen på stan så hade jag det bra däremot :) Kom hem med en cardigan från barn på HM :) Och ett par tights och ett fint festlinne :) Sen la man undan en massa självklart! Men det jkag kom hem med det var  verkligen behövade grejer! Så inget onödigt! ;) 

Nu  ska jag fortsätta här med kusin Hanna och mamma och vi har en massa gott framför oss :) Så nu ska vi fortsätta titta på idol :)

Ha en trevlig kväll alla.

             Jag med mina nya kläder ( och hårfärg) ;)


Tights


 Mums

Bild



Resultatet utav färgningen. Dock inte så passande eller fin bild. Men det får duga tills jag fixat en ny och de fixar jag ikväll :) Ska iväg en stund nu.


Puss, Madeleine

Lyckat! (inte)

Så är jag  blond igen nu då! Men jag ger inte upp, har en till toning som ska i. Sen så!

Hoppas det ser bra ut denna gång då!

Pink- So what





Ett nytt

Nu ska jag göra ett nytt försök med mitt hår.. Jag ska nämligen färga om det lite till en liten finare nyans atav guld/beige. Men jag har ingen aning om hur det kommer att se ut. För man ska aldrig lita på förpackningarna.. Sen har vi köpt  MOOD vård & Glans, sånt som finns i färgförpackningarna och som är super bra för håret. Så nu har jag lite såna hemma för att vårda håret med. :)
Jag  håller tummarna på att mitt hår blir fint nu då!


Päls

Inte för att jag tycker om päls direkt.. Men har faktiskt hittat en jacka som jag skulle kunna bära. Den är bara så himla söt, och det ser jätte skön ut. Måste bara lägga ut en bild på den.


Mat

Nu har man längtat hela dagen  för att  äta min goda  korvstroganoff med ris. Och när man väl sätter sig ner i maten så ska panngubben också äta. Inget fel med det, men han stank svett (gubbsvett) Fan, medans jag försökt njuta av min goda stroganoff så satt han alldelses mitt emot mig med sin äckliga lukt och skitiga händer, lr hela han var en smutsis! Och jag som är så känslig, höll ju självklart på att spy ett antal gånger.. 
Tråkigt det där när man inte kan ta hand om sin hygien! 

korv strogaoffen min var iaf god! :)

(dock inte min KS)

Dagen


  Idag när jag gick till maritta så var det snö ute.  Men av nån anledning så tyckte jag faktiskt att det var rätt så mysigt. Nu vill jag verkligen ha snö! Snowboardåkning liksom! Längtar som bara den att få spänna fast dojorna i brädan! Så hoppas faktiskt att det ska komma mer snö snart!

 Hemma hos maritta så fick jag fikade jag  och hade det lugnt och skönt med moster och mamma.  Efter att ha varit hemma hos henne i ett tag så kom jag på att mamma skulle klippa håret på mig  och det blev rikigt bra :) Känns lite kortare men ändå så mycket fräschare! Efter klippningen så tog maritta ,jag och mamma en promenix runt lillfjärden, vilket var så himla skönt!  Sen gjorde moster lite utav hennes ärenden med oss. Sen efter det så gjorde jag och mamma lite uatv våran ärenden och nu är jag hemma.

Gud, jag kan inte skriva nu.. Jag är helt kapput i huvudet! Har säkert stava och krångla till en massa meningar så att förstår vad jag skriver... Uah, nu måste jag sluta!

Lägger ut lite bilder på vintern och håret.


















Såhär ser resultatet på håret ut..
Fattar inte, nu är jag typ blond igen...





Promenad till kristineberg!




Så, nu är väskad packad och klar. :) Nu ska jag nämligen dra mig till min kära moster för att besöka henne och min mor som är där.. Här hemma kan man inte göra nånting.. Allt vatten är bora. Så det går inte att göra sig iordning på nåt sätt! Så finns det bara en utväg, och det är att fly!  Sen har vi ju gubben här som fixar våran panna med pappa. Och man orkar  inte direkt vara social med dom gubbarna ;) Haha. Så nu ska jag ta mig en morgon promenad till maritta på kristineberg.. 


Pusss


Promenad.

Phu, nu har jag kommit hem från en halv mils promenad :)

Det var rikigt att gå en promenad , och det behövdes verkligen tror jag. Har inte alls varit så himla nyttig dom senaste dagarna.. Har nämligen delat säng med josefin dom senaste två nätterna  surru och då  kan bli så att vi inte alltid äter det nyttigaste (haha)  Men ibland kan man unna sig lite gott, eller hur josefin ;)

Nej nu måste jag vara lite  social med mamma,pappa & mormor som sitter här brevid mig i vardagsrummet!

Så ha en sån trevlig kväll alla.


Pusss
Förresten, så här fina blev mina gaddar efter poleringen :)

Stan med mormor

Hejsan

Mitt tandläkar besök gick jätte bra. Dom plågade mig inte som förväntat, vilken kändes bra! Och polerade gaddar, det fick jag. Sen gick det även bra med snacket om att jag ska skaffa räls! Inte illa! Nu ska Urban( min tandläkare) höra med dom som fixar/gör sånt om hur det blir med mig. Självklart kommer jag att få betala hela fadderuttan själv eftersom att jag fyller 20 det året! Men det är det helt klart värt! Äntligen kanske jag ska få räls! Nu tycker du/ni säkert att det låter himla konsigt att jag vill skaffa räls.. Men jag ska tala om att det är inget som kommer att påverka mitt leende ett dugg! :) Rälsen sitter nämligen på insidan utav tänderna :)

Efter att ha varit hos tandläkar så gick jag och mormor på stan lite. Eller i några timmar. Vi började med att käka uppe på kardinalen och sen vandrade vi på stan för att kika på kläder, och sen blev det en fika på det :) Så allt har varit himlans trevligt den här dagen.


