Ayia Napa!

I morgon smäller det :D





image339

image338


Kväll

Nu är det dags för att sova tror jag :) jag har stessat som en tok hela dagen pga den här resan till Ayia Napa som jag åker till i morgon kockan halv 10!! jag hade blivit lite gladare om jag fått nån dag till måste jag medge.. Men nu är det som det är ;)


Har inte tid för att skriva nå mer. Kommer nog inte att skirva i morgon heller.. Nu måste jag sova!

Ha det så bra i Sverige.

// Madeleine

image337


Alla gör misstag..

Här kommer men hem och är glad men trött. Jag piggnar på mig och åker ner på stan för att gå in hos frissan och köpa lite grejer till mitt nyfärgarde hår. Jag har nämligen gått från ljusblond till mörkblond:) Men jag vill fixa till det lite. Få mer guld i det. När jag väl är klar så tar jag mig till bilden som jag parkerat på enkelriktadegatan mitt i stan.. när jag kommer dit så skriker en man på mig. Jag hade av missatag parkerat utanför en garageport.. Jag såg absolut inte den.. Det var i lika färg som på teglet så man la inte märke till garageporten.. Han skriker iaf  en massa fula saker till mig som tex  att jag e dum i huvudet och blind m.m Han sa så mycket taskigt att jag inte vill minnas!t jag fick fram var "det var ju inte meningen.. han var sekunder från att smälla till mig! Jag hann att hoppa in i bilen och gasa där ifrån. Med tårar i ögonen och telefonen i handen så ringer jag mamma och tokgrinar!

Hur fan kan man skrika på en ung tjej? Eller överhuvud taget skrika så som han gjorde.. Det var ju bara ett misstag! Mamma & pappa är iaf vansiniga på den där mannen! Ser jag han igen ska jag ta och peka ut han framför dom. Och dom kommer inte att bli glada på han! Jag hoppas att det aldrig mer kommer att hände mig igen.. för jag känner mig både kränkt och små chockad.. Detta är inget man vill vara med om. Att det finns såna här idioter här som kan göra så det trodde man ändå inte!


Nus ak jag försöka ta mig iväg med mamma och komma på lite andra tankar!


// M

image336

Hemma i två dagar..

ja så har man varit hemma i en dag. I korgon klockan halv 10 beger jag mig iväg  igen utomlands... Till sypern denna gång. Hoppas att det blir super skoj vilket jag tror!

Jag har tvättat upp alla kläder från italien.. och håller på att packa på nu.. Vet inte rikigt hur jag ska hinna med denna dag! Ska försöka att skynda mig så mycket som det bara går nu!


På skolan idag så hände inte alls så mycket.. Student foto klockan 8.. Sen efter så jobbade jag och Elin med vårat Uf företag så nu är det klart! MVH fick vi i de :D Snäll hon är beata :)  Sen har vi bara gjort utvärderingar :) Sen nu är jag hemma :)


Nu läre jag raska på..


ses sen




Packning

Nu har jag i princip packat klart =) I morgon bär det iväg till italien :) Känns bra att få komma iväg till ett annat ställe ett tag. Komma ifrån hudiksvall ;) Men kommer självklart att sakna mina älskade vänner hur mycket som helst. Sen familjen kommer att bli en stor saknad.

Tänkte att jag ska ta och lägga mig i tid genom att jag ska åka här ifrån hudik vid 9 för att bege oss till skavstas flygplats.. Så läre säga god natt redan nu, så hörs och ses i bloggen om en hel vecka.  Och då är jag hemma i 2 enstaka dagar sen blir det till att bege sig till arlanda med brudarna och ta sig iväg till Ayia Napa! Det ser jag verkligen framemot. =)


Puss och god nattt. ha det så bra i sverige.


Puss & kram, Madeleine.



