Äntligen

Nu är min dator fixad. Eller nästan, jag har fått låna en laddare tills min kommer tillbaka från lagningem. För det var ju laddaren till datorn som inte ville fungera, och då såklart så gick det ju inte att gå in på datorn eftersom att den dog hela tiden.. Men nu är det fixad och det känns hur bra som helst :)



Vilket guldväder vi har haft dom senaste dagarna, helt otroligt. Har till och med flagna på näsan, som ioförsig inte är det bästa. Men ett gott tecken på att solen steker på på mig;)


Idag har jag faktiskt inte varit på stranden som alla andra dagar.. Utan varit hemma och badat i poolen med mina små kusiner och självklart mamma, hon ska inte vi inte glömma! Hon badade nästan mest, hon är som en fisk i vattnet! ;D
Är nästan som en fisk i vattnet jag med. tycker att det faktiskt är mycket roligare under vattnet än ovanför ytan:) 
Nä, nu är jag trött i morgon väntar det stranden med jossie. 
 

Sov gott.

Madeleine 


Jag i solen..



Pappa (sover som vanligt)



Kussarna + brors flickvän


min pannkaka ;)

Hold on to be strong


Love can be hard sometimes
Yes it can catch you off guard like bad crimes
Yes it can make you depressed and angry
Make you say why me why won't anybody try me

You might be saying ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely
Why ain't anybody lovin´me

But there's always someone out there who'll be there for you
there is always someone out there who'll care for you
there's always someone out there who'll be true, true, true
hold on, hold on, be strong

Love can go away forever if you push it
And you have to remember don't rush it
If it ain't right it is wrong
And you'll be crying why me, why won' anybody try me

You might be saying ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely -no, no
Why ain't anybody lovin' me

But there's always someone out there who'll be there for you
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

Yes, there's aways someone out there who'll be there for you,
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true,
Hold on, hold on, be strong,
Hold on, hold on, be strong
My child hold on, hold on be strong


Bloggpaus!

Hej!

Nu har jag fått igång min dator igen efter några dagars pajande.. Tyvärr så dör den i i mellan jämna rum, så jag måsta ta en paus från bloggandet. På måndag ska datorn in på lagning, vet inte när det blir klar igen.. Men så fort den är klar så börjar bloggandet igen.


Ses om ett tag bloggen!





 


Dammsugare,foundation, stan.

Hallå där.


Nu har jag varit på stan. jag lämnade tillbaka ginaklänningen och ioförsig fick med min två nya.. (typsikt) Sen när jag skulle byta min (175 krs)  foundation så hände något helt otroligt bra! (Förengångs skull)  När jag lämnar fram min foundation med den jag skulle byta mot, så säger han att vi måste gå till en dam som kan det här, visst kan vi liksom!. Väl där så säger killen till damen att  dom här två ska lämnas tillbaka. Jag fattar noll och forsätter stå där som ett får! Sen plötsligt så ger hon mig 350 kr och kvitto. Jag bara tänkte "va"! sen fattade jag! Så jag sa inget.. bara tog kvittot och sprang ;)  så nu har jag 350 kr, visst jag fick ingen foundation med mig hem. Men nu kan jag bara gå dit en annan dag och köpa en ny för 175 kr :) Så nu har  jag gått 175 kr +!

Vilket kap, ha?





Sen en rolig grej som pappa sa till mig och mamma när vi höll på med min tårta! Han bara kom in i köket och sa, " har pooldammsugen blivit dopad lr? Den går på väggen nu, det har den aldrig gjort förr!" Tog en stund för mig att förstå, sen brast ett asgarv för mig och morsan! Iibland kan pappa vara allt bra rolig! Dopad dammsugare, haha!!


Nus ka jag forsätta min födelsedag med min släktningar som snart kommer hit :) Vi ska äta tacos :) Senare ikväll kommer kompisarna :)



// Madeleine






Idag fyller jag 19 hela år!

