Beslutångest!

Nu har jag köpt två par chinos inom två veckor. Ett par ska lämnas tillbaka, men vem utav dom.. Hur svårt kan det vara att bestämma sig?. Ska jag ha kvar dom glansiga eller dom matta. Dom glansiga är  helt klart snyggare, men då är problemet att jag ser ju skit bred ut i dom... Så vilka tar jag, dom som sitter snyggare men är fulare eller dom som är snyggare men som sitter fulare..


Skit!




Nu ser jag säkert bredasre ut i dom matta.. men grejen är den att jag har gjort bilden i ps. Och då råka det bli såhär.. Men i verklgheten är jag iaf bredare i dom glansiga!

Hjälp för tusan!

Bilder från mormors 70 års fest!






















hej














Igår firade vi mormor igen eftersom att det är egntligen igår hon fyllde på riktigt.
Hon blev super glad över presenterna!







Takin' Back My Love


En mardrömsnatt!

Inatt har varit den värsta natten på länge.. Det började med att jag och mamma titta på film i mitt rum. Vi började titta vid 10 tiden, vilket menas att jag vid den tiden brulkar normalt sommna till en fillm. Men under hela den långa filmen så var min ögon helt uppspända.. Jag reagerade redan där att något inte var som det brukar.. Efter att filmen var slut så begav sig mamma till hennes sovrum och sa godnatt till mig. Jag slog på tv:n och satt på timern så att tv:n slår av sig själv. Men tiden gick och jag kunde inte sova alls. Jag fyllde på timen två gånger med 1.5 timme. Till slut var klockan runt 3 tiden och jag hade hunnit att både gå upp och kissa 3 gånger samt titta igenom alla kanaler och lyssnat på mp3. Ändå var jag helt klarvaken! Det var inte alls likt mig för fem öre. Jag gick upp på toaletten en gång till, och får ett "hej" av morsan. Hon kunde inte heller sova. Så jag gick in till henne och lade mig på pappas plats eftersom att han är och jobbar. Där pratade vi om vad som kan orsaka att båda är upp och är så pigga. Kanske kunde det vara fullmåne!?  Ìförsig så är det ingen nyhtet att mamma sover dåligt på natterna, hon får ofta uppleva såna här nätter, nästan alltid faktiskt. Men inte jag, jag sover ju ofta väldigt djupt!Så nu förstår man verkligen hur jäkla jobbigt det måste vara för henne och alla andra som har ett sånt här problem! Vet inte vad jag skulle göra om jag hade ett sånt här problem ofta!  Ush. Tur att jag fick några sömntimmar till slut  =)

Idag vaknade jag pigg som en lärka klockan 7, konstigt nog?  Men jag kände att jag måsta vile en aning eftersom att jag då inte hade fått så många timmars sömn. Så jag lyckades somna om till klockan 09.15 :) Så nu känner jag mig inte helt borta i skallen iaf.  Har hunnit att slängt i mig frulle och ska nu ta och skjutsa bror till intersport. Sen ska jag jobba på lite.
Så ha en sån t trevlig dag alla!
 
// Madeleine
 


Grattis!

Grattis på födelsedagen älskade bror :D


Brunette?

Fan.. Min färging gick helt åt skogen.. Har färgat mitt hår fyra gånger nu! Bara för att få en bättre färg än orange som jag fick dom första två gångerna jag färgade håret igår.. Vilket jag inte hade hoppas på att få direkt!!! Jäklar vad arg jag var igår alltså. Gick knappt att prata med mig! Inte ens jag själv kunde göra nåt, för då blev jag bara arg på mig själv. Allt bara för att mitt hår blev orange! Ush...

Men jag gjorde ett nytt försök  och nu ser mitt hår någolunda ut. Kanske jag ska kalla mig brunette nu? 

Ny klippt och en ny hårfärg..


Två nya hårfärger!

jajamen, det stämmer gott och väl. Jag började morgonen med att blondera mitt hår. Hoppsan galoppsan vad blond jag blev.. På nåt vis så tänkte jag faktiskt  inte öppna min guldfärg som jag skulle färga efter blonderingen.. Var lite sugen på att bli blondin  igen ;)  Men så tänkte jag efter lite och kom fram till att det är finare att vara blond till sommaren ist :) Så nu sitter jag med guldfärgen i håret=) Alltså andra färgingen för dagen! 