Sen en sak som gör mig så glad. Det är att när jag gick in på en äffär med mormor så säger en dam till mig : "Vad fin du är!"  Jag bara: " Vaa, jag? Okej, tack! "  Men jag måste faktiskt säga att gud vad det värmer när folk säger så där. Har funderat över det där en aning. Och varje gång man får komplemanger utav någon så värmer det ju som sagt jätte mycket. Så varför säger man det inte mer!? Nu och framåt i tiden så ska jag ändra både mig och få med lite folk. Nu ska det börjas ge en massa komplemanger! Det kan ju inte vara så svårt liksom. Det är ju bara att säga tex, Gud vilken fin tröja du har passar jätte bra i den. Eller vad fin du är idag.. Ja det finns ju en massa saker man kan säga. Och det är ju defentivt inte alls svårt eller jobbigt att dra till med en komplemang till någon. Så ändringar gott folk! Komplemanger komplemanger!


























Så här såg det ut när jag och mormor fikade inne på ett nytt fika i stan :)




















 Det fanns en massa gott, fast bara för mormor, för min del blev det en ostfralla :)

Tandläkarn

Om en liten  stund ska jag bege mig till tandläkarn för att plågas lite.. jag tycker inte alls att det är roligt att vara där. Dom plågar bara en med en massa vassa grejer.! Sist blödde jag som bara attan, och tårarna hade jag i ögonen. Jäkligt jobbigt det där. Men som tur så går man inte till tandläkarn så ofta :) Så ska vara glad för det!Sen hopps att jag kommer med lite finare smile hem. För jag tänker nämligen be dom att polera gaddarna! :)



Ridande polis!

Hur grymt är inte det? Joo, as grymt.  När jag var lite så sa jag alltid att jag ville bli egenföretagare, vilket jag fortfarande vill! Men sen när jag kom i tånåren så började jag tycka att ridande polis såg rätt så skojigt ut! Man har ju sätt när man kommer till större städer att dom rider där en hel del, och jag tycker det ser så grymt ut! Men tyvärr så får jag inte så mycket stöd från släkt och vänner. Dom hånar mig för att jag vill blir det. Dom säger  typ " Madeleine, du som ridnade polis, haha!"  Så har den meningen sett ut från typ alla som jag sagt det till...Så det är väl bara att lägga ner den lilla "drömmen" och sikta in sig på att skaffa sig ett eget företag ist ;)









Konstigaste filmen!

Glömde skriva att jag och josfin har tittat på den nya filmen hancock.! Och det var det mest knäppaste filmen som jag har sett. Eller iaf från början. En alkolist som är en superhjälte! (Haha) Men det blev iaf bättre sen.


Lata dagen!

Vad har jag och josefin gjort då hela dagen tro?

Joo vi har latas oss en hel del. Mycket framför datorn och tv. Vi började med att kliva upp typ vid 12 tiden. Åt lite frulle och sen la oss i sängen för att titta på en serie där.. Sen efter det så bestämde vi os för att vi skulle röra på oss lite. Och då tog vi oss till bilen som stod alldeles utan för huset :P Och sen drog vi oss vidare till pulsen för att få i oss lite lunch! Där åt vi biffstoganoff med ris och en  pastasallad med kaffe och mjölk! Super gott! Efter lunchen så drog vi oss hem och latade oss mer. Sen lånade jossie bilen för att dra iväg på ica en sväng för att handla korv till sin mamma. ( jag orkade inte följa med) Sen när hon kom hem var det bara att hoppas in i bilen igen för att hämsta latstoffe på Bromangymnasiet! Men väl hemma så drog vi till våran granne där vi lånade 3 stycken wallander filmer! Vi käkade lite middag och sen var det bara att lägga sig framför tv med jossie och glo på wallander.. Nu har vi gjort det, alltså tittat på en film, inte alla tre! Så nu sitter båda vid en varsin dartor och bloggar på..
 
Funderar på om jag ska fråga jossie om hon ville ta sig en promenad. Läre få igång hjärnan på ON igen känner jag!  Sen ikväll så blir det desperate housewives med brudarna. Inte för att jag följer det.. Men det går att titta på!


// Madeleine


Inga problem med mig gott folk!

Hejsan. Har precis vaknat. Jossan ligger fortfarande och sover. Vädret ute är skit tråkigt. Vilket gör att man blir deppad! Men annas med livet så är det helt okej. För något inlägg sen skrev jag av mig en hel del. Men ni ska inte alls ta det så hårt, som att jag verkligen gått under, för det har jag inte! Det var bara för stunden.  Och när man är less på hudiksvall så  är det lätt att man blir kanske less på på ett litet annat probem i det hela. Och så blir allt lite överdrivet.  Så alltså i mitt förr förra inlägg ska man inte ta så himla hårt. Jag blir lätt deppad på den här årstiden. Blir man less på Hudik och ett lite annat problem på det  så blir jag mycket kännsligare..  Har lite lätt att ta till mig problem och att grubbla på dom, sån är jag tyvärr. Men som sagt, en lite lätt känslig Madde under denna årstid! ;) Inget att oroa sig över! Alla har vi våra perioder!