Idag är det min födelsedag. :) Jag vaknade på ett glatt humör och jag hoppas att det håller sig hela dagen ;) Vilket jag faktiskt tror. ;)

Jag tänkte börja dagen med att åka på stranden för att sola lite. Men nu verkar det som att solen gick i moln och då vet jag inte om det är nån idé att dra sig dit.. Men vi får väl se. ;) Som det ser ut nu så ska jag ta och börja åka ner på stan för att bytra en foundation som jag fick i morse av mamma och pappa. Den är hur bra som helst, men ska byta den till ett steg mörkare. :) Vill väl inte var en blekfis ;D

Alla presenter jag fått av min kära familj är jag jätte glad för :) TACK.
Vichy serien, klackskor, shampoo,balsam i oliv olija (special grejer, bra för mitt hår) bikini, och pengar.( som givetvis är hur bra som helst att ha! )

Lite senare idag väntar även fler folk. Så då blir det mer paket öppning :)

Bikinin
Vill inte ha den här bilden så stor :)

                
                                                                           


       
                                          
Nu ska jag bege mig iväg på stan :) Hej så länge. Ha en trevlig dag:)



kvällen

Det kom sol idag ändå trots allt :) Jag och mamma låg ute vid poolen i nån timme.. men man orkar inte ligga länge för det blir så himla varmt så man håller på att svimma av. ;) Så nu har jag varit inne en stud och fixat lite. Ikväll ska jag jossan och maya ut och äta. Vi ska ta en liten avskeds kväll för mayasan eftersoma att hon åker iväg till Gotland i morgon.. Tråkigt nog! Så nu har jag nog lite brottom. Ska hinna åka med mamma också till elgiganten en sväng. Ses sen.

Tisdag

Idag är det tisdag. Vilket är dagen före min födelsedag :) Inte för att jag fyller något speciellt :P Men kul ändå att fylla år.
I natt drömde jag något himla dåligt. Det var min födelsedag, ochjag skulle göra min egen tårta! Och när jag kommer in i köket så har nån redan gjort en tårta av mina ingredienser.. tusan vad jag blev ledsen.. För det är faktiskt så att det jag mest ser fram emot imorgon det är att göra min egen tårta! (av nån konstig anledning) ;) Så jag hoppas nu att min dröm inte går i uuppfyllelse :P

I morgon kväll väntar även en pubbmacka med Anna panna. Vilken också ska bli kul :)
Jossan ville nog hänka på med. Eftersom att hon jobbar hela dagen så kan hon inte fira mig förs kvällen så då kommer hon nog ner en sväng dit. :)


Igår var jag med josefin och vi tittde på film och latade oss. Även att jag smällde i mig 3 chips påsar + godis. :D små påsar dock.  Men ändå. Fast kände att det behövdes i detta läge ;)


Nu ska jag ta och fixa till här i hemmet :) Hjälpa mamms lite kanske.
Sen får vi hoppas på att det kan komma fram nån sol idag! För jag vill bli brun ju.. Hallå solen? :)


Hörs sen nåt.  // Madeleine



Nää men gissa?

Vem kommer inte hit idag och ger mig en förvånad överraskning! Joo, min jossie som har hittat min kameraladdare :=)
Helt underbart! Nu kan jag knäppa kort igen :) 


Igår var jag jossan,carro och maya på fest hos thilda. Det var trevligt. Sen efter det blev det utgång. Vilket var precis som förväntat.. ( helt totalt som vanligt här) Lika folk, lika allt. Men det gick väl ändå. 

Efter det blev det faktiskt inte zapatas utan hoppes. :) Lika roligt med variation ;) 
Sen åkta jag hem med matsson och hans brud och sov. Det var den kvällen det. Kanske man ska ta och börja ta sig ifrån hudiksvall kanske. Prova nå annat uteställe i sverige kanske ;) Det skulle ju inte alls sitta helt fel! 


Jaaa, just det! Maya har ju kommit hem för en stund nu:)  Hur trevligt som helst. <3


Mina två snygga brudar! Jossan & maya (ett gammalt kort)
 


God natt

// Madeleine

Vart har den tagit vägen..

Tjabba.

Nu  har jag varit hemma i 3 dagar från att ha varit i mina kusiners stuga. Det har varit super skönt att ha  haft semester från allt och alla. Det har varit så mysigt och där i härnösand. Det kändes som att det här verkligen behövdes för min del, komma iväg från allt liksom.Jag är så less på att vara här hemma i hudiksvall och göra det man alltid gör här, vilket inte alls är särskillt mkt.. Och då blir det samma, samma hela tiden. Det är just därför man kan ta nån dag och åka iväg nån annan stans ist.