                                                             Italien

image329

Måndag

idag är en lite av en stessig dag för mig! jag åker utomlands i morgon till italien och har inte pakat ett dugg ;) helt otolig man är, allt ska bli in i det sista:P haha. men det är jag och livet kan bli så tokigt ibland..

Ska ta och börja med att åka ner på staden och köpa med mig lite som jag läre ha med, typ: smink remover, smink, nessesär,bikini, jaa, med mera:) Sen blri det hemfärd för att ta fram allt och sen slå ihop väskan.

Lite senare idag ska jag ta och vara med Jossan och Maya :) Det ska bli trevligt.  

Kommer att sakna ihjäl mig mina älskade vänner! precis alla! Har faktiskt inte det största lusten att åka till italien nu vill jag lova, vill att alla dom ska föja med. Vill liksom inte vara ifrån min vänner! Men man lever bara en gång och en vecka ska jag väl klara ;)


Nu är det dags att börja röra sig. Jag återkommer!!


// Madeleine 


laddar upp en gammal bild på mig från crann canaria 2005 ;)

 image327


haha, liten man var: )
image328


Salta pastiller, jossan & Smycken. :D

Hallå där!!


idag är jag så glad för min jossankossan har kommit hem :D Brun som chocklad var hon! Precis som förvänat ;) Hon stiger in igenom dörren som en brun ängel..  Och med sin har hon presenter till mig!! Kan ni gissa vad? Nej, för att det jag fick va henne var: SALTA  PASTILLER och inte bara det utan en underbar lite större klubba som jag inte vet när jag ska ta och stoppa i mig :P men tro inte att jag bara fick godis av henne :D Hon ville inte bara göra mig fet, utan göra mig vacker med ett par super snygga örhängen! Så jäkla glad är jag. Det kunde inte ha blivit så mycket  bättre känner jag! TUSEN TACK JOSSKOSS MIN!  Jag är jätte glad. ikväll kommer jag somna med ett leende på mina läppar :)


Jag & jossan i turkiet :)



Nu ska jag ta kika på kanal5 på sanningens ögonblick ;)  Så nu ska jag säga god natt.



Puss & kram // en lycklig Madeleine!




Här är alla mina fina presenter från josefins resa :)

image324


image325


image326


Hallå där

hejsan hoppsan.


Idag har jag gjort mitt enorma prov i NK.. och hur det gick det vet jag nämligen inte! Det var iaf krångligt...
Sen när jag kom  hem så gick jag direkt till mina mina byrålådor och städade dom.. det var en massa skit från smink och allt i båtten, men nu är det rent och fint där och  alla mina nässesärer ser även bra ut med nu ;) 

Efter att ha städat så umgicks jag lite med miin vän Maysan :) Vi har skrattat och donat. Även varit och spionerat och inhadlat naturgodis.. :) Men nu har jag precis kommit hem efter att ha skjutsat hem henne. Tyvärr.

En gammal bil på mig och maya när vi skrattar som tokar ;)


 

Ikväll ska jag börja med min uppsatts i NK för att få G eller kunna få ett VG, det beror på prov resultatet.
Imorgon börjar jag hela klockan 10 vilket känns skönt. Sen har jag ingen aning när jag slutar men det är ett skit samma. :P


Nu ska jag bege mig.


Ha det så bra!


Så här såg jag ut  idag..( ps, smuts på linslocket.)
image319

Dagens outfit på bror.

image321


Jag återkommer senare ikväll!

Smoothie

Innan jag går och lägger mig så tänkte jag lada in en bild på min goda Smoothie som min vän amil tyckte smakade skit. ;) Men jag  står då fast med att den är super god! :)

image315

Min vän Amil :)

image316

God kväll

Hallå där. 