Nu har josefin vaknat och vi ska kolla på tv, eller vi gör det nu. Ska  ta och hämta lite fika så vi får i oss nåt med. 
Ha en trevlig dag!


 














Värme

Tänk positivt min vän! Deppa inte nu .. Tänk på de cancersjuka & de svältande barnen i afrika. Då har du det himla bra eller hur. Glöm dina bekymmer och så hittar vi på nåt kul istället :) Tycker inte om när du är nere.. kan sova hos dig ikväll  så kollar vi på en film och unnar oss nåt gott. Puss puss älskar  dig snygging <3


När man får ett sånt där sms av en vän som betyder mycket för mig så blir man så himlans glad! Det här messet fick jag utav Josefin för några timmar sen. Och jag kunde inte låta bli att få ut lite glädjetårar! Det värmde verkligen!



Bästa vänner förevligt! Snart kommer den lila sötnosen hit och då ska vi mysa till film och äta något gott. Känner att jag redan är på bättringsvägen! :)

...

Så har man kommit in i en ny vecka.  Det känns som att jag inte har fått nån bra start på veckan. Jag bara grubblar på en massa saker. Och har jag ett problem så vill jag lösa det. Och det har jag försökt, men tydligen blir bara allt fel! Jag är en sån person som bara inte kan ha nåt "problem" i mig.. Jag grubblar bara och mår så dåligt. Det spelar ingen roll om det handlar om en människa eller en favorit tröja som är borta! Jag bara grubblar och vill ha ett svar! Men sån är jag och sån kommer jag nog att vara livit ut. Egntligen önskar jag att jag kunde bara vara en aning kallare, att bara skita i vissa saker! För det är ju så alla säger att jag ska göra: "Skit i det eller skit i .....!" Men jag kan ju inte det! Ibland kan jag bli så arg på mig själv att jag är som jag är! Som nu när jag är jätte "deppad" för ett litet problem som stör mig. Och nu känns det som att hela världen har gått under för mig. Då ger jag upp och orkar inte mer känns det som! Just nu så sitter jag med en klump i magen och vill bara grina ut allt. Men nånting gör att det inte alls går. Både en ledsen rädsla och en arghet i mig som jag vill få bort här och nu. Men det bara ligger där och pyr! Egentligen så är det här kanske en överreaktion.. Det här inlägget skulle ha skrivit ut för flera månader sen. Som det ser ut nu så kanske det inte är  några större preblem egentligen!Men det var skönt att skriva av sig iaf.


Victori´s Secret










Victora´s Secret har en hel del fina underkläder. Så himla snyggt när dom går på catwalken! Och brudarna har Inte  direkt  nå dåliga kroppar  heller!  Tänk om man hade en sån kropp alltså! ;)

Utgång på G

Nu är jag klar. Sitter och tar ett gals vin och väntar på min vän carro :) Sen ska vi bege oss till Madde som fyller hela 19 år :D Grattis Madeleine!

Så nu ska jag rappakaja lite. Hej så länge.



Lördag!

Nu är det äntligen lördag, vet inte rikigt varför jag längtat så mycket till just idag.. Men jag känner på mig att jag kommer att få det roligt ikvälll faktiskt. :) Jag ska börja dagen med att tona håret med mina nya produkter som jag var tvungen att köpa till mitt hår! Det sved vill jag lova, 500 kr! Borta bara på två enstaka produkter! Men nu hoppas jag att det blir någon skillnad på min hårfärg.

Här har vi produkterna!


 Sen passade jag även på att köpa nya knappar till dne här tröjan. Orginal knapparna är så ful!






Förresten, gårdagen med tjejerna var jätte mysig. Men tyvärr så drog Maya & Anna hem vid  11.15.
Men josefin stannade kvar! OCH Jag och josefin hade så himla roligt. Vill ni höra!? Haha.




Det började med att vi skulle skjutsa bror & hans kompis till öster för att dom skulle träffa några kompisar. Väl där så höll jag och josie på att skämma ut dom framför polarna med att tuta och försöka sladda framför dom. Vi skrattade som bara den! Sen kom vi på att det här går inte, vi måste lära oss att sladda! (Haha) Rycka krycka med andra ord!
Så vi tog oss en åktur genom stan och sen vidare till glysis där vi drog på som bara den! Jag svängde och gasa och josie drog i handbromsen, HAHA, det går inte med ord att beskriva hur roligt vi hade! Vi kämpade med att kunna lyckas att få bilen helt vänd efter att ha dragit i handbromsen. Och tror ni vi gjorde det!? Hehe, det är klart! Efter 4 försöket så lyckades vi få bilen att snurra ett helt varv! Grymt kul! Efter att ha klarat det så var vi nöjd.  Men vad skulle vi göra nu när vi var klar med det tänkte vi. Vad mer finns att göra i Hudiksvall en fredag. Joo, vi åkte såklart ner på stan. Vi såg att det var H-fest, vilket inte var något för oss.. Sen åkte vi förbi bockarna. Ja där var det folk.  Sen upptäckte vi en annan grej. ;) Men det får stanna mellan mig ocn josefin! ;)  Ps, Martitta om du lärer det här. Säg inte nåt till mamma  & pappa att jag sladdat med bilen. Lika bra att hålla det hemligt ;)

Vad gjorde vi hela natten tro ;)


 jag och Jossan lyckades hamna på vimmelbild på bockarna trots att vi inte var inne ;)



Ha en trevlig dag.
Puss


Äntligen hemma!