Nu har jag jätte lite batteri i min systemkamera.. Det innebär att jag måste ladda den med min kameraladdare. Men nu är det så att den är helt borta! Jag förstår inte vart den har tagit vägen..  Jag och mamma har gått igenom r hela huset och leta i varje hörn! Men den finns inte! Hur ska jag nu kunna knäppa bilder! Jag är så less så jag snart spricker!

Nu ska jag dra mig. Hej så länge.


Ni får se en helt ovesentlig bild av mig eftersom
att jag är så less idag pga av att min batteriladdare är borta..


Härnösand.

Nu är jag på G mot härnösand. Jag ska dit för att hälsa på min kusin Carro och hennes mamma och pappa. Vilket ska bli kul eftersom att jag aldrig har varit i hennes stuga :) Vi i vår familj säger alltid att vi ska åka i tid som idag typ vid 9. Men vaf är klockan nu, joo 11.45 ;) Som vanligt då :P Men så är vi och det är väl bara att acceptera ;) haha.


Igår var jag och jossan ut en sväng på august. Lika mycket folk som vanligt surru. Men jag har då aldrig känt att det har varit så varmt någon gång som igår på dansgolvet. Jag vill lova att det var närmare 50 grader! Det kändes då iaf som det.
Nä, nu ropar morsan atgt vi måste åka iväg.. Jag som vill skriva mer! Aja, det får bli en annan gång! Bye.


Idag fick jag en jätte fin och skän nike tröja av min underbara mamma som jag ska ta och resa i. :)






Ha en trevlig dag.

Festliga klackskor

Dom här vackra klackisarna har jag kollat på många gånger. Men har aldrig blivit så att jag köpt dom. Vet inte om det är sån bra idé att löpa dom  nu heller. Genom att sesongen snart är slut för att använda  såna här klackisar. Men jag kan iaf ta och ladda in en bild på dom.



Tisdag

Idag är det tisdag men det känns som fredag!
Idag har jag och jossan varit på stranden. Det var jätte mycsigt men otroligt blåsigt, och moln lite då och då, vilket inte var det bästa! Men det fungerade.

Efter straden så drog jag ,jossan,mamma och pappa på bangkok kajen och käka bufé :)
Efter det så stack vi hem och dunkade musik och bada i poolen:)


Nu är jossan hemma och jag sitter och tittar på tredje sällskapsresan med färg i mitt hår.
Ikväll ska nog jag och Jossan ta det lite lugnt vi. Köra lite taxi kan det nog bli. En sväng ut med kanske. 


Nu ska jag fixa lite.


Hej svejs.
 

Bilder kommer sen.





Ny vecka.





Idag när mamma väcker mig vid 12 tiden så tittar man ut genom fönstret, och man får en sån skön kännsla när man ser att solen skiner där ute. :)  Som i morse.

Nu sitter jag med datorn ute på altanen. Solen har förvisso gått i moln för tillfället. Men det skadar ändå inte så mycket.
Det kan vara skönt ibland.

Nu kom min mamma och frågade mig om jag ska med på tollstedt för att ge skänka lite penagr till lung och hjärtfonden. Ett självklart eftersom att mammas morbror tommy har precis gått bort från oss.. Hjärtproblem var orsaken.  Sen när vi skänker pengar till lung och hjärtfonden så blir morfar även lite sponsrad där med, genom att han gick bort i lungcancer.. Så det känns bra att åka ner och görs något sånt.

Passar perfekt att åka ner nu när ändå solen har gått i ett stort moln..


Så vi ses sen.


Ha en bra dag.  // Madeleine


Skvaller = sant!

Bert-åke varg  har en ny kärlek!  "Hon är en ung, snygg och fräsh finska"


Bonde fredrik och sofia är nykära och ska få tillökning.











När man börjar läsa i texten så slutar det med något helt annat än vad rubrikerna säger..som tex dessa två rubriker ovanför  den här texten:





För egntligen var bert-åkes kärlek inte alls en människa, utan en båt som kom  från finland! Haha.