Nu måste jag medge att jag har varit en usel bloggare den senaste tiden. Men jag har haft totalt fullt upp och har inte tid med nån dator.. Men det är livet mitt nu. ;)

I morgon väntar ett enormt stor prov som jag hemskt gärna skulle göra vad som helst för att slippa! Jag har prov i Naturkunskap! Som jag sagt tidigare så är det på en massa kapitel vilket egnligen inte ska vara meningen.. men han påstår att det inte är hans fel utan kursläggarna, så vad ska man göra? Joo, kämpa på! fast det är tufft!
Förhoppningsvis är detta sista provet i jmitt liv, iaf inom dom 5-10 åren, kanske, eller vad jag känner nu iaf. :)
Nu är  det arbetslivet  som gäller sen:D Jag ser så fram emot det. Kanske flytta här ifrån, vilket inte alls skulle vara fel :) Men vi får väl se vad resan tar vägen:)


Idag har jag pluggat som sagt på provet. Men jag har inte bara plågat mig med pluggandet, utan varit med min vän Amil. Vi har varit på lidl och köpt fruktdrink.. Fast han tyckte det smakde skit, men det var bara bra för min del, då blev mer över till mig ;D hehe. Sen har vi varit på köpanberget med bror och hans kompis. Sen efter det var vi och köpte hårfärg på kavntum ( till amil) Sen har han slingat håret här hemma hos mig, men bara för några minuter sen så gick han hem med med slingermössan på huvudet och färg i håret :D haha. Han ville duscha av det hemma sa han. Får hoppas att ingen såg han på vägen hem då, det måste ha sett lite roligt ut ;)

Hoppas amil att du blir bra, vilket jag tror. :)


Nu  läre jag hoppa ner i sängen.. Har ju nämligen ett enormt prov i morgon!!!! Ush.



// Madeleien

image314

Helgen

Ja, helgen har  varit fullpackad.. Jag har inte haft nå tid att sitta vid datorn..  Nu är det en hel del som har hänt med mitt lv. Har lite mycket att stå i nu känns det som. ;)
Känner mig lite halft sliten faktiskt, en tvådagars är lite väl :P Men jag har haft en toppen helg och det är det viktiga!


Idag  vet jag inte vad jag ska ta mig till.. Läre ta en promenad sen iaf! Morsan ville hänka så det blir perfekt.


Men vi hörs sen nåt.


// Madeleine


image313


jäsp

Nu börjar klockan bli mycket..ikväll gäller det att sova i tid, för i morgon väntar en stor dag. :) Först är det skola sen är det partaj som gäller. =) Längtar så att jag håller på att dö! hehe.

Ikväll har jag varit nere på staden med amir, amil och anders. Vi kikade på kläder inne på fyren. Eller det var bara jag som provade kläder i princip. ;) Men det lönade sig, jag fick hem mig tre par klänningar :) Vilket är perfekt till mina resor.
Efter staden blev det donken :) Där träffade vi bryngel och hans tjej Hanna. Vi satt och snacka och skrattade. 

Idag har jag haft nån "värmeattack" jag har skrattat åt allt konstigt.. helt slö i kroppen och skarttaattcker bara sådär. Lite knasigt men kul ;)


Nu kan jag inte komma på något mer att skriva, joo! Jag åker till italien endå :D Kursdagen blev satt på ett annat datum :) Så nu åker jag den 20 maj till italien. :P jippi.


Nu ska jag sova.

pussis


// Madeleine



Dagens stjärna = Marcus Kaloudis!

Idag fick jag mig ett rikigt gott skratt på skolan!! Jag har inte skarattat så här på så länge.. Dett var så otroligt kul!
När jag kommer ut från handel så frågar jag marcus i min klass varför han var på vägverket idag. Han sa att han hade klarat uppskrivningen, fast för A körkort!! Han skulle skriva upp på B körkort men av nån anledning så blev det A... Så marcus kaloudis har klarat  uppskrivningen till Motorcykel körkort :D hahaha, vad jag har skrattat! Han hade inte märkt det förs han satt och prata med en kompis och att då kompisen märkte att det stod A körkort på pappert! Mackan hade väl tyckt att det var konstigt på provet genom att det var mycket frågor om motorscyklar ;D Herre gud säger jag! det är bara marcus kaloudis som kan skriva upp på fel prov!
 Men man får tänka positvt,  nu kan han ju ta motorcykel körkort på samma gång tycker jag:D hehe. Så nu är det bara att hålla tummarna på att han klarar det skrifliga B körkortprovet i morgon :)



Mackans framtida hoj! ;)

image311



Ha en trevlig dag.


