Promenad.

Hejsan.

nu har jag kommit  hem från en lång promenad. Det var rätt kallt ute så jag valde att gå i mina snowboard kläder ;) Gick utmärkt de:P Även fast det var kallt så var det super skönt. även att jag och mamma blev helt vettskrämda nu på slutet av promenaden. Vi var vid skogen och skulle ta hand om två cyklar som låg på marken.( vid vårat villa typ..) Så när mamma tar upp den så hörs nå jäkla ljud från granen som var en bit från oss., Vettskrämda två får springer fort som tusan från platsen! Haha, det måste ha sett jäkligt roligt ut. :D


Nu ska jag ta och kika på en film, sen blir det natti natti för min del. Sen i morgon blir det bara till att njuta för min del. :) För efter klockan 3 i morgon har jag lov! skönt.


Puss & Kram


// M






 

image99

Jag blir tokig!

Nu vill jag iväg och åka snowboard! Jag älskar det verkligen! Det är tusen gånger mycket roligare än slalom.. Jag,cissi och chrille var på team sportia och leta dress till cissi. Jag blev då fruktansvärt galen i hjärnan på tanke av att åka bräda!  Sitter nu med hela snowboard-dressen på och brädan väntar i garaget. Nu vill jag iväg och åka! Skulle lika gärna kunna åka i hede men det kan väl inte ha öppte nu..? Men pappa kom med ett underbart förslag, att vi kunde åka till vemdalen på måndag eventuellt. Skulle vara rikigt nice det! 



// Madeleine

image98

Mys

Med min Jossan :)

*Thaimat (smaskens)

*umgås

*Tv

*umgås(får se vart kvällen tar vägen) ;)


// M
 

Svar till din blogg

Idag fick jag reda av en person  att en av "dom" har skrivit ett svar till ett av mina inlägg på dennes blogg. Jag letade efter bloggen och läste. Nu hoppas jag att denna person försöker förstå mitt tänkade, så  att den kan förstå lite mer nu.

 Alltså, jag vill inte hålla på så här. Men jag kan inte alls förstå varför du tar illa upp över mitt inlägg. Jag kan faktiskt säga att jag inte alla gånger heller har hejat, men det är därför att ni är så många mer än mig och jag är en person, hur tror ni det känns! DET GÖR MIG SJÄLVKLART OSÄKER för att kunna heja. Jag har flera gånger försökt få kontakt med er i ögonen och försökt heja.. Enligt en del av dom jag gått tex på stan med har sett tydligt hur en del av er tittar på mig sen tittar bort, då är det inte lätt att få en chans att heja liksom.. Men förstå mig.. Jag är en mot flera det gör en svag! Förstå. jag vill inte ha nåt bråk nu när det är så lite kvar.. Sen ses vi troligtvis inget mer efter stundenten.Så snälla stryck ett sträck över allt. Sen har jag aldrig skrivit att det är alla ni som är så. Utan det är bara vissa. Du kanske inte ens behöver ta åt dig! lr?

men vi behöver inte ha med varandra att göra men vi måste väl i allafall visa att vi börjar bli vuxen och ialla fall kunna hej på varandra.


Tjabba

Nu sitter jag och tittar på Carolina gynning, tycker då att victoria silverstedt är en  bimbo iaf! Varför pratar hon svenska och engleska.. Hon tjafsa ihop det. En mening med svenska och engelska i. Hon är så bimbo.. En stor blond och blåögd bimbo ;) Nä, ska väl inte var så hård. Är ju blond själv fast inte blåögd då. Skönt ;) Men som sagt, hon kan iaf inte vara helt normal i huvudet.  bimbo stämpel på henne.


Victoria Silverstedt!



image95



En Mycket bättre Victoria silverstedt

image96


Nu ska jag kika på film. Natti natti. // Madeleine

Bilder sen helgen:)

Här har vi bilderna från helgen. Dom som är med på bilderna är Cissi,Mattan,Stina,Andren,Simon och lilla jag. =) 


                  

Tisdag

God morgon min läsare.
 Nu sitter jag som en slö säl och funderar på vad jag ska hinna göra i 40 min innan jag ska ta bilen för att åka på indiska för att börja slita järnet som vanligt :P Nu plinga det på dörren och jag tycker det hörs som min mormor:) Älskar henne så det gör ont. har ju bara henne och farmor kvar och plast farfar då. Men dom betyder inget motför mormor :)
undera om man ska börja fika lr hoppa in i duschen? <hmm, börjar med att prata lite med mormor.

Åh, förresten! Idag ska jag och min bal- pojk  gå och prova ut vad vi ska ha! Jag har lagt unden vad som kommer att passa oss. Vi kommer garanterat se så underbart vackara ut! Det jag har fixat är om i en dröm! Marcus, du har valt den rätta bruden! ;D hehe.


Nu har jag bråttom..


Bye bye.