Bonde fredrik och sofia var inte tillsammans utan kär på olika håll. Och tillökningen var för han en gris,och för henne var det små valpar som hennes hund ska få!




Hur alla svallertidningar kan få till det va! :P



                                                                                  
( En gammal tidning se & hör)





// Madeleine

Ny frisyr!

Nu är jag skapligt less på mitt hår och min frisyr. jag funderar på om jag ska ta och klippa va mig mitt hår! Kanske till och med göra en victora beckham frisyr.. :) Ska man våga tro?


Här har vi lite bilder på hur jag skulle villa att mitt hår ska se ut.

                          
                        

Crazy night!

igår ringde min kära vän cissi. Hon frågade mig om jag ville gå ut och äta med henne. Jag sa, självklart! Vi ringde till radios och fråga om vi kunde boka bord. Men ´det var fullt sa dom.. Hm, va liksom? Men vi fixade det ändå. Det blev kina ist. :) Vi började kvällen med att ta ett glas vin inann vi begav av oss ner till kina. Väl där nere så betällde vi in mat och en flaska vin att dela på. Så himla mysigt och gott var det.

Efter att ha ätit upp så känner både jag och cissi att vi inte alls känner oss bra. Hon hade ont i magen och jag hostade pga av astman.. Så båda var på väg att ge upp kvällen, men vi beslöt oss ändå att gå  hem till henne och se sen vad som händer.

Väl där hemma så blev det en helt omvändling.. Vi ville ha mer vin! Men hur skulle det gå till.. Joo, vi ringde min mormor och frågade om vi fick ärva lite vin av morfar. Och det fick vi! ;) Två flaskor vin blev det, varav 1 gick att dricka ;)
Nu var både madeleine och cecila på G. Hon ville ut på krogen och jag kände lite "njee... " Men hon övertalade mig. Vi gick in på stadt, men det var verkligen inte bra! Så vi vandrade oss till radios där vi betalde in oss för 100 kr tillsammans(egntligen 200kr ) Men vi fixa till de :P Väl  där inne var det hur trevligt som helst!

När vi varit där inne en stund så ser vi några killar som absolut inte passade in i hudiksvall.. Det kunde inte vara hudikbor! ;) Cissi gick fram till dom och snackade lite. Som vi trodde så var det inte hudikbor. Det var gävlebor. Jag och cissi med vårat galna festliv, vad gör tro!? Joo, vi drar iväg med dom till näsvinken till nån strand och tänder en brasa och har kul. Galen som vi är. Vi sitter där till ca kl 4.. Sen ringer vi efter skjuts. Vi fick inte skjuts hem utan till ett hus i hög liksom. Väl där käkar vi sibylla korv :) Så gött. Sen vid 5 tiden så vill cissi hem. Inte nån skjuts vi hittade för att komma hem heller.. Cissi var behård på att hon ville hem! Så vad gör kvinna!? Kvinnna går från hög hem till sig! (1 mil hem)  Helt otroligt! Jag orkade verkligen inte gå med mina skor så jag stannade och sov där ist. :) Måste säga att hon gjorde det väldigt bra iaf! (motför mig) ;)


Det var verkligen en Crazy night! Men super kul.  




Ikväll återstår kanske utgång med.. Helt otoligt nog ;) Så nu funderar jag på att gå och lägga mig och vila lite. Så jag kan ladda upp på nytt ;)

















Klar :)

Nu har jag duschat  och klätt på mig!  Så nu är jag redo för att åka iväg.

Så här fick min outfit se ut idag.







Klocka, D&G
body, Ginatricot
kjol, lindex
väska, ingen aning?

Så där ja

Nu så får jag ta och ge upp min blogg. Det blev lite nytt iaf. Men ska ta och fixa mer sen nåt när jag har tid. jag kan ju inte slösa bort hela dagen på bloggen. Särskilt nu när det är hyfsat bra väder  ute :) Så nu är det bara att raska på Maddie.