//
Madde


trött

Hela dagen har jag varit som en säck potatis.. jag orkar inget nu för tiden.. vad är det med mig? Jag har sovit middag i två timmar.. vilket inte alls är bra. Man blir bara mer seg och sen kan man inte somna förs klockan är runt midnatt!  Blir så less på mig själv.. Vad ska man göra för att bli piggare? Ska jag ta och köpa hem lite energi dryck då!? Det kanske fungerar :P Aja, vi får se vad som jag hittar på. men något måste jag göra!

                                                                                  // M
 

image310

onsdag..

veckan springer bara iväg. Vilket känns väldigt skönt. Nu är det nästan klart att jag kan åka till italien, fick nämligen ett sms av maggan där det stod att kursen kan skjutas upp =) Hur bra som helst. Men vi får väl se hur allt blir. Ska inte ta nå förhoppningar.

Idag har skolan varit helt ok. Allt förutom magnus läraren som var har i NK.. Åhh, blir super arg när han inte förstår hur mycket vi måste läsa på för att kunna nå G!! över 100 sidor och så många olika saker.. Blir super less. kan han inte göra det enklare.. Skulle man få ig på provet så innebär det att som i mitt fall att jag har 2 enstaka dagar efter italien på mig att göra ett omprov, sen bär det ju iväg till ayia napa för mig. Jag vet att et inte är hans fel att jag åker såklart. Men det är inte bara jag i klassen som ska åka iväg på studet resa liksom. Sen nu när det är så lite kvar så kan han väl vara så snäll och göra en bra sammanfattning på ett papper eller något ist. Men men..



Nu ska jag fostsätta här hemma.. hej så länge..
// madde


Dagens outfit

image309

Kväll..

mina planer gick inte som planerat.. Jag och mamma hann inte med nå fika tyvärr.. men en liten promenad till hemköp blev det iaf.
En sak som är så typiskt är när man har en dag då man inte orkar klä upp sig smina sig osv.. precis en sån dag brukar man  stöta på varje människa man känner eller är bekant med!! helt totaklt typiskt! Precis som i mitt fall idag!  Idag har varit en sån dag då jag absolut inte har brytt mig mitt utseende! Så sjävlklart när man är på hemköp klockan 21.30 då tycker man ju att man inte ska träffa på så mycket folk! Men helt fel tanke! Jag träffade på minst 4 killar som jag måsta heja på! jag med mitt feta hår, osminkad, fula kläder, jaa allt hade jag emot mig. Är det inte lite typiskt att man ska träffa folk när man är som fulast.. varför blir det alltid så? :D haha, komiskt endå. Men det skulle vara bättre om man träffa folket när man känner sig lite finare. Men det inträffar ju aldrig!  Tyvärr..
Aja, nog snackat om de.. Idag så har mina kusiner krille och viktor varit här för att låna rakapparaten. Krillan skulle raka viktors hår! Tänka sig vad skönt egntligen att raka av sig allt hår. Slippa torka håret och färga ja, allt det där! Men i mitt fall skulle det kanske inte se sådär jätte bra ut. hehe. Så det är väl bara att glömma den tanken.


Nu ska jag kika på tv sför att kunna somna till de. Gud vad jag längtar tills i morgon, då jag ska ta och stoppa i mig en fet frulle :) Sen blir det  den efterlängtade duschen!!!!