Varför jag färgar mitt hår i två olika färger är bara för att guldtoningen tar inte bort min orginal färg, vilket är råttfärg.. Så därför måste jag blondera först  sen färga håret i en guldfärg. Ganska jobbigt!  Det är även första gången jag gör på ett sånt här sätt. Så vi får väl se hur reslutatet blir. Är faktiskt super nervös, tänk om mitt hår blir orange? haha.


 
Exakt  en sån här färg är det jag vill ha på mitt hår.. Svårt att få till det bara!

En glad Madde!

Är så jäkla glad nu. Vet faktiskt inte varför. Kanske för att jag och pappa har varit och hadlat tillsammans, åkt runt lite överallt. Kul att umgås med den gubben med ibland med  liksom:D  Nu när vi kommit hem så packade jag upp alla matkassar och fyllde på kylskåpet regält. *Älskar när kylskåpet är proppfullt med en massa gott, och så ser det liksom inte lika "fattigt" ut längre ;) Har redan smällt i mig saft och  färskt bröd som vi köpt! Mums. Om ett tag så ska såklart jag kocka här hemma:D Det var jag som erbjöd mig! Känner för att laga lite mat nu.. Hmm, undra vad jag ska göra för gott till familjen? Tror jag är lite sugen på Gulasch och ris. :) Tror det blir det! Sen är det bara att hoppas att det blir gott och att familjen blir nöjd över vad jag gjort. 

Men innan jag börjar med matlagningen så ska jag åka ner på stan för att fixa ut en present till mormor. Sen ska jag köpa en guldfärg till mig som jag ska lägga i efter att jag har blonderat mitt hår.. Låter tokigt, men det är så sant! :S


Här har vi pappsen när vi var & käka korv med mos inne på coop i stockholm
förra veckan:)♥

Min blondering och mitt goda fika!


Jag & Pappa köpte en ny "klädehängare" till mamma. Till och med jag blir
 mer motiverad till att hänga tvätt nu, den är mycket snyggare än dom vanliga fula och så mycket
 bättre kvalite motför dom vi haft!


  


Promenix!

När jag ändå var nere på stan så passade jag på att ta mig en liten promenad.  Kände att det verkligen behövdes..  Igår hade jag ingen nyttig dag precis. Och hela sthlms veckan, jaa då blev det donken varje dag i en veckans tid bara för att det var det billigaste lunch man kunde käka där, haha. Hade inte lust att slösa en massa pengar  på  dyr lunch liksom!  Så Mcdonalds i en vecka, inte det nyttigaste precis! Ska ta mig en  till promenad ikväll, så känns det bättre  :) Samt ska jag ta mig till friskis ´för att prata lite med dom! Träning träning!


Idag  när jag promenera i det fina vädret kom jag att tänka på hur jäkla härligt det är med sommar och hur mycket jag verkligen saknar sommaren! Men nu är våren här iaf,  och den är minst lika härlig.

Slänger ut lite bilder på sommaren 2008!



Onsdag!

Nu på förmiddagen ska jag ta mig ner på stan för att fixa lite grejer. Det  viktigaste är iaf att fixa mina pengar på seb banken.. Fonden som jag har ska jag sälja så att jag får pengar för den... Känns underbart nu när  plånboken inte är så tjock..  Så de ska jag göra, och så fort jag gjort det är klart med det  så ska jag ta mig till en frissa  för att köpa färg till håret. För nu håller jag på att spy på min stora råttfärgade utväxt!  // Madeleine♥ 

Den som säger att man inte blir lyckligare av pengar, den ljuger! De är bara att kolla in mig på det här kortet! Jag är överlycklig!

Tusan..

Det gick år pipsvängen med mitt powerwalk.. Eller man kan säga att jag har gått en hel del idag ändå!!Jag och min morsa tog oss ned på stan för att leta en massa saker inför mormors 70 års fest.. Speciellt nå jäkla servetter som det bara skulle vara flaggor på, som absolut inte ville finnas.. Så vi har typ varit på alla mat affärer samt en stor del utav stans alla andra äffärer.. Så det har väl ändå gått rätt så mycket.  =)

Efter allt gående på stans i alla  äffärer så avslutade vi med JAMBO Mackor! Mums. Carolina jobba vilket alltid är ett stort + Hon kan typ allt vad vi ska ha! Hon är grym! Hon gör dom super goda med!! Skulle lätt kunna få i mig en till macka, brorsan med, dock inte morsan.. (Haha) Dom är så sjukt  goda och ack så feta! ;D Så man har väl gått +- 0 idag då! ;)  Men lätt värt det.