Puh, nu är jag äntligen hemma från allt. Jag tror jag har kört bil sen klockan 16.00. Eller det har varit pauser emellan åt, och då har jag ränt på stan och fixa lite ärenden.. Men nu är jag äntligen hemma och nu ska jag äntligen ta det lugnt, kunna andas ut riktigt! Men hinner iof inte att andas ut hur mycket som helst. För snart kommer brudarna på besök och vi ska ha en liten idolkväll :) Ska bli jätte mysigt! Så nu måste jag skynda mig. Jag lägger ut ett inlägg senare på vad jag fått med mig från stan! ;)

Puss,
                                                                     
Mina sötnosar! :)

Nöjd?

Är jag nöjd eller inte nöjd.. Ja det kan man fråga sig. Det började inne på salongen! Då var  jag jätte nöjd över resultatet. Nån timme senare var jag inte alls lika nöjd. Och efter det så har det pendla mellan nöjd och inte nöjd ca var tionde minut.. Great!

Men om jag säger så här. Jag tror, eller nästan  vet att om jag bara några tvättar så  tror jag hårfärgen kommer att se mycket finare ut. Sen ska jag även ta och kompletera med en guld inpackning på det. Så jag tror att om bara några dagar så ser det nog bättre ut, mer guldigare och glansigare. Så den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Så det gäller bara att ha tålamod, hur jag nu än ska lyckas med det ;D haha.


Nu ska jag försöka tänka på något annat än mitt hår. För nu ska jag och Christoffer mysa till Götakanal 1.
    Så här sitter han och gottar sig just nu

Resultat

Mörkare hår!




Stan

Nu ska jag hämta josefin och vi ska dra ner på stan.. Inte längte kvar nu till jag ska färga mitt hår. Vi får väl se hur det blir. Sist jag färgade så syndes det inte alls så mycket.. Och hela fadderuttan gick på 920 kr! Mycket pengar för något som knapps syns:)  Men tuff som jag är så gick jag och klaga och nu har jag fått en ny tid som är idag. Och gratis blir det!Så nu får vi hålla tummarna på att det kommer att synas mer denna gång. Att det syns att jag färgat håret. 


Så  vi hörs sen.


//

Byta ögonfärg

Nu när man ändå byter hårfärg så kanske man ska prova en ny ögonfärg med ;)  Jag har haft linsor  en gång i tiden.. ca 4-5 år sen om jag minns rätt.  Så det var ett tag sen. Men som sagt, det skulle vara kul att prova på.  Blå linser blir det för min del eftersom att jag har så mörka utav naturen!

                                                                                                                     





Och så har vi min ögonfärg då.



Linserna hittade jag på sidan www.fargadelinser.com :) Bra priser och snabb leverans.

Torsdag

 Idag skulle jag ha börjat dagen med en promenix men mormor på förmiddan.  Självklart när man är uppe i  tid  så säger mammsen att det inte blir nån promenad med mormor.. Då blev min mening såhär ist "Nähe, typiskt när man gått upp i tid! Men då får du gå med mig ist mamma."  

Haha,.stackars mammsen, nu ska hon få plågas med att gå en prommis med mig.  Hon fick bli offret med andra ord!
Men det kommer nog bli skönt, dock så är det super frost ute! Så det är bara att ta på sig varma kläder!


Förresten, fasiken vad nervös jag har varit hela natten! Hur ska jag se ut i mörkare hår!? Hjälp. 3 timmar kvar nu. Sen  smäller det!



//




Kväll, nervös!

Nu har jag precis kommit hem från allt. Har hunnit med att  en promenad med josefin, lillcilla, Hanna. Vilket var tufft men skönt.  Sen åkte jag hem och fika, skjutsa bror till träning, och iväg sen till cillan hjälm för att snacka lite och glo på film.  Vilket var super mysigt. :) 

Nu ligger jag i sängen och kikar runt på nätet.. Är super nervös inför morgondagen! för i morgon ska jag bli brunett! ljus brunt iaf. Oj , hur ska det se ut på mig då gott folk?

Nervis, nervis!




Bort med det blonda!


Ändrade planer

Nu ska jag och Josefin gå med mina kusiner Hanna och Cecilia. Mne eftersom att den minsta kusinen Lillcillan inte är så stor i både längd och ålder så orkar hon inte gå så snabbt. Så det blir väl jag som kommer att dra henne i vagnen.! Men bara bra det! Kaloriförbrukning ;) (haha)


Dagen

Hallå där.