Förresten, det var ju krångel med italien resan och ett jobb som jag har i sommar, kursdagen ligger mitt i hela italien resan och det innebär att jag inte får jobbet om jag inte går kursen.. och då är jag tvungen att ta bort italien.. Men nu så kanske anna-karin (en lärare) kanske har fixat så jag får komma iväg till italien och få jobb efter italien resa iaf :D Skulle vara hur bra som helst om det gick :) Hon är så snäll Anna-Karin. :)


Nu ska jag sova. Natti.


kusin krister
image307


Kusin viktor ( ser allmänt trött ut, hehe )
image308


jäsp, god morgon!

Hehe,  det kanske inte är morgon men det känns nästan som så efter min tre  timmars tupplur.. Jag gillar verkligen inte att sova så här på dagarna för man blir ju så hemskt seg.. Men vad gör man inte när man är super trött? Finns liksom inte så mycket alternativ då.

Nu har jag mycket att göra känns det som. Jag måste börja plugga på det enorma provet som jag verkligen inte vill ha! Sen ska jag gå ut och gå runt lillfjärden som vanligt, har börjat satt igång med vandrandet nu genom att jag inte tränar.. Men träningen kan kanske vänta, huvudsaken är att jag börjar röra på mig det är basen till att få en "finare" kropp, innerligt mig iaf. Men jag kan ha fel ;) Sen är det ju inte så att jag går promenader bara för att gå ner i vikt inte.. Utan för att min hjärna ska fungera bättte! ;D


Efter att ha satt mig ned att plugga lite så återstår promenaden som sagt, och efter det frågade min mamma mig om jag ville åka på skutan och fika med henne. Och det tackar jag inte nej till ;) Kan väl även där diskutera lite plugg. Sen kommer vi nog att diskutera lite annat.. Killar? Hmm, förstår mig inte alls på dom.. Jag säger bara det, vi tjejer föds med ett mycket bättre finuft!

Nu läre jag sätta igång här.

Ha en bra kväll


Kram, Madeleine

party klackisar!

Jag har då en massa skor/klackskor som bara ligger, men man vill bara ha mer..  Skulle inte tacka nej till denna fina klacksko! Men så är det foten.. Hur tusan ska den orka med dom där höga klackarna! ;)  Men man kan ju alltid drömma . :)


                                                                                     Skönheten!

image306



Stranden!



Undra om man skulle slå till på ett par lite högre flipp plopp  iår. Jag tycker dom är så super snygga. :) Skulle gärna vilja ha  någon utav dessa, men vilken? ;)



image303

image304



Inte alls fel med en vit snygg bikini till. ;)
image305

Hallå

Nu har jag precis kommit hem från skolan! började 8 och slutade vid 12.40.. inte så lång dag endå, men den kändes oerhört  lång(suck) även att man hade fett hår och mys kläder på det  så kände man sig så fin! not. ;) Men alla har vi våra riktigt fula dagar ;) haha.
Idag funderar jag på att färga håret :) Känner verkligen för det nu. Det skulle verkligen behövas.. Men vilken fär ska man ta? lite mörkblondare eller ljus som vanligt? Hmm..  Vi får se vad som händer.

Nu ska jag ta och stoppa i mig något :)


Ha det så bra.


// Madeleine


 Min mys outfit.
image301


Inne igen

Jaa, det gav faktiskt lite färg av att sitta ute idag. fast det var sol fram och tillbaka hela tiden.. jädras moln! :P Men det var skönt så länge solen varade.

Har även hunnit plugga lite, men bara lite.. tänkte att det är bra och få in lite på energi provet inann själva provet smäller till, som ioförsig är nästa vecka, men endå, jag är ju så himla seg på att plugga så läre plugga i tid  surru ;) 

Funderar på om jag ska gå ut och lägga mig på badenbaden och sussa lite i kvälls solen som faktiskt finns här utanför.  Sen funderar jag på att ta en promenad runt lillfjärden. Självklar  tar jag bilen ner  ;) Haha. // Madde


image298
 

Men gud..

