väskor

Är det något som jag är väldigt tokig i så är det väskor! Jag får då aldrig nog med dom. Jag har en hel garderob med väskor som ifösig inte används så ofta. Men ibland. :)  Man kan iaf inte nå nog av dom :)


Nu har jag hittat en favorit som jag starkt vill ha! Den är så snygg i designen! och Jag vill vekligen  ha den. :)




ush vilket väder!

Vad är detta? Vilketb fult väder vi har nu då! Vad ska man göra en dag som denna? Hmm, jossan villa hitta pånågot vilket inte alls är fel känner jag. Sen finns det lite små grejer som jag skulle ha behövt göra i denna villa. :) Man får passa på med sånt när vädret är som det är. 


På onsdag så är det gatufesten som gäller. Och även på onsdag så kommer det fina vädret, så det blir inte alls fel har jag en känsla av ;)
Vi beger oss till s-vall  på onsdag morgon, så att vi har en hel dag på oss att shoppa. Sen  kommer vi  att låna farmors lägenhet ( vad jag förstått) så det kan ju inte bli bättre :)  sovplats och ett ställa ett fixa sig iordning. Suveränt! Längtar!  Det som fattas nu är att prata med carro, men jag tror hon nog kommer att tycka att det låter bra. :) Vi får väl se.




Nu ska jag fixa mig.


bye bye





Lördag

Ikväll ska jag vara med jossan. Vi ska festa. Och jag hoppas det blir kul. Inte för att jag är så peppad, för vädret är verkligen ingen höjdare.. Men vi får hoppas att det klarnar upp.

Vad jag ska ha på mig ikväll det är den stora frågan? Jag vet absolut inte! Ska ta och klura lite på det sen.
Nu är det dags för duschen och sen blir det till att fixa mig iordning. Kommer säkert att prova kläder i timmar ;) hehe.

Vi får se hur det går.


// madde





 

fredag

Hallå där


Idag har jag jobbat som vanligt. Sen efter jobbet blev det stan igen som vanligt!! Precis som jag skrev tidigare så  har jag glömt något vaje dag sen måndags att göra de ärenden jag skulle ha gjort på stan..Och som idag så glömde jag ett ärende att göra igen på stan.. och precis som idag och alla andra dagar så glömde jag idag med att göra det jag egntligen skulle göra. Och det innebär alltså att jag måste ner igen på stan i morgon för att ordna det! Så imorgon har jag varit på stad 6 av 7 dagar! Typiskt mig.. Men men.


Idag har jag prata med min älskade Maya. Saknar henne som en tok! Men snart så ska vi ses! Det lovar jag <3


Snart kommer min jossie och då ska vi dra på lidl :) 




                                                
Vi tjejer.    (hehe, jag får ett skrattanfall. ;))








 

Onsdag.

Idag har det varit jobb som vanligt.. Och efter det  har det blivit stan som alla andra dagar i denna veckan.. Fattar inte varför jag inte gör allt på samma dag. Så typiskt mig. Så fort jag kommer hem från stan så kommer jag på något nytt som jag behöver! Precis som idag. Så nu måste jag ner på stan i morgon med.. Blir säkert lika i morgon och på fredag. Så då kan man nästan säga i förväg att jag har varit på stan varje dag denna veckan. ;) Typiskt.


Ikväll ska jag ta och gå ut och gå som vanligt. Eller ja, som vanligt vet jag väl inte.. jag och mamma har  nämligen börjat med det nu,  vi bestämde i tisdags att vi ska ta och gå ut och gå varje dag.. Men  vi får se om det håller länge till  :P Jag läre få lite kondiktion eller vad det heter.. Den är verkligen något som fattas i min kropp! Så nu är det på G.



Nu har jag väldigt mycket att göra.. Bara att sätta igång maddie!


// Madeleine



Ett gott skratt!

 När jag var i ayia napa så träffade vi ett gäng killar. En av dom heter john, om jag inte minns fel.. Han berättade en grej som gjorde att jag fick mig ett gott skratt. Han berättade att han för en tid sedan hade råkat bytt necessär med sin mor. I nässesären så låg det tabbletter som han trodde var  "huvudverkstabbletter" som han  åt i en veckas tid.  Efter ett tag så började han fundera varför det aldrig blev någon bättring.. Han såg sen med sin förvåning att han inte hade ätit huvudverkstabbletter utan mammans p-piller...