Idag vaknade jag klockan 12 vilket inte var det bästa.. Men det var bara att  göra det bästa utav situationen. ;) 
Började dagen med  att skjutsa Jimmpa på jobbet. Han behövde skjuts och jag ställde upp för att skjutsa han, som vanligt ;) Efter det så drog jag och mammsen iväg för att kolla på färg till skåpluckorna i köket. Nu ska dom äntligen målas om, ful som dom är.. Vi ska även byta ut kaklet under lyckorna så det blir en aning snyggare samt bänkskiva. Sen är hela köket klart. Efter att ha tittat ut lite grejer till köket så drog vi och handlade lite.  Kan säga att dagens maträtt var lika god som igår, nästan godare! Mums! 




Nu sitter jag här  efter att ha fajtas med vårat internet! Tusan vad det ska krångla då! Men nu har jag vunnit över det och det har än så länge inte krånglat!

Nu ska jag ta hand om min små kusiner som är här. Sen ska jag ringa jossie och säga att vi ska gå ut och gå efter att dom har åkt hem! Josefin, du kanske hinner läsa det här.


Bada!

Nu ska jag lägga mig i ett skönt bad :) Känner att jag skulle behöva lite varmt och skönt! Länge sen man tog sig ett bad här hemma faktiskt... Så nu är badkaret redo för mig, bara att slänga sig i. Hej hopp!

Sökte lite på badkar på nätet. Haha, hittade lite annourlunda badkar ;)

Inte illa! Det här badkaret skulle jag villa ha!


Ett hopfällbart för barn, praktiskt!


Sen har vi vårat tråkiga som jag ska hoppa i nu..

Mackor & kaffe

Nu har jag varit hos mormor ända sen förmiddagen. Och jag kan säga så mycket som att jag är proppmätt! Som man brukar vara efter att man har varit hos mormor :) Började med att komma hem till henne, och där käkade vi skit goda mackor med en massa gott på. Tjock som jag är så lyckades jag proppa i mig 5-6 st, kommer inte exakt ihåg.. men många var det! (+ kaffe till det)  Det var lunchen det! Och sen var det dags för middag, och då blev det stuvademakaroner med korv, mums! Men eftersom att jag proppat i mig så många mackor så fick jag tyvärr inte i mig så mycket mat.. :( Är proppmätt nu och kommer nog att vara det dom nästmaste 10 timmarna.  Så känner man att det inte finns mycket godheter här hemma, då är det bara att dra sig till mormor, där finns allt och allt är gott!





Ny mascara!

Jaa, så behöver man en ny mascara!
Tyvärr, så nöjer sig inte mina fransar med något billigt.. Utan dom kräver självklart en dyr!  Jag har provat så hilmla många.. Och det har inte varit någon mascara som sagt pang! Men när jag och carro var i cypern så hittade man självklart en som passade mig super bra, det sa pang med andra ord!  Och det var en Helena rubinstein.. Hittade den på taxfree. Helt klart den bästa jag nånsin haft, men också det dyraste jag nånsin ägt! 350kr för en mascara liksom.. Men vad gör man inte nu när den passar mig perfekt! Men självklar är inte pengarna det största problemet! Utan, vart den finns!? Inte i Hudiksvall såklart.. Den finns bara i större städer. Dock finns den inte sundsvall vad jag vet! Synd det, för där är man ju lite då och då, skulle vara himla bra om det finns där. 
Aja, tänkte iaf önska mig den mascaran av tomten! Så  vi får väl se om tomtepappa drar sig ner på stan i stockholm och handlar den till mig i julklapp. Han jobbar ju ändå där så chansen finns ;) 

 

 

Tisdag

Hoho, hjärnlarmet fungerade även idag! Exakt samma tid som igår morse vaknade jag. Bra gjrort det! Idag ska jag börja dagen med att slå lite på nätet, kika runt lite med andra ord. Efter det så ska jag käka frulle och efter det så blir det än promnad med mormor, sen blir det jobb :)

Känner mig så dukig nu när jag har börjat promenera så himla mycket. Både jag och kroppen mår så himla mycket bättre! Nu tror jag att doktorn min kommer att bli glad. För enligt henne ska jag ju vara vältränad pga min astma! Men vältränad är jag inte än på långa vägar! Men är på G. Jag kompleterar lite med träning här hemma också, dock  har det inte blivit så ofta, men alltid nåt. Sen ska jag börja följa med lisse nåt till friskis och svettis för att börja köra ett 75 min styrkepass. Ska bli skoj att prova på. Så inte så dåligt ändå rå måste jag säga. Men hade jag valt, så hade det  ioförsig bara räckt med promenader för mig.. Men då får man skäll av doktorn, för mer träning behövs i mitt situatation!


Spending My Time


Skulle sitta fint på fossingarna!


Bilder!

Nu har jag pch fridolin haft det så himlans roligt! Vi har nämligen analysera ett flertal bilder, lite roliga bilder skulle man kunna säga, haha!