// Madeleine


Måndag

idag är jag en usel bloggare. Har inte varit hemma på hela dagen.. Men nu när jag är här så ska jag faktiskt ta mig tid att titta på kungamordet och andra avenyn. Så idag blir jag som sagt  en usel bloggare. :)


God natt


// Madeleine

Söndag blogg 2

Hejsan


Har precis fått i mig lite mat efter en timmes tupplur :) Kyckling purkel som det blev :)
jag känner mig helt utsliten, inte för att jag är lr har varit bakis eller så utan bara allmänt tröltt"! Och i morgon vill idiska(min praktik) att jag ska prova komma dit till 9.. Men då ska jag ju ta mig tusan få sluta 2 ist. Annars går jag 10-15. Sen sa hon att jag skulle prova gå heldag nån gång också. Men då säger jag så här : Om jag får ut något av det! För jag tänker inte gå en hel dag och slava för dom! Gratis! Nej, icke , aldrig. Vi praktikanter är i prencip slavar, gratis arbetare..


Nä, nu ska jag göra iordning mig inför en fet motion på ca två timmar :P




/ Kram, Madde

Söndag

Igår blev det utgång (som vanligt,hehe) Det var bra mycket folk ute för att vara sista helgen före löning. Fast Jag tycker det var en massa konstigt folk ute.. Man visste vem många var! Men det var sånt tråkigt folk ute. Kvällen var ju skoj, men det är tråkigt  när man går ut ett gäng så försvinner alla bara sådär, så är man splittrad som vanligt. Kan ju erkänna att jag har haft det roligare än den här kvällen.. Hade lika gär gärna forstsatt åka bil med P & J Det var F*n  roligare att åka bil med dom och brudarna. Det var ju skoj de. :)   Men kvällen var ju i prencip gratis. Så ska väl inte klaga,hehe.


Ligger och tänker på vad jag nu ska göra i en timme. En timme tills maten. Ska jag ta mig en tupplur.. Skulle faktiskt behövas känner jag.  Helst av ally skulle jag villa se nån tecknad film. :) Men vet tyvärr ingen!
Har även min kamera ,väska och skor hos cissi.. Skulle behövit hämta dom, men kan ju inte köra än på ett tag. hade även tänkt att lägga upp bilderna sen igår på den här bloggen, men kan ju inte det genom att jag har den hos cissi.. Men får fixa det senare ikväll då jag eventuellt har den. Sen ikväl ska jag äta Thaimat, är så sugen på det! Men som sagt det blir ikväll det!


Nu ska jag ta mig min tupplur.


//  Madeleine

Lördag

Hejsan


Sitter vid matbordet nu och äter lite frulle. Efter frullen blir det färgning av utväxt ;) Det blev uppskjutet igen :D Typiskt mig det. Efter färgning så ska jag klä på mig och sen ta mig ner på stan för att köpa mig lite vin tills ikväll. Sen kanske det blir blir det bilbolaget för att prov köra lite bilar, tänkte jag och pappa. Sen om vi orkar så läre vi väl se E.M.D,haha. Och Nanne grönvall får vi inte glömma ;)  Efter den lilla trippen ska jag vara med söta Cissi och vi ska fixa en massa saker.. Tror jag. Vi måste iaf planera inför kvällen. Jag hoppas det blir roligt ikväll. Jag vet hur många som helst av mina kompisar som ska ut. Och det är super skoj. Så det blir nog röj ikväll. Men jag ska inte förvänta mig att det blir  för roligt.. Utan hellre intala mig att det kommer bli tråkigt och förjävligt. ;)


Nu ska jag börja dona här.



Kram, Madeleine.




äntligen

Så är det Fredag. Det är så skönt. Hoppas denna helg blir super precis som alla andra helger har varit :) I dag har jag ingen aning vad jag ska göra, men i morgon blir det festligheter. Ska prova dricka Varm & kall, det ska bli intresant att prova. Om jag inte minns fel så var det väldigt gott sist jag smakade det.

Det blev iaf ingen färgning igår.. ´(som jag trodde) Sköt upp det som vanligt. :P Men idag ´ska det bli andra bullar. Ska försöka fixa utväxten idag. Sen till veckan ska jag faktiskt prova gå till en frisör som ska vara jäklig bra har jag hört. Prata med henne idag, och jag sa att jag gärna skulle vilja ha lite mer guld blont, och även kanske en frisyr.. :) Det skulle hon kunna ordna sa hon. Så till veckan blir det besök hos henne.


Nu ska jag kika runt på lite bloggar och sen lyssna på musik sen städa garderoben sen planera vad som händer ikväll.


// Madeleine

Ge mig sommar :)

image82

pust

Ush, nu är jag så otroligt trött. Har legat i sängen som en säl och kikat på en serie på min  bärbara dator. Båda höll då på att somna :P Men det gick. Nu snart ska vi häva i oss smaskiga mackor. :) tsatsiki mackor med fläder saft! Helt otroligt gott. 