Haha. Vilken grabb!

                                                                                                
     

                                                                 
Mannen som åt p-piller ist för huvudverkstabbletter.


Christian dior

Jaa, så var det dags för en ny mobil. Och på min öskelista så står självklart christan diors mobiltelefon. Den är snygg, bra och exlusiv. Ja, den har allt jag vill ha. Nu är bara den stora frågan vem ska köpa den till mig!? För mobilen ligger nämligen på 35 000 kr. Vilket känns lite taskigt att lägga ut ;)

Men man kan ju alltid drömma vidare..  ;) 


Måndag

En ny vecka med jobb. Men ska inte klaga, bra betalt och lättförtjänta pengar. =) 
Synd att det var sånt dåligt väder idag mitt på dagen.. Vi får hoppas på bättre imorgon.

Efter jobbet var det dags för hemfärd. Kan ite påstå att jag jobbar långt hemifrån :P 200 m så det är helt ok ;)
När jag kom hem så duschade jag och sen begav mig ner till stan för att träffa  Carolin. Vi fick med oss lite shopping faktiskt. :) 

Sen idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Tagit en promenad på stan med mamma. Vilket var suveränt skönt :) 




 

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt sova ut. Får i morgon börjar en ny dag..


// Madeleine



Christoffer i luften ;)


färd dags!

Nu ska jag och min mor bege oss iväg för att åka bil nån stans, vet än inte vart. Men inom hudiks räckhåll iaf ;)
Och mitt i det hela så är jag super hungrig! Nu vill jag ha mat. Men morsan sa att bara om ca en halvtimme så ska vi äta. Det fick bli en tidig middag idag. Vilket inte alls är särskillt fel.

Nu ska jag ta mig i kragen.



// Madeleine


Min!

Efter om och men så är skönheten här. Av en stor del av mina student pengar så fick jag det jag ville ha!


Pochette Accessoires Riveting


helgen

Jag inte inbte hunnit uppdatera något. Har inte haft tid men nån dator.. Fredagen så blev det partaj och lördagen tog jag det lugnt. gick ut en stund nykter och det gick lika bra. Blev bjuden på världens godaste alkoholfri drink. =) Så det gick bra att gå ut nykter trotts allt ;)


Igår på dagen/kvällen så var jag endast med familjen. Vi Åkte bil och titta på film Mot kvällssidan. Innan det så gjorde jag och christoffer vårt första årsbad i poolen. ;) Vi var som två små fiskar där i. Jag tror vi badade i säkert en timme. Vi lekte en massa som små barn :D Hehe. Men gul var det. Ska ta och ladda upp bilder när vi tog oss i poolen.. Men har tyvärr inga på när vi lekte. :P


Här är lite bilder.  Vi var lite tvekig i början. Men sen var det super skönt. =)










Helg och midsommar.

Hallå där.


Ännu en helg som är här.  Idag eller ikväll så är det som alla vet midsommar. Det ska firas på föjande sätt.
En del av släktn kommer hit, vi äter mat, dricker vin? M.m ni vet. Sen efter allt det där så är det dags att bege sig till polarna.   Villket blir mer drickade. Mer så att min lever mår bra.. (Icke då) Men men. Min mening : Man lever bara en gång ;) 

Så jaa, jag har inte så mycket att skriva om dagen. Den blir som det blir. Nu ska jag bege mig in i en varm dusch och sen göra mig fin.

Jag kan ju vara lite rolig och ladda upp lite bilder sen onsdagens utgång :)



                                                                    
  Vi älskade brudar :) <3



  Jossan & Majs Fixar med min parfym ;)


                                              
Vad gör vi ;)? Vem är det som är där nere tro.. :P



Jossan & Elin =)




Det var allt för detta inlägg.


// M

Onsdag

Idag är en dag som jag kommer att gilla, det känner jag på mig. =)
Jag börjar morgonen med att vakna som man brukar göra ;) Sen frukost. Idag när jag åt frulle så nöjt jag ovanligt mycket av att dricka mjölk.. konstigt nog kändes det underbart att dricka mjölk :P Så det blev en bra start på dagen må jag säga. En god frukost gör att hela dagen underbar.;)

Nu är klockan 11.00 och jag sitter med hårfärg på mitt huvud. Nu ska jag ta och färga både utväxt och bli blond. Tänkte att det är lika bra genom att jag inte kan vara mörkblond nu på sommaren då håret bleks så det knakar.