Jag dreglar!

Pw!!



Nu ska ut i det fina vädret och köra en riktig Powerwalk med mina nya skor!

Tisdag!

Igårkväll tog jag, mamma och stoffe oss till mormor för att hjälpa henne att hitta nå kläder till hennes 70års fest på lördag. Hon mannikengade en massa och till slut så hittade vi något som passade henne perfekt!  När vi endå var där så passade bror på att få ärva lite grejer utav morfar. Så han kikade in i garderoben och letade på. Vi kom hem med nån slipps och lite skor. Bra det, eftersom att min bror bara har fula och slitna skor. Så han blev överlycklig! Hela kvällen igår gick han framför spegen här hemma och speglade sig med sina nya skor och slippsar. Lite " stropp stil" måste jag medge att han fick :) Morfar hade ju bara såna där "stroppskor" ni vet finskor liksom. =)

Nu har jag lite bråtton, ska nämligen skjutsa iväg  Brorsan :) /// Madeleine!



Dock, fick morfars tröjor stanna hemma hos mormor eftersom att han såg ut som en stor påse i dom..

Snö?


Vad är det här? Snö! En massa snö faller in över hudiksvall. När ska det sluta snöa går man runt och tänker hela tiden.. Jag som hade tänkt att börja lägga undan lite vinterkläder/ skor här hemma .. Men nu är det lika bra att man behåller dom! Jag kan gå ens i min nya klockskor i det här vädret, inte heller med mina  nya promenadskor.. När ska jag får börja använda dom nu då? Jag hoppas att den här snön försvinner snabbt . Iaf till helgen. för till helgen så fyller min bror år och  vi ska äveni fira mormor som fyller 70 hela år. Så då blir det  ett stort  kalas i en lokal och då vill jag ju klä upp mig en aning och då använda höga klckar och inte så mycket kläder... Så ge mig vår nu snälla!  =)



Vad finns att göra nu då i detta väder.. Ah, vi fick en Amelia tidning i brevlådan idag. Ska ta och slänga mig i sängen och läsa lite tror jag.
Sen ska jag läsa Hannah Grafs blogg

Shopping shopping.

Här kommer lite bilder sen Stockholmstrippens shopping!










































Och idag var jag och hadla ettt par promenadskor. =)




Partajbilder ifrån Stockholmstrippen!

Måndag
En jätte god middag fick man första kvällen hos Amanda & mårten.

Efter det så blev det mys med Amanda. Vin och kex med en massa gott på, samt goda vindruvor.
 

Sen råka vi bli lite rund om fötterna :) Vi råka öppna en liter vin till.

Onsdagens utgång
Har endast två bilder därifån.




Lördagens utgång.

Började kvällen hemma hos Thilda och sen drog jag mig vidare för att träffa Maysan.



Kärlek! Jag och MaysanBaysan ;)

Maya & Oscar =)

Två brudar..

vi < 3



Har flera bilder med. Menorkar inte ladda upp alla :) Bilder på shoppingen får komma in i ett senare inlägg!

// Madeleine

Hemma i Hudiksvall!

Igår kom jag med tåge hem till hudik. Väldigt skönt eftersom att det tog endast 2.5 h att åka tåg.
Min lilla tripp i Stockholm  har verkligen varit kanon bra! Jag har inte velat hem för fem öre.. Jag vill och ska blir en Stockhomare alldeles snart ;) Állt är så mycket bättre där än Hudik. Nej nu  överdriver jag! Inte allt är bättre där, men mycket. Fan vad pengar det har gått.. Inte på shopping direkt. Utan mer mat, godis, remsor, (Olika färdsätt överhuvudtage)  , Tror bara att med tåget hem så har jag gjort av med 800 kr i olika färdsätt.. ush! Och då var tåget rätt  så billigt (250 kr)  och plus att jag har plankat en hel del på tunnelbana, men ändå gjort av med så mycket pengar..Fattar inte, dom vill att man ska åka kommunalt men ändå så har dom så jäkla högan priser..konstigt det där! 
 