Men nu har vi skrattat så mycket att käkarna har fått kramp.. Så dags att byta ämna tror jag. ;) Men kan säga att jag kommer somna med ett leende på läpparna! Ett gott skratt för livet skulle man kunna säga för den delen med ;) Nyfiken?:P


Annars kan jag sammanfatta dagen med att säga att det har varit seg! kan bero på vädret"! Både jag och dagen har varit seg. Men jag är en sån person som lätt smittas utav vädret,  dåligt väder, dålig madde  skulle man kunna säga ;) 
Nu ska jag inte skriva mera. Dags för att ladda upp lite bilder tror jag. Laddar upp lite bilder från dagen :)

 När jag och mor skulle iväg och plocka granris så var jag inte alls så fokuserad på vägen.. Det dåliga vädret gjorde mig distraherad.. Råka glämma bort att köra på vägen, så ner med halva bilen i diket, en jäkla smäll! Fick lite skäll av morsan, men ingen skade skedde på bilen så det gick bra ändå :D Fårstår nu att pappa inte vill ha nya bilar till mig och morsan. Båda kör lika galet! (höhö) ( Diket är dock, djupare i live!)












                                                                  
  Vi i skogen



Efter granris plockningen, jaa då var det matlagning som gällde surru! Kocken Madde på G!











                                                           
så HIMLA gott! Vill gärna ha mer, men tyvärrr är det slut! fanns inte en liten bit kvar efter middagen!





Efter maten var  det promenad som gällde! :)



Sen efter promenaden blev det lite kvälls gott :)




de va det!

//
 


Flyga iväg

Nu ska jag dra iväg med mamma för att promendera lite. Vi ska även passa på att plocka lite granris, så vi kan göra lite snygga dekrationer här hemma.  Så ska ta och dra iväg lite snabbt nu då ;) Passar på att ta rymdfarkosten ;) (haha)



Jeans- leggings!

Nu har jag både duschat, fixa till mig lite, käka frulle och satt på mig kläder :) Så är nästan klar. Ska väl ta och käka lite lunch med. ;)

I det här inlägget tänker jag skriva lite om jeans-leggings! 
Det är  så skönt med jeans-leggings.. En stor hylling till den som uppfann Jeans- leggings!. Men dock, så har jag så himla svårt att använda jenas nu när jeans -leggings har kommit, eller det började väl när leggings kom överhuvudtaget.  Jag tor att jag har ca 20 par snygga jeans i garderoben.. Men tar jag på mig ett par så har jag slängt av mig dom efter bara 10 min! Så lite synd på sätt och vis det där. Men andra sidan så har jag hellre något som är skönt än nåt som är hårt och snyggt. Förresten så är jeans-leggings himlans snyggt med! ;) Har till och med laddat upp med lite nya fräscha i garderoben. När jag var i sundsvall så passade jag på att öppna upp plåskan och dra till med två par till! Jeans- leggings måste vara bla dom bästa plagg jag nåsin har Köpt. Rekomenderar det starkt till er tjejer!   

                                                                                Laddar upp lite bilder på  på dom :)





God Morgon gott folk!

Hejsan alla där ute

Igår kunde jag inte sova i tid vilket jag skulle ha gjort..  Jag somnade vid 2 tiden.  Hade tänkt att ställa alarmet  på halv 10 för att börja gå upp i tid så att inte dagrna springer iväg, men lat som man var så orkade jag inte ta mobilen och sätta på t alarmet! Men som tur var så har man ju en hjärna som man kan ställa in så man vaknar ca den tiden. :) Vilket jag faktiskt gjorde! Och resultatet var som förväntat. Klcokan halv 10 vaknade jag som jag hade ställt hjärnan på! Bra där!


Idag är det jobb som gäller som sagt! Men ska ta och börja dagen med en dusch, samt klä på mig och fixa till mig en anining.. Sen hörde jag att mormor vela gå ut och gå med mig en snabbis runt lillfjärden, och det tackar jag inte nej till! För två gånger om dagen vill jag försöka gå ut och gå :) Så efter lillfjärden så sätter jag mina fingrar på jobb!

Ha det så bra gott folk. Nu är det frulle som gäller.

Puss






Imorgon

Ikväll ska jag sova i tid, för i morgon ska jag sätta mina fingrar i jobb! Imorgon blir en rikig jobbdag. Bara jobb inget mer ;) Har ett helt flexibelt jobb i morgon.Så hur seg jag än är så får jag lika mycket betalt ändå..Great! Sen ska jag även prata lite med M om hur jag ska jobba denna veckan hos henne. ;)

Nu ska jag inte prata nå mer jobb...För nu  tänker jag skriva lite om frida, min barndomskompis. Hon är bäst på hår. Hon kan göra grymma frisyrer och allt. Hon skulle ha blivit frisör med andra ord. Just nu håller hon på med att göra en utbakad fläta på mig. Hur man nu än gör det har jag ingen aning om, men grymt blir det.

Nu är hon klar och det var grymt skönt när hon höll på med håret och det blev även bra :) Så nu blir det lockigt hår i morgon. ;)

Laddar in en töntbild som jag och frida har knäppt.
Se vilken skillnad det kan bli med lite mer hår och inga brillor! ;) (haha)

.


Fruktsallad

Nu är det så himla pinit på sanningens ögonblick.. Så jag måste ta en paus, lr fokusera mig på någon annat med..   Dock har inte Linda rosing kommit in i bilden än..  Men hon kommer väl in senare, eller så är hon med i nästa avsnitt.  Vi får väl se.

Nu är jag rikigt sugen på en fruktsallad, det skulle sitta fint i min mage. Nyttigt och bra med andra ord. Läre börja med lite mer nyttiga saker. :)






Sanningens ögonblick

Nu är det dags för sanningens ögonblick med snyggingen pontus gårdeinge ;) Sen har vi Linda rosing som ska vara med, vilket ska bli rikigt skoj !