Sen efter det så blir det till att färga mitt hår. Men Jag kommer väl som vanligt att skjuta upp det. Tusan. Men vi kan ju alltid hoppas att det inte blir så:)

Annars: Vad kan det vara för bra poå tv ikväll då? :) Är så dålig på tv program, tittar ju aldrig på tv så det är inte så konstigt. ;)

Film, Kanske det finns nån som har en bra film att låna ut då. Mm, får ta och fundera på det lite.



Återkommer sen. :)


// Madeleine


Jäkla jobbigt att ha mörk utväxt, när man passar bättre i blont..  denna utväxt ska bort


image81

Lång dag..

Hej, Har precis kommit hem från staden. Ush, vilken jobbigt dag dettat har varit! Är så otroligt trött nu om dagarna. försöker inte tänka så mkt på allt som händer nu..  jag som var så glad för några dagar sen. Och nu ska allt paja! jag tänker inte skriva ut så mkt om mitt liv genom att jag vet att det finns en massa folk bland min omgivning som säkerligen läser min blogg och sedan "resonerar" den! Förstår faktiskt inte varför dom där personerna kollar in tex min BDB när dom inte ens kan heja normalt!  Vad är det då som är intresant med mig liksom? Om jag hatade en person då skulle jag då  inte gå in och kika på varje grej vad som händer med dens liv osv..? Sen att dom anväder sig av sitt lilla "konto" Så att jag inte vet vem av dom som gått in och snokat på min tex bdb det är lite töntigt. Varför inte använda sin egna bdb och visa att dom vill gå in och snoka på mtt liv. Men är dom feg så är dom.
Men en sak är iaf säkert, jag vet vilka av dom som går in och snokar.. Det förstår man tydligt. Så så anonym är dom inte..

Aja, strunt pratat om dom.


Idag ska jag färga mitt hår. lr utväxten. Det ska bli så skönt!  Sen ska jag prova min nya skjorta. :)
Sen får vi se vad jag ska göra med kvällen.. :)


// Madde


helt

Slut.. Har varit på mary kay.. lr vad det heter.. Har varit modell åt Amanda. Eller smink docka som jag säger ;)
Hyuden blev fin med all smink. Kanske ska överge dior och gå till det där. Får se.

Gud vad min mamma är brun. Jag vill också vara det! Vill ju hemskt gärna åka iväg på en resa nu. Men inte själv då:P  men jag får väl ta och fixa de. Nä nu måate jag titta på i huvudet på gynning. Haha, det är ju ett speciellt program med henne nu;) Hehe.

Hmm

Idag är en dag som inte är som alla andra dar. :P Skall inte säga varför. Det får då bli en hemlighet somingen annan vet. ;)

Gud vad jag är sugen på pizza, frasses ja, all skit amn verkligen kan få i sig.. men jag har ju min idiotiska nyttighets vecka, så läre ta det lugnt med skräpmaten. Men vad ska jag då äta till lunch? Får nog ta och fundera lite halvt snabbt på det.


// Maddo

image79

ännu en tävling

image78


Nu är det tävling om den här fina toppen. Man tävlar på theodors mamma.blogg.se


Louis vuitton, christian dior..

Kikar på louis vuitton väskor på internet. Dom är så fräscha :) Vill beställa en nu på engång.. Men det är billigare att åka till sthlm och gå in på louis vuitton och handla en ist fakrtiskt.Är sugen på en dior väska också.. Dom är så fin!
Jag har en full garderob med bara väskor.. Andvänder alldrig dom ju! Funderar faktiskt på om jag ska ta och sälja iväg dom och sedan köpa mig några svin dyra väskor ist! Dom kommer nog mer till anvädning.. Bättre att ha några dyrare än massa billiga. Aja, får ta och tänka på saken.

Hehe, lite komiskt att ha märken i denna stad också.. Jag som tycker om märken och har en del sånt. Även lite dyrare. Blev tex frågad sist på en fest om jag hade köpt min klocka utomlands..? Haha, Aldrig! Den är köpt på smycka och är en äkta dolce gabbana klocka. Det är en nackdel att man bor i hudik och har märken, det är ju ingen som tror att det är äkta bara för att man bor här. :P Så tänk dom om jag kommer med en ny louis vuitton bag, alla kommer garanterat tro att det är en fejk! Typiskt. Man får nog ta och vänta till man flyttat från denna stad och skaffa sig lite bagar då ;) Om jag klarar det. ;)


lägger ut några super snygga väskor.

Dior
image74

image75


louis vuitton

Party väskan är jag sugen på nu! kanske ska ha den till balen. Men då kan det bli en vit.


image76image77


Let your spirit fly!