Tänkte jag skulle ladda in lite bilder sen Sthlm  trippen  senare. :)
Nu ska jag duscha och fika sen fixa med min härliga garderob :) Har tamefan längtat en del efter den!

whoho, när jag kom hem så låg ett par sprillans nya träningsskor på sängen. Min älskade mamma hade köpt ett par till mig nu i veckan eftersom att hon viste att jag behövde ett par nya..:Passar perfekt nu när jag inte har världens bästa  ekonomi! :P TACK, Mamma du är en ängel!
'

Nu blir det frulle! // Madeleine

..




Här morsan är klänningen! Jag är osäker på den..

Bloggpaus!

Bloggar när jag kommer hem till Hudiksvall igen.

Här har ni mig för tillfället..Ny duschad :P Trivs förjäkla bra här i Stockholm alltså!

Stockholm!

Nu har jag anlänt till stockholm . Är  hemma hos Amanda & Mårten.  Ikväll ska jag och Amanda mysa med lite vin och äta kex med en massa gott på :D Ska bli så trevligt! Imorgon ska vi ta oss en tur på staden och se vad stockholm har att erbjuda . (vilket är ganska mycket)  Ska även träffa Maysan och fika lite med henne samt planera onsdagens utgång som det eventuellt blir  :D

Nu ska jag vara lite social med mårten! //Madeleine
 


Zombie?

Alltså det går inte att beskriva hur jäkla slut jag är i kroppen!!! Den är helt väck! Gårdagens partaj blev bra nog hård! Började med förfest hos Dennis, vilket var trevligt. Rätt så mycket folk faktiskt. Bla,  Johanna, Elin, Marie,Anna och Amil, samt Dennis och hans kompisar. Så det var några där :) Sen drog vi vidare ut på krogen och shejkade loss! Ingen dålig kväll faktiskt. Men ídag fick det kosta att man drack sprit! Men det är smällar man får ta surru! 

Tusan nu ligger jag efter, vet jag inte alls hur jag ska hinna med kvällen och  allt. För i morgon klockan 7 drar jag till Stockholm och blir där till lördag ev.  Så jag ska hinna packa och fixa en massa saker...
 
 Måste lugna ner mig med en skön låt.  Sarah Dawn Finer 'Moving On' får det bli.





Hittade en bild  på förkröket  på Johannas blogg.

Godmorgon sverige!

Hejsan.

Nu slänger jag in den låt som jag tycker ska vinna melodifestivalen 09!



Vinner Caroline af Ugglas då svimmar jag av!

// Madeleine

Maddepadde..



Hårfärgen blev jag ganska nöjd med, dock lite för kall. Men ska ta och köpa hem mig något sen, något som får håret lite varmare, samt fåt bort utväxten lite mer. Den här mossen fungerade inte på utväxt, och det viste ju jag egntligen, den är ju på tok för svag!  Dum man är inbland. :) Men ett nytt försök bara så blir allt bra.

Nu blir det soppa.




Ikväll ska jag tamenfan käka Amandas Pizza!!! Blir du frästad josefin?`(hehe)

Färga håret!


Nu jäklar. Har en sån himla utväxt. Har några lediga timmar idag och dom tänker jag spendera till att färga håret samt fixa naglar och kanske fara ned på stan för att köpa nåtgot extra glimmigt! ;) Fika med mamma på det kanske? =) Ska ta och höra med henne.

Maddes  hårfärg: Jag mixar min hårfärg själv.. Jag tycker inte någon annan färg som är färdigblandad fungerar särskilt bra på mitt hår, det blir liksom inte den färg jag vill ha.  Så då tar jag och köper två olika färger och blandar ihop dom så blir den en snygg guldfärg precis som jag vill ha det. Rätt så smart! :)
Här ser en mörk som jag lade i först och en ljusguld som ligger ovanpå, sen blandar jag ihop dom bara. Enkelt!
Detta är alltså en mosstoning.




Dagen med mormor

Jag började vara med mormor från klockan halv 11 och sa "farväl" av henne vid 18.00.  Så en hel dag spenaderade jag med min kära mormor:) Och vi har verkligen haft det trevligt. Ätit gott och kollat på en massa saker. Dock inte köpt något speciellt. Vi kom hem med en varsin tvål var och sminkpenslar  till mig bara. Vi får ta shopping någon annan dag.  :=) 


Hittade en  grym tvåpump som jag tycker att mamma ska ha i köket
!