Söndag

igår blev det middag med några brudar. Det var jätte mysigt. Det var kul att göra nånting annat än en utgång.. Vi satt ioförsig där till nästan halv 12. Folket började komma. Dock,  var det inte så roligt folk så vi bestämde oss för att sticka hem till mig en sväng. Där blev alla väldigt trötta och vi bestämde oss för att alla skulle gå hem och sova ist. Men jag som hade lovat bror att hämta han och krycke gjorde naturligtvis det :) Jag satt på mig mysbrallor och myströja samt keps på det + en tjock jäkla jacka! Inge smink & uggs  tar jag mig ner på stan och in på stadt en sväng för att kolla läget! Ha, kan säga att jag inte blev kvar där särskillt länge, för det var väldigt många som tittade snett på mig och min outfit! (Haha) Drog mig hem med bror och hans kompis och titta på film ist. :)


Nu idag så har jag mått illa som ett as! Var nästan säker på att det var baksmälla.. Men det kan ju inte stämma eftersom att jag var nykter hela kvällen igår! Så vad det var jag mådde illa av det vet jag inte ännu!
Nu ska jag slå in pappas presenter eftersom att det är farsdag. :)


Madeleines outfit i Lärdags!

På G

Trotts att jag gick och la mig i natt vid 5, eller på morgonen vid 5 heter det väl... Men trotts det så är jag faktiskt helt pigg! Gick upp klockan halv 10 pigg som en lärka. Jag blir nästan srolt över mig själv. Idag ska jag jobba lite nu på förmiddagen. Sen efter det, ska jag dra iväg med min kusin Linnea och hennes polare Anna- Karin och min polare Elin till Sundsvall. Blir en liten snabb tripp för oss eftersom att jag har lite grejer att göra ikv. Jag ska nämligen ut och käka med brudarna. Vi ska rikta in oss på en nykter helg :) Det kan bli utgång, men dock nykter som sagt. ;) Är lite dålig på att sitta hemma och inte göra nånting.. Lätt att man somnar då surru! Så en utgång nykter kan det bli ;)


Nu måste jag röra mig, tiden springer då alldeles för snabbt iväg!


Beställning på G

I morse kom mamma in med en katalog från H&M  (lit´s your party) Hon sa iaf att det fanns en massa snygga klänningar i den. Så jag drog den till mig och började kolla lit lätt. Såklart så fanns det en  massa snyggt. Tyvärr så var väldigt mycket slut.. men hittade två söta plagg som jag beställde.


 298:- Längtar!






49:- Kr.. Den fick hänga med

Hoppsan..

Råka bli två inlägg till. Men nu är det definitivt god natt.

Sov sött gott folk. //



Tears in heaven




Ikväll har jag tänkt på morfar väldigt mycket. Och varje gång jag lyssnar på den här låten så saknar jag han ännu mer. Men samtidigt vill jag lyssna på den, eftesom att den är så fin, och vi hade den här på morfars begravning.

<3

Julen närmar sig sakta men säkert!

Kanske man ska börja sattsa på lite julfärger, kanske en röd bh med ett par röda trosor till. Kika runt lite på nätet. Titta in på H&M sida. Deras underkläder är både enkla och fina, och kostar inte alls specillt mycket. Hittade ett litet kitt som jag sett tidigare på H&M, super fint..Mycket finare i verkligheten. :) Dock, gillar jag inte rött. Men det är säkert fint på ;)  Kan ju alltid hoppas på det iaf (haha)

                                                                                            

















    

Hemma!

Kväll
Nu så är jag hemma från kalaset. ! 18 pers var det där, en del av släkten skulle man kunna säga. Ett rikigt håll i gång non stop med andra ord ;) Vilket var faktiskt mycket trevligt. :)

Nu ikväll ska jag försöka lägga mig i tid för att vara pigg till morgondagen. Ska utnyttja dagen till max! Nu ska jag kika på lite serier på nätet.. Har ju missat en massa avsnitt nu när jag inte haft något internet! Så ska borta gaddarna nu och sen hoppa i säng med datorn.
//


Kalas

Dags att dra på kalas! Det ska bli smarrigt gott!


Butter?


Gud, det går inte att beskriva med ord hur trött jag är just nu.. Och min hunger gör inte saken bättre! Sen ska vi inte prata om vädret, jäkla skit väder! Man blir så himlans hängig utav det med! Synd bara att den här årstiden har en förmåga att ofta ha såna väder, inte ofta det är fint liksom! Men men, inget man kan göra nånting åt! Synd..

Nu ska jag ta och fara iväg för att hämta Jimmy för att sedan skjutsa han till coop där han ska jobba! Vilken tur att han har mig som ställer upp i alla väder! Synd bara att man sällen får något tillbaka! Men han är en bra vän när han väl sätter den sidan till!

Nu ska jag röra på mig.



Så här glad var jag på förmiddagen. Just nu känner jag mig som trötter i snövit! ;)

Good morning!

Ja en sån här himmel hade man velat sett i morse när man vaknade och kika ut genom fönstret.. Men vad fick man se!