Nu är jag som en ängel som flyger bland molnen. Sitter och sjunger på http://www.youtube.com/watch?v=4T24Md5patA den här bra låten. Hörde den på radion nyss, viste inte alls vad den hette så ringde min bästa Amanda som kan allt! Och såklart så viste hon vad den hette! :D Hon sa även att hon tänker jämt på mig när hon hör den här låten :) Att hon hade drömt om  mig och då var den här låten med i drömmen.  Jimmy hade tydligen slagit ihjäl mig i drömmen.. och sen när jag skulle begravas så hade Amnada stått och sjungit den här låten på min begravning.



Nu ska jag forsätta sjunga och prova lite nya kläd stilar :) Älskar att prova kläder. :) Provade även nyss min peak bikini som jag trodde skulle sitta som skit! Men det visade sig var rätt okej ändå:P Men nu är jag då riktigt berädd att få min kropp i form igen :) Några kg mindre så blir det super. Började min hälso vecka idag.

Nu ska jag forsätta där jag var. 




Bye bye.

// Madden

Jag bjur på en härlig sommar bild.


isättning

Idag har jagf satt i hår på stina. Blir nog super fint sen när hon har färgat det.
På fredag blir det npg isättning på en tjej till.
Ska ta och gå ner på banken i möra för agtt sätta i pengar på uf kontot. Kan inte ha en massa pengar  här hemma ju..:P

snart ska jag ta och röra på mig. Måste börja gå ut och gå nu..


Har ingen lust alls att blogga nu.. Är så otroligt yr i huvudet.. kanske har syrebrist!


Hej då.

En ny dag

idag är det söndag, vilket innebär att det är  Andra avenyn :)  Vad jag ska göra idag det återstår att se. Har väl inte så mkt val vad jag ska göra. Ush. ;) 



Gårdagens utgång var det bästa! Allt började skit. jag vid 6 tiden får sms av 5 olika personer samtidigt.. Försöker skriva med alla samtidigt  vilket var rätt jobbigt. Allt det medans jag försöker bada..   Sen när jag väl ska duscha håret så har varmvattenet så klart försvunnit! Fick ta och kliva upp och vänta en timme tills det kommer tillbaka., och på det så får jag slut på pengar på mobilen! Det blev bara kaos för alla jag sms med.. Som behövde veta saker och allt! Allt blev bara försenat.. Men iaf så kom pappa in i nöden, och fuyllde på mobilen med 200 kr så då kunde jag skicka en massa sms sen igen. Åkte iväg vid halv 9  från huset för att ta mig till iggesund för att hämta Cicci och mattan. Åkte 100 genom stan.. fick sen en bil jäkel på 30 knyck framför mig.. blev tokig när det var på 50 väg!.  Men gasade om den och hämta jossan för att sedan åka till igge och hämta dom.

Sen åkte vi hem till cicci och satt där och drack lite. Jag och jossan drog lite tidigare från cicci för att gå in gratis på stadt =) Hela kvällen var iag en toppen kväll :D Hade då grymt kul! Från att kvällen var panikslagen och min kännsla var att kvällen skulle bli ski! Men icke. Det blev super.

kan ju säga att jag fick mer än 30 sms på telefon igår, varav 8 olika personer :D Ganska roligt.har nästan kramp i fingrarna idag.



// En nöjd Madde!

image71


Hej

Nu är trött som bara  den. Ska ta och sova ut lite innan jag ska skjutsa Mattan & cissi tills nåt ställe.. Sen blir det hemfärd för att vara med jossan, om jag inte redan är det då.. 
Vi får se vad som händer med kvällen sen. Man vet aldrig med mig och Jossan, suru. ;)

Gud vad det luktar hund av mig nu.. :P har varit med cissi på förmiddan hemma hos hennes mor och varit hundvakt. Snäll hund ändå. Ska ta och bada mig snart, få bort  hund doften ;)

Funderar ju pån att färga håret med, men jag orkar nog inte!  Det svarta fula utväxten fåt väl ta och komma fram mer.

Mammsen har förresten kommit hem från spanien. Fick en massa presenter av henne :) Ska ta och lägga ut  några av favoriterna.




Favvo halsbandet. Super tufft! Blir nog till utgången ikväll, om det blir nån :)


image67


Min super snygga  klock-ring!


image68




Och den fina hårklämman.

image69


Det var favouriterna. Dom andra smyckerna är också super fin och jag är jätte nöjd över dom. Strass och vackra. Men jag lade ut dom här därför att dom var lite mer unik än dom andra smyckerna. :)

Det  var allt.


//  Madeleine

image70


Trött..

Idag är jag så trött efter allt jobb. Jag mådde inte alls bra i morse.. men tvingade iväg mig ändå. Hade ont i magen och sprängade huvudverk! Men det gick bättre så längre dagen gick. Tur det iaf.