Här är maten vi åt. Ungersk gulasch :D MUMS, älskar ungersk mat. (Tur att man ska till ungern snart då)


Mormor ♥






Sen var jag och titta på denj här väskan med. Men vettetusan. Är lite osäker på den. vill hellre ha den nedanför. Men tror inte den finns kvar dock.. Sen har jag väl ingen kris med väskor! Men endå, är så sugen!





Igårkväll så tog jag en promenad med en kompis. <könt som tusan, men bena värkte dock när vi kom hem!


Dejt!

Idag har jag dejt med mormor. Så återkommer senare idag med ett tjockt inlägg om hur dagen har varit med min kära Mormor!


Blä, blä och åter blä!


Jag blir aldrig frisk, bara sjukare och sjukare tror jag.  Vad ska jag göra! Jag fryser lika mycket som en nakenhud skulle frysa ute i kylan.. Skall jag ta mig ett bad tro? Oja, det tror jag att det blir. Ioförsig kommer Amil snart, och då blir det ju inte kul för han att vänta på mig?
Men vafan, jag drar på mig en bikini och badar med öppen dörr!  Då kan Ammen sitta och snacka med mig. Det kan ju inte bli så mycket  bättre det!

Här har vi Amil.( Jossies karl som jag lånar lite medans hon är borta i L.A ;D  )



Jag tar hand om han, jag lovar!

Host host!

Nu har man satt sig i trasslet! Sjuk surrni!  Typiskt det med! Men det är en årstid då man lätt blirt sjuk.. Och det gör faktiskt inget att jag är det nu heller. Lite skönt att vara sjuk ibland faktiskt:) Man får och kan slänga sig i sängen för att kolla på en film och bara vila... utan att ha ångest för att man inte gör något annat ist ;) Så det är precis det jag ska göra nu snart! Sen om bara en timme eller nåt sånt så blir det matlagning! Antar jag att det är jag som står för lunchen eftersom att jag är kocken i familjen nuförtiden!  :) Men absolut inget jag har emot det för jag älskar att fixa med mat. 

Senare idag ska jag eventuellt vara med Amil. Vi ska ta oss en promenix samt kanske träna. Men eftersom att jag inte är fullt frisk så känns det som att jag måste stå över den biten! tyvärr. Men men. Sen efter att jag har vare med amil så ska jag vara med Caroline. Och då blir det mer lugnt surrni. Vi ska mysa här hemma. Kanske kolla på film osv. 
 
Annars har jag inga större planer för dagen. Det var det. Nu vila! // Madeleine!

Igår tillbringa jag en stor del utav kvällen hos  louise & jimmie. Vilket var världigt trevligt. Slänger in lite bilder på deras lilla charmtroll!

Min hand & jasmines hand :)



Måndag!

Började dagen med att försöka få i mig lite fika.. Men det gick inte så bra, mådde liksom illa på någotvis..   Kanske det inte gick bara för att klockan var kvart över 8  och jag var nyvaken, tänkte jag? Men till slut efter att ha kämpa lite så hade jag fått i mig hela två mackor. :) Men illamåendet hade inte gått över.. Så jag gick och lade mig i sängen för att där vila bort illamåendet! Men icke, det fortsatte! Tänkte för mig sjäv att nu har jag åkt på magsjuka! Har inte haft det på så många år.. och nu har jag fått det bara sådär!  Men efter att ha vilat i några timmar så plötsligt försvann det där illamåendet! Konstigt nog bara sådär. Så nu är jag full frisk igen och är på topp för allt.  Eller,har en liten skada på ryggen. Nån knöl som satt sig där, vilket gör ont.. Ev inflamation i ryggen. En liten "arbetsskada"  Men det går väl över snart skulle jag tro..  :) Sen ska jag inte låta den där lilla knölen hindra mig för att göra en hel del saker som jag hade tänkt att göra idag, så det så :)

Har precis koka lite soppa till mig och mamma. Mums vad gott det är med soppa!. Älskar soppa nuförtiden. Tror det har börjat blive en favvo rätt faktiskt.. 

Dagens lunch= Grönsaks soppa med mackor och mjölk!