När jag åkte till Ayia napa så åkte jag ner med mörkblont men kom hem som blondin. Så bara där har vi ett tecken på att man inte ska vara mörkare på sommren. Så nu är jag på G mot det blonda. Och efter färgningen så kan jag troligtvis ha mitt löshår ;D hehe. Sist gick det ju inte då jag märkte att mitt hår och löshåret var två helt olika färger. :P

Idag är det staden med min mor som gäller. Alla undanlagde plagg ska köpas ut. Sen ska jag och min morsa njuta lite av varandras sällskap. 

Ikväll ska mina brudar Maya&josefin komma hit. Vi ska grilla och dricka vin och se på  fotboll, sverige mot ryssland :D
Det ska bli super skoj :) Längtar! 

Efter all mat och tv tittade så väntas utgång. Jag vet att  min lever är inte speciellt glad  på mig.. Men vad gör man inte för brudarna. :) Nykterheten får ta och börja nån annan vecka! Eller hur jossan? ;)



Joo förresten! Igår badade två av mina små kusiner våran pool. Första årsbadet. :) Där emot så bangade jag! :P Laddar in några bilder på hur det såg ut igår. :)


Nu är det dags att röra på fläsket!  Ha en trevlig dag.  // Madeleine




                                                                                       Cillan&maya
                   


                                                                                           Cecilia

                                                                           fega Madeleine ;)


Tisdag

Idag ska jag gå på stan med mina småtingar +mamma. Det vi ska hinna med är: Banken, klippnig,shoppa, museum, fika, ja det iaf. Sen får vi väl se vart tiden tar vägen och vad vi hinner med. ;)

Min natt har varit förjävlig med andra ord. Inte därför att jag skrev om saw utan för min jäkla astma! Vaknade av att jag fick ett astmaanfall! Självklart hittade man inte astma grejerna, utan fick leta ihjäl sig över allt för att få fram nån slags mojeng att stoppa i sig. Som tur hittade man nåt till slut som fick min att bli lite bättre.. Jäkla astma.. Förstår inte varför jag har period nu heller? Det brukar jag inte ha den här årstiden. Nog skrevet om detta!


Kanske man ska ta och  fixa iordning sig nu då.


Hej hej



Jag och jossan nere i ayia napa <3


High school musical?

22.30. Här ligger man under tecket i sängen, datorn fram för sig. Ja, är man nå tokig som gör de!? En kväll som denna ligger man här under tecket med datorn  liksom ;)
 
Nej då. Jag har faktiskt haft det körigt ikväll. Skjuts hit och dit sen hem för att kolla på film. Visst, det blev High school musical.. Killen som har huvud rollen är så snygg, men icke att den var värd att titta på! dom sjunger ju hela tiden. Blev faktiskt lite pinsamt i visa stunder. Nästa gång får det bli någon bättre, kanske en rysare, men då ska inte mina små kusiner få vara med ;)  Saw skulle inte sitta helt fel. Det har ju faktiskt kommit ut en fjärde film på den nu. Så den får det bli framöver . Kanske man ska ta och kolla på den med nå najsiga boys så man kan bli lite rädd och krypa till nån av dom i vissa stunder ;) (hehe)

Saw

Måste ta och skriva lite om dom filmerna.. Vem tusan har skapat dom filmerna egntligen? Jag vill se han! Han som på allt sjuk som händer i filmerna, alltså den som gjort filmen, han måste ju seriöst ha något fel i huvudet!? för hur kan man komma på alla dessa saker som är med i saw.. Det är så himla sjuk! Sjukt sjuka saker!! Saw är bland dom värsta filmerna som jag har sett i hela mitt liv. redigören lr vad det nu heter har verkligen lyckas med dessa bra filmer. För mer skraj och rädd och allt vad man blir lyckas man ju inte bli i någon annan film än saw!

De som inte har hittat en tillräcklig bra film att bli "rädd" för så kan jag strakt rekomendera dessa filmer. (saw)

Snuskigt sjuk! Det är ordet för saw.

Har hört att dom håller på med en femte och sjätte film av saw nu med..

Nä, nu kommer jag inte att kunna sova. Det var dumt att ta upp det här med Saw..(skit)



// Madeleine


väder?