 Nu har jag varit dålig påa tt uppdatera bilder på bloggen dom senaste dagarna. Så tänlte att jag ska ta och ladda in lite från de dagar som ajg missat att ladda in bilder  ;) Så dom kommer som sagt in strax.


idag är en rikigt skön vilodag. Jag ska ta och åka på en liten utflykt med min mamma snart. Vi känner att något skönt7annurlunda kan man väl göra en sån här dag :) ( som inte är jobbigt) ;)

Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen bege mig iväg på en utflykt.


Ha en trevlig dag alla :)






Här kommer bilder sen tisdagen. Då vi hade jätte bra väder och låg ute och sola vid poolen och åt tacos :)




 
Chrstoffer





Mamma råka jag glömma att ladda in.. men hon får vara med en annan gång;)



På tisdag kväll så blev det utgång. Så här såg jag ut då.




Ännu en dag i mitt liv.

just nu sitter jag och fixar min blogg. Den ser hur bra ut som helst när jag förhandsgranskar den. Men när jag spar den så ser den inte alls ut som jag har designa den. Varför? Fattar ej.

Nån som har något svar!

Hörs senare.

Hallå:)




Idag har jag varit i sundsvall. Jag trodde jag inte skulle komma hem med något, men lite fel man hade! Självklart kom jag hem med något! Men idag bara nödvändiga saker. En klänning och resten underkläder. :) Och en bikini, just det, en jeans jacka råka  följa med. Synd bara att bikinin och jeansjackan inte alls var särskilt nödvändigt..  Suck.
Men dagen har varit rikigt skön måste jag säga.

Jag har inte så mycket att skriva om dagen.. Kan iaf säga att det var grymt fina killar som jobbade på birsta city :) Ska man börja bege sig till sundsvall tro ;) 


 Det som återstår ikväll är att sova. En ny dag granskas i morgon. Vad jag ska hitta på det ser vi. På kvällen återstår eventuellt  utgång iaf.


Försten, idag har jag fått lite besked om den där fina prada väskan jag ville ha. Jossan har nämligen fått tag i en sån till ett bra pris. :) Så nu anländer den snart till mitt hem!


Sen en annan sak som jag mycket gärna skulle villa ha här och nu! Det är den här fina ,söta, jaa, allt vad man kan kalla den underbara lilla saken. Jag vill ha en sån här liten söt hund nu! :)

Nu ska jag lägga mig. natti natti.


Skönt!

Jag kunde fixa bloggen utan kundservice.. :) Den får duga tills vidare :)

Bloggkrångel!!

Nu har något verkligen blivit helt galet! Vad fan hände med min blogg.. Nåt gick lite snett..
Vi får se vad kundservice kan göra.

Hemma

Hemma efter en tid ute. Sitter här framför datorn och lyssnar på Adam Tensta - My ccol feat dr alban :) Hehe, grymt skön låt :)


Tror jag ska ta och gå och lägga mig en stund.  Inte sova utan bara vila, känns som att det skulle behövas. Sen efter det ska jag ta  och hämta rakaparaten som jag tror att krillan har. För ikväll ska nämligen Madeleine raka skallar.  ;)
Ska jag passa på och ta min egen tro:P? <Hehe, aldrig. men måste mede att det skulle vara skönt! :P

Sen ska jag gå runt lillfjärden med mitt lilla ex. kan bli skoj, kanske! Får man se vad han har på hjärtat. (om det finns nåt, höhö) ;)


Sern vet jag inte vad jag ska och hitta på. Kanske är bra om jag lägger mig i tid. För i möra ska jag åka till sundsvall och kika på en massa saker. Shoppa blir det nog. fast inte direkt vad jag behöver känns det som. Så ska  ta och hålla fingrarna i styr!!!!





IIkväll bjuder jag på 4 år gammla bilder : som jag hittat på den här datorn.
Här är jag alltså 15 år. Bra nog olika mig va? ;)



                                                                                  

                                                                    
Långt och fint hår! Saknar det!



Vila var det.

Bye

// Madde

Bilder, fest m.m

Idag har jag så fruktansvärt ont i lungorna.. Dom sprängs snart med andra ord. Det känns inte bättre med att man har en fet förkylning med.. Sen att det blev  utgång igår gjorde nog inte saken bättre ;) Denna gång gick jag faktiskt ut på radios. Vilket var roligt. Sen efter de blev de pizza som vanligt. Sen hemfärd. Sån det var en helt ok utgång.

