21 år Idag!

Fasiken nu är man en gamling åh! Ska snart dra på jobbet, sen blir de kalas med jordgubbstårta och annat gött!

bad!

Vad härligt de är med sommar och bad! Nu är även belysningen i poolen och de är bara för fint på kvällen!  Så ska ta mig ett bad nått dopp nån kväll då de är mörkt och belysningen är på.. Men ikväll blir de ett dopp i en sjö istället ;)

söndag

Jäklar vad jag inte uppdaterar bloggen..  Men jag bara jobbar och jobbar samt hittar på annat skoj ;) Så de finns liksom ingen tid att skriva nåt. ;) Mycket gott som har hänt i mitt liv nu :) Hehe.

En galen bild sen någon festkväll. Ännie, Mallan & jag

Lördag

Igår fyllde jossie 21. Fasiken vad gammal hon är nu alltså! :P Nu har hon bara 9 sommrar kvar till 30 ;)
Ska inte säga så mycket själv som bara om en 1 vecka  och 6 dar blir jag en gamling med, tyvärr. Men vafan, bara att gilla läget liksom :) Idag ska jag ta med ner på stan med lill jasse samt morsan som de ser ut. Sen ska jag träffa mallan och eventuellt åka på stranden om solen är framme.
josefin<3

Träning

fyfan, jag har bokat in mig på ett mördarpass på en timma. Hur ska man klara sig igenom passet i den här värmen?  De har varit sjukt varmt idag, och de är de nu. Jag fick till och med åka hem lunchen för att ta mig ett snabbdopp i poolen pga värmen ;)  Men ska egentligen inte klaga, de är ju ändå njutbart. =)

kär?

A fyfan, dessa klackskor vill jag äga! 370 spänn bah. Men vafan, en klack på 14 cm. De innbär ju att jag blir sådär 183 lång.. Har ju iof två par hemma med 13,5 cm klack o dom blir man ju en jätte i. (Men snygg är dom) Hm, hur gör man montro?

Bloggen?

Dålig uppdatering. Men jag har varken tid eller ork!  Helgen har iaf varit galen!!  ;D Ska även ta och ladda upp  lite bilder, har massor från den senaste tiden ;) Men nu läre jag slagga inför morgondagens jöbb.

Randigt

Sisters Point Roll White/Black
Sisters Point Roll White/Black
Gillar randigt. Denna klänning skulle inte sitta helt fel.

RSS 2.0