Hur ska vädret bli denna vecka? På midsommar ska det tydligen bli skit med. Hur länge ska lågtrycket ligga i..
Men tänker iaf  hålla tummarna för sol på midsommar iaf.  Vad som en händer då ;)


I morgon återstår klippning, vad mer behövs? hm,  ta och fundera på det. Så i morgon blir en stan dag.

Sen får man hopppas på sol nån dag här iaf. För jag  skulle gärna villa sola med lite. Man börjar ju tappa all  färg från ayia napa nu..


Nu ska  jag bli sminkad av mina kussar.


// Madeleine






Hemma

Oj vad klockan springer iväg.. Har inte hunnit göra allt det jag skulle ha hunnit idag faktiskt.. Jag har varit på banken och fixa pengarna som har först över på helt fel person. Och som tur var så kunde dom fixa det. Dom hade försts över till Nån lillemor, hehe. Och  pengarna var egentligen till Elin så det stämde ju inte direkt ;) En ung fast det kom till en gammal.. ;)

Sen har jag faktiskt inte hunnit mer.

Imorgon väntar en stan dag. Ska även passa på att gå till frissan och klippa min lugg, det ser förjävlig ut med andra ord.. Helt avkapad på nåt sätt! Men det ska vi nog kunna ordna.


Ikväll ska mina små kusiner Hanna & Maya sova här. Dom sov även här i natt. Måste faktiskt medge att det är trevligt att ha dom här. Dom både masserar mig och gör frissyrer och kliar mig :) Super skönt!!!  Igår myste vi i familjen &  kusinerna och även jossan en stund till en disney film med en massa godis till =)  Den handlade om alla disneys sagor. Den var teckand från början sen "förtrollades" disney figurerna till rikiga människor fast dom fortfarande var dísneyfigurer =) 









Ibland är det bra att ha såna här småttingar här. För det är då man får se disney filmer.. Annars brukar det inte bli av ;)


 

Mycket att göra..

Hinner inte skriva något. Har väldigt bråttom .. Mycke som måste göras. Ses sen.


// M





Söndag

Hejsan.
Idag vaknade jag hela klcokan 17.00, eller jag vakande inte mamma kom och väckte mig... Jag vet inte hur det kunde bli att jag sov så här längre och längre kunde det blir genom att min mor väckte mig ;)  Men jag har mina aningar. Eller ja, det är väl inte så svårt att lista ut! Jag har ju varit på hela två resor inom 16 dagar och jobbat tätt inpå det. Så på lite mer en tre veckor så har inte jag fått sovit ut något.. så där har vi nog svaret varför jag sov så länge idag, jag fick en riktig sovmorgon med andra ord ;)


Angående studenten

Joo, nu är det äntligen över. =) Jag ska försöka korta ner det en aning.
Fredagen var super bra på förmiddagen. Vi hade det trevligt på chanpangfrukosten och sen i skolan samt tåget. Vi hade det även bra väder för att vara freda den 13 ;) hehe.
 Sen fanns det ju nackdelar på fredag den 13 med.
När jag kommer hem upptecker jag att jag är helt slut och hes.. Alla personer bara forsar in,  man försöker se lite glad ut. Det var hur  jätte mycket folk här, och jag tänkte  hela tiden på att gå och lägga mig en stund.. Men det känndes lite svårt pga att man övergav alla på min student.. Men vid 19.30 fick jag mig en tupplur på en halvtimme ungefär.. Jag och elin smet in i mitt rum och vilade oss.. Ingen av oss vet inte om vi somnade nån gång men vi kännde oss utvilad iaf. ;)


Vid 9 tiden så blev det till att bege sig vidare.. Men såklart så kom man iväg mkt senare och nån förfest blev det inte. Utan direkt till stadt. Väl där inne så börjar jag att känna mig dålig. Kan säga att kvällen var inte den bästa! Med feber och fökyld så hade jag inte särskilt roligt..
Så min studentkväll var inte särskilt lyckad med andra ord. Men så kan det gå , fanns liksom inte så mkt att göra.. :) Man får hoppas på lycka någon annnan gång. =)


Student bilder


     = innan utgång






Balen

Allt var fixat. Allt var bra. Men sen kom vädret.. Vilket skit vädet vi fick.. Ack!  Jag hade inte heller den bästa turen näs jag skulle fixa mig inför balen.. När jag håller på med  frisyren som jag hade tänkt att ha, så mitt i det hela när löshåret ska på så ser vi att löshåret är i en helt annan färg!! Efter en dusch bara`? Va fan, lite less man blev? Vi hade en halvtimme på oss att fixa en ny.. Visst den blev bra. Men endå, hur kunnde bara något sån inträffa? Helt sjukt iaf. Men det slutade bra som tur var. 