Joo, en sån här himmel! En tråkig hög av dimmiga moln! Aja, men alla dagar ska väl inte vara perfekt! Det är bara att ta dagen som den är och  tuta och köra! :)


Igår somnade jag vid 2 tiden.. Inte alls bra eftersom att man blir så trött dagen där på då, vilket är idag ;) Vaknade hela klockan 10 Ganska bra ändå för att ha varit uppe hyfsat länge..
Idag ska jag ta mig ner på stan för att kika på GIna en sväng, min favvo affär! Sen ska jag även ta mig till en annan affär för att kika på en väska.. Vill hemskt gärna ha en ny! Inget som egentligen behövs eftersom att jag har så många redan.. Men man tröttnar ju. ;) Sen ska jag faktiskt schasa iväg  ett gäng här nu. Så en ny skulle inte sitta helt fel. Man kan ju alltid önska sig en av Jultomten! ;)

Det var allt för stunden! //

 

Sova?

Svar: Ja! Imorgon väntar en ny dag i mitt liv.

Sov gott.

Kram


Frågor & svar

Myskväll eller Utekväll?   Svar: Både och

Drink eller Champagne? Svar: Drink

Blått eller Rosa? Svar: Rosa

EU eller US? Svar: EU

Snygg eller Smart? Svar: Smart

Hund eller Katt? Svar: Hund

Ge eller Ta? Svar: Ge

Aftonbladet eller Expressen? Svar: Aftonbladet

Hiphop eller House? Svar: House

Iphone eller Blackberry? Svar: Blackberry

Natt eller Dag? Svar:  Kan inte bestämma mig..

Salt eller sött? Svar: salt

Kallt eller Varmt?  Svar: Varmt

Strand eller Pool? Svar: pool

Mac eller PC? Svar: pc

Blondinbella eller Kenza? Svar: Kenza

Vanligt vatten eller Bubbelvatten? Svar: Vanligt vatten

Obama eller McCain? Svar: Obama

Lugn eller Temperamentsfull? Svar:  lugn

Matt eller glansigt? Svar: glansigt



//


Imorgon

Då ska jag försöka ta mig ner på stan för att eventuellt köpa med mig en polojumper :)  för nån dag sen så var jag och mormor på stan, vi in på ginatricot en sväng. Väl där så hittar min Älskade mormor en polojumper som hon tyckte var fin, hon tyckte även att det passade mig, så jag provade den och det var väldigt skön, och passar perfekt nu till vintern :) Så jag lade undan den och i morgon så hämtar jag nog ut den :) Måste säga att mormor har väldigt bra smak ibland :)

 



På tal om henne så umgicks jag med mormor idag en liten stund, eller i några timmar. Vi började med att gå ett varv runt lillfjärden :) Sen gjorde vi lite ärenden på stan med moster :) Och sen pricka vi in en fika på det :) Riktigt mysigt! Puss på dig grandmother!


Mums!


Dom här godsakerna skulle inte sitta helt fel just nu! Men tyvärr är dom slut eftersom att jag bara för någon dag sen råka dra i mig allt, tråkigt nog! Men som sagt, dom skulle inte sitta helt fel i nuläget!

Scrubs

Eftersomatt man har börjat blivit lite utav en nattmänniska så har man börjat kolla en hel del på tv.. Och helt plötsligt har jag uptäckt ett helt nytt program, nytt och nytt är det väl inte.. Men för mig då som aldrig kolla på tv!   Men som sagt, scrubs är iaf det program som jag har blivit rokig i :D Sitter i sängen nu med datorn och kollar på scubs, kan det bli bättre! Icke!

Nu ska jag fokusera mig mer på Scrubs!


Bilder sen utgången i Lördags

Måste ju ldda upp lite bilder sen lördagens utgång ;)









Jaa, det finns mer bilder.. Men du hör jag att datorn andas tungt! Så är tvungen att låta den vila ett tag nu. Laddar upp dom andra i andra inlägg längre fram :)

Internet!

Hej alla där ute!

Eftersom att ingen i min familj har haft tid att försöka fixa vårat nya modem, och ingen ville eller orkade hjälpa mig.. Så bestämde jag mig att jag får väl röra på mitt fläsk och  försöka med egna händer då! Haha, tro det eller ej! Men fter 3 timmar så har jag lyckas :D Från att ha ringt Glocalnet ca 4ggr prata med en massa olika karlar och koppla om  en massa sladdar och allt så har jag fått  internet att fungera. Är faktiskt stolt över mig själv ;) Smart blondin med andra ord! (Haha)

Nu ska jag blogga! Vart ska jag börja? :)Kanske ska börja med att lägga in lite bilder sen helgen :) 

Det blir väl bra?? ;)



Sä här såg kvällens outfit ut i lördags.  Mer bilder laddar jag in i nästa inlägg :) 
Måste kika  runt lite på nätet först som ja inte gjort på lääänge! Mer bloggande sen! Seeya!





Pusss


internet är på G! :D

Nu jäklar! Nu har vårat nya modem kommet hem till oss. Nu behöver vi bara någon som kan koppla in det. Så i morgon hoppas jag att  att  nternet fungerar så att jag kan börja blogga igen :D Så jobbigt med bloggpaus...

Men snart så kommer jag :) Ses då..
 
Nu ska jag umgås med julia och josefin igen.


Puss puss    // Madeleine           

         

RSS 2.0