Dresscode : Linne- Gina , Kofta - H&M , chinos - Gina




Nu ska jag röra på mig lite.. // Madeleine
 


Söndagen!


Söndagens mat!


Den här maträtten är  verkligen skit god!!  Den är även proffsigt t tillagad. Smaken på grytan går inte att förklara hur god den är.. Jaa, vad mer ska jag säga, gudomlig maträtt  med andra ord!

Nu kommer det konstiga..
 
Jag  får inte i mig större mänger av maträtten! ( så som jag äter normalt)

 Hur f*n går det till?! Detta är något som jag kommer att fundera över ett bra tag! 
 

/ Madeleine

Lördagen i sin helhet!

Det skulle bli en lugn lördagkväll. Men som vanligt så blir man sugen in i det sista! Så jag och Caroline bestämde oss för att gå ut ändå. :) Trots att det kostade 200 kr att gå ut på stadt, vilket inte är värt ett dugg :P  Men som tur var så hade jag och caroline iaf skit kul! Och det var ju bra! Grymt vad folk det var alltså! Proppfullt! :) 

Slänger ut lite bilder sen lördagen. 
Förkröket blev hemma hos mig. Carro kom en aning senare till mig, så medans jag väntade på henne  så festade jag med grannen joseph samt brors kompisar ;) Just det, morsan var med på ett hörn!  :D Men fan så trevligt vi hade det på förkröket med! Skrattar bara jag tänker tillbaka på förkröket.. :D










/ Madeleine



 

Godmorgon, fredag!

Nu är jag på alerten! Jag ska ta och börja dagen med att åka på stan och där leta två baslinnen, vilken är någon som jag verkligen behöver.  Sen ska jag ta mig till åhlens för att där kika på lite grejer.. Sen vidare och gå ett varv runt lillfjärden om  jag nu orkar det! :)

Annars har jag inte så mycket planer för dagen. Maysan kommer  hem nu i helgen :) Så jag hoppas nu att hon hör av sig :) Men det tror jag! 

Igår blev det mys med Caroline samt morsan, Vi titta på världens sämsta film! Titta aldrig på den! Och den ska vara en bio film? Vaaa? gud.. Bra skådisar och en sån dålig film? Tråkigt..



Dags att röra sig tro? Japp! See ya! 

Godmorgon!

Här sitter jag med mitt goda morgonkaffe och en god macka med mjukost på och bara njuter framför datorn.. Och när man väl njuter av något så ska man alltid bli störd utav någon/något.. Som nu när min mamma kom in och frågade mig om jag kan skjutsa bror tlll hans innebandy match.. Och jag kan ju inte säga nej, fast än jag verkligen inte vill det... Dom ställer upp på mig då är det bara att ställa upp på dom med. Så med endast morgonrock på och håret åt alla håll så är det bara att sätta sig i bilen och skjutsa brosan!

Brb

Tillbaka.

Nu har jag fyllt på kaffet och gjort iordning en macka så jag kan forsätta en eventuell njutning framför datorn.
När jag skjutsade brosan så lyssnade jag självklart på rixfm. Och det var så roligt, för dom prata om resor till budapest, vad man ska göra där, äta där osv.. Grejen är ju den att jag ska ju dit om ca en och en halv månad. Så nu ska jag lyssna på radion hela dagen, för det kommer in tips hela tiden:D Har redan hört en massa och bara längtar ännu mer  till vi åker dit:)





Budapest
Slänger in bilder på vårat lyxhotell i ett annat inlägg :)


Mätt!!!

 När man är hemma hos världens bästa mormor så lyckas man alltid bli sååå mätt! Vilken både jag & Hanna är just nu och eventuellt 12 timmar framåt, kanske till och med 24 timmar framåt.  Lätt hänt när man är här alltså, finns alltid något att tugga på. Antingen en massa mat, eller fika +++ godis & chips! Jaa, eller allt finns oftas samtidigt, skulle kunna säga att det finns jämt  samtidigt faktiskt, och man är ju alltid med handen på dessa godheter. Så vill man gå ner i vikt ska man inte ta sig hit! 

// Hanna & Madde

Vi alldeles nyss


Nu jäklar!