Idag skulle jag handla nya arbetskläder på idiska.. Vafan vad sur jag är! Dom sa att jag skulle få rabbat, vilket jag fick, men endast 10% Fy fan vad snålt! Alltså betalar jag för att stå där... För man måste ju ha indiksa kläder när man jobbar där..Så lite mer rabbat kunde jag väl få!! Gud, funderar på att lämna tillbaka dom!

Aja, nu ska jag käka pappas tjock pankaka som lukar bara ägg typ.. Men den kan ju vara godare ;)


// Madeleine

Tävling

Nu ska jag var med och tävla om dom här super snygga pumpsen som skulle sitta såå  fint på mina fötter :) Tävlingen finns på  http://modeakutens.blogg.se Det är bara att besöka :)

Man kan även tävla om att vinna super snygga örhängen :)




..

Nu är jag helt slut. Och är extra känslig är jag just nu.. Ska egntligen ha m, men råkade skjuta upp den! Men ibland är det skönt att ha lite m uppehåll ;)


nä, ska inte skriva nå mer nu.. Då blir det bara en massa toksaker som skrivs. Ni vet ;)



Natti natti

// Madeleine

image65

Ett inlägg till så.

Snart så är frida klar med håret. Snart ska jag ta till mig mod att orka stiga upp ur golvet.. Hur ska det gå, jag som är så lat och & seg.. ;) Närå, så farligt är det inte. Ska röra på mitt feta fläsk och röra mig till tvåttsugan som ligger ända längst bort på detta hus. Jobbigt.  Där ska jag tvätta mina  arbetskläder. :) Så vi får hoppas att allt går som planerat. Torkat och klart tils tosrdagens arbetsdag. 

Senare ikväll ska jag till J och hämta mina saker som jag har där. Drygt! 

Undra vad som är på tv ikväll.. Man får hoppas att det är nåt bra. Som det ioförsig aldrig är..
 

// Madeleine

frissa

Nu har jag min privata frisör här, frida e.
Sitter bara och njuter av att hon fixar frilla på mig. Nice. Hon sa precis " du hade lite utväxt nu du"  Så frågan är om man ska färga det. Jag vill ha det guldblont, men hur tusan ska man få det i den färgen.. Jag är super blont och färgar jag det minsta lilla mörkare så blir det väldigt mkt  mörkare.. Så om jag nu vill ha guldblont, så kommer det bli mörkt. Alltså brunette. Så frågan är vad man ska göra..





Min färg nu.

image64

Jobb.

Ännu en dag har gått. Jobbet på indiska gick super bra. Trevlig perosonal m.m. Det enda negativa var att jag måste ha idiska kläder på mig :O .. Inte F*n har jag de.. Men fick hem mig två arbetsplagg.. Även så får jag köpa kläderna för billigare priser. :)

Vad ska jag göra ikväll då? Funderar på att färga håret.. Men fick ju en komplemang av söta cissi som tyckte att min utväxt var fin! Hehe, vet inte rikigt om jag håller med.. Men vi får väl se hur det blir med den saken.  


idag efter indiska så har jag totalt fyndat på standens butiker! En klänning för hela 50 kr ord,300 kr. Ett par byxor för hela 29 kr ord,300kr. Vilket kap va!?


Här kommer lite bilder på kapet.



Klänningen.. Blir bra  till Ayia Napa ;)

 
image60

Kanske en bättre bild på klänningen, men färgen stämmer inte på den här lilla bilden..



Och Byxorna

image61



Och dagens outfit  med ny byxorna (ska väl börja säga så jag med..)

image62



Knälla?

Vad håller jag på med? Varför har jag skrivit  knälla i inlägget "stackars tjejer.." Det ända jag kunde komma på var att det förmodligen var kväll, och jag bloggade, och trodde av nån anledning att gnälla stavades knälla.. ? Det måste ha varit så.. ?

Vetenskapligt bevisat att min hjärna inte alls  fungera på kvällen iaf!


Jag ber om ursäkt!

Haha

Sitter och läser dom senaste inläggen jag har lagt in. Fan vad jag har slarvat med stavning och meningar.. :D Men en lite varning till mina läsare : Det får man ta det i min blogg. Jag skriver bara det jag tänker.. orkar liksom inte rätta stavfel osv.. Det är ju en blogg, ingen uppsatts!


Det var allt.



// Madde

Hej igen!

Hej igen.