Här ligger jag inne i mörkret och degar.. var nyss ut en sväng på altan och fick en varm vindpust över hela mig.. Det är ju super sol ute..Så nu är de ändrade planer. Jag går ut och sover:D Då kanske man blir brun på samma  gång ;)




image295



Inge is kvar i poolen :P Nu är det bara att rengöra den sen sättta igång den :)


image297

Måndag,studiedag.

Vad skönt att man är ledig idag, känns som att det nästan behövs :) Idag sov jag enda till klockan 11 vilket var jätte skönt. Annars brukar jag bara vakna tidigt även fast jag är ledig.

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra.. Har precis duschat vilket verkligen behövdes! Och nu känner man sig så mycket fräschare...Men jag saknar att vara brun! kanske man skulle ha pallat sig ner till bruno då? Hmm, såtsolarumet har ju  paja en aning där, eller det är nån som har förstört en del av den..Men det går att stå där endå men jag tycker inte man blev lika brun som förr  i ståsolarumet där längre..plus att det är nån  som har snott ståsolarumets solglasögon och förstört fläkten och radion.. Vem tänker tanken på att göra så? Och varför? blir så förbannad när jag såg det.. vill man förstöra för alla som vill känna sig lite föräschare eller vad? Det måste ha varit nå snorungar iaf! Har lite svårt att tro att det är nån äldre. ;) Men jag får ta mig ner lite senare och kolla in läget på stå om det ser bättre ut denna gång annars får jag ta och prova ligg och denna gång så ska jag inte ta nr 2! isf.. :PHöll på att grillas sist..  fast jag inte blev särskilt brun!


Nu ska jag röra på mig. Vi hörs.

image294


Den vita helgen!

Haha, det blev inte direkt en vit helg.. i sista sekunden besämmer jag,maya och jossan att et blir utgång! Vi kom iväg på en fest som vi ville på, men det levde inte upp till våra förväntningar ;) Så vi begav oss till en annnan fest. När vi stiger in på festen så ser vi endast killskor!! en hel drös killar och vi tjer, haha. Men det var kul och allt gick bra :P Sen begav vi oss ner på stadt.. Väl där nere hade man ju såklart glömt hela väskan med mobil, pengar, legg m.m i mayas pappas bil..!  Men som tur så "känner" jag både vakterna och stadt ägarn så man fick ju komma in både gratis och utan leggkontroll ;D  Man är ju stamkund på stadt liksom. ;) 


Jag hade en super rolig kväll med alla brudar som jag umgicks med den kvällen inne på stadt.  Detta var verkligen en toppenkväll:)


Nu ska jag ta av mig morgonrocken och forsätta sola här ute på badenbaden :)


hörs.

fredag, men det känns som nån helt annan dag!

Hallå där.



Idag har jag varit super död!! Vet inte vad det är med mig.. Men jag känner mig sjuk i kroppen iaf.. jag orkar definitivt inte festa idag, och rätt roligt inte i morgon heller! nu får det bli en vit helg. =) kan behövas tror jag med ;)


Snart kommer jossan.. eller nu hör jag.. Så logga ut då . Pusss, madde

gårdagens outfit.

Herregud vilken sen kväll det blev igår. Var ut på stadt.. Det var grymt mycket folk!! Det var super kul att dansa. ibland såg man inte varandra pga alla rökmasiner och discostrålar!! :D ´stadt måste ha inskaffat nåt nyt! Dansgolvet var grymt!! Kvällen var totalt skoj. Jag och carro  fick mycket gratis också vilket också
var super bra. Gratis garderob, drinkar m.m sen fick vi billigare inträde. En kanon kväll =)


Nu  ligger jag bakis i sängen.. Ska försöka sova bort allt. Önska mig lycka till!!  // Madeleiine



image288

RSS 2.0