Även att jag betala 140 spänn åt J och matte för att som skulle hämta mig. Men inte gjorde dom det! När rök dom pengarna.

Dagen återstår med att försöka fixa mina lungor, vet inte hur, men nåt måstes göra! Ska ta och börja med att klä på mig.



Här kommer bilden sen i fredags då vi hade rikigt varmt och skönt.


(Amil plåtar!)





Man får ju så fantastiska fina kurvor när man badar i poolen ;D (haha)






Alexis




Johan






Efter badet blev det glass med jordgubbar. :)







// Madeleine

lördag

idag är det lördag och det innebär normalt att jag borde festa.. Vilket jag vill. Men tusan vad jag känner mig förkyld. Men det ska väl andra sidan inte hindra mig. Men vi får väl se hur det blir.

Igår skulle jag och två kompisar åka egntligen åka till sthlm. Det var en inpulsgrej som bara dök upp när vi fikade. Alla ville verkligen iväg och vi skulle åka! Men in i det sista så bangar jag.. Men som vanligt så ångrar jag det nu.. Nästa gång jag får en inpulstanke så ska jag bara sticka! Blir så less nu när jag tänker på att jag bara kunde banga ut det!!!

Men men.. Jag får tänka att jag spar pengar och kan göra något annat kul för dom. Åka till gotland som det ser ut på schemat nu:P Men om  det inte skulle bli det så får det bli en resa..

Nu ska jag fixa lite..


bye bye


// M


God morgon

Gottfolk. En ny dag är kommen och jag har ingen aning vad jag ska ta och göra :P Helst av allt så vill jag bara slappa! Det är något jag skulle behöva könner jag. Men vi får väl se hur det blir, jag tar dagen som den kommer. ;)

Igår var jag med jossan och mamma. Vi hade så himla kul, faktiskt. ;) Vi började med att åka ner på stan. Jag hade bestämt mig för att inte handla. Men vad f*n gör jag!! Joo, kommer hem med 4 plagg.. Helt otroligt Madeleine!  Aja, men så är mitt liv. Det är lika bra att hålla sig ifrån staden.. :P

Men men.,.

Aja, vi  gick inte bara på stan, utan  vi tog ett varv runt lillflärden med. Mamma gick med tennisskor jag och jossan gick med klackisar, hehe. Bra? Nej vad skulle vi göra liksom:P Men det gick faktiskt bra kan jag säga. Men kanske inget jag skulle vilja göra om.

Iaf, när vi gick runt lillfärden så hittade vi en stackars gås som bara hade ett enda ben! Vi med goda hjärtan kunde ju bara inte lämna den äckliga lilla gåsen där, så vi stoppade polisen! Dom ringde några folk som kanske kunde ta hand om den. Jag vet inte vad dom skulle göra med den, kanske skjuta den eller behnadla den. Det viktiga var ju iaf att vi gjorde en god gärning. :) Sen så sa polisen hej då och avslutade med att säga " Nästa gång går ni inte ut och går flickor i klackskor utan sätter på er rikiga sköna skor"  (lite komiskt, hehe)


När vi kom hem så rivde vi ut alla mina jeans i garderoben och så provade jag och jossan dom. För jag har inte haft jeans på ca 1 år. Jag anväder ju jämt leggings liksom. Aja iaf, fick typ inte igen dom.. men jossan fick det galant..  Vad tusan har hänt med mig? Lite besviken man blev på dessa antal jeans som jag inte fick igen..

ca 1 år har gott sen jag andvände dom sist.. Det är dom där satans p-pillerna som skapat detta! Nu jäklar ska dom bort!
Jag ska tamefan kunna ha mina gammla jeans! 8 kg ska iväg här och nu! Jag ska stå på min gammla vikt då jag var fint smal och var nöjd med mig själv. Visligen så hade jag inte mkt kvinliga former då.. men det bryr jag mig inte alls om. Bröst och höfter tar jag gärna bort för att bli fint smal. Det är dom jäkla delarna jag går upp på när jag går upp.. Jäkligt jobbigt.



Nu ska jag kila.  Ha en trevlig dag.


// Madeleine



RSS 2.0