Nu ska jag mysa med lite gott :) Den här smasken  ska jag ta och häva i mig.
Det har gått jätte bra med min nyttiga vecka,hehe. Inte! Men så onyttigt är väl inte fikat ändå :) 

Nu ska jag umgås lite mer med min granne. Sen ska jag ta och åka till A för att steka lite ;) Sen brun uutan sol :) 
Ska försöka fixa min bleka hy till morsan kommer hem.  :)
 

image58



Jag & min klädstil för ikväll.

image59

På plats

Blev då tvingad att skjutsa JB till via.. Jag ville verkligen inte därför att jag var så trött. Men blev tvungen.. Jag tvingade med bror för att inte åka själv hela vägen hem. När vi har svängt ner tills dannes backe och släppt av J Så drar vi oss tillbaka. När vi kommer upp och ska åka ut på den "stora" vägen så står det en buss och lastbil och har sina fönster neddragna och pratar med varandra.. jag och brosan sa " Man kan väl fan inte blocka vägen såhär.." Sen sa bror " Kolla bilen i diket! Bussen åkte iväg. Vi sprang ut till lastbils chafören och prata med han och kikade in i bilen som låg upp och ner.. Där i låg en kvinna fastklämd och skrek " Hjälp, hjälp mig gud" Sen efter det " Hugg av mig armen då bögjävel" Efter det " Hjälp, hjälp, jag vill döö." Den där kvinnan viste nog inte vad hon snackade i.. Hehe, hon var då bra full iaf! Den andra kille som satt breve han stack han, och forstatte iväg och vingla på vägen .. :D Det var fyllon från stan. Det såg man.  Sen kom  ambulans, polis, brand bil m.m Stoffe och jag fick vara medhjälpare med att sätta upp olycks skyltar :) Haha, han sa" sätt upp dom en bit här ifrån" Stoffe satt upp en
ca 100 meter från brandbilen.. Han kom och sa sen " det där blir nog en ganska stor bromsträcka.. " Sätt upp det några hundra meter bort " Stoffe gick ca 50 meter och satt upp dne där :D Haha, men det blev prima. Vi fixa kö på ca 500 m.


Vilken sväng det här blev. Det skulle ta ca 20 min.. Men tog ca 2 timmar.


// Madeleine


Stackarstjejer..

Vad fan? Kolla nu på 5:an.. TBA heter det. Handlar om små tjejer i thailand som blir uthyrt till gubbar! Äckligt! Dom måste få ihop pengar till tex sina familjer, så då blir de det ända alternativet..  Starckarna.. Dom är säkert skit billiga också!

Jag tycker iaf att det är hämskt. Sånt ska inte få förekomma.. Men i denna värld så kanske på vissa ställen så kanske man måste göra så där. Så man ska då inte alls klaga på att bo här i sverige iaf. Även fast jag ofta gnäller på sverige, så ska jag från och med nu inte alls gnälla! Här lever jag som en drottning motför dom.. Så inget mer gnäll nu Madde! 


Snart ska jag även ta och kika klart på om ett hjärta. Inet för att "serien"  är super, men jag har på något sätt fasnat på den iaf. Ska ta och kika på den efter TBA..



I morgon blir det nog tyvärr även en till sjukdag.. Måste friska upp mig rikigt så att jag inte smittar alla de andra, vore bra tragiskt det!


Nu ska jag forsätta titta klart på äckel gubben med hanns thailändare..


// Madde

image55

Dagen..

Denna dag har inte varit som förvantat! pappa har varit som en rikig fru på att göra saker.. Han har till´och med dammsuget, skura och allmänt stada.. Även fixat duschen som läker.. Han hare varir rikigt dukig med andra ord. 

Själv har man inte alls gjort något typ.. Legat i sängen och glott på datorn.. Vad har jag mer gjort? Badar har jag hunnit med.. Fast en snabbis bara. 

Nu sitter jag bara och funderar hur man tvättar en väska som är gjord av något konstigt matrial.. Råka nämligen spy ner den i lördas! Av någon anledning nykter.. ? 

Gud vad jag är proppmät! men ändå så är jag så sugen på något.. Har sprungit till kylskåpet typ 28 ggr och öppnat det sen gått tillbaka hit.. Kan då inte alls bestämma mig vad jag ska äta och om jag ska äta? Kommer nog att gå npgra gånger dit igen..

Nu ska jag kika vad tv har att erbjuda.. Om ett hjärta vill jag se.. men det är om ett tag.. Läste precis att en av skådesplarna heter Paprika steen. Hehe, kan man verkligen heta Paprika :P SKoj :)


Hej så länge.

// Madeleine

tusan!

Igår fick jag besök rätt så sent. Tänkte att vi skulle kolla på film och bara mysa till det. Men icke.. Jag somnade och vaknade gång på gång för den här jäkla halsen började jävlas med mig. Ont som tusan och ondare gjorde det när jag svalde.. Tänkte då att jag kanske skulle bli bättre tills idag inför jobbet, men Icke. Jag ringde dom och fåga om jag kunde jobba idag ändå. för kroppen fundegerar som den ska.. det var bara halsen pajat..  Dom sa till mig att dom inte hade råd med fler sjuka, så jag blev så tvungen att stanna hemma.. Det var tydligen fler på jobbet som var sjuk. 