Väl nere i parken så gick man runt med paraply samt partnen som man gick med. Och så träffade man på många människor. :) Sen  efter att ha gått i ca två timmar så var det bara att  bege sig in på stadt. Upp på den röda mattan ("Catwalken") ;) 
Alla folk stod runt den, dom hade nog en super syn på oss. Det såg man när man väö gick där... j! Pinit men kul att gå där. Väl inne fick man en välkomms drink. Sen var det dags att sätta sig vid bords. En tre rätters väntade. Gott och trevligt. Hela balkvällen var super bra. Jag var nykter och hade skit kul iaf :D En nöjd och belåten kväll med andra ord :) 


// Madeleine.







Jag och Marcus.


  

Några få timmar kvar..

Nu är klockan redan 23.01 och jag måste snarast hoppa i sängen för att kunna orka med morgondagen som kommer att bli tuff! Imorgon klockan 7 är det chanpange frukost hemma hos thilda, och efter de blir det skolan och sedan student tåget..  Efter tåget är det sammling i borgaparken och efter de blir det färd hem hit för att träffa en hel hög med folk som man ska visa sig glad till.
Efter festen med hela släkten och allla bekanta så forsätter det med partaj med brudara :) Sen efter de utgång! Det kommer att bli grymt kul men tufft ;)


Hur ska jag orka med detta? Det kommer att bli grymt, men min energi står inte direkt på topp efter alla resor och jobb!
 

Vi får väl se hur det går för föken Madeleine :) fortsättning följer ;)





Puss & god natt.



Tv och kyckling

Idag har dagen varit precis som alla andra, stess hela tiden.. allt inför studenten :) Men så är det. Idag fick jag med mig lite så grjer som jag hade tänkt att ha till balen :)  Jag laddar in nån bild på de.

Annars ikväll så har jag och mamma varit och handlat lite smått och gott, sen har vi raggat bil runt i stan ;)
Sen efter de åkte vi hem för att lägga oss i min säng och äta våra goda kycklingslår med bröd till tv :) Super gott måste jag säga, tack mammsen :)

Nu ska jag ta och lägga mig. i morgon väntar sista dagen på jobbet denna veckan :D

Puss och god natt







till sist den goda kycklingen med brödet ;)




Natti natti


staden

Nu ska  jag,mamma och  elin dra ner på standen fär att inhandla lite grejer till studenten som är så snart!! handla halsband och andra smycken ja lite till.. vi får väl se vad det blir . Nu  måste jag dra mig lite i kragen. Stan stänger ju snart ;)

// Madde


tuffingen ;) (haha)



Hemma

Äntligen är man hemma. Eller ja, jag har varit det i 5 dagar nu. Men det har inte gått att logga in på kjina blogg så det har inte blvit nåt skrivande.. Men men

Från att ha varit i ayaia napa i en vecka  så ska jag ta och bedömma hur resan i sin helhet hur den det har varit:
Resan var verkligen en toppenresa, den var kanon med andra ord!! Jag är så glad att vi valde ayaia napa inför bulgarien :) Vi hade det toppen kul och super bra väder, det kunde inte ha blivit bättre med andra ord. Dit ska jag tillbaka!!
En annan sak som var mindre bra är att jag åkte på två resor i loppet av 16 dagar.. Det är en sak som verkligen har tagit styk! Jag kom hem på lördag gick ut på krogen här hemma på kvällen vilade sedan på söndagen och sen på måndagen så började jag jobba i bollnäs, så nu tills på+ torsdag.. Så jag har inte hunnit återhämta mig ett dugg.. Vilket känns dåligt. Jag är noll förebereddtill att ta studenten!! Hälp får panik!? En veckas vila skulle sitta bra då iaf..Men men vad gör man? Inget tyvärr..

Nu ska jag ta och fixa lite.


Här är lite bilder sen ayia napa


vi på flygplatsen





vi på nissi beach




solar

nissi beach






Laddar in två parybilder med.  ;)

jossan linda & jag




Piratesclub gick lite vilt till ;)





Killarna kunde vara lite galen på strippstångarna med  ;)





RSS 2.0