Nu ska jag ta på mig mina blå linserna som jag fick för ett tag sedan. Har bara använt dom ca 4 gånger.. Måste ju använda dom mera nu när jag väl har ett par, och innan dom dör ut eller vad man ska säga..Så nu  ska jag gå och pilla sönder mina ögon lite..


Pics!

Slänger in lite bilder på lite nyheter i mitt liv. ;)

Jossan & jag hade till och med köpt lika skor såg jag på hennes blogg! ;)









Två par skor :D (alltid bra att ha) :P En väska! Och två jätte fina smycken! Har varit och tittat på dessa smycken länge nu, men har tyckt att det har handlat om lite för mycket pengar..  Men så fick jag en 30 % rabbat  av mormor så då gick jag genast & handla smyckerna! Det enda som fattas är att jag måste ta en försäkring på dessa smycken. Och det ska jag göra så fort jag får tid, har iaf 30 dar på mig ;) ♥

 Söndag och måndag gick åt att vara med mina små kusiner! 
Såhär kan  det se ut när jag är med dom minsta kusinerna i släkten! Jag får massage  och en massa olika hårfrisyrer:D




I måndags så sov två av kussarna här och då råkade det bli lite snacks:D


Kan säga att jag, maya och hanna (kusninerna) delade på min 120 säng. Ca 50-60 grader var det väl under täcket! Höll på att svimma där ett tag!!

 Nej nu ska jag jävlas lite med den här " pioligripen" om jag nu har hittat rätt. Pappa sa att jag skulle använda en poligrip! Är detta en poligrip tro?  Vi får väl se om den går att använda till mina expriment iaf!


Ha en trevlig dag alla.

Nu har min darling åkt..

 Igår spenderade jag min sista kväll med min älskade Josefin! Det kommer att kännas så tomt utan den jäntan i 3 hela månader.. :( Men jag  hoppas & tror att tiden kommer att gå snabbt utan henne. Våren är ju en snabb årstid. Och våren är en skön årstid. Så Jag tror  att tiden kommer att rusa iväg :)
Gav lilla jossie en liten present som hon ska ta med sig till L.A .. men hon  fick  inte öppna förs hon är där nere i  L.A :) Hoppas att du blir glad sötnos! ;) Sen på det så fick hon en ny mascara som jag köpte på stan igår, tyckte den inte passade mig så då fick hon den, men sötnosen var så till sig när hon skulle åka så hon glömde den givetvis!
Men jossan, jag lovar att inte röra den! Den väntar på dig här hemma:D

Slänger in  en bild på oss två tillsammans. Vi har alltid så roligt ihop som ni kanske ser :D

Hallå alla.


Just nu är jag i dålig på att uppdatera bloggen. Men jag återkommer ikväll med text & bilder!


// Madde♥


1 Mars!

Oj oj, nu är vi inne i Mars månad! Tiden rullar på som sagt fasligt snabbt.... 
Igår blev det fest.  Kändes som att det var skit länge sedan jag festade.. Jag har ju varit ut, men nykter, vilket inte alls har varit helt  fel! Men igår blev det alkohol! Jag, Caroline och Anna  började kvällen med att vara hemma hos frida med hennes kompis Therese.. Sen tog vi en taxi till stadt.  Efter ett tag så ville Carro och anna dra sig till CH för att kika läget där lite, och jag hänkade självklart. :) Väl där kan jag väl inte påstå att det var någon höjdare.. Så vi begav oss till stadt igen, där vi spenaderade hela kvällen  lång=)

Haha, skrattar åt anna igår! Hon sa en sån rolig grej till garderobs killen! Man skulle betala 30 kr för garderoben, men eftersom  att vi kom från stadt så hade ju vi inte några ytterkläder på oss och inga lösa pengar utan endast kort, vilket han inte tog, och vad skulle vi hänga in liksom?   Så vi stod där och tjafsade med han en stund om att han kunde släppa in oss! Men han var benhård..  Så  till slut så fläkar Anna ut sig till garderobs killen:

" Vill du att jag ska ta av mig klänningen eller?" ( Så att hon kunde hänga in den)

Haha, du är så skön Anna! Vi fick oss ett gott skratt. Det slutade faktiskt att vi fick komma in gratis.

//Madeleine♥

Här har vi mig igår.



Och idag blev det dagen efter mat:D (lunch)

Min mat( den stora potionen) Pappa den lilla :=)   Hehe



RSS 2.0