Nu sitter  jag här och funderar på vad jag ska göra hela dagen,... 
Mamma är bort rest.. Och stoffe i skolan, en vis kille sover i sängen.. Så funderar lite på att stor städa huset med far! Även rensa bort lite skräp. :P Så nu hoppas jag det går bra med att sammarbeta med fadern idag..  Just nu håller vi på att tvätta ;) Man ser verkligen att han inte kan göra det. Haha. jag fick hjälpa han med det lilla jag kan. hehe. 


Forsättning föjer..


// Madeleien

Sitter vid den stora datorn nu.. Och här hittar jag en massa gamla bilder på mig :P


Lägger upp lite gamla bilder på mig sen 05. hehe. Kul att se hur mkt man har förändras !

  


:)


  

Vilken helg..

Nu har det varit fullt ös hela veckn här tror jag ;) Onsdag, utgång! fredag, brakfylla! Lördag tog det lugnt med drickandet, men gick ut ändå och hade super trevligt :)

Fredagen var jag på inflyttnings fest hos cissi och hennes pojkvänn.. Det blev en aning lite för mkt då! Jkla 12.5 % vin, inte fan klarar jag av sånt! inte för att jag inte kunde gå eller nåt.. Men jag hade då en jäkla energi och var rätt livrig, tror jag!  Kan man säga livrig? aja, något åt det hållet iaf..


Lördag tänkte jag ta et lugnt, kanske en filmkväll lr något.. Men den tanken försvann!  jag och jossan for till Cissi som var ensam hemma. Vid 10 tiden bestämde vi oss att dra ner på stadt :) Gratis inträde och cider för 25 kr, super bra. Vi satt där och tog det lugnt ett tag..  Senare på kvällen så börjar kroppen att slappna av och rumpan kunde shejkade loss ;) Jag var helt perfekt full, om man nu kan till och med kalla det full? Jag var avslappnad medn ändå glad :) Super, så skulle jag villa bli mer gånger. Det var helt lyckad kväll med 3 stycken brudar :) Otroligt att man klarar av att vara tre också :P 

Nä, en repris på det här skulle väl inte alls sitta helt fel :) 



Här kommer lite bilder Sen helgen.








Vi avslutar bloggandet  med Jossan och mig :)

image48


Mat & Saknad

Ush, sitter här och är bakfull som tusan.. Jäklar, nu när man ska bli bjuden på en god pizza klockan 6 med klassen, så ska man självklart inte alls vara sugen på en äckligt god pizza! Störigt.. Magen skriker och halsen/munnen vill ha ut lite spya.. Fan, varför kom baksmällan så sent.. Skit.

 

Nu har min älskade mamma åkt iväg tills sthlm för att sedan åka till spanien! Saknar henne redan! Jag och bror är ensam hemma nu tills imorgon då pappsen kommer hem.. Hur ska vi alla klara oss utan mamma i en hel veckan? Va? Ush.. Jag älskar min mamma så det gör ont, och det gör så ont när hon är är här nu!! kom tillbaka!!


nä, nu ska jag skicka ett mess till henne och säga att jag saknar henne.



// Madeleine 





                                                                    Min älskade mamma

image42

Nu ru..

Nu ska jag iväg för att sola :) hehe, ska nog kunna klå morsan tills nästa vecka då hon kommer hem från grekland :D Nu kör jag på, solning och brun utan sol :) Hehe, det ska nog funka hoppas jag! Även att mamma brukar bli svart, så det bli mkt svårt att klå!


Nu ska jag iväg.

Bye!

Träna?

Nu  ska jag skiva preics som på bilddagboken.. Dålig fanatasi kanske? orkar inte formulaera om meningarana :P



Undera om man ska börja gymma? Måste få upp kroppen i form inför Ayia Napa :) måste ju ha den super trimmad och snygg tills dess ;)
Nädå, men måste få lite muskler.. Jag kan ju knappt få upp bilhuven.. Tur att jag inte fick göra det i säkerhetskontrollen på uppkörningen :D

Synd bara att veckan framöver nu kommer bli onyttig som tusan genom att mamma åker utomlands och pappa ska göra mat:D Alltså blir det, pizza, vofflor, blodbudding, brända pannkakor, donken, ja med mera.. Jag gruvar mig:D Men Jag ska försöka fixa lite olika kompisar som kan komma hit och göra lite nyttig käk till oss :) Så blir nog allt bra.


/ Madde

Glad

Just det, jag är ju även glad för att redovisningen sköts upp till efter lovet :) Det är skönt ändå. Fast jag egntligen är klar med den, så det hade gått bra att ta det på fredag med.. Men det är nästan bättre med efter lovet ändå ;) Hehe.

Så  på fredag är det sista dagen i skolan. Är tillbaka där om en månad :) Underbart!

Just nu är jag så glad. Men jag måste tyvärr nu plugga vilken gör mig deppig ;) Sen eventuellt vätar solen ;)




tråkig bild, men men ;)


image41

skit väder!

Började  skolan vid 09.40.. slutade ca 3.. Hela dagen har jag varit som en död själ som simmar fram och tillbaka.. Folk har frågat mig om jag har varit ledsen.. Jag fattade inte själv vad det kan ha varit? Men ringde mamma och prata med henne lite.. Fick svaret " vädret" Ja, det är ju vädret som har gjort mig dålig. Min kropp är extra känslig till sånt här skit väder! Jag hoppas det här snusk vädret försvinner nu!



Något som gjorde mig jätte glad nu är iaf att jag fick praktik på idiska :) Jippi! Sån trevlig personal. Det gör så mkt att dom är trevliga :) jag hoppas jag får vara där i tre veckor, dom var lite osäker på det.. Men Jag ska jobba järnet och visa vad jag går för så ordnar sig säkert allt :D



Nu ska jag äta mammas goda gryta :) Som jag trodde var jätte äcklig men visade sig vara super god!


//  Madde 



Älskar!

Vad sköt det är nu när det är rikig snö och inget plask.. Så bra :) Jag och elin har varit ute och tagit en lång promenad ikväll, hehe ;) även försökt rycka krycka :D Haha, först på högliden sen glysis ;) Men vi kom iaf ett halvt varv.. Måste träna lite mer på det där tror jag :P

Nu ska jag ta och göra en smaskig macka :) Som kommer att sitta fint i min feta mage :D
Ska även ta och ringa Amandas morsa om min klänning som ska sys om :) Det kommer att bli så fin :) Hoppas jag iaf :)


// Madde




image37



Men

är man nå förbannat lat? Jag är så seg nu.. mätt som en plätt och trött som ett as!  För en timme sen hade jag tänkt att bada vilken jag fortfarande tänker.. jag har haft på mig den här fina badmössan ända sen tanken på badet. Men det har blivit så att jag har suttit med den på och kika på internet bara.. Ska ta och beställa lite kläder på internet surru.  Sen blir det mat! Som jag inte orkar..

Nu är det mat!




Kanske man ska beställa en ny badmössa ;D Den här var ju lite tuff tycker jag ;)

image36

:)


Vilken skön dag på veckan den här dagen har varit. Men det som kommer i veckan blir då inte alls lika skönt! Fan, prov på onsdag.. Även redovisning på fredag. Suck. Men sen till helgen blir det skoj igen ;) Hehe, blir väl en tvådagars hoppas jag :) Hehe. På fredag blir det inflyttnings fest hos cissi och henne pojk. Sen lördag siktar jag på att festa igen om inte dagen före blir för tuff då..  Men vad ska man annars hitta på i denna stad! Har man inte kille så blir det tyvärr så här ;)



Nu ska jag ta fram min redovisning och börja plugga på den..



// Mad


image35

bilder från sthlm

Hej tyvärr glömde jag & Amanda att ta med kameran ut.. Så det fick bli mobil kamera vilket är skit.!


                                                                       Jag (full)

image31


Jag & Andreas tror jag han hette :) obs, jag står på en grej,har även höga klackar.. så han är inte kort. :P
image32
Amanda

image33

Hejsan

Nu har jag varit rikitig se seg på att blogga!  Men det är så att jag har avrit väldigt uppragen pga många saker..
Jag har nu i helgen varit i stockholm och roaat mig. Hehe, variit på riksagen med klassen på fredagen, även shoppning med Amanda.. Blev väl inte sådär jätte mycket shoppning.. Kanske därför att jag har tröttnat som tusan på kläder.. varför köpa sånt man har massar av redan när man kan göra annat kul :) Iaf, på lördagen blev stan på dagen sen utgång  på lördagen. Laroy på stureplan blev det. Helgen gick bra och jag hade skoj ;)
Hehe, träffade en kille från schwiz på laroy.. Haha, jag trode han var svenne men sen när jag prata med han så visade det sig att han prata engelska med mig :D Haha, det gick super :) Fattar inte hur jag kan prata så bra eng när jag är full :P Aja, god drink och en go kille ;)
 

Under helgen har jag ätit det nyttigaste man kan äta!

*pizza (middag)
* Bullar och kakor(frukost)
*donken (frukost och lunch)
* max (lunch)
*chips med dipp (  natt fika)
* bugette ( lunch) ´

+ massa cider..


Fy tusan alltså? Jag lovar attt jag hart gått upp i vikt.. Brukar inte ha nå problem med vikten annars, men nu känner jag mig verkligen fet!


Nä, nu ska det bli en nyttig vecka framöver här. ;D  Promenader! Kanske kan börja med att gå till skolan :P ? Haha, är ju så lat att jag tar bilen dit.. Fast det tar 5 -8 min att gå.. pinsamt.


nu ska jag ta och kika på andra avenyn som börjar starx :P Till det ska jag äta risi frutti :P lr vad det heter :D jag hoppas det är nyttig iaf :D


// Madde

ps: bilder kommer sen.. 

Svara till Azra : Tack hurru :D  thihi.  ;)

RSS 2.0